Героїв Дніпра 35. Двокімнатна квартира з дизайнерським ремонтом біля метро Героїв Дніпра (3 хв пішки). Світла квартира з кухнею та двома кімнатами. Виконаний якісний ремонт, вікна виходять на сонячну сторону, в сторону дороги (не вікна у вікна). Техніка яка входить: кондиціонер, телевізор 50 дюймів, газова плита, холодильник, духовка, посудомийна машина Bosch, бойлер, пральна машина, роутер (проведено оптоволокно). Лічильники на гарячу та холодну воду, оновлений лічильник на електрику та газ. 7 поверх у девяти поверховій будівлі, є замок на дверях у підїзд, який працює і в період вимкнення світла. В пішій доступності продовольчий ринок, аптеки, садочки, школи, супермаркети (Велмарт, Варус, Фора, АТБ), Нова пошта і Укрпошта (видно їх з вікна), Епіцентр (10 хв пішки), торгові центри (Дрім Таун, Оазіс, Смарт Плаза), два оновлених сквери, працюючий бювет біля будинку. Також за додаткову плату можна оформити в гаражному кооперативі місце. Обява від власника, телефон продубльований на фото квартири, оренда по договору (місячна оренда плата + комунальні послуги). Дзвонити бажано в будні після 17.00 до 21.00. Посередників прошу не турбувати.

власник
None 500.0 USD

2-кімнатна квартира, Метро 5 хвилин вул. Героїв Дніпра 36. Поверх 7. Площа 54 кв.м. Кімнати роздільні. У будинку є укриття. Чудова інфраструктура - в 2-5 хв пішки садок, школи, дитячий майданчик, відкритий тенісний корт, озеро, нова пошта, Укрпошта, Ощадбанк, спортзали, продуктові магазини, аптеки, ринок. роздільний санвузол, 2 балкони, кімната з двоспальним ліжком і новим ортопедичним матрасом, друга кімната - розкладний диван і розкладне крісло. Техніка - електрична плита, холодильник пральна машинка, мікрохвильова піч, тостер, блендери, телевізор, пилосос.

Аренда 2к квартиры, метро - Героев Днепра 36а

Квартира вільна з 16 числа. Перегляди можливі. Для 1-2 людини, які не палять, без тварин і дітей. Здається затишна 1кімн. квартира по вул. Героїв Дніпра 61. Ремонт: шпалери у світлих тонах, на підлозі ламінат/кахель у сан. вузлі, з/в розд., ванна, євровікна, балкон, ліфт. Меблі сучасні: 2 розкладні дивани, шафи, стіл офісний, тумба під ТВ. Кухня інтегрована: газ. плита, витяжка, стіл обідній, стільці. Техніка: холодильник двокамерний, телевізор, газ. плита, пральна машина-автомат, інтернет. В домі є домофон, кодовий замок. Прекрасний зелений двір. Поруч зупинки транспорту, магазини, ТРЦ Оазис, ТРЦ Дрім-Таун, до м. Героїв Дніпра – 7 хв. пішки 12000грн+завдаток+комунальні

Героїв Дніпра вул., 61

Оренда 1 кімнатної квартири вул. Богатирська 10, на Оболоні. Квартира на 9 поверсі 9 поверхового панельного будинку, гостінка. Загальна площа 20 квадратних метрів, житловий стан, газова плита, є пральна машина. Чудова локація, 10 хвилин станція метро Героїв Дніпра. Комісія агентства 100%

Оренда 1 кімнатної квартири вул. Богатирська 10 Оболонь

Для дівчини. Бути, як вдома. Справді, все, як вдома: - гарний диван, комод, шафа, та робочий стіл; - затишна кухня; - засклений балкон; - холодильник, пральна машина автомат, кондиціонер; Світла та простора квартира, де немає старих та смердючих речей. Відключили електрику? У Вас вдома газова плита та гаряча вода. І місце хороше. В пішій досяжності: - супермаркет, ринок, Нова пошта; - аптеки, салони краси; - метро Ціна: 12000 грн+комунальні+залог. Комісійні 50% На тривалий термін здається однокімнатна квартира на вул. Героїв Дніпра 65, на девятому поверсі. Будь ласка, без тварин. Приходьте на перегляд.

Тільки для дівчини. Бути, як вдома. Героїв Дніпра Оболонь

Роскошна квартира з панорамним видом на Київ в елітному комплексі біля озера Пропонуємо в оренду ексклюзивну квартиру з авторським дизайном в престижному комплексі на Героїв Дніпра. Простора планування, панорамні вікна, високоякісні меблі та техніка створюють атмосферу розкоші та комфорту. Ідеальний вибір для тих, хто цінує сучасний стиль життя та зручність. Кухня-студія: ідеальний простір для приготування їжі та відпочинку. Дві затишні спальні: забезпечать повноцінний сон та релаксацію. Два санвузли: для максимального комфорту. Гардеробна: дозволить з зручністю розмістити всі речі. Підігрів підлоги: створить додатковий затишок. Закрита територія: з власним виходом до озера, спортивним та дитячим майданчиками. Консьєрж-сервіс: забезпечить безпеку та комфорт. Престижне розташування: поряд з метро, ТРЦ та всією необхідною інфраструктурою. Ця квартира – це ідеальне поєднання розкоші, комфорту та зручності. Не пропустіть можливість насолоджуватися життям у самому серці столиці! #A485

Довгострокова оренда квартири в оболонському районі

Пропонуємо в оренду трикімнатну квартиру на вулиці Озерна, 24, яка створювалася для власного проживання і вперше здається. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт, якість і сучасний дизайн. Квартира щойно після ремонту – світла, простора та затишна. Усі меблі та техніка нові і від провідних брендів (Bosch, Electrolux). Ви будете перші, хто спатиме на новому великому ліжку з матрацом найвищої якості. Дизайнерські шафи, зроблені на замовлення, забезпечать вам багато місця для зберігання речей, а новий диван стане чудовим місцем для відпочинку. Житло оснащене трьома кондиціонерами, посудомийною машиною, бойлером, пральною машиною та духовкою – все, щоб зробити ваше життя зручним. Дві лоджії з обладнаними робочими місцями стануть чудовою зоною для віддаленої роботи або відпочинку з чашкою кави. Розташування квартири теж на висоті: поруч є все необхідне для комфортного життя – супермаркети, ТРЦ, ринки, банки, стадіон та зелена зона для прогулянок. Всього за дві хвилини ви зможете дійти до метро «Героїв Дніпра» і дістатися до центру міста за 20-25 хвилин. Крім того, в будинку тихо, зелено, а сусіди привітні. Безкоштовна парковка під будинком, а також платна охороняється – в трьох хвилинах ходьби. Квартира на третьому поверсі, що дуже зручно, а для тих, хто не хоче користуватися сходами, є два ліфти, один з яких новий вантажний. Ця квартира створена для тих, хто цінує комфорт і затишок. Чекаємо на перегляд!

Озерна вул., 24

2 кімнатна квартира в Оболонському районі у цегляному будинку 2007 року, індивідуальної забудови, в зеленому районі міста. Будинок керується ОСББ. У квартирі є все для комфортного проживання: гардеробна кімната площею 5 кв.м, тепла підлога, лічильники на воду, світло, тепло. Меблі: стіл розкладний, двоспальне ліжко, розкладний диван, шафа купе. Техніка: пральна машина з сушкою, електро плита, духова пічка, холодильник Side by Side, посудомийна машина, кондиціонери, бойлер, телевізор. Метро Героїв Дніпра – 10 хвилин пішки. Парк Наталка, пляжі Дніпра, ринок, супермаркети, торгові центри, школи, дитячі садочкі. Також в оренду здається паркомісце у підземному паркінгу. Перегляди за домовленістю.

можна з тваринами
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 55

Героїв Дніпра 32а, гарна однокімнатна квартира після ремонту. Пропоную затишну квартиру, в якій є все необхідне для комфортного життя. Кухня обладнана холодильником, газовою плитою, мікрохвильовкою. У кімнаті комфортний диван, стіл, телевизор. Є засклений балкон з шафою для зберігання. Також є пральна машина. Встановлені лічильники на світло, воду та газ. Поруч із будинком магазин, дитячий садок, школа, хороша транспортна розвязка, метро 3 хвилини пішки. Поспішайте орендувати чудову квартиру, поки це не зробили інші! Телефонуйте! Коміссія 50%

Героїв Дніпра 32а,  гарна однокімнатна квартира після ремонту.

Пропонується в оренду двокімнатна квартира, яка знаходиться на вул. Героїв Дніпра, 79 (7 поверх), 10 хв пішки від метро Героїв Дніпра. Будинок розташований у дворі, поруч ФОРА, АТБ, базар, аптеки, дитсадок, школа, неподалік зупинка тролейбуса і маршруток. Простора, світла двостороння, дуже тепла (утеплена зовні) квартира з окремими кімнатами. У квартирі - подвійний коридор із вбудованими шафами та антресолями; є два кондиціонери - у вітальній та кухні. У спальні ліжко з ортопедичиними новими матрасами. Санвузол окремий, у ванні - пральна машинка. Плита на кухні - газова. Балкон -засклений.

Героїв Дніпра вул., 79

вул. Героїв Дніпра 38 в, метро 10хв пішки 9/16 поверх Вбудована кухня, 2 кам.холодильник, ел.чайник, бойлер, пральна машина, кух.стіл + табуретки. Кімната: диван, стінка/горка, телевізор, кондиціонер, письмовий стіл. Прасувальна дошка С/в- окремий. Прихожа Балкон з кухні, засклений Всі вікна склопакети, поміняні батареї. Квартира вільна та готова до заселення 11.000 грн + комунальні Є відеоогляд квартири При заключенні договору Ви сплачуєте 11.000 грн за перший місяць проживання + 11.000 грн залог + 5.500 грн комісійні

Героїв Дніпра вул., 38в

Північна 6, будинок 2002 року, Оболонь, метро Героїв Дніпра - 5 хвилин. В оренду пропонується простора, затишна 3 кімнатна квартира, перепланована в 4 кімнатну. Ідеально для родини з дітками. Є абсолютно все для комфортного проживання: меблі, достатня кількість шаф, 2 санвузли, вся побутова техніка: пральна машина, машина для сушінніння білизни, кондиціонер, бойлери, телевізор, посудомийна машина, холодильник, навіть, спортивний тренажер. В квартирі було зроблено перепланування, отже є вітальня, окрема спальня з двоспальним ліжком, дитяча кімната з двоповерховим дитячим ліжком 90*200, робочим місцем, спортивним куточком, кімната з односпальним ліжком 90*200 і робочим місцем. Квартира двостороння: 1 частина - виходить вікнами на Дніпро, інша - у двір. Окремий тамбур, просторі лоджії. Місцерозтошування бідинка дозволяє швидко дістатися до метро Героїв Дніпра, поряд є садочки, школи, дитяча полікліника, дитячі площадки, магазини та інше. Квартира вільна і чекає на орендаря. Перегляд за домоленістю. Якщо ви бачите це оголошення - це значить, що пропозиція актуальна.

Північна вул., 6

ВІД ВЛАСНИКА! Однокімнатна квартира студія 37м.кв. Вбудовані меблі (багато місць зберігання) фортепіано, телевізор, місткий холодильник шириною 90см, духовка, мікрохвильовка, посудомийка, пральна машина з функцією додавання на любому етапі прання, кондиціонер, бойлер, фільтри питної води, чайник, праска, посуд, гардеробна кімната. Відсутній балкон. На підлозі плитка. До метро Мінська 500 метрів (бомбосховище), до метро Героїв Дніпра хвилин 7 (бомбосховтще). Поруч ЕКОмаркет та два магазини Сільпо на відстані 500 метрів. Навпроти торговельного центру ДрімТауну, СпортЛайф з басейном. В мікрорайоні 2 загальноосвітні школи та музична школа, садочок. Поруч ринок "Мінський" та "Героїв Дніпра". Будинок 1977 року. Комунальні додатково.

власник
можна з тваринами
Оболонський просп., 31

Здам 2 кімнатну квартиру в охайному стані. Є побутова техніка. Пральна машина ,бойлер. Холодильник, мікрохвильова піч, газова плита. Кімнати окремі. Велика лоджія. Два ліжка. Метро Героїв Дніпра 5 хвилин. Поруч магазини, Ринок, ТЦ.

Здам 2 кімнатну квартиру. Оболонь. Озерна 22.

ул. Озёрная 26, 2/16эт. Просторная квартира, ПЕРВАЯ СДАЧА после ремонта, стиральная машина, по запросу арендатора добавляется/убирается вся необходимая мебель, тихие соседи. Практически возле дома станция метро "Героев Днепра", превосходная транспортная развязка по городу/пригороду. продуктовые магазины, отделения банков, кафе, зона отдыха. Для порядочных квартирантов уважающих чужое имущество и на долгий срок. При заселении необходимо уплатить за первый месяц проживания, залоговую сумму в размере месячной стоимости аренды и комиссию риелтору 50 процентов. Цена + к.у.

можна з тваринами
Озерна вул., 26

Пропонується в оренду сонячна, тепла, двостороння трикімнатна квартира в Оболонському районі, всього у 800 метрах (10 хвилин пішки) до станції метро “Героїв Дніпра”, вулиця Північна, будинок 6. Перевага - для молодої пари або родини з 1-2 дітьми, без шкідливих звичок, можна з вихованим котом / кішкою. Квартира знаходиться на 12 поверсі 16-поверхового нового будинку 2002 року. Виконаний сучасний ремонт у скандинавському стилі. Загальна площа 80 м2, житлова 46 м2, кухня 13 м2. Усі кімнати і санвузол роздільні, що дуже зручно для великої родини. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою провідних виробників: Вбудований холодильник Пральна машина з сушкою Посудомийна машина Індукційна варильна поверхня Електрична духова шафа Витяжка Фільтр зворотнього осмосу з новими фільтрами Мікрохвильова піч Електрочайник Телевізор зі смарт тв 2 кондиціонери Морозильна камера Бойлер Пилосос Wi-Fi роутер Лічильники на воду і світло Весь посуд На кухні можна вільно розміститись з гостями для домашніх святкувань. Кімнати достатньо просторі для організації робочих місць, щоб працювати або навчатись з дому. Диван розкладається. Дві великі засклені лоджії, одна з глибокою вбудованою шафою для зберігання всіляких господарських дрібниць. Вікна виходять у двір, у квартирі тихо, гарний краєвид на захiд сонця і район Оболонь. У підїзді працюють 2 ліфти: вантажний та пасажирський, завжди зустрічають привітні консьєржі, охайна прибудинкова територія. Сам будинок утеплений скловатою, тому взимку дуже тепло. Навколо дому достатньо місць для паркування авто, є дитячий майданчик. Зручне розташування: 17 хвилин на метро - і Ви в центрі Києва. Поруч поліклініка з басейном та дитячою школою плавання, загальноосвітня школа зі спеціалізованим футбольним класом, гімназія з музичним напрямом. Навколо дому у пішому доступі 5 дитячих садочків: №644, №662, №663, №144, садок “Мамині янголята”. Приватна школа “Екологія і культура”, ліцей “Оксфорд”, гімназія “Пріоритет” - 750 метрів, школа №245, музична школа №36 - 450 метрів, школа №170 - 240 метрів. У пішому доступі Сільпо, Фора, АТБ, Оболонський ринок, ТРЦ “Оазис” і “Dream Berry” зі Sport Life. Подати рукою до початку набережної Дніпра, де влітку можна насолоджуватись приємною прохолодою і ходити на прогулянки протягом всього року. Біля будинку відсутня критична інфраструктура, є відремонтоване бомбосховище. Якщо Ви шукаєте справжнє сімейне гніздечко для своєї родини - Вам до нас! Запрошуємо на перегляд! У житті квартира ще краще, ніж на фото. Вартість 23000 грн. + комунальні платежі. Гарантійний платіж 23000 грн

можна з тваринами
Північна вул., 6

Пропоную вам на оренду двокімнатну квартиру розташування на 3 поверсі, за адресою вул Зої Гайдай 10А, що в Оболонському районі міста Києва В квартирі зроблений косметичний ремонт, є всі необхідні меблі та техніка. Гарна транспортна розвязка, поряд зупинка транспорту до метро Мінська всього 10 хвилин пішки Поряд безліч магазинів, аптек, школи, садочки, кавярні, пошта, салони краси, перукарні, спортивний клуб тощо По оплаті оренда квартири, застава, комунальні послуги та комісія 50 відсотків Дзвоніть або пишіть та записуйтесь на перегляд квартири

Оренда 2 кім квартири м. Мінська

Оренда 3 кімнатної квартири в новобудові на пр. Володимира Івсюка 55. Новий будинок, площа 108 кв.м. 13-й поверх. По плануванню вітальня - студія + 2 окремі кімнати. Квартира частково мебльована, до укомплектування можливе за домовленістю. В квартирі зроблениий капітальний ремонт, зручне розташування, поруч метро Героїв дніпра, та оболонська набережна. Є вибір дитячих садочків шкіл. В пішій досяжності магазини та торгово-розважальні центри. Ціна оренди 20 000 грн + комунальні послуги. Послуги агенства 50%

можна з тваринами
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 55

На оренду представлена ексклюзивна квартира з системою безперебійного живлення. Оболонький пр-т. 36 Про квартиру: • перша оренда; • зроблений новий, сучасний дизайнерський ремонт; • у квартирі нові та якісні меблі від найкращих виробників; • укомплектована всією необхідною технікою; • багато містких шаф; • хороше планування; • система безперервного живлення електроенергії на 5 кВт; • ексклюзивна система вентиляції ( проточно -витяжна), ( для розуміння, це як клімат-контроль у хорошому автомобілі); • прекрасний вид з вікна з неймовірними заходами сонця; • на всіх вікнах системи «блекаут» • наповнення та планування квартири продумане до найменших дрібниць; Будинок розташований біля ТЦ “Dream town”. Також в пішій доступності знаходяться школи та дитячий садок. Зручна транспортна розвʼязка. І найкращі зони для прогулянок з парками та водоймами знаходяться зовсім поруч.

Система безперервного живлення електроенергії, Оболонский пр-т 36

Здається 3к квартира з новим ремонтом по Озерній 26,м. Героїв Дніпра -5 хвилин.Всі кімнати роздільні,В квартирі є меблі ,(власник готов ще додати)по бажанню орендарів.Два кондіционера,плита,пральна машина,витяжка,холодидльник,пилосос.Зручний 3-й поверх,16-ті поверхового будинку(якщо немає світла),поруч великий ринок продуктів,ТЦ "ДрімТаун",супермаркети продуктів "АТБ" та "Велмарт",аптеки та інше.Недалеко "Епіцентр".Торг

Оренда 3к квартира з новим ремонтом на Озерній,м.Г.Дніпра,Оболонь!

Оболонський проспект, 54; Нова квартира з ремонтом в елітному житловому комплексі «Obolon Tower»! Світла, сонячна з неперевершеним краєвидом! Дві окремі спальні і велика кухня-вітальня, 2 санвузли, гардеробна. Виконаний якісний ремонт, вбудована кухня з побутовою технікою: індукційна поверхня, духовка, витяжка, посудомийна машина, холодильник, пральна машина, бойлер, кондиціонер. Підігрів підлоги, лічильник на опалення. В будинку є підземний паркінг, закрита територія, що охороняється, консьєрж. До ст.метро "Героїв Дніпра" 5 хвилин пішки

3К Оболонський Проспект 54 ЖК Оболонь Тауер

До Вашої уваги пропоную в оренду однокімнатну квартиру в Оболонському районі. вул. Богатирська 18. Квартира розташована на 3му поверсі 9ти поверхового будинку. Загальною площею 25 кв.м. Квартира з якісним евроремонтом повністю мебльована та укомплектована всією необхідною для життя побутовою технікою. Одностороння вікна виходять на дитячий садок. Поруч з будинком садочок, школа, супермаркет, до метро Героїв Дніпра 7хвилин . Зручне транспортне сполучення, гарно розвинена інфраструктура. Вільна з 2 вересня.

Богатирська вул., 18

Якщо ви шукаєте двокімнатну квартиру біля метро з газом за справедливою ціною, то ви її знайшли! Пропоную до здачі чудову 1-кімнатну квартиру, площею 52,4 м.кв. на найбажаніший вулиці Оболоні - Оболонський проспект, в будинку - 28А. Зручний 7- й поверх з 9-ти, доглянуте парадне та територія довкола будинку. Поруч є все: дві станції метро в пішій доступності (Мінська (3 хвилини) та Героїв Дніпра (7 хвилин)), два великих ТРЦ, ринок, зупинки громадського транспорту, школи та садочки. Перегляди за попередньою домовленістю. Не впустіть цю привабливу пропозицію! Комісія агенства 50% Телефонуйте та приходьте на перегляди)) Агент з нерухомості, Максим)) +3806632657тридва Viber/Telegram/WhatsApp

можна з тваринами
Оболонський просп., 28а

Шукаєте затишну квартиру з чудовим виглядом? Тоді вам до нас! Здається однокімнатна квартира на 8-му поверсі 16-ти поверхового будинку. Що вас чекає: Простора окрема кімната з видом на озеро – ідеальне місце для відпочинку після важкого дня. Кухня з виходом на утеплений балкон – насолоджуйтесь сніданком або вечерею на свіжому повітрі. Ванна кімната з сучасним ремонтом та теплою підлогою – комфорт і затишок гарантовані! Доглянутий під’їзд, чиста територія і, що важливо, є консьєрж сервіс. Локація просто супер: Поруч школа, зручно для сімей з дітьми. Метро і зупинки транспорту в пішій доступності. Ринок, різноманіття магазинів та ТРЦ – все, що потрібно для комфортного життя. Ця квартира – ідеальний вибір для тих, хто цінує зручність і комфорт. Не проґавте свій шанс, телефонуйте прямо зараз і домовляйтесь про перегляд!

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 53
1 - 24 з 39 результатів