м.Позняки, Осокорки, вул.Бориса Гмирі 12Б, оренда 2-во кімн. квартири в новому житловому комплексі "Патріотика", 16/25 пов., 53/29/9. Квартира з хорошим ремонтом та облаштована всіма необхідними меблями та технікою. Є лічильники на тепло. район з дуже гарною інфраструктурою, поряд метро. Здається на тривалий термін, порядним людям. Ціна: 17000 грн.+ком.посл.

Бориса Гмирі вул., 12б

Сдается 2х комнатная квартира с евроремонтом. Ул. Елизаветы Чавдар 9. После ремонта . Есть вся необходимая бытовая техника. Кондиционер, посудомойка, система очистки воды, подогревы полов, сигнализация, интернет, спутниковое телевидение, бойлер, телевизор. До метро 5 минут пешком. Во дворе школа и детский сад. Очень теплая квартира. м. Осокорки

можна з тваринами
Чавдар Єлизавети вул., 9

Оренда роздільної 2-кімнатної квартири, вул. Б. Гмирі 15, 9/10 – поверхового будинку. Загальною площею: 59/37/12 кв.м. Косметичний ремонт. Кухня гарнітурна з витяжкою. Укомплектована необхідними меблями: 2 розкладні дивани, стінка, шафи, комора. Є вся необхідна побутова техніка: холодильник, СМА, СВЧ-піч, інтернет. Санвузол роздільний. Балкон засклений, вікна на озеро. Чисте парадне. Розвинена інфраструктура (супермаркети, торгові центри, МЕТРО, Епіцентр, школи, дитячий садок, паркування, озера) та транспортна розвязка, м. Позняки – до 10 хвилин пішки. Вартість оренди: 12 000 грн. + комунальні послуги.

Бориса Гмирі вул., 15

Оренда 2-кімнатної на вул. Гмирі, 18. Житловий комплекс «Патріотіка». Поруч метро Позняки і Осокорки. • 58 кв.м, 15/25 пов., монолітно-каркасний будинок 2018 року, видова квартира. • Кімнати роздільні, вітальня, спальня, кухня 12 кв.м, два санвузли (ванна), засклена лоджія. • З ремонтом, панорамні вікна в пол. • Три шафи, розкладний диван, двоспальне ліжко. • Вбудована кухня з усією побутовою технікою, посудомийна машина, пральна машина, холодильник. • Лічильники на опалення і воду. • В будинку консьєрж, відеонагляд. • Поруч розвинена інфраструктура: метро Позняки і Осокорки, супермаркети Новус, Фора, Метро, Епіцентр, ТРЦ River mall, ТРЦ Аладін, ТРЦ Аркадія, ТРЦ Піраміда, зона відпочинку на Дніпровській набережній, парк Позняки, озера, спортклуби, ресторани. 16500 грн/місяць. 067-231-44-70

Бориса Гмирі вул., 18

Здам квартиру в хорошому районі , 10 хвилин пішки до метро Позняки. Поруч садок, дві школи, Варус, спорт Лайф. Криша та квартира зовні утепленні. Сонячна сторона. Квартира суха та тепла. Кімнати та с/у окремі. Фото відповідають. Здається на тривалий термін для порядних людей. Перегляд по домовленості.

Здам 2 кімнатну квартиру вулиця Драгоманова 23

Позняки, проспект Бажана, 1М. Здається в оренду простора 2-к квартира в 10 - 15 хвилинах пішки від метро Позняки. 15 поверх 23 поверхового нового цегляного термобудинку. Площа 90 м. Кімнати 26 м і 20 м. Кухня 15 м, вхід в кухню з великої кімнати. В кухні підлога з підігрівом. Вітальня і меблі в кухні з натурального дуба. Два санвузли, один з них площею 6 м. Є гардеробна. Лоджія зі спальні. Гарний краєвид на озеро. Металопластикові вікна, на підлозі ламінат, кондиціонери, бойлер, пральна машина-автомат. Лічильники на все, ІНДИВІДУАЛЬНИЙ лічильник на опалення. Тамбур на дві квартири. У підїзді консьєрж. Доглянута територія. У будинку продуктовий магазин. Дитячий садок в 3 хвилинах пішки. Розвинена інфраструктура, все поруч. Ціна 18 000 грн \міс + комунальні послуги. Комісія 50 %. Беремо орендарів з дитиною. Строго без тварин. Вільна з 14. 09.2024 р. Можна телефонувати до 22-00. Приходьте, відмінна пропозиція!

Позняки оренда 2-к кв, цегла,90 м, свій ліч опалення, 15 хвилин метро

Здається 2квартира поряд з м.Позняки на пр- ті П.Григоренка, 36. 2поверх/ 16поверхового панельного будинку; Загальна.площа 55м.кв./ житлова 32м.кв./ кухня 8м.кв. Кімнати роздільні. Укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою: вбудована кухонна стінка, електроплита з духовкою, варильна поверхня, електровитяжка, холодильник, пральна машина автомат, кондиціонер, плазмовий телевізор, мікрохвильовка, пилосмок, посуд, розкладний кожаний мякий куточок( диван і два крісла), двоспальне ліжко, стінка в кімнаті. З обох кімнат вихід на обшиті деревом і засклені лоджію і балкон. Санвузол роздільний, є лічильники води. В коридорі - вбудована шафа- купе. На підлозі в кімнатах паркет, на кухні і в санвузлі- напольна плитка. Фото реальні. В будинку ОСББ, консєрж. Прекрасна інфраструктура будинку: неподалік супермаркет, торговий центр, кінотеатр, будівельний супермаркет і т.д. До м.Позняки- 5хвилин ходьби. 15000грн./ місяць + ком.платежі. Можливий торг. Наталія Василівна, рієлтор 0635781412, 0952728986

Григоренка Петра просп., 36

Аренда 2 комнатная квартира ул.Вишняковская,13А 3/18 этажного 75/35/16 гарнитурная мебель, бытовая техника, метро Позняки и Харьковская пешком.Цена 15000грв +ком.услуги +залог +50%комиссия. Не сотрудничаем с коллегами. Варианты .Смотрите мои другие объявления.

можна з тваринами
Вишняківська вул., 13а

Здам 2к простору світлу квартиру, Петра Григоренка 28а, Дарницький район. Метро Позняки 10-13 хвилин - Квартира: • Площа Загальна 72м2 | Житлова 35м2 | Кухня 13 м2 • Техніка: кухонна стінка, електроплита, двокамерний холодильник, пральна машина • Меблі: Шафа купе, шафа звичайна, два дивани розкладі. • Будинок бетонно-монолітний. • 15 поверх з 22. • Центральне опалення, лічильники на воду, кабель під інтернет в кожній кімнаті. • На підлозі в кімнатах ламінат, у ванній та туалеті плитка. • Будинок з консьєржем, два пасажирські ліфти та один вантажний Пишіть дзвоніть, з повагою Ріелтор Владислав.

Григоренка Петра просп., 28а

Сдам 2-к.квартиру по ул. Чавдар 13. 7 этаж. есть вода когда нет света. Просторная двухкомнатная квартира комнаты раздельные, в Дарницком районе, в 7 мин пешего ходьбы от ст. м. Осокорки. Позняки Полностью меблирована в хорошем состоянии. Два кондиционера! Есть теплосчетчики и счетчики на воду. Находится в новом микрорайоне с развитой инфраструкта. В Доме есть оборудованное укрытие.без животных.

Чавдар Єлизавети вул., 13

Оренда 2-х к.кв. по вулиці Драгоманова 44А , метро ПОЗНЯКИ -5хв. пішки в Дарницькому р-ні. Квартира загальною площею 70 м.кв. розташована на 7 поверсі 15 поверхового будинку. Квартира повністю укомплектована гарними меблями та сучасною технікою: холодильник, варильна поверхня, духова шафа, морозильна камера, посудомийна машина, мікрохвильова піч, телевізор, бойлер. В квартирі 2 сан.вузла в одному ванна, а в іншому душова кабіна. Чудова інфраструктура: метро Позняки 5-хв., парк, озера, торгові центри, школи, садочки, спрорт лайф, супермаркети, відділення пошти, банків, аптеки... Ціна : 17 000грн + ком.п. Квартира дуже тепла.( Взагалі квартира трикімнатна, одна кімната зачинена, і комунальні послуги сплачуються за всю квартиру). Без тварин!!!

Драгоманова вул., 44А

Здається в оренду 2-кімнатна квартира , 90м2. пр.Бажана 1-М 14 поверх , планування: - Спальна кімната - Велика гостинна з робочою зоною - Окрема кухня - два балкони - гостьовий санвузол - онсовний санвузол - коридор Поруч парк Позняки , озеро , багато магазинів , кавярень , в 5хв ст.м Позняки та ТРЦ Аладін/Піраміда Є відеоогляд . 3159171540

Бажана Миколи просп., 1М

#113852 До вашої уваги пропонується 2- кімнатна квартира на оренду за адресою: вул.Княжий Затон, 9, розташована на 4 поверсі 22 -поверхового будинку. Квартира з гарним ремонтом, обладнана всією необхідною технікою. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Оптоволоконний інтернет, генератор в будинку!!! Чудова інфраструктура. У пішій доступності магазини, кафе, школи, дитячі садки, медичні заклади. Тихий та затишний двір, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка. Агентство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних орендодавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! КОМІСІЯ АН Квартали 50% за фактом підписання договору оренди.

Княжий Затон вул., 9

Пропонується до оренди 2 кімнатна квартира на вулиці Вишняківська 13. 2 спальні, вітальня, кухня, 2 с.в. Укомплектована всією необхідною технікою та меблями.

можна з тваринами
Вишняківська вул., 13

Вул. Л.Руденко 9 , 12/16 пов., серія Т - панель , 54/30/9 двокімнатна квартира , з практичним плануванням , в жилому акуратному стані . Меблі - дивани , шафи , кухонний гарнітур , меблеві стінки , стіл + стільці. Техніка - плита , холодильник , пральна машина , кондиціонери . Підʼїзд акуратний , консʼєрж . Вікна м/п , лоджії -2 шт - засклені м/п. Інфраструктура розвинена - дитсадок , школа , магазини , ТРЦ Піраміда , салон краси , кавʼярня і т.д. Транспортна розвʼязка зручна метро пішки 10 хвилин . Перегляди по домовленості .

Осокорки , двокімнатна квартира

Оренда 2-х. кому. розд., на Княжому Затоні. У будинку є ГЕНЕРАТОР.м.Позняки 7-хв. Пропонується в оренду двокімнатна, роздільна квартира на Позняках за адресою: вул. Княжий Затон 9. Монолітно-каркасний будинок. 4-й. поверх 25-ти. поверхового будинку. Площа: 75/45/15 кв.м. Квартира повністю укомплектована сучасними меблями та побутовою технікою. У квартирі зроблено якісний ремонт. (Італійські шпалери, німецька сантехніка, дубова паркетна дошка і т.д.) З/в. роздільний. Закрита територія. Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка. Поряд з будинком багато магазинів, кафе і т.д. Метро "Позняки" 7-10 хвилин пішки. Ціна оренди: 25000 грн + комунальні. Розглядаються орендарі без тварин.

Княжий Затон вул., 9

Пропонується в оренду квартира на вул. Драгоманова 38а поверх 5. Квартира 50м/2, окрема спальня, зал прохідний, окремо кухня, з/в спільний ванна 1800 см, лоджія засклена

Драгоманова вул., 38а

Здається дво-кімнатна квартира за адресою Миколи Бажана 30, до метро Харківська пару хвилин пішки. Розташована на не високому 6 поверсі в чудовому цегляному будинку. Квартира повністю укомплектована меблями, технікою, навіть постіллю і посудом. Можна просто заїхати та жити. З побутових речей є все необхідне: Посуд, рушники, постіль та постільна білизна, миючі засоби, тряпки, швабри і все що треба. З техніки: Плита сенсорна Духова шафа Мікрохвильовка Посудомийка Пралка Праска Обігрівач Телевізор Гігабітний роутер Міксер, м’ясорубка, кастрюлі З меблів: В дитячій: одномісне ліжко, комод, шафа-купе, 2 шафи, килим, стіл. Є балкон зі столиком та двома кріслами. Зала: диван розкладний двоспальний, два крісла, кондиціонер, підставка під телевізор з шухлядами, комод з дзеркалом, сервант, столик. На кухні: вбудована кухня, холодильник. Ванна туалет все працює справно. Поруч добре розвинена інфраструктура: Садочки, школи, магазини, гуртки, аптеки та все необхідне для комфортного проживання. Чудова пропозиція для проживання сімї з дітками. Під час заселення оплачується перший місяць у розмірі... грн, страховий внесок грн та комісія агенства 50% від вартості одного місяці проживання. Квартира вже чекає на своїх майбутніх мешканців.

можна з тваринами
Бажана Миколи просп., 30

Довгострокова оренда двокімнатної квартири біля метро Позняки, вул.Вишняківська 17. Євроремонт. Кімнати роздільні, велика кухня, суміжний санвузол, засклений балкон. В наявності меблі та поьутова техніка для комфортного проживання. Кондиціонер в кожній кімнаті. В савузлі ванна, бойлер, пральна машина. Консьєрж. Огорожена прибудинкова теріторія. Метро Позняки - 10 хвилин пішки. Ключи на руках, просмотры по договоренности.

Вишняківська вул., 17

Доброго дня! До Вашої уваги квартира з усім необхідним для проживання. Місце розташування в затишному мікрорайоні та водночас з доволі розвиненою інфраструктурою. Центральне водопостачання. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями, та чекає орендаря який оцінить всі переваги. Варіант дійсно достойний, запрошую на перегляд.

Руденко Лариси вул., 7

Здається квартира 57 м.кв. на 18 поверсі 25-поверхового будинку з якісним ремонтом. Квартира повністю мебльована та обланана необхідною побутовою технікою. Вбудована кухня з італійськими поверхнею та духовкою Indesit, витяжка, 2-камерний 2-компресорний холодильник Electrolux, посудомийна машина InterLine, пральна машина Gorenje, 80-літровий бойлер Bosch, ванна Kaldewei. Встановлено ТРИ зони підігріву підлоги: ванна кімната, кухня та засклений балкон, які з одного боку створять додатковий комфорт, а з іншого при можливих перебоях з опаленням будуть альтернативним джерелом обігріву. Засклений з 2-х сторін від підлоги до стелі балкон – чудове місце для ранкової кави. В оздоблені використані різні матеріали, в тому числі і декоративна штукатурка оточенто двох кольорів, у кімнатах на підлозі бельгійський ламінат преміум класу. Також в обох кімнатах встановлені безшумні кондиціонери, у передпокої - шафа-купе з вішалкою та тумбою, у вітальні встановлена шафа-купе 2600 х 2600 метрів уздовж усієї стіни, диван та меблева "горка". Меблі меншої кімнати - спальний гарнітур з шафою та комодом. Вхідні двері - надійні бронедвері. Завжди чисте та доглянуте парадне, три ліфти, у холі будинку постійно чергує консьєрж та цілодобове відео спостереження у підїзді. У будинку та квартирі прохолодно влітку і тепло взимку т.к. сучасне будівництво та якісне утеплення створюють ефект ТЕРМОБУДИНКУ. Утримання квартири за комунальними платежами в рази менше, ніж у старіших будинках завдяки встановленню лічильників на усі види послуг, а особливо економію додають ЛІЧИЛЬНИК ТЕПЛА, та 2-тарифний лічильник електроенергії. Квартира обладнана охоронною системою AJAX з додатковими датчиками протікання, та датчиками задимлення (їх поставили з огляду на повальне використання генераторів та газових балонів). Заведений оптоволоконний інтернет, який працює навіть при відключенні світла, а завдяки ДБЖ на роутері інтернет у квартирі є постійно. Навколо будинку чудово розвинена інфраструктура, що включає супермаркети, кафе, магазини та навіть пляж на озері. До метро Позняки – 7-8 хвилин пішки.

Бориса Гмирі вул., 12б

Сдаётся 2 комнатная квартира в ЖК Патриотика метро Осокорки, Позняки . Новый современный ремонт. В квартире есть всё необходимое для комфортного проживания: большая двухспальная кровать 180*190, раскладной диван с ортопедическим матрасом, большой шкаф-купе в спальни, зеркальный шкаф-купе в прихожей, горка-стенка, встроенный кухонный гарнитур со всей необходимой бытовой техникой: Телевизор, Вай Фай роутер, Кондиционер, Посудомоечная машинка, Холодильник, Плита, вытяжка, духовой шкаф, Микроволновая печь, Гидромассажная душевая панель, Стиральная машина, Бойлер. Сан узлы раздельные. Балкон с панорамными окнами. В подъезде 3 лифта, один из них грузовой. Тихие соседи. Счетчики на свет, воду и отопление. Фильтра на воду. До метро 10 минут пешком. Большая игровая детская площадка. Удобная транспортная развязка. Развита инфраструктура. Рядом продуктовые магазины, ресторан, банкоматы, спортклуб.

Сдам 2 ком квартиру м Осокорки Позняки Чавдар

Довгострокова оренда двокімнатної квартири на масиві Осокорки, вул. Гмирі 2. Євроремонт. Планування: кухня, вітальня, спальня, санвузол роздільний, засклений балкон. В наявності меблі та побутова техніка. Є кондиціонер, бойлер. Багато місць для зберігання речей. Консьєрж у парадному. Вдале місце розташування. Чудова інфраструктура. Гарна транспортна розвязка. Метро Осокорки або Позняки – 7-10 хвилин пішки.

Бориса Гмирі вул., 2

СДАЕТСЯ В АРЕНДУ ЭКСКЛЮЗИВНАЯ КВАРТИРА С ДИЗАЙНЕРСКИМ РЕМОНТОМ! Укомплектована всем необходимым,Тв, посудомойка , микроволновая печь, духовка, стиральная машина , фильтр на воду , очень большая просторная с огромным балконом. Две большие гардеробные . В двух минутах школа , 10 мин до метро , рядом Сильпо , Егер Зум магазин, парк Позняки 5 мин .

Аренда  квартиры на позняках ! 2х ком Срибнокильская 2А
1 - 24 з 41 результатів