Неймовірна затишна квартира у будинку Держапарату. Графік відключень світла не застосовується. Максимально комфортний простір для проживання. Квартира знаходиться на 8му поверсі та має панорамний вид на місто, вікна виходять на тиху вулицю Лабораторну. Квартира має функціональне планування: простору вітальню з великою лоджією, затишну спальню з робочою зоною, кухню з необхідною технікою, ванну кімнату та туалет. У квартирі передбачено багато різноманітних зон для відпочинку, а також безліч простору для зберігання гардеробу. Район має надзвичайно розвинену інфраструктуру у пішохідній доступності: найкращі ресторани та кафе Києва, супермаркет Novus, Володимирський ринок з численними постачальниками еко-продукції, бутіки, ательє, відділення банків, торгівельні центри і т.д. Пряма пропозиція від власника. Без комісії. Довгостроково. Для орендарів без домашніх тварин. Вартість оренди 35 тис грн + комунальні платежі.

власник
Лабораторна вул., 14

Кирпичный дом напротив Костёла, ("шоколадка"), 6/12, 56/34/8, просторная РАЗДЕЛЬНАЯ 2-х комнатная квартира с ремонтом : стеклопакеты, НОВАЯ встр. кухня , НОВЫЙ ортопедический матрас в спальне, шкаф-купе, кондиционер, с/у разд.- НОВЫЙ бойлер, стиральная машина-автомат, холодильник, СВЧ,ТВ. Скоростной интернет. 2 большие лоджии застеклены. Квартира очень уютная,светлая. Ремонт в парадном, домофон+видеонаблюдение, 2 НОВЫХ лифта (грузовой и пассажирский). Окна на ул.Антоновича. Развитая инфраструктура-рядом супермаркеты,магазины, рестораны,кафе,банки, Владимирский рынок, парк.До м.Олимпийская, м.Палац украина 7-10 мин. пешком.

Антоновича вул. (Горького), 90/92

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 1б

Здається двокімнатна квартира в Жк "ЖК "Central Park". ЖК "Central Park" - сучасний комплекс преміум-класу з власною інфраструктурою, ресепшн-службою, охороною та відеоспостереженням! Інфраструктура поруч: метро Либідська, ТРЦ Ocean Plaza, Новус, Сільпо, тренажері та фітнес зали, ресторани і кафе . Є генератор на ліфт і воду! Квартира видова, розташована на 20 поверсі, з панорамним видом на сучасну нову забудову у бік Голосіївського району. Квартира складається з просторої кухні студії з виходом на балкон, спальні, ванної кімнати, гардероб. Загальна площа 55 кв.м, стелі 3м. Дизайнерський ремонт робився для себе і виконаний за індивідуальним проектом з використанням дорогих якісних матеріалів. Кондиціонери mitsubishi, електро поверхня і духовка Smeg, вбудований холодильник Liebherr. В вартість входить паркінг! Вартість 1200 доларів Телефонуйте щоб записатись на перегляд

можна з тваринами
Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7

Полное автономное питание апартамента на 6 часов. На всех квартирах - Екофлоу подключение ко всей бытовой технике и освещению. В доме работают генераторы на лифты и воду. Это возможность комфортно функционировать во время блекаута. Эксклюзивный дизайн с черным стеклом и неоновой подсветкой. Стильный апартамент в ЖК "Централ Парк" 55 м2 на Печерске. Жилой комплекс премиум класса от самого качественного застройщика КАН, охрана 24/7, собственный консьерж сервис, лобби с диванами, закрытая беззопасная территория без коммерческих помещений, детская площадка и подземный паркинг. Квартира полностью меблирована, мебель изготавливалась по заказу. Теплый пол (электрический) в кухне и ванной комнате и в гардеробной. Функциональная планировка: - ГОСТИНАЯ с большим диваном (плазменный телевизор с функцией Smart TV и Музыкальной системой). - КУХНЯ с островом со встроенной техникой: посудомоечная машина, духовой шкаф, микроволновая печь, двухкамерный холодильник, кофе машина, 4-комфорочная электроплита. Над кухонным островом располагается большой электрокамин и холодильник для вина. - СПАЛЬНЯ с большой двуспальной кроватью и зеркальный потолок кондиционером и телевизором и панорамными окнами с видом на город. - БАЛКОН с местом для отдыха; - САНУЗЕЛ с душевой и ванной. - ГАРДЕРОБНАЯ большая функциональная на 2 человек и встроенные стиральная и сушильная машины; В ближайшем доступе: - метро Лыбидская, - ТЦ Ocean Plaza, - Novus, - Сильпо, - Рестораны и кафе в доступе до 1 км. Преимущества: Расположена в центре столицы. В шаговой доступности от метро "Лыбидская" и Оcean Plaza Условия аренды: - подписание договора на минимум 6 месяцев, - депозит в размере одноразовой аренды, - строго без животных.

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7

Оренда квартири у центрі міста. вул. Антонович 165 (300 метрів до метро Либідська) У пішій доступності: -кафе, ресторани,кінотеатри -навчальні заклади -супермаркети -ТРЦ "Ocean Plaza" -метро Либідська 3 хвилини Квартира 78 кв., 5 поверх 20 поверхового цегляного будинку. Консьєрж, домофон. Планування: -кухня -спальня -вітальня -Балкон -санвузол, ванна роздільна Побутова техніка: 2 кондиціонери, 1 телевізор,посудомийна машина, пральна машина, мікрохвильова піч, холодильник Якщо ви в пошуку гарної квартири і ви порядна і охайна людина ,дзвоніть, будемо раді! Вільна Без тварин!!!

Антоновича вул. (Горького), 165

ЕЛІТНА КВАРТИРА У центрі столиці здається стильна 2К квартира у елітному ЖК "Нью Йорк". Площа - 74 м². Планування: простора кухня-студія, зона з робочим місцем, спальня, гардеробна, санвузол з душовою кабіною. Благодаря розумному плануванню квартира дуже простора, багато зон для зберігання, є вся необхідна техніка. У санвузлі встановлено прально-сушильна машина. З вікон відкривається чудовий урбаністичний вид на місто. ЖК виконаний в сучасному мінімалістичному стилі, красива вхідна група, стильні холи. Вхід за картковою системою. На 16-му поверсі для мешканців є тераса з зоною відпочинку і розкішним видом. В пішій доступності метро "Олімпійська", метро "Палац Україна", Володимирський ринок, багато магазинів і ресторанів. можна з домашніми тваринами.

можна з тваринами
Антоновича вул. (Горького), 74

Двокімнатні квартира з роздільними кімнатами. Є великий засклений балкон, с/в сумісний. Чисте парадне, новий ліфт. Повна комплектація необхідними для життя, меблями та побутовою техникою. Шикарна інфраструктура: поруч школи, д/садочки, ТРЦентри, магазини, кафе, ресторани, ринок, кінотеатр. Транспорт: ст.м. Олімпійська, Палац Україна.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 102

Світла, стильна, видова квартира в ЖК Престиж Холл. Квартира з якісним ремонтом із дорогих матеріалів. Встановлено всі необхідні меблі та техніка від провідних виробників. У квартирі дуже функціональне планування: - кухня поєднана з спальною зоною , - санвузол , . Закрита прибудинкова територія, підземний паркінг, охорона, консьєрж, відеоспостереження, презентабельне парадне, поруч Палац Україна, супермаркет Новус Сільпо, Ocean plaza, дитсадок, школа. Зручна транспортна розвязка. У пішій доступності станції метро "Палац Україна" та "Либідська

Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 37/1

Оренда 2к квартири в Киеве, спальня, зонований кабінет, гостина, кухня, 1 ванна кімната, новий будинок, дизайнерський ремонт.

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7

Оренда 2 квартири в центрі Києва ЖК Новопечерський квартал №5, Печерський р-н, вулиця Тверський тупик, 7Б Планування: 2 окремі кімнати ,кухня-студія, ванна кімната, передпокій, без балкона. На всі встановлені лічильники, тепла підлога, бойлер. Квартира обладнана всією необхідною побутовою технікою: 3 кондиціонери, 3 телевізори,електроплита,духова шафа, мікрохвильовка, електрочайник, фільтр для води, прально-сушильна машина, посудомийка, холодильник, пилосос, праска,гладильна дошка. У будинку є підземний паркінг. поряд є магазин NOVUS, ресторани, кав’ярні, ЖК Французький квартал, Бульвар Фонтанів, метро Печерська 5 хвилин пішки.

Фортечний тупик (Тверський), 7б

Оренда затишної 2-кімнатної квартири в ЖК Бруклін, Ямська 52. 6 поверх з 9 65 м2 В квартирі простора кухня обладнана всією необхідною технікою, духова шафа, варильна поверхня. Дві окремі кімнати - гостьова та спальня. Є великий засклений балкон. Підлога в кухні, санвузлі та коридорі з підігрівом. Є кондиціонери в кімнатах. Встановлений бойлер та завжди є вода. Зроблений якісний ремонт. Квартира світла та простора. Вікна виходять у двір, немає шума від дороги зовсім. Це 10-поверховий житловий комплекс, що складається з двох житлових секцій, які включають в себе 69 квартир. «Бруклін» знаходиться в центральній частині столиці, неподалік від Палацу Україна, ТЦ Оушен Плази і НСК «Олімпійський». Комплекс тихий, закрита територія, постійна охорона та відеоспостереження. В будинку знаходиться бомбосховище! Парковка біля дома, місць багато. Оплата 900$+ комунальні платежі + завдаток у розмірі 1 місяця.

Ямська вул., 52

Оренда квартири, ЖК Бульвар Фонтанів, Печерський район Аренда квартиры, ЖК Бульвар Фонтанов, Печерский район Представляємо вашій увазі нову стильну квартиру, що розташована в престижному районі центральної частини Києва. Квартира знаходиться в закритому комплексі ЖК "Бульвар Фонтанів". Вона укомплектована найкращими італійськими меблями та побутовою технікою від провідних виробників, що гарантує комфорт та стильне оформлення. Загальна площа квартири — 80квадратних метри. Планування квартири включає: • окрему спальню кімнату • кухню-студію • 2 санвузли (душ і ванна) • пральну кімнату Усі кімнати в квартирі оснащені підлогою з підігрівом, а також кондиціонерами для забезпечення комфортної температури у будь-який час року. Автоматичні штори на вікнах додадуть зручності та функціональності вашому проживанню. Розташування квартири є дуже зручним, адже вона знаходиться поруч зі станціями метро "Дружби народів" та "Либідська". Також у безпосередній близькості розташовані супермаркет "Новус", торгово-розважальний центр "Ocean Plaza", Центральний ботанічний сад та багато інших культурних установ та закладів. “Бульвар Фонтанів” – це житловий комплекс преміум-класу у самому центрі столиці. Серед його головних особливостей — дахи, що експлуатуються, незвичайне планування квартир, і, звичайно, алея фонтанів, яка дала назву всій новобудові.

Бульвар фонтанов Саперное поле

Первая сдача новой трехкомнатной квартиры в ЖК "Французский Квартал - 2" по адресу Предславинская, 55A. Квартира только после ремонта, укомплектована всей необходимой техникой и мебелью. Планирование включает в себя: кухня-гостиная, 2 спальни, санузел, гардеробная. Квартал со своей закрытой территорией, в каждом доме есть велосипедные комнаты. Номер СРМ 2121

Аренда 2 квартиры 80м2 Французский квартал - 2 Предславинская, 55

В оренду пропонується світла та сучасна 2-кімнатна квартира в ЖК “Французький квартал” Квартира укомплектована необхідною побутовою технікою: посудомийна машина, кондиціонери, бойлер, вбудований холодильник. Зі спальні вихід на відкритий балкон з чудовим видом. Великий диван, що розкладається. Квартира укомплектована посудом та текстилем. Територія ЖК закритого типу. Чудова інфраструктура. У безпосередній близькості від комплексу велика кількість магазинів і супермаркетів, торгово-розважальний центр "Ocean Plaza", спортивні та фітнес-клуби, кафе та ресторани, аптеки, відділення банків, салони краси, служби побуту, а також Національний палац мистецтв "Україна" Транспорт: М "Либідська", М "Палац Україна"

Центр 2к 40м2 Печерський Філатова Предславинська Саперное Поле

Є генератор на ліфт і воду. Квартира видова, розташована на 11 поверсі, з панорамним видом на сучасну нову забудову у бік Голосіївського району. Квартира складається з просторої кухні студії з виходом на балкон, спальні, ванної кімнати, гардероб. Загальна площа 55 кв.м, стелі 3м. Дизайнерський ремонт робився для себе і виконаний за індивідуальним проектом з використанням дорогих якісних матеріалів. Кондиціонери mitsubishi, електро поверхня і духовка Smeg, вбудований холодильник Liebherr. Комплекс із закритою територією, що охороняється, консьєрж сервіс, презентабельний хол, ключовий доступ, підземний і гостьовий паркінг

Централ парк Central park Маккейна 7

Центр, Печерськ ЖК CARDINAL Оренда квартири 85м2 за адресою вул. Тютюника 28а , Печерський район. Новий дизайнерський ремонт. Планування: -простора кухня-вітальня -окрема кімната -гардеробна. -засклений балкон. Чудова світла квартира в ідеальному стані Укомплектова всією необхідною технікою та меблями, з просторою гардеробною, посудомийна машина, вбудована духовка, мікрохвильовка , у вітальні смарт телевізор. Підігрів підлоги, бойлер. В будинку є підземний паркінг. ЖК Кардинал - престижний комплекс Печерську з гарною інфраструктурою, кафе, ресторани, продуктові магазини, місце для комфортного життя. Хороша транспортна розвязка, центр міста. Метро Палац Україна -5 хвилин.

Кардинал Тютюнника 28а Cardinal

Здається в оренду 2-кімнатна квартира - станція метро "Олімпійська", вулиця Велика Васильківська. Поверх 5-й пятиповерхового цегляного будинку, сталінка. Площа 60/35/10 кв м. Кімнати роздільні. Квартира після ремонту, світла, простора, двостороння (схід-захід). Всі необхідні меблі та побутова техніка. Вбудована кухня із газовою плитою, витяжка, кухонний куточок. Достатня кількість спальних місць, шаф для одягу та речей. Кондиціонер, двокамерний холодильник, пральна машина. Газова колонка забезпечує постійну наявність гарячої води. Чистий гарний підїзд (без ліфта) Закритий двір із парковкою Ціна 22000 грн

Оренда 2-кімнатної квартири Центр Києва метро Олімпійська

ЖК Бульвар Фонтанів Адрес: ЖК преміум класу "Бульвар Фонтанів" Саперне Поле 5. Количество комнат: Цена: 1800$ Описание: ЖК преміум класу "Бульвар Фонтанів" Саперне Поле 5. Панорамний вид на 180 градусів 7/14 поверх. Дизайн від студії дизайну YODEZEEN. 95 кв.м - алюмінієві вікна Reynaers, деревяні жалюзі з електроприводами. - Тераса ~10кв м, Повністю замінено скління, постелена терасна дошка (термоясен). - Припливно-витяжна спліт система кондиціювання на 3 блоки daikin. - Система очищення води. - сигналізація. Техніка та матеріали: - Паркетна дошка дуб. - Шумомоізоляція 360. - Сантехніка від італійських виробників. - Кухня ModulNova Італія. - Побутова техніка Mille. - Меблі поліформ, Baxter. - Декор у майстер спальні виготовлений за особистим проектом із латуні. - Все освітлення у квартирі від іменитих італійських брендів. - двері частково rimodezio - Гардеробна elio, виготовлена ​​під дизайн poliform. Квартира не поступаеться рівнем таким комплексам як французский квартал 2, централ парк, новопечерские липки, chicago, New York. Закрите містечко повністю зі своєю інфраструктурою.

"Бульвар Фонтанів" Саперне Поле 5 Панорамний вид

Антоновича (Горького) ул., 74, ЖК New York Concept House. Один из самых современных домов в городе. Придомовая парковка, детская площадка, консьерж сервис, камеры наблюдения на этажах, оборудованная терраса для жильцов на 16-м этаже. Рядом Мегамаркет, Билла и Владимирский рынок, театры, кинотеатры, банки, аптеки, кафе, рестораны, салоны красоты и многое другое. Метро Олимпийская в 10 минутах ходьбы. Квартира расположена на 6 этаже / 21 этажного дома. Общая площадь 60 кв.м. В квартире кухня, ванная комната и спальня . В квартире все продумано до самых мелочей, много мест для хранения вещей. Встроенная кухня, новая мебель, техника.

Нью Йорк New York Антоновича 74

Планування Кухня студія Спальня С/в Гардероб Унікальність ЖК "ALTER EGO" для центру міста є його розташування у парковій зоні та одночасно з видом безпосередньо з відкритої тераси апартаментів площею 10 кв.м на стадіон ім. Баннікова, де проходять матчі Української футбольної Премєр-ліги та тренування збірної України з футболу. Такими незаперечними перевагами швидше за все не може похвалитися жоден ЖК у центрі міста. Також слід зазначити ще одну рідкість для центру міста – вид з тераси, де відсутня вигляд «вікна у вікна» або на галасливі та забруднені вулиці та бульвари, а відкривається панорама на паркову зону та спортивні майданчики. З тераси можна спостерігати футбольні матчі на стадіоні, а також насолоджуватись видами нічного Києва. При цьому в пішій доступності через паркову зону знаходиться центр міста, ТРЦ «Guliver», БЦ «Парус» та багато іншого.

Альтер его Alter ego Лабораторний провулок 7

До вашої уваги пропонується квартира в ЖК Французький квартал Предславинська 42 Зручне планування: - кухня поєднана з вітальнею - окрема спальня - велика вбиральня Повністю укомплектована новими меблями та побутовою технікою. Побутова техніка світових брендів (індукційна варильна поверхня, вбудована мікрохвильова піч, вбудована духова піч, система очищення води AQUA MARINE reverse osmosis System, Термопот Диспенсер гарячої води, пральна машина, 2 телевізори, кондиціонери, тепла підлога). Балкон з видом на захід сонця. Французький квартал 2 – це сучасний комплекс, розташований у самому центрі Києва. Метро Либідська та Дружби Народів. Яскравий комплекс, сучасний. Поруч із будинком супермаркет, ресторани, салони краси, дитячий садок, школа англійської мови. Усередині будинку є майданчик для дітей. Територія, що охороняється, і будинок 24/7. Підземний паркінг є у будинку.

Французский квартал Маккейна Предславинская

До вашої уваги пропонується нова квартира з неймовірним краєвидом на місто і також перша здача. Квартира повністю укомплектована всіма меблями та побутовою технікою. Все продумано до маленьких дрібниць. Зроблений сучасний ремонт. а також багаторівневе освітлення. Планування квартири гостьва, спальня, роздільний санвузол, друга кімнатна\кабінет В будинку встановлений генератор на ліфти\опалення\воду Територія ЖК Трініті (TRIIINITY) закрита та охороняється. На даху комплексу є велика тераса (виносяться меблі та барбекю), де ви можете відпочивати на свіжому повітрі, слухати музику та дивитися фільми на проекторі. Окремий простір для мешканців з конференц-залом для зустрічей та кухнею. Спортивна зала цілодобово. Бомбосховище на -1 поверсі (паркінг). Ліфт працює від генератора при відключеннях світла. Двухрівневий паркінг (588 паркомісць): гостьовий та для мешканців, підземний з ліфтом. Автономне опалення. Жильці зможуть скористатися професійним консьєрж-сервісом, замовити прибирання, послуги водія, няні або домашнього кухаря. Територія закрита і охороняється, потрапити в комплекс можуть тільки жильці та їх гості. Передбачена зона очікування і просторий світлий хол. Автоматична кавоварка, чистий посуд та бокали, в холодильнику шампанське для вас та ваших гостей (постійно поповнюється). Є зони для відпочинку, для перегляду мультиків, фільмів та футболу, є PlayStation Поруч Новус, Аптека, Метро Палац Україна, Нова Пошта, Сільпо. За всіма додаткиви питаннями дзвоніть, або пишіть в телеграмм valentinrielt

ЖК Triiinity, вул.Тютюнника 39/2. Є генератор, метро Палац Україна

Здається 1 кімнатна квартира в ЖК Французький Квартал 1 Новий ремонт, перша здача Площа квартири - 46м2 Квартира складається з: - кухня-гостинна з балконом - велика гардеробна кімната - окрема спальна кімната з великою шафою - ванна кімната В квартирі виконаний ремонт з якісних матеріалів та вся необхідна техніка для зручного проживання #1 0 8 9 5

Оренда квартира [46м2] ЖК Французький Квартал 1, Печерськ
123...7
1 - 24 з 150 результатів