Драгоманова вул., 10

‼️ПРОСТОРА 2-кімнатна квартира 64 м2. ПІШКИ метро Осокорки 10 хвилин! ‼️ Квартира дуже затишна, виготовлена в еко-стилі. Переважно в ній використані натуральні матеріали – дерево, камінь, бавовна, зелені рослини. Квартира тільки відразу після косметичного ремонту та генерального прибирання. Дуже чиста, затишна та тепла. Є все необхідне для комфортного проживання: Кондиціонер Бойлер Мікрохвильова піч Холодильник Духовка Електрокамін Фасад квартири повністю утеплено. План квартири: Вітальня з лоджією переобладнаною під зимовий сад (можна використовувати як кабінет) Спальня Кухня-їдальня Величезна лоджія Коридор Усі сусіди дуже порядні та доброзичливі Садок і школа знаходяться поряд з будинком. Поблизу величезний вибір продуктових магазинів і супермаркетів. А також, один із найбільших у Європі торгово-розважальних комплексів «Рівер Молл» із відкритим аквапарком. На жаль, БЕЗ ТВАРИН 😔 Умови оренди: оплата за перший місяць + залогова сума + комісія 50%. Реально чудова квартира! Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Урлівська вул., 7

Дуже простора та світла квартира з авторським ремонтом в монолітно-каркасному будинку з червоної цегли. В квартирі окрема кімната яка укомлектована комфортним спальним місцем, шафами для зберігання речей та простора кухня з обіднім столом на декілька персон, тому Ви завжди зможете проводити час за спільним сніданком або вечерею. Квартира повністю укомплектована сучасними, якісними меблями та технікою провідних брендів: холодильник та пральна машини, вбудована духова шафа та варильна поверхня, кондиціонер, посудомийна машина, бойлер, система відеоспостереження. Відмінна локалізація, за 10 хвилин ходьби метро Осокорки та Познки. Розвинена інфраструктура мікрорайону. У пішій доступності ТЦ «Аркадія», ТЦ «Рівер Мол», спорт клуби, школи, кафе, ресторани, школи тощо. Телефонуйте.

можна з тваринами
Урлівська вул., 4а

Вільна з 1 серпня Здається 2х кімнатну квартиру в новому ЖК Славутич 2.0 2 хв до ст.м. Славутич. Квартира на найвищому 26 поверсі із неймовірним видом на р. Дніпро. В квартирі є вся необхідна техніка. Кондиціонер. Телевізор 55 дюймів. В санвузлі підлога Із подогрівом та світлова стеля. Ванна 2м в довжину. Ремонт в стилі лофт. Невеликий HomeOffice в комплекті. ЖК дуже крутий, охорона, консьерж та все що можна собі уявити Вартість 24 000 гривень Телефонуйте щоб записатись на перегляд.

Зарічна вул., 6

Квартира розташована в Дарницькому районі міста Київ, за 20 хвилин ходьби від станції метро Осокорки, вулиця Урлівська, 23 Монолітно-каркасний будинок 2011 року, комфортний 3-й поверх. Площа квартири 42 кв м. З кухні вихід на засклену лоджію. Вікна виходять у тихе зелене подвіря. Встановлено лічильники на тепло, воду, електроенергію, комунальні дуже помірні. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: диван для щоденного сну письмовий стіл пральна машина кондиціонер електроплита з духовкою холодильник телевізор праска Для зберігання речей є гардеробна Гарне парадне, консьєрж В будинку є провайдер, який підтримує інтернет під час відключень електроенергії. Розвинена інфраструктура: поряд з будинком супермаркет АТБ, аптека, фітнес-центр,та багато іншого. У пішій доступності торговий центр Рівер-мол, ресторан Чорноморка, салони краси, набережна Дніпра. Гарна транспортна розвязка. Є місця для прогулянок. Доглянута прибудинкова територія. Квартира вільна, готова до заселення. При заселенні оплата першого місяця + заставна сума у розмірі місячної аренди+ комісія ріелтора 50% від вартості місяця оренди Орендна плата фіксується на 6 місяців Комунальні оплачує орендар: прибудинкова територія 400 грн, решта за лічильниками Телефонуйте! 0507389490 Записуйтесь на перегляд. Інна

Урлівська вул., 23

Позняки, Вул.Ахматової, 17. Здам в довгострокову оренду затишна простора 2-к квартира. 11 поверх / 16 поверхового панельного будинку. Площа 55 м. Гарний стан, металопластикові вікна. Кімнати роздільні. Засклена лоджія на 2 кімнати. Кондиціонер в кожній кімнаті. Зроблено КАПІТАЛЬНИЙ ремонт із заміною плитки, всіх труб, змішувачів і сантехніки у 2-х санвузлах. Електрична рушникосушарка з поворотними перекладинами. Бойлер на 80 л. У кожному санвузлі гігієнічний душ. Простора квадратна кухня. НОВИЙ великий сучасний холодильник «Samsung». Повністю укомплектована меблями і побутовою технікою для комфортного проживання. Вікна в тихий зелений двір. В підїзді кодовий замок. Розвинена інфраструктура, в пішій доступності супермаркети Сільпо, АТБ, ТР комплекс «Алладін», школи, садочки, спортзали, озеро ... Від метро Позняки 15 хвилин пішки. Для мешканців БЕЗ тварин. Ціна оренди 14 000 грн / міс + комунальні платежі. Комісія 50%. Квартира вільна з 08.08. Ради дзвінкам з 9-30 до 22-00. Покажемо в зручний час, приходьте!

Ахматової Анни вул., 17

Современная светлая 2 комнатная квартира проспект Петра Григоренка 28, метро Позняки. Общая пл. квартиры 75 м2., жилая 40 м2., кухня 20 м2. Встроенная кухня, двухспальная кровать, диван, электроплита, электрочайник, холодильник, стиральная машина, шкаф+гардеробная комната, вся бытовая техника ведущих производителей, качественная сантехника, TV кабельное+интернет, в квартире УСТАНОВЛЕНЫ ИНДИВИДУАЛЬНЫЕ СЧЕТЧИКИ ОТОПЛЕНИЕ. Очень теплая, уютная квартира. Очень развита инфраструктура комплекса: магазины, кафе, рестораны, спортклубы, аптеки, рядом "Велика Кишеня", "Novus", "Сильпо", ТРЦ "inSilver", "River Mall", парк и озеро т.д. Удобная транспортная развязка до метро Позняки пешком 10 мин. Комиссия 50%. ОГРОМНАЯ просьба риэлторам и агентствам не беспокоить!

можна з тваринами
Григоренка Петра просп., 28

Оренда 1 кімнатної квартири, вул. Драгоманова 40. В оренду пропонується квартира з двома окремими кімнатами, простора-кухня студія з виходом на лоджію, санвузол сумісний з ванною. Укомплектована всією необхідною побутовою технікою. Встановлено всі необхідні лічильники, що дозволять значно економити на комунальних платежах особливо в зимовий період. В будинку є консєрж, власна парковка. Поруч з будинком розвинута інфраструктура для комфортного проживання. Парк для відпочинку знаходиться через дорогу, поруч Спорт лайф, метро Позняки в пішій доступності. Можливість отримати відео огляд квартири. З колегами не співпрацюю.

Драгоманова вул., 40

Оренда двокімнатної квартири в ЖК Лебединий за адресою вул. Ревуцького 40В Планування: кухня студія та спальня Площа: 50 кв м Вся необхідна техніка: посудомийна машина, плита, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, кондиціонер, бойлер, пральна машина, плазмовий телевізор На всі встановлені лічильники, за рахунок цього низькі комунальні платежі ЖК з презентабельною вхідною групою та охороною Метро Харківська 5 хвилин пішки Комісія 50%

Ревуцького вул., 40В

Оренда 1к квартири, з неймовірним видом на місто Це елітний ЖК Зарічний, проп. Бажана Миколи,Осокорки,Славутич Пропонується в оренду дуже світла та комфортна затишна квартира загальною площею 50кв.метрів у сучасному елітному житловому комплексі Зарічний. У квартирі дуже високої якості виконано авторський дизайнерський ремонт в світлих тонах. Квартира повністю укомплектована необхідною побутовою техінкою відомих закордонних виробників. Для комфортного та приємного проживанння є необхідні меблі в дуже гарному стані ❗В будинку є генератор, тому ліфт працює завжди ❗Вода в квартирі є завжди, не залежить від світла Зовсім поруч з будиноком є декілька продуктових магазанив, що дає можливість не витрачати час на здійснення покупок першої необхідності, а також сучасні затишні кавярні, популярний ресторан, заклади громадського харчування. Великою перевагою є дуже добре розвинута інфраструктура внутрішнього дворового простору з великою кількістю зелених насаджень де можна відпочити, провести час з близькими або займатися спортом у вільний час 18000+завдаток

Зарічна вул., 1б

можна з тваринами
Ахматової Анни вул., 14б

АКТУАЛЬНО! Квартира вільна. Перегляди за домовленістю в зручний Вам час! Чудова сучасна двокімнатна квартира в самому серці району Позняки, в надійному цегляному будинку від забудовника КМБ. Максимально розвинена інфраструктура. ТРЦ РІВЕРМОЛЛ, метро, супермаркети, кафе, ресторани, Новапошта, Розетка, рекреаційні зони для активного дозвілля, поруч є абсолютно все! Будинок автономний. Підключений ГЕНЕРАТОР. Завжди працює ліфт, є водопостачання і опалення. Дбайливе ОСББ. Квартира обладнана всім необхідним. Дві окремі кімнати, безліч місць для зберігання, обладнана гареробна, простора кухня-вітальня. 3 кондиціонери, є уся необхідна побутова техніка. Є відеоогляд по запиту. З колегами співпрацюємо без дублювання в рекламі. Звертайтесь!

Ахматової Анни вул., 22

Пропонується в оренду однокімнатна квартира з видом на Дніпро, в новому будинку по вул.Урлівська 23Б. м.Осокорки. Площа 42 кв.м. на 24/25 поверсі. Квартира з меблями, гардеробною, балконом, укомплектована необхідною побутовою технікою: пральна машина, холодильник, електроплита, мікрохвильова піч, WiFi, кондиціонер, лічильник на опалення, встановлена сигналізація. Доглянута прибудинкова територія з шлагбаумом, чистий під"їзд, консʼєржсервіс, 4 ліфти. Чудова інфраструктура: поруч ТРЦ River Mall, НОВУС, АТБ, парк Прибережний, садочки та школи. Дніпровська набережна. Без тварин! Вартість 12 000 грн.

Урлівська вул., 23 Б

Пропонується 1 кімнатна квартира - студія у ЖК бізнес -класу "Зарічний". Виконаний сучасний ремонт, укомплектована необхідною технікою та меблями. У підїзді в майбутньому встановлять генератор. Поруч метро, маркети, салони краси і тп. Можливо з невеликими тваринами. Квартира вільна

можна з тваринами
Зарічна вул., 3а

"Позняки" ст. М, вул. Драгоманова, 2-А, 23/25-поверх. 53/15+15/12, дві окремі кімнати. Ремонт, практичні дизайнерські рішення. Квартира мебльована (мякі меблі, ліжко, інше), вбудована кухня, побутова техніка (холодильник, пральна машина, кондиціонери, бойлер, інше). Кухня поєднана з просторим холом. Місця зберігання - зручні шафи-купе, комоди. Економна плата за комунальні послуги: постачання тепла зверху будинку, теплолічильник, терморегулятори на батареях, двотарифний електролічильник, інше. Завершується збирання коштів для забезпечення автономності енергопостачання під час відключень. Поряд з будинком зона відпочинку біля озера Сонячне, дитячі садки, школи, магазини (Ашан, АТБ, інші). Розвинута інфраструктура, зручне транспортне сполучення. 13000 грн/мес. 0504406337

Драгоманова вул., 2а

Оренда охайної 3к квартири за адресою Григоренка 14 . Можна з невеликим песиком або кастрованим котиком. Квартира повністю роздільна. Є бювєт у дворі(працював коли не було світла коли був блекаут).Двір дуже красивий, закритого типу зі шлагбаумом, є спортмайданчик! Також за домом є підземна парковка, можна використовувати як укриття. Лічильники на опалення, на воду.Є лоджія. -2 сан вузла (ванна + душ) -Будинок 2010 року -3 робочі ліфти -93 кв. загальна, 10 кухня -14 поверх 22ти поверхового будинку -є актуальний відеоогляд У квартирі є: Кухня -Плита -Ліжко -Духова шафа -Кухонні меблі -Мікрохвильовка (докупляємо) -Холодильник (докупляємо) -Пральна машина (докупляємо) Встановлено лічильники, дуже лояльні комунальні рахунки. Інфраструктура: -ТРЦ -Парк -Озеро - Школа -Садочки -поряд Новус та АТБ Шикарна транспортна розвязка – метро Позняки 20 хвилин пішки! Допоможемо країні разом !!! Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомагаємо ЗСУ Слава Україні!!

Григоренко 14, м Позняки,  3к квартира, є лічильники на опалення

м.Позняки, вул.Анни Ахматової, 22, "спецпроект" 2014р., 20/25 пов., 41/18/12 кв.м, с/в-сум., євроремонт. Сучасні меблі. Техніка від європейських виробників: бойлер "Electrolux", холодильник "Electrolux", ел.плита "Hansa", мікрохвильова піч "Samsung", ел.чайник "Tefal", кондиціонер "Cooper&Hunter". Internet. Лічильники на воду і тепло. Квартира тепла. В будинку окремий генератор для ліфтів, тому ліфти завжди працюють. До метро Позняки - 10хв. пішки. Поруч супермаркет "NOVUS". Сума комунальних: світло+опалення+консьєрж+Internet = 1638 грн. взимку! Ціна: 11000 грн.+ комунальні. м.(06*********55, 0-*********33,Іван Володимирович.

1к., з ремонтом. До м.Позняки-15хв. Ліфт працює завжди!

Аренда квартиры Предлагаем арендовать эксклюзивную квартиру в жилом комплексе "Риверстоун", расположенную по адресу ул. Трускавецкая, 8. Площадь квартиры составляет 134 кв. м и полностью укомплектована всем необходимым: от качественной мебели и современной бытовой техники до элементов декора. Планировка квартиры включает: • кухню- гостиную ; Жилой комплекс RiverStone – современный проект бизнес-класса, расположенный в живописном месте столицы – не на берегу большого и мощного Днепра. При проектировании и строительстве застройщик использовал инновационные технологии, высококачественные материалы и нестандартные архитектурные решения, что позволило создать престижный и востребованный ЖК. RiverStone имеет охрану 24/7, а также собственную закрытую и ухоженную территорию, набережную и парк. В комплексе есть КМДШ, детский сад, кафе, рестораны, салоны красоты, новая почта, обмен валют, ателье, спортклуб DOG, студия йоги и прочее. Рядом с ЖК расположены ТЦ Ривер Молл, Сильпо, Новус, АТБ и т.д. А до станции метро Осокорки можно добраться всего за 7 минут. Приглашаем на просмотр. A 5 5 3 5

Аренда / Квартира / Дарницкий / ЖК River Stone / 134 м2

Оренда 1 кімнатної квартири, спальня, та кухня студія. Вбудована техніка та меблі, ремонт європейського гатунку. Видова квартира, чудовий краєвид на річку Дніпро. Інфраструктура: маркет, кафе, Нова Пошта, Банк. ст.М Славутич

Оренда видової кіартири вуд Зарічна 6 ЖК «Славутич»

Актуальна здача в оренду 1 кімнатної квартири. Новий сучасний ЖК Славутич, 8/25 поверх, вул. Зарічна 4 корпус 2. Встановлено генератор на ліфт та водопостачання. Наявність в будинку підземного паркінгу Площа 45 м, роздільне планування. Комфортна спальня та окрема кухня-студія! В квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Повністю укомплектована сучасною побутовою технікою. - Посудомийна машина; - Два телевізора; - Два кондиціонера; - Бойлер; - Пральна; - Духова шафа; - Підігрів підлоги. - Праска. Зручне розташування - ТЦ Рівер Мол, ТРЦ Аркадія, на території кавярні, магазини, фітнес-центр, аптеки, банк, паркінг. Зручна транспортна розвʼязка, тому дуже зручно добиратися до центру. Найближче метро Славутич 2 хв. пішим ходом. Наявність відеоогляду даної квартири, можливість надіслати на будь-який месенджер! Ключі на руках, швидка організація перегляду. Покази з 29.07. З колегами по даному обʼєкту не співпрацюємо.

Оренда 1к, ЖК Славутич, Зарічна 4 корпус 2, Актуальна, 45 м

Григоренка 20, 14/25 поверх., квартира тепла, мебльована, лічильники тепла, є все необхідне. Гардеробна кімната, Вільна.

Оренда 1-кімнатної  квартири Григоренка 20

Сдам однушку со всем необходимым по мебели и технике, инфраструктура супер,Звоните подробнее по телефону

Сдам 1к кв на Драгоманова 1г,м Позняки,Харьковская

Крокуйте у світ комфорту та затишку! У самому серці сучасного Києва, на вулиці Драгоманова 2а, знаходиться ваша ідеальна оселя — повністю мебльована двокімнатна квартира з усіма зручностями. Тут кожен куток осяяний теплом і затишком, щоб ви могли насолоджуватися кожною митью.Розмістившись у цьому житлі, ви отримаєте не тільки комфорт, але й безмежні можливості для відпочинку та шопінгу. Поруч знаходиться озеро. А всього кілька кроків — і ви вже в торговому центрі, де, серед інших зручностей, знаходиться великий супермаркет Ашан.

Оренда 2к. кв., Драгоманова 2а, Позняки

Долгосрочная аренда 1к квартиры на ул. Елены Пчилки 7 . Свободно. Светлая однокомнатная квартира-студия ,метро Позняки, ул. Елены Пчелки 7, ЖК Традиция. В доме есть все необходимое для комфортного проживания: спальное место, зона отдыха, телевизор, электрочайник, кофемашина, есть бельевая сушилка, бойлер, wi-fi (в случае отключения света интернет работает), балкон. Дом 25 этажей, четыре лифта, охрана, подземный паркинг (используется как укрытие). Великолепная инфраструктура: рядом с домом озеро, маркет «Пчелка», Ашан, кафе, почта, аптеки, медучреждения, банки. Под домом - остановка маршрутного транспорта (до метро 10 минут). Ціна 15000грн+гарантійний платіж+50%комісія АН Код478019 Павло

Оренда 1 к, Киев, Позняки, ул. Елены Пчилки 7.
123...9
1 - 24 з 200 результатів

Популярні запити