Вільна з 1 серпня Здається 2х кімнатну квартиру в новому ЖК Славутич 2.0 2 хв до ст.м. Славутич. Квартира на найвищому 26 поверсі із неймовірним видом на р. Дніпро. В квартирі є вся необхідна техніка. Кондиціонер. Телевізор 55 дюймів. В санвузлі підлога Із подогрівом та світлова стеля. Ванна 2м в довжину. Ремонт в стилі лофт. Невеликий HomeOffice в комплекті. ЖК дуже крутий, охорона, консьерж та все що можна собі уявити Вартість 24 000 гривень Телефонуйте щоб записатись на перегляд.

Зарічна вул., 6

Здам 2-у квартиру. Дніпровська набережна 26 б біля метро. Бойлер, посудомийка, пральна машина, мікрохвильова піч, електрична плита, телевізор. Дві шафи в кімнатах. Велика вбиральня.домофон.Вікна у двір. Тепла підлога кухня, коридор та сан вузол.

Здам 2-у квартиру Дніпровська набережна 26 б. Метро Осокорки

Ексклюзив! Можна з тваринами! Пропонується чудова євро двушка за адресою: Дніпровська набережна 16Г, ЖК Seven. Квартира з гарним ремонтом, обладнана всією необхідною якісною технікою та меблями для комфортного проживання. При бажанні, ви можете їх переставляти на інше місце, або завезти свої. Поряд зручна транспортна розвязка у будь-яку точку Києва, поруч є метро Осокорки. У пішій доступності продуктові магазини, магазини з товарами для дому та бутіки одягу. Також аптеки, салони краси, ТЦ, ресторани, кафе, поліклініка, школи і дитячі садки. Затишний та тихий двір, є зони для паркування свого авто та платні стоянки. Маю офіційну угоду з кожним власником опублікованої квартири. Офіційний рієлтор з ФОП та ліцензіями, навідмінну від інших рієлторів. Мої права захищенні законодавством! Комісія 45% за фактом підписання договору оренди квартири. Квартира буде здана у найближчий час, тому не зволікайте! Пишіть у Telegram/Viber, або телефонуйте!

можна з тваринами
Дніпровська наб., 16Г

ЖК Славутич Пропонується в оренду видова та сучасна однокімнатна квартира-студія у житловому комплексі "Славутич" Поверх — 16/33 Площа — 42 квадратний метр Технічне обладнання: духова шафа, холодильник, індукційну поверхню, мікрохвильову піч та посудомийну машину. Також в квартирі встановлений смарт-телевізор та 2 кондиціонери. В квартирі є окрема спальня з великим двоспльним ліжком та ортопедичним матрасом. У спальні також вмонтована велика шафа-купе для зберігання речей. На території комплексу працює цілодобова охорона та відеонагляд, а доступ до квартири здійснюється за допомогою ліфта по магнітній карті. На 2 поверсі комплексу закрита територія з озелененням та дитячим майданчиком для відпочинку . Ліфт по магніту.

Зарічна вул., 4

Дніпровська набережна, 26. Метро Осокорки - 5 хвилин. 7/23 моноліт, 72 кв.м. Все окремо. Відмінний стан. Кондиціонер, бойлер... побутова техніка. В будинку працює генератор. Вода та ліфт без відключень. Здається вперше. Ціна 20 000 грн.

Дніпровська наб., 26

ЖК 3арічний метро Славутич 5 хвилин вул. Зарічна 3а Дві спальні та кухня студіо В комплекті всі мебелі та техніка. 3 вікон розкривається відова понорама на річку Дніпро. Можлива оплата по безготівковому рахунку на ФОП 2а-3я група.

Зарічна вул., 3а

ЖК «Seven» жилой комплекс Севен Днепровская набережная 16Г В дома генератор на лифт воду отопление Сдача шикарной квартиры с новым ремонтом в современном стиле! Кухня-студио с диваном Отдельная спальня со шкафом Ванна Прихожая со шкафом. Просмотры возможны 19 этаж Полный комплект мебели и техники: •посудомоечная машина •Плита •микроволновка •холодильник •бойлер •стиральная машина •2 кондиционера •2 TV •диван •кровать •шкафы Шторы Заезжай и живи с комфортом! Есть видеообзор tg: arendakievkvartir Просмотры и заселение с воскресенья Развитая инфраструктура: ТЦ Аркадия ТРЦ Rivermall Кинотеатр Спортзал Супермаркеты Банки, аптеки, салоны красоты, рестораны, все в шаговой доступности.

Дніпровська наб., 16Г

Оренда 2х кімнатної квартири студії ЖК Славутич 2.0 , вул. Зарічна 6к2. Квартира дуже світла та затишна. Укомплектована всіма необхідними меблями: 2х спальне ліжко шафа купе, диван, вбудована кухня. З побутової техніки холодильник, пральна машина, кондиціонер, посудомийна машина, витяжка, бойлер, ТВ плазма.Відмінне місце розташування, зручна транспортна розвязка, в пішій доступності торгові центри, магазини, ресторани, ТРЦ Аркадія, Рівер молл. До метро Славутич 5 хвилин ходьби. Ціна оренди 28000 + к.п. ( можливе проживання з маленьким песиком ціна оренди 32000 тис + Залог 48000 грн) Код 11200221

Зарічна вул., 6

Укомплектована всім необхідним для комфорного проживання: холодильник, мікрохвильовка, духова шафа, посудомийка, 2 ТВ, 2 кондиціонери, бойлер, тепла підлога у санвузлі. при відключеннях є вода та опалення присутні Адреса: вул.Зарічна, 4, корп.2

Сдам 2.х квартира ЖК Славутич Заречна 4

Оренда двохкімнатної квартири. ЖК Севен Дніпровська Набережна 18 Двохкімнатна квартира 70м2 9 поверх Велика кухня Повноцінні 2 кімнати Шафи і гардеробна Бойлер і посудомийка Якісний ремонт. Ліфт і опалення завжди працює Є відео огляд 35.000грн + залоговий + 50% комісія

Дніпровська наб., 18a

Аренда квартиры ул. Заречная, ЖК Славутич, Дарницкий р-н, Осокорки Оренда квартири, вул. Зарічна, ЖК Славутич, Дарницький р-н, Осокорки Пропонується в довгострокову оренду нова двокімнатна квартира з сучасним ремонтом в ЖК Славутич (вул. Зарічна 2к1). Планування: - кухня-студія - окрема спальня -суміжний санвузол - коридор В квартирі велике ліжко 2*1,8м, є вся побутова техніка в тч посудомийка та пральна машина з функцією сушки. Диван в кухні-студії розкладається. Будинок в процесі підєднання до генератора і при відключенні ее буде працювати ліфт, буде холодна вода та опалення. Дуже роздвинута транспортна розвязка та інфраструктура. Одразу біля будинку метро Славутич. #A6520

Аренда квартиры ул. Заречная, ЖК Славутич, Дарницкий р-н, Осокорки

Житлові комплекси у Київ

Пропонується в довгострокову оренду повноцінна двокімнатна квартира в ЖК Славутич, вул. Зарічна, 4/2! Ідеальна світла квартира, повністю облаштована для Вашого комфортного проживання! Дві окремі кімнати, кухня, велика гардеробна, балкон з панорамними вікнами! В кожній кімнаті та кухні - кондиціонер, підлога з підігрівом у ванній та коридорі! Новий ЖК в 8 хвилинах їзди від центру міста на берегу Дніпра, метро Славутич 2 хвилини, підземний паркінг. Пішохідна зона, велодоріжки, кафе, спортивні майданчики. Розділення сміття, енергоутилізуючі ліфти, охорона та відеоспостереження, електрозарядки для авто! В Будинку встановлений Генератор!

Зарічна вул., 4/2

Предлагается в аренду стильная 2 комнатная квартира с панорамным видом на Днепр. Комплекс бизнес-класса ЖК Заречный, Бажана, 1а. Отличная инфраструктура и транспортная развязка, к метро Славутич 5 мин пешком. Есть подземный паркинг в комплексе. В квартире сделан качественный ремонт. Комнаты раздельные. Укомплектована всей, необходимой для комфортного проживания, мебелью и техникой: встроенная кухня с посудомоечной машиной, 3 кондиционера, 2 телевизора, кровать с ортопедическим матрасом, диван, много шкафов. Комиссия 50% при заселении.

Бажана Миколи просп., 1а

Пропонується в оренду 2к квартира в ЖК Славутич вул Зарічна 2к3, до метро Славутич 1 хв. Загальна площа квартири 44 м2 Поверх 7/12 ПЕРША ЗДАЧА! ВИДОВА! У квартирі зроблено якісний ремонт,для себе. Хороші меблі та техніка. Функціональна кухня. - Кухня-студія - Спальня - Санвузол з душем - Гардеропна Квартира укомплектована всім необхідним для життя: Холодильник Варочна плита Посудомийна машина Мікрохвильова піч Духова піч Whirpool Пральна машина Телевізор Телевізор Samsung Кондиціонер Бойлер У комплексі територія, що охороняється. Розвинена інфраструктура. Безліч дитячих/спортивних майданчиків. Гостьовий та підземний паркінг. Зручна транспортна розвязка. Є відео! #A6319

Сдам 2к квартиру, в жк Славутич, первая сдача

ПЕРША ЗДАЧА! Пропоную в оренду двокімнатну простору квартиру в комплексі комфорт класу ЖК Рівєра поряд з метро Славутич. Квартира має окремі просторі дві спальні. Є можливість орендарям облаштувати простір власними спальними меблями, не привязуючись до чужих уподобань. Встановлений власний котел, економні тарифи на комунальні за рахунок наявності лічильників. Зручний невисокий поверх з мальовничим видом з вікон на озеро. Комплекс має розвинену інфраструктуру, місця для парковки авто, дитячий садочок, ігровий майданчик, магазини та торгові точки, а також близькість зупинки міського транспорту. Телефонуйте й не втрачайте шанс стати першим винаймачем нової квартири.

Малоземельна вул., 75 Б

Предлагается в аренду уютная 2-комнатная квартира (50 м2) в ЖК "Заречный". Функциональная планировка: - спальня (полноценная 2-спальная кровать с подъемным механизмом, для хранения вещей и подсветкой + большой двухсекционный шкаф); - кухня-студия (диван раскладывается); - санузел (ванна); - балкон; - прихожая зона с шкафом. Описание: Квартира полностью укомплектована всем необходимым для комфортной жизни. Кухня укомплектована: посудомоечной машинкой, стиральной машинкой (без сушки); варочная поверхность; духовка; чайник; холодильник; минимальный набор посуды (большие/маленькие тарелки, чашки, кастрюли, столовые приборы) - вся бытовая техника от мировых производителей. В санузле установлен бойлер и подогрев пола, также есть комплект полотенец. Также, есть гладильная доска, утюг, ручной пылесос. Установлены кондиционеры и SMART TV. Окомплексе: В ЖК "Заречный" есть свои особенности: - возле каждого дома комплекса будет детская зона, место для отдыха и спортивная площадка с полем для мини-футбола; - оставить автомобиль можно будет как в закрытом паркинге, так и на открытой стоянке возле дома; - просторные светлые планировки с видами на Днепр; - за исправностью и благоустройством территории следит обслуживающая организация; - круглосуточная охрана, видеонаблюдение и консьерж сервис. Рядом: До детских садов района нужно будет проехать 5-10 минут. Для школьников 8-10 минут езды до школы №314, №309, №329 и Киевской инженерной гимназии. Сходить на тренировку можно будет в спортивный комплекс на территории или проехав 5-10 минут до таких фитнес-клубов как Sport Life, Bulldog Gym, Dog Grand CrossFit, Fitness 24, «Атлетико» или «Колизей». Есть возможность арендовать паркоместо Метро: станция метро "Славутич" в 3 минутах. Адрес: г.Киев, ул.Осокорская, 2а, ЖК "Заречный". Просмотры в удобное для Вас время! Ключи на руках! Предпочтительно клиенты: пара/мужчина/женщина (без животных/без детей). #31590789

Осокорська вул., 2А

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Зарічна вул., 10г

Двокімнатна квартира з чудовим краєвидом на правий берег річки Дніпро: Києво-Печерську Лавру, Видубицький монастир, пам’ятник Батьківщина Мати, ботанічний сад. 88/28/25,9 м2. Осокорки, Дарницький район, вул. Дніпровська набережна 26 Д. Метро Осокорки до 5 хвилин пішки. Будинок європейської корпорації «Stolitsa Group» бізнес класу. 16 поверх 16-ох поверхового цегляного, будинку. В квартирі зоновані спальня та вітальня, комфортабельна кухня, з балконом, два санвузоли- гостьовий з душовою кабіною, та просторий хазяїв, з гідро масажною ванною. В спальні велика гардеробна кімната та лоджія в якій можна сидіти і насолоджуватись гарними краєвидами. На підлозі в вітальні якісна паркетна дошка. В коридорі велика шафа-купе. Тепла підлога в санвузлах, та кондиціонування. Є вся необхідна якісна побутова техніка, сантехніка від провідних виробників світу. В кожній кімнаті є спальне місце (італійське ліжко з ортопедичним матрацом та диван). В будинку працює цілодобово консьєрж з відеоспостереженням. Комунальні не високі. У дворі є Спорт Лайф з басейном, дитячі і спортивні майданчики, аптека доброго дня, клініка ADONIS FAMILY, магазин Чіз Вайн. Поруч супермаркет NOVUS 8-23, ресторани - Жовте Море, хінкальні GOGI, Very Well Café, KFC, McDonalds та вся необхідна інфраструктура. Готова для заселення. Є машиномісце.. Для однієї людини, або сім’ї без маленьких дітей. Без домашніх тварин. Оренда 30000 гривень/місяць. Оплата перший та останній (страхова сума) місяць. Послуги агенції 50 % від місячної оренди – одноразово. На період відключення світла - знижка від орендодавця.

Дніпровська наб., 26д

ПЕРША ЗДАЧА!✅ Жк Севен/Seven вул.Дніпровська наб.20-А Ексклюзивна пропозиція! Квартира дійсно варта вашої уваги! Оренда ЗАТИШНОЇ ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ з загальною площею 63м2. Вікна виходять в сторону ТЦ Аркадія. Виконаний якісний ремонт з використанням якісних матеріалів у світло/теплих тонах. Квартира укомплектована технікою Siemens, Bosch, кухня укомплектована FRANKE, стільниця кварц, італійські фасади, фарнітура Blum. Кондиціонери інвекторні в кожній кімнаті та кухні вітальні. Вана кімната сантехніка Villeroy&Bosch, тепла підлога з управлінням wi-fi. До укомплектування можливе: пральна машинка. Кімната обговорюється. Поряд ТЦ River Mall, Аркадія, метро Осокорки, ресторани, кавʼярні, Сільпо і т.д Будинок підключений до ГЕНЕРАТОРА ( в разі відключення електроенергії працює ліфт/вода/тепло/інтернет) ФОТО РЕАЛЬНІ! Є відеоогляд 📹 БЕЗ ТВАРИН 1000% Вартість оренди 42000грн + гарантій платіж 2 місяці. Комісія АН 50% Колеги прошу не турбувати!

Дніпровська наб., 20А

Оренда 2- кімнатної квартири ЖК Зарічний НА ЛІФТ ТА ВОДУ БУДЕ ГЕНЕРАТОР - Дарницький район - проспект Миколи Бажана, 1а - ЖК Зарічний - 14 поверх /25 поверхового - 62.9 загальна - 30.8 житлова - 14.4 кухня - кухня вітальня + спальня + кабінет - усі необхідні меблі та техніка - сигналізація - перша Оренда - вид на Дніпро - поряд Розвинута інфраструктура - до метро Славутич 7 хвилин пішки

Бажана Миколи просп., 1а

ЖК ЗАРЕЧНЫЙ, пр. Бажана 1А. Студия + спальня. Квартира после ремонта. Сдается в долгосрочную аренду (от 1 года) просторная (высота потолков 3м) евродвушка, дизайн которой выполнен в современном стиле, в светлых, приятных тонах. Всё в квартире-студии функционально, гармонично, удобно и оригинально. Оформление выполнено в современном стиле, что удобно и практично в использовании, а также минимизирует усилия на поддержание квартиры в чистоте. Качественный ремонт с применением экологически чистых материалов, продуманная мебель и техника, которая будет служить долгие годы. Вся техника премиум сегмента, частично встроенная. Варочная поверхность - Bosch, духовой шкаф - Bosch, холодильник - Bosch (No Frost), с инверторным компрессором, микроволновая печь Gorenje, смарт-бойлер - Atlantic, инверторные кондиционеры - Gree (2 шт., с функцией обогрева до -15*С), смарт-телевизоры - Samsung (2 шт.), посудомоечная машина - Bosch, стирально-сушильная машина - Bosch, шкаф-купе (2 шт.), шторы - блэкаут, пылесос - Bosch, двухтарифный счетчик э/э (день/ночь), охранная сигнализация ДСО. Сантехника - Grohe, Imprese, душевая кабина - Alex Baitler. Подогрев пола в с/у. Возможность смарт-управления кондиционерами со смартфона. Двуспальная кровать (1,8х2,0), раскладной диван. На территории комплекса есть подземный паркинг, детские площадки, продуктовые магазины, аптека, салоны красоты, кафе-рестораны. Станция метро "Славутич" в 5-ти минутах ходьбы.ЖК ЗАРЕЧНЫЙ, пр. Бажана 1А. Студия + спальня. Квартира после ремонта. Сдается в долгосрочную аренду (от 1 года) просторная (высота потолков 3м) евродвушка, дизайн которой выполнен в современном стиле, в светлых, приятных тонах. Всё в квартире-студии функционально, гармонично, удобно и оригинально. Оформление выполнено в современном стиле, что удобно и практично в использовании, а также минимизирует усилия на поддержание квартиры в чистоте. Качественный ремонт с применением экологически чистых материалов, продуманная мебель и техника, которая будет служить долгие годы. Вся техника премиум сегмента, частично встроенная. Варочная поверхность - Bosch, духовой шкаф - Bosch, холодильник - Bosch (No Frost), с инверторным компрессором, микроволновая печь Gorenje, смарт-бойлер - Atlantic, инверторные кондиционеры - Gree (2 шт., с функцией обогрева до -15*С), смарт-телевизоры - Samsung (2 шт.), посудомоечная машина - Bosch, стирально-сушильная машина - Bosch, шкаф-купе (2 шт.), шторы - блэкаут, пылесос - Bosch, двухтарифный счетчик э/э (день/ночь), охранная сигнализация ДСО. Сантехника - Grohe, Imprese, душевая кабина - Alex Baitler. Подогрев пола в с/у. Возможность смарт-управления кондиционерами со смартфона. Двуспальная кровать (1,8х2,0), раскладной диван. На территории комплекса есть подземный паркинг, детские площадки, продуктовые магазины, аптека, салоны красоты, кафе-рестораны. Станция метро "Славутич" в 5-ти минутах ходьбы. ЖК ЗАРЕЧНЫЙ, пр. Бажана 1А. Студия + спальня. Квартира после ремонта. Сдается в долгосрочную аренду (от 1 года) просторная (высота потолков 3м) евродвушка, дизайн которой выполнен в современном стиле, в светлых, приятных тонах. Всё в квартире-студии функционально, гармонично, удобно и оригинально. Оформление выполнено в современном стиле, что удобно и практично в использовании, а также минимизирует усилия на поддержание квартиры в чистоте. Качественный ремонт с применением экологически чистых материалов, продуманная мебель и техника, которая будет служить долгие годы. Вся техника премиум сегмента, частично встроенная. Варочная поверхность - Bosch, духовой шкаф - Bosch, холодильник - Bosch (No Frost), с инверторным компрессором, микроволновая печь Gorenje, смарт-бойлер - Atlantic, инверторные кондиционеры - Gree (2 шт., с функцией обогрева до -15*С), смарт-телевизоры - Samsung (2 шт.), посудомоечная машина - Bosch, стирально-сушильная машина - Bosch, шкаф-купе (2 шт.), шторы - блэкаут, пылесос - Bosch, двухтарифный счетчик э/э (день/ночь), охранная сигнализация ДСО. Сантехника - Grohe, Imprese, душевая кабина - Alex Baitler. Подогрев пола в с/у. Возможность смарт-управления кондиционерами со смартфона. Двуспальная кровать (1,8х2,0), раскладной диван. На территории комплекса есть подземный паркинг, детские площадки, продуктовые магазины, аптека, салоны красоты, кафе-рестораны. Станция метро "Славутич" в 5-ти минутах ходьбы.

Сдам2 квр студия ЖК Заречный 1-А метро Славутич

Здам в оренду ВИДОВУ, 2-х кімнатну квартиру в ЖК бізнес класу "Зарічний", вул. Осокорська, 2а. Всі вікна з мальовничим видом на р. Дніпро. Зроблено сучасний ремонт. На території комплексу є цілодобово охорона, підземний паркінг, дитячі майданчики, міні-маркет, кавярні, салони красоти, аптеки. До метро 5 хвилин. Квартира площею 60кв. має : - простору кухню - дві окремі кімнати - суміжний санвузол - 2кондиціонера - посудомийна машина - TV В квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Телефонуйте. Квартира вільна з 1-го Червня.

Оренда видової 2-х кім. квартири м. Славутич ЖК "Зарічний"