Пропонується в оренду гарна, простора 3-х к.кв. в самому серці столиці, в царському будинку метро Майдан Незалежності по вул. Михайлівська буд.19 в Шевченківському р-ні. Квартира загальною площею 105 кв.м. розташована на 5 поверсі 5 поверхівки з ліфтом. Квартира повністю укомплектована всіма меблями: двоспальні ліжка, шафи та технікою: холодильник, пральна машина, плита, посудомийна машина, мікрохвильова піч, витяжка, телевізор, бойлер на 100 літрів. Чудова і історична локація: Майдан Незалежності, Хрещатик, Михайлівський і Софіївський собор, фунікулер, парк і всі інші локації для комфортного життя))) собор, Ціна: 28 000 грн.+ ком.п. Можна з маленькими слбачками !!!

можна з тваринами
Михайлівська вул., 19

СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ!!! Оренда 3к квартири в центрі Києва вул. Софіївська 1 Майдан незалежності Дві окремі кімнати + кухня вітальня Укомплектована меблями та технікою Можна з дітьми та тваринками Телефонуйте та записуйтесь на перегляд

можна з тваринами
Софіївська вул., 1

Оренда квартири, вул. Набережно-Хрещатицька, Поділ Аренда квартиры ул. Набережно-Крещатицкая, Подол Здається в оренду затишна 3-кімнатна квартира, розташована на першому поверсі будинку, в історичному центрі Подолу за адресою: вулиця Набережно-Хрещатицька 3а. Загальна площа квартири становить 57 квадратних метрів. Планування складається з двох спалень або однієї спальні та кімнати для гостей, що робить її ідеальним варіантом для молодої сімї або пари. На даний момент в квартирі проводяться ремонтні роботи, і вона буде готова до заселення через 1-2 тижні. Квартира буде повністю укомплектована новими меблями для комфортного проживання, включаючи два кондиціонери та пральну машину. Розташування квартири надзвичайно зручне. Відстань до станції метро "Поштова площа" становить всього 6 хвилин пішки. Крім того, в безпосередній близькості розташовані магазини, кафе та ресторани, що забезпечить вам комфортне та зручне життя. Не пропустіть чудову можливість стати орендарем цієї прекрасної квартири в історичному серці Подолу! A3.592

Оренда квартири,  вул. Набережно-Хрещатицька, Поділ

Поділ, Поштова площа. Власник. Безпечні апартаменти поруч з резиденцією посла США. Ці апартаменти- вигідна альтернатива довгострокового проживання в сусідніх готелях «Fermont», «Radisson». Поруч з апартаментами Дніпро, пішохідна туристична зона, ресторани, фунікулер, метро, пішохідний міст. Квартира має якісні меблі та укомплектована постільною білизною, посудом, пральною машиною та кондиціонерами. Є можливість укладання угоди оренди з юридичною особою.

власник
Братська вул., 4

Предлагается в аренду раздельная 2-к.квартира Царский Будинок з хорошим і новим ліфтом. площадь 90 м2 . 6-эт из 7 эт. Михайлівський провулок 9а. Центр міста. Поруч розташований Майдан Незалежності і Софійський пл. Квартира в идеальному стані, планування: зона кухні-їдальні, вітальня, санвузол гостьовий з душ кабіною, відкритий великий балкон з меблями, спальня з маленькою вбиральні і своїм санвузлом (ванна).Укомплектована мебелью и бытовой техникой. В квартирі зроблений хороший дизайнерский ремонт, в стилі Прованс. Високі стелі 3,5 метра. Зручна транспортна розвязка і інфраструктура. У двора є парковка.

Михайлівський пров., 9а

АКТУАЛЬНО! Подол! Воздвиженка! Ул. Воздвиженская 21-23. Эксклюзивная квартира, расположена в самом престижном доме на Воздвиженке, сразу на площади. Сделан очень дорогой ремонт(мрамор, дерево, хрусталь Swarovski, мебель Roberto Cavalli.....) Квартира полностью готова для комфортного проживания: полностью меблирована, вся необходимая бытовая техника, встроенная кухня со всей техникой, система кондиционирования, теплые полы, 2 с/у(ванна, душ),ТВ, WI-FI. Есть сейф и сигнализация. Автономное отопление! В доме ЕСТЬ ЛИФТ(на этаж поднимается по индивидуальному чипу). ЕСТЬ СВОЕ ЗАКРЕПЛЕННОЕ ПАРКОВОЧНОЕ МЕСТО! Развита инфраструктура: кафе, рестораны, пабы, банки, салоны красоты, магазины и т.д. А также, рядом много достопримечательностей. Рядом "Контрактовая площадь"

можна з тваринами
Воздвиженська вул., 21-23

Пропонуємо студію у самому центрі міста!✨ Здається з 1.08! Перегляди по домовленості! Актуально поки на сайті Майдан Незалежності 5 хвилин, Золоті ворота 7 хвилин! Шукаємо порядного хлопця або дівчину без діток та тваринок! Самий центр міста. Безпечний район. Тихий закритий двір на електронних ключах.( Нажаль немає парковки у дворі) Будинок із дуже товстими стінами. Квартира на цокольному поверсі - наче БУНКЕР (Світла і затишна - вікно виходить у тихий власний дворик) Є всі необхідні меблі та побутова техніка для комфортного життя! Диван двоспальний, дуже велика шафа-купе, кухонний гарнітур, зручна ванна кімната, пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, кондиціонер, бойлер. Низькі комунальні! Взимку опалення бонусом! Чудові адекватні орендодавці! Найголовніший плюс – це місце! Виходиш за браму будинку і ти в самому серці столиці! 2 хвилини Михайлівський Золотоверхий, Володимирська гірка, Софія, Андріївський узвіз, Майдан незалежності! Багато магазинів біля будинку, Велика Кишеня 2 хв, Новус 5 хв, а також ресторани, салони, аптеки, банки, пошта і т.д. Краще побачити на власні очі, тому запрошуємо на перегляд! Повне супроводження на всіх етапах оренди! Є гідні варіанти квартир у Центрі, на Печерську, Подолі, Лукянівці, КПІ!

Мала Житомирська вул., 20г

Вул. Костьольна , 10. Мальовничий центр міста Києва! В оренду пропонується 2-х кімнатна квартира. Цокольний поверх/6-ти поверхового цегляного будинку. Є вікна, санвузол сумісний, душова кабіна, пральня автомат, встановлений бойлер, інтернет, холодильник. Кухня із електро плитою. Дві кімнати 11 та 13 кв.м. Тихий центр міста міста. Розвинена інфраструктура та зручне транспортне сполучення. В пішій доступності 5- хв метро Майдан Незалежності, Хрецатик, магазини, аптеки, ресторани, кафе,школа,гімназія та багато іншого. Розглянемо всі Ваші пропозиції! Запрошуємо на перегляд - все подивитесь!

Костьольна вул., 10

Хочете жити в історичному місті столиці,поруч з гарними краєвидами- Вам до нас ! Прекрасна трикімнатна квартира в самому серці Києва вул. Костельна 4. Тепла, світла, затишна з нереальними видами з вікна. Обладнана всіма необхідними меблями та технікою відомих світових брендів. Ремонт по авторському дизайн проекту з використанням якісних матеріалів.У квартирі дуже зручне планування: кухня-вітальня та просторі дві окремі спальні, велика шафа купе, два санвузоли .З вікон відкривається чудовий краєвид на місто. Дуже гарно розвинена інфраструктура та транспортне сполучення .В пішій доступності 3-хв метро Майдан Незалежності, Хрецатик, магазини, аптеки, ресторани, кафе,школа,гімназія та багато іншого. Цей будинок не тільки пропонує дивовижні видові характеристики, а й втілює сучасний рівень комфорту. Фото які Ви бачите реальні та відображають всю красу квартири, хоча ні... в реальності вона ще краще.Пропонуємо подивитися в живу ,по попередній домовленості.

Костьольна вул., 4

Велика Житомирська, 14. Пейзажна Алея. Золоті Ворота. Простора 3- кімнатна квартира, 92 кв м, 2/9 поверхового цегляного будинку. Двостороння. 2 окремі спальні та кухня-вітальня, 2 великі засклені лоджії, с/вузол сумісний, душ. Повна комплектація. Відмінне розташування в серці старого Києва поряд з Софійською та Михайлівською площею, Андріївським узвозом, Володимирською гіркою, Подолом. 30000 грн.+ комісія агентства 25%

Велика Житомирська вул., 14

По этому адресу будет совершено приятное преступление: дом возле Софии Киевской украдет ваше сердце и поселит его в роскошной 3-комнатной квартире. В Сердце столицы, на перекрестке исторических эпох и культурных традиций. 220 квадратных метров пространства. Выдающийся дом, реконструирован, оборудован лифтом. Исторический центр Киева в сочетании с уютным переулком творят настоящую магию. Все детали интерьера нестандартные, эксклюзивные, изготовленные специально для этих апартаментов. Гармония формы и содержания. Изысканные лаконичные линии интерьеров в сочетании с комфортабельной функциональной планировкой творят уникальный ансамбль красоты и совершенства. Эстетика пространства апартаментов органично вплетается в культурную карту города и становится его логическим продолжением. Здесь, на Софийской площади, рождается дух столицы: Софийский, Михайловский и Владимирский соборы одаривают благодатной атмосферой. Рядом находятся наиболее знаковые локации и векторы города: основные артерии и ключевые развязки, историко-культурные памятники архитектуры и музеи, брендовые магазины и эксклюзивные бутики, рестораны и бары. Станьте хозяином квартиры, которая отражает стремление всегда и во всем быть безупречным. Статус, престиж, комфорт, уют, — здесь эти понятия приобретают смысл. Живите современно — творите историю. СВЕТ НЕ ОТКЛЮЧАЮТ!

Рильський пров., 5

Оренда 3к кімнатної квартири в центрі столиці за адресою провулок Михайлівський 9-Б. Простора Квартира з трьома окремими кімнатами та великою кухнею вітальнею , двома санвузлами та балкном з якого відкривається вид на центр столиці . В квартирі є вся необхідна техніка:посудомийна машина,пральна машина ,бойлер,духова шафа,витяжка,плита,мікрохвильвапіч,чайник,телевізори, кондиціонер та посуд. Розтошована на 4 поверсі з 6 У дворі встановлено шлагбаум для паркування авто. Ціна 1250$+гарантійний платіж Код 31527 Павло.

Без комісії Оренда 3к квартири Михайлівський провулок 9-Б

Пропонується квартира в самому серці Київа по вул.Михайлівська 10 Поруч історічний центр, Софіївська площа, Золоті Ворота! В квартирі зроблений сучасний ремонт,все продуманно до дрібниць! Квартира повністью мебльована, є все не обхідне для проживання! Перегляди за домовленністью

Стильна сучасна трикімнатна квартира в центрі Київа вул. Михайлівській

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Рильський пров., 2

Оренда квартири 100 м2 в самому центрі Подолу. Найкращий вид Контрактової площі. Просторі апартаменти складаються з 2 спалень і 2 ванних кімнат, а також повністю відкритих 2 французьких балконів. Один з яких виходить на площу. Велика зона кухні, їдальні та вітальні відкритого планування. 4/4 поверх без ліфту. Знаходиться в 100 метрах від метро. Багато зручностей поблизу, включаючи магазини, кафе, музеї, художні галереї, театри, торгові центри. Квартира з новим щойно завершеним ремонтом. Є всі базові речі: меблі, кондиціонери, пральна машина, кухня, холодильник.

Межигірська вул., 3

Пропонується затишна квартира в самому історичному центрі Києва. Михайлівський провулок 9а, 6 поверх 6 поверхового будинку з ліфтом. Чудова квартира з високою стелею (3.5м) та каміном складається з: вітальні, окремої спальні з виходом на балкон, звідки відкривається чудовий вид на місто, кухні та санвузлу з душовою кабіною. Квартира площею 50 кв.м. з дуже зручним плануванням та всма необхідними меблями та технікою. В пішій доступності магазини, ресторани, школи, та інша інфраструктура центральної частини міста. Вартість оренди 700 у.о. Перегляди в зручний для Вас час.

Михайлівський пров., 9а

Сдается в аренду 3х комнатная квартира в центре. ул. Костельная 5. Дом дореволюционного периода в самом центре Киева возле площади Независимости. Метро в 2 минутах ходьбы от дома, рядом Владимирская горка, Софиевский и Михайловский соборы, масса достопримечательностей, магазинов, банков и т.д. Квартира расположена на 5 этаже / 5 этажного дома с лифтом, подъезд закрывается на кодовый замок. Общая площадь 75 кв.м., двусторонняя. В квартире гостиная – студия, спальня с балконом, кабинет и ванная комната. Квартира полностью меблирована и оснащена всей необходимой бытовой техникой, включая бойлер, кондиционеры, Wi-Fi интернет и кабельное ТВ. Парковка в закрытом дворе. Квартира ранее не сдавалась, только после ремонта.

Костьольна вул., 5

Пропонується затишна і гарна квартира в серці Подолу в 2 хв пішої доступності від Контрактової площі по вул. Хорива 16. 2к квартира в царському цегляному якісному будинку 65м2, з високою стелею 4м, повністю укомплектована. Сучаснийl ремонт, по техніці - кондиціонер, плазмова панель, бойлер, пралка автомат, посудомийна машина, джакузі, душова кабіна, холодильник, варочна газова поверхня. Велике зручне двоспальне ліжко, шафа купе в коридорі та великий гардероб, вбудована кухня, кафель в санвузлі та кухні, в кімнаті лакований паркет, скрізь склопакети, є невеликий засклений балкончик з виходом в тихий закритий двір. Гарне парадне, поряд з будинком опорний пункт поліції, завжди безпечно І що головне закритий двір, з паркомісцем! Поряд Контрактова площа з торговимм центрами, кавярнями, спортклуб, Андріівський узвіз з прогулянковими зонами, парк Володимирська гірка, Поштова площа та набережна Дніпра. Чудове місце для комфортного проживання в історичному центрі. Торг до речі)) Для людини яка цінує затишність та комфорт, без дітей.

Хорива вул., 16

Пропонується світла двокімнатна квартира в новому будинку (після повної реконструкції з заміною всіх комунікацій) з функціональним плануванням (кухня-студія, простора спальня, два санвузли) з якісним новим ремонтом з дорогих матеріалів в новому будинку в самому центрі Подолу. Висота стель близько 6м. У вітальні розкладний шкіряний диван, вбудована шафа-купе, спальня з двоспальним ліжком і кондиціонером, два просторих санвузла. На поверсі дві квартири з облаштованим холом і вбудованим шафою. Поряд ст.М"Контрактова Площа"-3хв. пішки.

можна з тваринами
Спаська вул., 1/2

Ціну знижено ! Актуально ! Супер локація ! Низький, безпечний 2 поверх ! Висота стелі 3,8 метри ! Заселення з 1 го серпня, перегляди за домовленістю Ріелторам прохання не турбувати, в базу не заносити - на співпрацюю До Вашої уваги пропонується стильна, авторська 2к квартира з ремонтом в стилі hi-tech Площа квартири 60 кв/м 2/5 поверх, відреставрованої історичної будівлі Наповнення: 2 великих king size ліжка у вітальні та спальні та 2 робочих місця 2 телевізори 2 кондиціонери Одна шафа-купе Шикарна ВЕЛИКА ванна (на фото не видно, вона дуже велика) Бойлер на 250 літрів, вмонтований в стелю Невеличка кухня з плитою, мікрохвильовкою та барним маленьким холодильником (Посудомийки, духовки НЕМАЄ) Сусідній будинок має бомбосховище Локація: Дух та енергія стародавньої столиці знаходяться прямо біля ваших дверей, всі визначні памятки центру Києва знаходяться за кілька кроків від будинку - у тому числі вулиця Хрещатик, Золоті ворота, Софіївський собор, Оперний театр, Андріївський узвіз, Фунікулер та багато іншого. Майже навпроти готель Hyatt - ви можете користуватися їх чудовим спа-центром Також у пішій доступності університет та парк Тараса Шевченка, десятки кафе, ресторанів, магазинів, кавярень та іншої інфраструктури Метро Майдан Незалежності, Золоті Ворота, Театральна в 7-10 хвилинах ходьби, тобто будь-яка гілка метро на вибір Дякую за увагу - телефонуйте

Софіївська вул., 18

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Володимирська вул., 19

Мінімалістична, світла, функціонально наповнена квартира з круговим плануванням для довгострокового проживання. Звільняється 6.08.2024. Нинішній орендар за попередньою домовленістю зможе показати квартиру. Квартиру спроектовано для проживання однієї людини або пари без дітей. Розташована у ЖК Подол Град. Комфортне проживання забезпечать продумані планування, місця зберігання та освітлення: кухня-вітальня 23,2 м2 з вбудованою кухнею, робочим місцем, гостьовим спальним місцем та розсувною перегородкою; спальня з двоспальним ліжком 2*1,6 м та місткою шафою; гардеробна, душова та туалет з додатковими місцями зберігання, просторий відкритий балкон. А також: тепла підлога, кондиціонер, гігієнічний душ, пральна машина, бойлер; вбудовані холодильник з морозильною камерою, посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова піч; газова варильна поверхня, витяжка; Wi-Fi роутер, передбачені місце для встановлення проектора та стіна для проектування зображення шириною до 2,3 м. Робоче місце не укомплектоване робочим кріслом. Також не надається медіа апаратура і підключення до медіа провайдера, Наймач самостійно на свій розсуд заключає контракт безпосередньо з провайдером. В квартирі є розводка для підключення інтернету і роутер. Для медіа апаратури є тумба напроти дивану (з можливістю сховати всі кабелі всередині) та кронштейн для проектору над диваном. Також є розводка HDMI від тумби для медіа апаратури до кронштейну. Є розводка для ТВ. Вартість оренди фіксується в $ або €. Перший внесок - три орендних плати: за перший і останній місяці, а також страховий депозит у розмірі орендної плати за місяць. Розрахунки проводяться безготівково в гривнях за офіційним курсом НБУ на дату розрахунків. Торг не доречний. Комунальні послуги, обладнані лічильниками (газ, вода холодна, вода гаряча, опалення, електроенергія) - за рахунок наймача, в залежності від споживання. Але не потрібно розбиратися з рахунками і провайдерами послуг, власник робить це самостійно. Орієнтовно можуть скласти $20-$50 влітку-взимку (цифри базуються на попередньому проживанні). Проживання з тваринами можливе, якщо мешканець бере на себе відповідальність за пов’язані з цим можливі зміни або пошкодження квартири та майна в ній, та зобов’язується усунути їх за власний рахунок до моменту повернення квартири наймодавцю. Контакт - Viber або Telegram за вказаним номером телефону (власник). Рієлторам: - Квартира актуальна. - Послуг рієлтора чи АН наразі не потребую, відповідно, не сплачую комісійні за послуги, якими не користуюся. - Якщо Вашому клієнту подобається квартира та його влаштовує те, що пропонується, чекаю на переглядах. Гарного Вам дня і задоволених клієнтів.

власник
Дегтярна вул., 7

ЦЕНТР! Євроремонт! Кондиціонер, бойлер, газова плита, духова піч. Вийшовши з дому - Майдан Незалежності, Хрещатик, Софія Київська і вся найцікавіша інфраструктура. Метро Майдан Незалежності - 5 хв. пішки!

Костьольна вул., 5

Простора квартира в ЖК Панорама на Печерську. 22 поверх. Світло є завжди, ліфт працює - генератор. 3 кімнати + кухня-студія, великий коридор. Перша сдача. Планування: - 2 окремі дитячі кімнати (можна оформити під кабінет); - 1 спальня; - кухня-вітальня з великим диваном; - 2 санвузли (ванна і душова кабіна); - гардеробна кімната. Інтерьер робили під себе, тому будь які елементи декору можна прибрати. Техніка: великий холодильник, посудомийна машина, варочні поверхні, духовка, пароварка, мікрохвильова піч, пральна машина, окрема сушарка для білизни, телевізор, кондиціонери, два бойлери (на 8 і 15 літрів). Побутова техніка фірми Bosch. Територія будинку закрита і охороняється. Є бомбосховище і підземний паркінг. Поряд із домом магазини, кафе, ресторани, школа, дитячий садок, дитячій майданчик, ботанічний сад ім. Гришка і парк. Станція метро Печерська і зупинка наземного транспорту в 5 хвилинах від будинку. Квартиру можна дивитись в будь який час. Можна з дітьми. З тваринами розглядаємо індивідуально. Відео-тур надаємо по запросу.

4 к квартира в ЖК Панорама на Печерську
1 - 24 з 58 результатів