Пропонується у довгострокову оренду 2-кімнатну квартиру-студію площею 50 кв.м у самому центрі міста за адресою вул. Володимирська 51/53. Квартира розташована на 3-му поверсі з вікнами у двір, що забезпечує тишу та затишок. Квартира повністю обладнана всім необхідним для комфортного проживання: кондиціонери в кожній кімнаті, два телевізори, холодильник, пральна та посудомийна машини, бойлер, сейф та багато іншого. Світло є завжди! У підїзді чисто, є консьєрж та відеокамери, два ліфти. Зручне розташування: метро «Золоті ворота» - 2 хвилини пішки метро «Театральна» - 4 хвилини пішки вул. Хрещатик - 7 хвилин пішки Поруч знаходяться парк Шевченка, Софіївська площа, Михайлівська церква, Оперний театр та інші історичні памятки. Оплата: оренда за перший та останній місяць + комунальні платежі щомісяця. #A6.712

можна з тваринами
Володимирська вул., 51/53

2к квартира в старовинному центрі Києва, вул. Академіка Богомольця 8А Двір закривається, тихий і зелений. Є місце для авто. В пішому доступі, 5-10 хвилин, метро, магазини, Маріїнський парк. В квартирі два кондиціонера і сучасна побутова техніка. Є бойлер і централізована горяча вода. Постійно є світло і Інтернет.

Богомольця академіка вул., 8а

Інститутська, 24/7, 80м2. Урядовий квартал, світло не вимикають, будинок до блокпосту. Квартира з ексклюзивним ремонтом із використанням якісних матеріалів. Спальня, вітальня, балкон засклений, вбиральня, кухня. Квартира з дорогими меблями, вбудовані меблі, вся побутова техніка, плазма, кондиціонери. Великий с/в (душова кабіна, ванна), вбудовані меблі. У будинку ліфт, євроремонт в парадному, ліфт з ключем, закріплене паркувальне місце в дворі, що охороняється. Метро Арсенальна, 7хв., Маріїнський парк. Чудова інфраструктура. 30000 грн. + Комунальні платежі. Торг доречний.

Інститутська вул., 24/7

ул. Круглоуниверситетская. 11/19, двухкомнатная квартира 60 кв.м. 5/6 этаж. Угол ул.Банковой и ул.Лютеранской. Сталинка, жилое состояние, мебель, бытовая техника. Парковка во дворе. 20000 грн.+ коммун.

Круглоуніверситетська вул., 11/19

СВІТЛО ЗАВЖИ Є!!!! Пропонується в довгострокову оренду двокімнатна квартира з роздільними кімнатами у відомчому будинку в урядовому кварталі район старі Ліпки Печерськ. Висока стеля, відкритий балкон у двір, тихо, зелено, двостороння , гарний стан, вільна. За подробицями телефонуйте, або пишіть у вайбер/телеграмм.

Шовковична вул., 7а

Круглоуниверситетская, 13. 5/6эт. лифт. Трехсторонняя квартира, 60квм. с современным ремонтом. Кухня-студио - 30кв.м., спальная комната 15кв.м., гардеробная 5кв.м., ванная комната с окном, 2 балкона. Меблирована, оборудована всей необходимой бытовой техникой, включая кондиционеры, бойлер. Есть сигнализация, видео-домофон. Закрытый двор. 700 у.е.+ ком. услуги.

Круглоуніверситетська вул., 13

САМИЙ ЦЕНТР! Пропонується в оренду 2к квартира по вул. Хрещатик 29. Квартира з євроремонтом. В будинку новий ліфт. Укомплектована всією необхідною мебелью і технікой. Квартира на дві сторони. Високі стелі (3,5). Закритий двір. Найкраща інфраструктура: на вибір кожна гілка Метро, ресторани, парки. Тільки для однієї людини! Ціна 28000 грн. + ком. посл. Торг Комісія 50% Контактна особа Андрій 097640133пять, 063708999сім

Хрещатик вул., 29

Актуально! Можливі перегляди! Золотоворітська 8/14, будинок на перехресті з Ярославім Валом, прям на впроти Золотих Воріт. Абсолютно нова квартира, з новим ремонтом. Розташована на 5/6 поверхового будинку. При ремонті використовувались якісні та преміальні матеріали. Двокімнатна квартира 50м2, з кухнею студіо та великим балконом з видом на Золоті Ворота, спальнею та великим сан вузлом. В квартирі все зроблено для комфортного життя. Автоматичні ролети у всій квартирі, автоматичні штори блекаут у спальні. Вся техніка вбудована. Є посудомийна, пральна та сушильні машинки. Багато різних підсвіток різних зон квартири. Простір продуманий до деталей. В будинку ніколи не вимикають світло. Є можливість реєстрації та оплати на ФОП 3 гр. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Золотоворітська вул., 8/14

Свет не ОТКЛЮЧАЮТ,сталинка ,авторский ремонт,встроенная кухня гостиная,диван раскладывается,спальня ,парковка,метро

можна з тваринами
Басейна вул., 23

Оренда квартири. Пропонується в оренду квартира в історичному центрі Києва за адресою вул. Бессарабська площа, 7Б, Шевченківський район. Загальна площа квартири - 49 м², розташована на 3-му поверсі. Перша здача! Планування: - спальня - кухня-вітальня - санвузол - прихожа - балкон Розташування: квартира знаходиться в самому серці Києва, поруч розташовані станції метро "Хрещатик" і "Площа Українських Героїв". Навколо багато магазинів, кафе, торгово-розважальних центрів, супермаркетів, ресторанів та іншої інфраструктури Києва. Гарний варіант для життя! Телефонуйте або пишіть у Viber, Telegram, відповім на всі питання. # 3 1 5 9 1 7 3 4 7 4 1 1

можна з тваринами
Бессарабська пл., 7Б

Оренда 2 кімнатної квартири в самому центрі Києва. Світло не виключають! вул.Прорізна, 13. Метро Золоті ворота 5 хвилин пішки, Хрещатик, Майдан незалежності 7 хвилин пішки 5/7 поверхового будинку Планування : 2 окремі кімнати, кухня, санвузол роздільний, ІНТЕРНЕТ ОПТОВОЛОКНО Квартира укомплектована всім необхідним меблями та технікою Ремонт класичнному стилі, 2 двоспальні ліжка, диван розкладний, є обідній стол, робочий стол, шафи для одягу Газова плита, мікрохвильова піч, холодильник, бойлер, телевізор, кондиціонер, пральна машина інтернет оптоволокно також може бути кабельний, Гаряча вода бойлер накопичувальний, бойлер проточний, центральна гаряча вода, Опалення центральне. Можливо доукомплектувати під орендаря, обговоримо. Інфраструктура дуже розвинена, все в пішій доступності, супермаркети, кавярні, ресторани, аптеки, дитячий садок в будинку, школа через дорогу, війшли із дому і ви вже в центрі! Розглянемо з тваринами Дзвоніть та домовляйтесь на перегляд, поки квартира вільна!

можна з тваринами
Прорізна вул., 13

Предлагается в аренду раздельная 2-к.квартира Царский Будинок з хорошим і новим ліфтом. площадь 90 м2 . 6-эт из 7 эт. Михайлівський провулок 9а. Центр міста. Поруч розташований Майдан Незалежності і Софійський пл. Квартира в идеальному стані, планування: зона кухні-їдальні, вітальня, санвузол гостьовий з душ кабіною, відкритий великий балкон з меблями, спальня з маленькою вбиральні і своїм санвузлом (ванна).Укомплектована мебелью и бытовой техникой. В квартирі зроблений хороший дизайнерский ремонт, в стилі Прованс. Високі стелі 3,5 метра. Зручна транспортна розвязка і інфраструктура. У двора є парковка.

Михайлівський пров., 9а

Уявіть собі життя в самому серці Києва, де класика зустрічається з сучасністю, створюючи атмосферу неперевершеної розкоші. Ця квартира на Володимирській, 40 - це не просто житловий простір, це шедевр мистецтва. Кожен деталь у цьому просторі говорить про смак і стиль. Спальня, огорнута глибокими відтінками смарагдово-зеленого оксамиту, створює відчуття королівської спальні. Стельові лампи, ніби золоті краплі, додають витонченості та тепла. У ванній кімнаті переважає мармур, створюючи ефект нескінченного простору та розкоші. Сучасні світильники та прозорі поверхні додають легкості та сучасного шарму. Кухонна зона з чистими лініями та мармуровими акцентами - це місце, де кожна вечеря перетворюється в маленьке свято. Зелені велюрові стільці і стіл зі скляною стільницею говорять про бездоганний смак власників. Вітальня - це царство затишку з плюшевими диванами та елегантними золотими столиками, де кожен вечір може перетворитися в незабутній вечір. Прихожа зустрічає вас статуєю в стилі модерн і вишуканим золотим декором, що підкреслює велич і статус цієї резиденції. Не пропустіть можливість стати власником цього шедевра, розташованого в історичному і культурному центрі Києва, де кожен квадратний метр з 75 м² наповнений винятковою естетикою та комфортом.

Володимирська вул., 40

Простора , комфорта квартира в урядовому кварталі , близько до Маріїнського парку , Бесарабський ринок , супермаркети , театри . Є двір для паркування авто .Цегляний будинок , охайне парадне , квартирі стеля 3,6м , затишно , приміщення просторі , повністю мебльована . Умови оренди тільки на термін від 1 року , з тваринками нажаль ні .

Лютеранська вул., 24

!!!! Звязок по Viber або What’s up +380500401327 Дуже звтишна кватрира по вул Дарвіна. Супер-місце, тихий центр. Вікна у двір. Поруч ТЦ Гулівер, Бессарабський ринок, кафе, бари, ресторани, магазини. Частина дубових вбудованих меблів і сучасна кухня з барною стойкою. Вітальня з великими арочними вікнами. Окрема спальня з виходом на балкон. Велика кількість вбудованих полиць та шаф для речей. Кондиціонер. Гаряча вода без меж від колонки.

власник
можна з тваринами
Дарвіна вул., 8

Вул. Костьольна , 10. Мальовничий центр міста Києва! В оренду пропонується 2-х кімнатна квартира. Цокольний поверх/6-ти поверхового цегляного будинку. Є вікна, санвузол сумісний, душова кабіна, пральня автомат, встановлений бойлер, інтернет, холодильник. Кухня із електро плитою. Дві кімнати 11 та 13 кв.м. Тихий центр міста міста. Розвинена інфраструктура та зручне транспортне сполучення. В пішій доступності 5- хв метро Майдан Незалежності, Хрецатик, магазини, аптеки, ресторани, кафе,школа,гімназія та багато іншого. Розглянемо всі Ваші пропозиції! Запрошуємо на перегляд - все подивитесь!

Костьольна вул., 10

Оренда 3к квартири у Києві, Шевченківський р-н, Лисенка вул., 4, 83 кв.м, 6/7 пов., з ліфтом, 2 спальні, 1с/в, якісний ремонт. Квартира після ремонту 3 окремі кімнати: 2 спальні, вітальня, кухня, один санвузол. На кухні є засклений балкон. Вікна вітальні та спальні виходять на Золоті Ворота (схід), друга спальня, кухня, санвузол виходять у двір (захід). Оплата безготівково.

Лисенка вул., 4

Актуально! Можливі перегляди! Оренда стильної квартири в центрі в дореволюційному будинку, дизайнерський ремонт, кухня-вітальня та окрема спальня, дві лоджії, санвузол. Мебльована та з усією побутовою технікою. В квартирі багато світла, чудовий вид з вікон, високі стелі, охайний підїзд Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Інститутська вул., 13а

Двокімнатна квартира на Печерську — це ідеальне місце для комфортного проживання у центрі Києва. Житло має високоякісний ремонт та повністю мебльоване, що дозволяє відразу заселитися без додаткових клопотів. ст.м. "Арсенальна"-10хв.пішки, "Хрещатик". Будинок особливої архітектури, жск "Арсеналець" 1929-1931 р.р., навпроти Маріїнського парку з власним сквером, закритим двором, охороною. Окремий вїзд у двір через шлагбаум. Гарний стан, підїзди охайні, два входа в будинок обладнані домофоном.к, дитячий майданчик, зручний заїзд для авто. Поруч ліцей Міжнародних відносин, продуктовий магазин, Маріїнський парк, готель "Київ", ресторан "Київ".

можна з тваринами
Грушевського Михайла вул., 28/2

Пропонується квартира в самому серці Київа по вул.Михайлівська 10 Поруч історічний центр, Софіївська площа, Золоті Ворота! В квартирі зроблений сучасний ремонт,все продуманно до дрібниць! Квартира повністью мебльована, є все не обхідне для проживання! Перегляди за домовленністью

Стильна сучасна трикімнатна квартира в центрі Київа вул. Михайлівській

Пропонується затишна квартира в самому історичному центрі Києва. Михайлівський провулок 9а, 6 поверх 6 поверхового будинку з ліфтом. Чудова квартира з високою стелею (3.5м) та каміном складається з: вітальні, окремої спальні з виходом на балкон, звідки відкривається чудовий вид на місто, кухні та санвузлу з душовою кабіною. Квартира площею 50 кв.м. з дуже зручним плануванням та всма необхідними меблями та технікою. В пішій доступності магазини, ресторани, школи, та інша інфраструктура центральної частини міста. Вартість оренди 700 у.о. Перегляди в зручний для Вас час.

Михайлівський пров., 9а

Пропонується в довгострокову оренду розкішна 2-кімнатна квартира в самому серці Києва, навпроти ЦУМу, за адресою Хрещатик 27. Цей історичний будинок зберігає атмосферу старого міста, поєднуючи її з сучасним комфортом. Квартира площею 75 кв. метрів розташована на 7-му поверсі і вражає своєю просторістю та зручним плануванням. Вона включає простору вітальню з кухнею, затишну спальню та стильний кабінет. Два французькі балкони відкривають чудовий вид на Хрещатик, додаючи чарівності та романтики вашому проживанню. У будинку є ліфт, консьєрж, чистий підїзд і привітні сусіди, що створює додатковий комфорт і безпеку. В квартирі можливе проживання з тваринами та дітьми, також розглядаються орендарі-іноземці. Наразі квартира використовується як кабінет психолога, що свідчить про її затишок і приємну атмосферу. Ця пропозиція ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт, історичну спадщину та зручне розташування в центрі столиці.

можна з тваринами
Хрещатик вул., 27

Світло не вимикають! Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Городецького архітектора вул., 6

Отличная квартира в удивительном тихом историческом месте,царский дом,для тех ,кто ценит комфорт и красоту ,все есть для комфортного проживания в центре города,парковка,Мариинский парк,метро Крещатик 2 минуты,тихо и безопасно ,с животным только собачка маленькая и страховка,видео по запросу

можна з тваринами
Музейний пров., 8б
1 - 24 з 72 результатів