Двокімнатна 46 м.кв. на масиві Воскресенка по вул. Ірини Бекешкіної. Панельна хрущовка утеплена зовні, 4 поверх пятиповерхівки. В кімнатах є меблі, ліжка, на кухні, холодильник, кондиціонер, в туалеті бойлер. По всій оселі склопакети. Затишне місце біля Епіцентру і недалеко від речового базару на Троєщині. До трамвая, автобуса і тролейбуса 300 м. До метро Ченігівська 6 зупинок трамвая.

Ірини Бекешкіної вул. (Карбишева генерала), 8а

Низкий этаж , газ! В квартире есть вся необходимая мебель и техника . Рядом супермаркеты, школы, садики .

Навої Алішера просп., 67

Оренда двохкімнатної квартири в Дніпровському районі по вул. Микитенка 11а - Воскресенка, до метро Дарниця та Чернігівська - 5 хвилин на транспорті. Квартира тепла (стіни з цегли), в житловому стані. Не кутова. Вікна виходять у двір. Холодильник та пральна машина теж є. Поряд з будинком є все необхідне для комфортного життя: продуктові магазини, школи, Епіцентр, трц Квадрат, кожен вівторок приїзджає ярмарок, парк Аврора, озеро Радуга і ще багато чого. Комфортне місце для життя, тому телефонуйте!

Микитенка Івана вул., 11а

Здається затишна 1кімн гостинка по вул. Стальського 8Б. Квартира повністю облаштована і готова до здачі. В наявності пральна машина, холодильник, плита газова, диван розкладний, дві шафи-купе, домофон. Є лічильники на воду, електроенергію, тепло загальне. Тамбур закривається, на поверсі всі свої, гарні сусіди. Поруч зупинки транспорту,ТЦ Квадрат, парк, Епіцентр, ринок. До ТЦ Skaymall-20 хвилин. 9000грн+завдаток+комунальні.

Стальського Сулеймана вул., 8б

БЕЗ КОМІСІЇ!!! Господар!!! МІНІМІЛЬНА ОРЕНДА 5 МІСЯЦІВ!!! Здається 1-кімнатна квартира-студія у 2-поверховому будинку, якій збудований у 2015році, вул. Променева 70 (знаходиться 200 метрів від будинку Радужна 22, на мапі дивиться Радужна 22), 2-й поверх з якісним ремонтом. Квартира 26 кв. метрів, санвузол, побутова техніка (холодильник, ТВ, пральна машина, електроплита, електрочайник). Меблі, вбудована кухня, гарна інфраструктура (магазини Сільпо, Аврора). Гарна транспортна розв”язка – м. Лівобережна 20 хвилин маршруткою. Оплата оренда +комунальні послуги повністю. Комунальні літом приблизно 1300грн, взимку 2400грн. Велике прохання з дітьми до 7 років, та тваринами не турбувати. Проживання не більш ніж 2-і людини. ОПЛАТА ПЕРШИЙ МІСЯЦЬ ТА ЗАЛОГОВА СУМА ОБОВ”ЯЗКОВО!!! ГОСПОДАР!!! БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ, БЕЗ КОМІСІЇ!!!

Сдам 1-комнатную студию Воскресенские сады хозяин

ВІДДАМСЯ В ХОРОШІ РУКИ... не за всі гроші світу. Я - однокімнатна квартира-студія. Світла, простора, а головне економна, бо моє утримання обходиться лише: - влітку - шістсот гривень на місяць - взимку - півтори тисячі. Живу у ЖК Паркові озера, піша доступність до метро Дарниця через мальовничий парк Перемога. В мене є все необхідне для безтурботного життя - заходь та живи! Територія комплексу закрита і знаходиться під надійною охороною, та оснащена всім, що може знадобитися для комфортного та безтурботного життя. Ви будете приємно здивовані. Я впевнена! Звертайтеся, і ми разом створимо нашу власну історію в ЖК Паркові озера! 💑🏡 Відео огляд відправляється за запитом. P.S. Вода, світло та оптоволокно (інтернет, що працює без світла) - Є! Генератор на ліфт вже замовили, то ж відключення світла нас не лякають. До зустрічі!

Воскресенська вул., 18а

Здам простору 3-кімнатну квартиру в Дніпровському районі, м. Дарниця, вул. Воскресенська 6а. Квартира розташована на 2-му поверсі двоповерхового цегляного будинку. Загальна площа складає 58 м², житлова - 45 м², кухня - 8 м². Кімнати суміжно-роздільні, що забезпечує комфортне проживання. Квартира після ремонту, встановлені склопакети та вертикальні жалюзі. Підлога виконана з паркету, ламінату та плитки, що додає сучасного вигляду і зручності.На кухні встановлений гарнітур, двокамерний холодильник, СВЧ-піч та кавоварка, що робить її ідеальною для приготування їжі. У квартирі є пральна машина-автомат. Гостинна обладнана LED-телевізором, інтернетом, диваном, кріслом, шафою, столиком, частиною стінки та вентилятором, що створює затишну атмосферу для відпочинку. У двох спальнях встановлені ліжка та столики, що забезпечують комфортний сон та робочий простір.Санвузол роздільний, обладнаний душовою кабіною та бойлером, який добре тримає температуру води. Встановлені броньовані двері забезпечують додаткову безпеку. Газове опалення в квартирі є великою перевагою, особливо під час частих відключень.Квартира знаходиться у відмінному місці: всього за 2 хвилини ходьби розташований парк «Перемога», де можна насолоджуватися природою та свіжим повітрям. Поруч знаходяться супермаркети Novus, АТБ та Сільпо, що робить щоденні покупки зручними. Станція метро Дарниця знаходиться в пішій доступності, що дозволяє легко дістатися до будь-якої точки міста. Будинок розташований серед сосен у тихому та спокійному місці, що гарантує тишу і спокій.Вартість оренди складає 14000 грн + комунальні послуги.

Воскресенська вул., 6а

В будинку стоять додаткові засоби живлення і питання із водо- і теплопостачання під час відключень вирішено. Питання з ліфтом в процесі вирішення. В квартирі є все необхідне (меблі, пральна машина, водонагрівач, кондиціонер), є багато місць для зберігання речей. Ортопедичний диван

Воскресенська вул., 16

Здам 2-кімнатну квартиру з 16.09.2024 року на Воскресенці від власника, поруч з метро Чернігівська, біля ринку «Троєщина», ТЦ «Квадрат», авторинку «Перова», універсаму «Десна», магазинів, Епіцентру, школи, дитячих садків та парку. Квартира з косметичним ремонтом, чиста, з новим балконом. Розташована на 1 поверсі 5-поверхового будинку. Площа: 46/16/14/8 кв.м. 4 спальних місця, мебльована, є диван, пральна машина, холодильник, Wi-Fi, кабельне телебачення. Установлені бронедвері, домофон, кодовий замок і камера спостереження. Є погріб. Хороша транспортна розвязка, швидкий доїзд до центру міста. Тихе місце, біля балкона своя клумба. Можливе проживання для двох сімей.

власник
можна з тваринами
Вільде Едуарда вул., 8

Дніпровський р-н, вул. Остафія Дашкевича( Курнатовського) 28, хрущовка, 2/5 пов., 42, 5/15/7 кв.м., б/засклено, з/в/розд, житловий стан, повністю мебльована, холодильник, пральна машинка. Поруч ринок "Десна", речовий ринок "Троєщина", магазини, школа, дитячий садок. До ст. Чернігівська 15 хвилин. Гарна транспортна розвязка. Ціна: 7500 грн/місяць + комунальні 0930025464 +380 95 868 8241

Остафія Дашкевича вул. (Курнатовського), 28

Для 1-2 осіб. Сучасниий ремонт. ЖК Паркові озера. Новобудова. м. Дарниця. Здам 1-к.кв, вул. Воскресенська, 14д; 11/21пов.; 51.3/19/14.8; ремонт; лоджія засклена, склопакети; ламінат; сумісний с/вузол; кахель в с/вузлі; кухоний гарнітур; 2-спальний диван, журнальний стіл, шафа-купе; електроплита, витяжка, холодильник, пральна машина – автомат, бойлер, кондиціонер; LCD-телевізор; інтернет; бр/двері. Гардеробна. Індивідуальний лічильник на опалення. Вікна на парк, озеро.

Воскресенська вул., 14д

Однокімнатна квартира в ЖК "Паркові Озера" по вул. Воскресенська. Квартира в гарному стані. Мебльована. Укомплектована побутовою технікою. Інтернет. Лічильники.

Воскресенська вул., 14б

Здається в оренду двокімнатна квартира з сучасним дизайнерським ремонтом у Дніпровському районі Пропонуємо вам простору та комфортабельну двокімнатну квартиру, розташовану на 5 поверсі пятиповерхового будинку. Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання і здається вперше після капітального ремонту. Гарна транспортна розвязка: 10-15 хвилин до метро Дарниця, велика кількість громадського транспорту, міська електричка. Опис квартири: Загальні характеристики: Дві роздільні кімнати: спальня і робочий кабінет. Сучасний дизайнерський ремонт з використанням якісних будівельних матеріалів. Підлога з підігрівом та можливістю віддаленого керування. Фільтр на вхідну воду. Продумана система освітлення, підсвітки та нічного світла. Світло регулюється віддалено. Можливість налаштування "розумного будинку". Централізоване опалення та водопостачання. Газова плита. Двозонний лічильник день/ніч. Спальня: Ліжко з ортопедичним матрацом (160х200 см). Комод для зберігання. Регульоване верхнє світло, підсвітка. Блекаут штори. Кондиціонер. Кабінет: Велика шафа. Робоче крісло. Торшер. Регульоване верхнє світло. Книжкова полиця. Кухня: Вбудована техніка Bosch та FRANKE. Новий вбудований холодильник. Посудомийна машина. Газова варильна поверхня. Витяжка. Духовка. Фільтр зворотного осмосу для питної води. Продумана система зберігання. Ванна кімната: Підігрів підлоги. Друге світло. Тропічний душ з регулюванням висоти. Бойлер на 50 літрів Drazice зі смарт та еко режимом. Пральна машина. Велике дзеркало. Гардеробна: Гардеробна для зберігання побутової техніки та сезонного одягу. Гладильна дошка. Балкон: Тепла підлога. Розташування: Квартира знаходиться в зручному місці поруч з озером, лісом, парком Перемога, торгівельним центром Квадрат, продуктовими магазинами та відділенням пошти. Комунальні послуги: Централізоване опалення та водопостачання. Газова плита. Двозонний лічильник день/ніч. Лічильник на водопостачання. Лічильник тепла на будинок. Квартира готова до комфортного проживання і чекає на своїх нових мешканців! За додатковою інформацією та для організації перегляду, будь ласка, звертайтесь за телефоном:+380968134562 пишіть в телеграм або вайбер:

власник
чорних запорожців, 6

Оренда однокімнатної квартири Дашкевича 15А, будинок з цегли 5/5 поверх.Косметичний ремонт. -пральна машина автомат - кондиціонер -холодильник -ТВ - двоспальний розкладний диван - склопакети Поряд парк,ТРЦ Квадрат, Сільпо та безліч магазинів та кафе. 8500 грн.Без тварин. 0937048888 Володимир.

Остафія Дашкевича вул. (Курнатовського), 15А

Оренда просторої 1 кім квартири в ЖК Паркові озера . В гарному охайному стані . Диван розкладний , крісло розкладне диван , ліжко , духова шафа , холодильник , чайник , шафа . Є лоджія Розвинена інфраструктура , Новус , парк , зупинка , метро ,кафе , салони , дитячий майданчик , місця для авто , закрита територія . Розглядаються орендарі з дітьми . З тваринами умови обговорюються . Не має звʼязку , пишіть дзвоніть в вайбер телеграми

Здам 1 кім кв ЖК Паркові Озера вул.Воскрісенська12

1к.,Воскресенський проспект 25, 30 м2, 9/9 пов. Квартира обладнана всіма необхідними меблями та технікою: газова плита, холодильник, телевізор. Балкон. Поруч супермаркети, ринок, зупинка громадського транспорту.

Воскресенський бульв. (Перова), 25

ФОТО РОБИЛОСЬ БЕЗ СВІТЛА! Затишна Однокімнатна Квартира в Оренду! Якщо ви шукаєте ідеальне місце для комфортного життя, у нас є те, що вам потрібно! Простора та затишна однокімнатна квартира на вул. Чорних Запорожців, 15 ( Воскресенка) чекає на свого Орендаря. Квартира розташована на зручному третьому поверсі, що особливо актуально в наші дні. Вона готова прийняти вас у свої теплі обійми, пропонуючи: Затишну вітальню з новими меблями та вбудованими шафами, виготовленими під індивідуальне замовлення. Зручне спальне місце, яке ми підберемо відповідно до вашого запиту. Ізольоване робоче місце з комфортним столом і кріслом для продуктивної праці. Кондиціонер для комфортного відпочинку в будь-яку пору року. Кухня обладнана всім необхідним: Газова плита, яка дозволить вам готувати смачні страви Новий вмісткий холодильник для зберігання ваших продуктів. Обідній стіл, що розкладається, ідеально підходить для сімейних вечерь. Вихід на засклену лоджію з видом на ваше паркувальне місце. В квартирі встановлені лічильники на електроенергію, воду та газ. Цей будинок відзначається зразковим порядком та чистотою прибудинкової території. У пішій доступності розташовані лікарня, поліклініка, школа, садочок, супермаркети та продуктові ринки. Зручна транспортна розвязка: до метро Чернігівська всього 18 хвилин, а до зупинки маршруток – 6 хвилин пішки. Бонус для орендаря: квартира здається без комісії! Нажаль до нас не можна з домашніми улюбленцями, а от діткам ми раді. Не пропустіть свій шанс на комфортне життя в чудовій квартирі. Звяжіться з нами для перегляду та бронювання!

Чорних Запорожців вул. (Запорожця Петра), 15

Пропонується в оренду!!! Вперше!!! Дніпровський р-н, масив Воскресенка, вул.Дашкевича(колишня Курнатовського), 4Б, затишна 2х.кімнатна квартира, 50м, 2/9 поверх. Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою, Планування: Окремо кухня, 2 кімнати/роздільні/, простора лоджія, ТБ кабельне інтернет, домофон. Поруч Фора, Сільпо, , АТБ, ТРЦ Квадрат, парк Аврора, парк Перемоги, ринок Юність,, Метро Дарниця , Метро Чернігівська - 15 хвилин транспортом. Можна з дитиною від 6 років. Без тварин.Фото відповідають дійсності. Перегляди за домовленістю! .Комісія 50%. Ціна 12 000 грн. + ком.послуги. Ксенія 0972914104, 0635725608.

Остафія Дашкевича вул. (Курнатовського), 4Б

Сдам 3 кв.пр.Воскресенский , 10мин.езды метро Дарница. Квартира после ремонта с мебелью и бытовойи техникой.Всё в отличном состоянии.Проводка медная,трубы все поменяны,сантехника в отлично состоянии.Рядом остановка,заходи и живи! 1. Утеплен фасад квартиры. 2. Кондиционеры 3. Бойлер 4. Чистый подъезд. Комнаты смежно раздельные 50*************/5єт.,б/з.. Цена 15000гр.+коммун.+комиссия 50%(брокер)

Сдам 3 кв.пр.Восересенский метро  Дарница 10 мин.езды.

Проспект Романа Шухевича 26Б,світла трикімнатна квартира з хорошим ремонтом на 3 поверсі. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка. Поруч садочок, школа,магазини, зупинка транспорту.Здається вперше.

Романа Шухевича просп. (Ватутіна), 26Б

Перша оренда! Чудова квартира оснащена всім необхідним для проживання. До метро 15 хвилин пішки . Знаходиться по вулиці Воскресенська 14 е. В будинку встановлюють вже генератор на ліфти . Є відеоогляд квартири . На всі інші питання відповім по телефону. Квартира вільна і готова до заселення.

ОРЕНДА 1к квартири ЖК Паркові Озера

Вашему вниманию представлена 3 комнатная квартира в аренду по адресу: Воскресенская улица 16в, в ЖК Парковые Озера которая находиться на 24 этаже. Квартира с хорошим ремонтом, оборудована всей необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 25 минут до центра города, 30 минут пешком до метро, остановки общественного транспорта. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Воскресенська вул., 16в

Актуальна с 22.08 Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира в аренду по адресу: Воскресенская улица 18, в ЖК Парковые Озера которая находиться на 21 этаже. Квартира с отличным ремонтом, оборудована всей необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 30 минут до центра города, 20 минут до метро, остановки общественного транспорта. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Воскресенська вул., 18

Сдается Хорошая 2-ая квартира, Днепровский р-н, Воскресенка, квартира в хорошем состоянии, современная мебель, 2 спальных места, в спальне шкаф-купе и кровать; бытовая техника: холодильник, стир. автомат, бойлер, кондиционер, с\узел раздельный – в кафеле, б\застеклен, стекло пакеты, броне дверь – 12.000 грн. Все вопросы по телефону. Есть на Лесном массиве. Пожалуйста, звоните на моб. телефон, отвечать на сообщения не всегда есть возможность. Спасибо. АГЕНТСТВАМ И РИЕЛТОРАМ ПРОСЬБА НЕ ЗВОНИТЬ.

Воскресенський бульв. (Перова), 20
1 - 24 з 30 результатів

Популярні запити