Актуально! Можливі перегляди! Генератор на ліфт! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Берестейський просп. (Перемоги), 5в

Ліфти ЗАВЖДИ працюють. Вода є. ЖК Victory V. Пр.Берестейський (пр. Перемоги), 5-В. Поруч площа Перемоги, М. Вокзальна та Університет, Ботанічний Сад, парк КПІ , парк Шевченка. Квартира світла та затишна. В наявності меблі і необхідна техніка. Гардеробна кімната. Територія під охороною. Відеонагляд. Гостьовий та підземний паркінг. Поряд супермаркети, ТРЦ, ресторани, велика кількість магазинів, кінотеатр, відділення банків, банкомати, кафе, поліклініка, спортзал та інше. Генератор на будинок (ліфт, опалення, вода).

Берестейський просп. (Перемоги), 5в

В довгострокову оренду пропонується квартира площею , кухня-вітальня-столова із мансардою, окрема спальня, гардероб, укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою в будинку під охороною із підземним паркінгом і дитячим майданчиком.

Золотоустівська вул., 25

ОРЕНДА 2-х кім кв 67м центр міста Саксаганського 121, ЖК Botanic Towers, будинок з світлом без відключень, розташований подалі від дороги, є паркінг, поряд метро Університет та красивий ботанічний сад, квартира щойно після косметичного ремонту має велику гостьову кімнату поєданану з кухнею та окремо затишну спальню, якісний сучасний ремонт, є все необхідне для комфортного проживання, великий санвузол з ванною та душем, бойлер, сервісна служба охорони

Саксаганського вул., 121

Зняти квартиру у Києві. Оренда квартири проспект Перемоги. Спец. проект 2018 р. Новий монолітно-каркасний будинок бізнес-класу – ЖК "Victory V". Видова квартира з дизайнерським ремонтом виконаним у світлих тонах. Простора кухня-вітальня вбудованими меблями та побутовою технікою (кондиціонер, посудомийна машина, варильна поверхня на 4 конфорки, духова шафа, вбудований холодильник з роздільною морозильною камерою, плазма доставляється за домовленістю) з ергономічним плануванням та лаконічним рішенням в облаштуванні. , стільці, диван доставляється), панорамним вікном (від підлоги до стелі) з видом на універмаг "Україна" та Цирк. Спальна кімната з кондиціонером, просторим та застеленим балконом, укомплектована світлими меблями (двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, велика шафа-купе, столик). Санвузол поєднаний. Встановлена душова кабіна, дзеркало з підсвічуванням, бойлер 100 л., Сушка для рушників, пральна машина-автомат. Передпокій з дзеркалом та шафою плавно переходить у кухню-вітальню. Тепла підлога в кухні та ванній кімнаті. Інтернет. Кабельне ТБ. Консьєрж-сервіс, охорона, безліч ліфтів. Біля будинку дуже розвинена інфраструктура. 26000 грн. + ком. послуги по факуту. Комісія 50%. Метро Вокзальная, Университет Код объекта АТЛАС КВАРТИР 11007

Берестейський просп. (Перемоги), 5В

2-кімнатна квартира в престижному комплексі Дипломат хол. Площа 98 кв.м., кухня-студіо, 6/17, 2 з/в, вбиральня, меблі, побутова техніка, бойлер, кондиціонери. На території комплексу є дитячий майданчик, тренажерний зал, аптека, магазин. Вартість 800 у.о. Без комісії Квартира є актуальною. Перегляди за домовленістю Предлагается в аренду 2-х комнатная квартира в престижном комплексе Дипломат холл. Площадь 98 кв.м., кухня-студио, 6/17, 2 с/у, гардеробная комната, мебель, бытовая техника, бойлер, кондиционеры. На территории комплекса есть детская площадка, тренажерный зал, аптека, магазин. Стоимость 800 у.е. Без комиссии Квартира актуальна. Просмотры по договоренности.

Оренда 2-х кімн. Вул. Жилянська 59 Дипломат холл Жилянская

Здам на довгий термін простору двокімнатну квартиру площею 77 кв.м у Соломянському районі Києва. Розташована на вул. Мстислава Скрипника, 40 (Островського), на 5-му поверсі 21-поверхового будинку з червоної цегли. Будинок має чисті та презентабельні підїзди з охороною та відеоспостереженням, закритий тихий двір з дитячими майданчиками та власну газову котельню на даху. Квартира має сучасний ремонт та складається з двох окремих кімнат, кухні, двох санвузлів та заскленої лоджії. Повністю укомплектована меблями та технікою для комфортного проживання: посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, підігрів підлоги, двоспальне ліжко, два розкладних дивани. Зручна транспортна розвязка з виїздом на вул. Липківського та Повітрофлотський проспект. За 10 хвилин знаходиться станція метро "Вокзальна" та зупинки громадського транспорту. Поруч розташовані спортзал GYM, супермаркет NOVUS, міні-маркет, АТБ, аптеки та інші обєкти інфраструктури. Актуальна готова до переглядів. Відео відправлю за запитом!

Оренда|2к,77м²,5поверх|Скрипника,40 (Островського),м.Вокзальна 15хв

Здам в оренду 2-х кімнатну квартир, вул. Липківського, 18, 9-й поверх нового 24 поверхового будинку. Загальна площа 92 кв.м. Кімнати 33 і 15 кВ. м. 2-а с/в.

Оренда 2-х ком квартира Вул Уріцкого 18

З рієлторами не співпрацюю. Пишіть на будь-який месенджер для звʼязку. Є відео Актуальна квартира! Пропонується в оренду супер затишна з дорогоякісним ремонтом по вул.Назарівська (Вєтрова) 11 в самому центрі. Квартира в Клубному будинку, знаходиться відразу напроти ботанічного саду біля м. Університет, поруч Золоті ворота. Квартира загальною площею 94м, планування: велика кухня вітальня з різними зонами, передпокій з великою шафою для зберігання речей, два санвузли, є сауна та ванна. Дві великі лоджії, є кондиціонери. Є комора на поверсі. Невеликі комунальні платежі. Готова для заселення, є все необхідне. Можна з тваринами. Вікна у двір. Світло не вимикають. Ліфт та місце для паркування є! ст.М"Університет" - 5хв.; офісно-житловий комплекс "Park View", будинок після реконструкції 2001 року, де гармонійно поєдналися архітектурна аутентичність з духом сучасності, будинок клубного типу на 58 квартир, Н=3м, підземний паркінг на 74 авто, будинок у дворі, консьєрж, поруч Ботанічний сад ім.Фоміна та Володимирський собор, супермаркети "Велика Кишеня", "Екомаркет", "Сільпо", ТРЦ "Україна", БЦ "Карат", ресторани, кафе Торг доречний + комісія 50%

можна з тваринами
Назарівська вул. (Вєтрова), 11

ПЕРША ЗДАЧА ! Квартира оснащена всім необхідним для проживання і готова до заселення. Чудова інфраструктура. До центру 5 хвилин на авто . При вимиканні світла працюють ліфти а також є вода . Є відеоогляд квартири . Всі питання по телефону.

ОРЕНДА 2к квартири в ЖК Манхєттен

Здається в оренду 2-кімн. квартира 84м2 на 9-у поверсі. Цегляний монолітно-каркасний будинок на вул. Липківського 18. Будинок 2012 року. В будинку є паркінг та парковка. Комфортне планування - окрема спальня, окрема велика вітальня (може використовуватись як спальня), окрема кухня, два санвузли, передпокій. Виконано ремонт у класичному стилі з використанням натуральних матеріалів. Укомплектована меблями та побутовою технікою. Всі вікна виходять на вул. Липківського. Бажано: Порядні люди. Одна-дві дорослі людини, можливо з дітьми від 10 років. Без тварин! В квартирі забороняється палити будь що, в тому числі кальяни. Оплата одразу за перший місяць та залогова сума в розмірі місячної плати. Всі інші питання за телефоном. Перегляди за домовленістю.

Здам 2-кімн. 84м2 Ремонт Меблі | Липківського 18 | Скрипника | Мокра

Житлові комплекси у Київ

Оплата в гривнях по курсу нбу в день сплати оренди! Ремонт не під здачу. Є генератори на воду, + взимку на насоси тепла. Пропонується в довгострокову оренду антуражна квартира в ЖК Малахіт. Ремонт власники робили для себе, використовуючи дорогі матеріали, меблі та техніку від світових виробників під замовлення. Підлога в плитці з підігрівом. Підсвідка по всій квартирі. Прекрасний вид на Київ. Посудомийка, ТВ 66 дюймів, кондиціонери, бойлер, мікрохвильовка, холодильник, пральна машина, праска, пилосос, посуд, електрочайник. Фотографії відповідають дійсності. Інфраструктура: - до залізничного вокзалу,10хв пішки - Метро 10хв пішки, гарна транспортна розвязка - мегамаркет 1хв пішки - Математична гімназія 178, 5хв пішки - Центр міста 20 хвилин пішки - Спортзал, фітнесцентр 2 хв пішки - Палац дитячої творчості, 15хв пішки. - Поруч дитяча лікарня "ОХМАТДИТ", лікарня "Добробут", лабораторії Діла, Сінево - Відділення Нової Пошти 1хв пішки - Відділення Розетки 5хв пішки - В пішій доступності "Сільпо", "Новус", "АТБ" - На території комплексу, салони краси, барбершоп, стоматологія, магазин квітів, "Коло", "Ашан", паркінг, кав ярні, приватний дитячий садочок, аптека, дитячі та спортивні майданчики. Ключі на руках. Оперативні покази!

Богданівська вул., 7г

Здам в оренду 2-х кім. квартиру за адресою проспект Перемоги 5. З власним парко місцем біля будинку, закрита територія шлагбаумом. В квартирі є все для проживання: кондиціонер, бойлер, пральна машина, холодильник , духова шафа та газова плита, швидкий інтернет . Дві кімнати , одна прохідна з диваном, шафою та стінкою , місце під телевізор. Друга кімната - під кабінет або дитячу. Квартира вільна з 1.08.2024року

Берестейський просп. (Перемоги), 5

ТОП локація . Оренда двохкімнатної квартири в самісінькому центрі Києва. Шевченківський р-н., вул. Саксаганського 102. Метро "Унівеситет", " Вокзальна" в пішій доступності. Царський будинок- дуже теплий та доглянутий. Є ліфт . Біля будинку передбачена парковка. Квартира розташована на 3 поверсі. Висота стель 4 м. Дві окремі кімнати, санвузол сумісний, великий балкон . Вікна виходять на вулицю Саксаганського. Комплектація усім необхідним . Біля будинку вся необхідна інфраструктура .

можна з тваринами
Саксаганського вул., 102

Пропонується в оренду на тривалий термін простора квартира в новобудові, розташованій в Шевченківському районі, у житловому комплексі «Манхеттен Сіті». Загальна площа квартири складає 85 м2. У ній виконано найсвіжіший ремонт з використанням якісних матеріалів, а також є все необхідне для комфортного проживання. Квартира має зручне планування: • дві спальні кімнати • велика кухня-вітальня • ванна кімната та душова кабіна • гардеробна У кожній кімнаті встановлені кондиціонери, що забезпечують оптимальну температуру в будь-яку пору року. Велика кухня-вітальня є ідеальним місцем для приготування їжі та відпочинку. Ванна та душова кабіна створюють максимальний комфорт для мешканців, а гардеробна надає достатньо місця для зберігання одягу та інших речей. Квартира укомплектована новою сучасною технікою, що забезпечує зручність у повсякденному житті. У кожній кімнаті встановлено кондиціонер, що робить перебування у квартирі максимально комфортним. ЖК «Манхеттен Сіті»: - має наземний паркінг на 400 паркомісць. - швидкісні ліфти з генераторами - дизайнерське лобі - відеоспостереження на всій території ЖК Жителі комплексу також мають доступ до фудкортів, прогулянкової алеї з дитячими ігровими зонами на даху торгового центру, бутикової галереї, делікатес-маркету, спортзалу з басейном та нішевих ресторанів, що задовольнять всі потреби мешканців. Ця квартира є ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт і сучасні зручності. Запрошуємо на перегляд у зручний для вас час.

Оренда 2х к квартири, ЖК Manhattan City, пр.Берестейський, 11

Оренда квартири в ЖК Victory V, проспект Перемоги, 5в Планування складається з кухні - вітальні, повноцінної спальні, санвузла та балкона. Повністю укомплектована всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання: посудомийка, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, електрочайник, 2 телевізори, 2 кондиціонери, встановлений бойлер, охоронна сигналізація. Ремонт виконаний виключно з якісних та натуральних матеріалів. У будинку є охорона, система відеоспостереження, 8 ліфтів, встановлені лічильники на електроенергію, воду, опалення. Є генератори на ліфти і воду. В ЖК є паркінг. Поруч площа Перемоги, 15 хвилин ходьби від метро Університет.

Берестейський просп. (Перемоги), 5в

Пропонується видова 2 кімнатна квартира у ЖК бізнес - класу "Квартет". Кухня-студіо і кімната. Виконаний сучасний ремонт, є все необхідне для комфортного проживання. Є свій генератор, ліфт працює при відключеннях світла. До м. Вокзальна 5 хв. Поруч Новус,Сільпо, салони краси і тп Можливо з тваринами З рієлторами не співпрацюю.

можна з тваринами
Липківского Василя вул. (Урицького), 16г

ЖК Victory V, проспект Перемоги, 5в Квартира розташована на високому видовому поверсі. З дизайнерським ремонтом. Планування складається з кухні - вітальні, повноцінної спальні, санвузли і балкона. Повністю укомплектована всією необхідною технікою і меблями для комфортного проживання: посудомийка, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, пральна машинка, мікрохвильовка, електрочайник, 2 телевізори, 2 кондиціонери, праска, пилосос, прасувальна дошка, фільтр для води, сушарка для речей, встановлений бойлер, охоронна сигналізація, багато шаф. У будинку є охорона, підземний паркінг, система відеоспостереження, 8 ліфтів. Установлені лічильники на електроенергію, воду, опалення. Поруч площа Перемоги, 15 хвилин ходьби до метро Університет, КПІ. У квартирі є все для Вашого комфортного проживання!

Берестейський просп. (Перемоги), 5в

Здається двокімнатна мебльована квартира з євроремонтом в клубному будинку «Європа-плаза». Ліфт працює постійно!!!

власник
Бульвар Шевченко, 33б

Перша здача! Пропонується в оренду двокімнатна квартира в ЖК Manhattan City у Солом’янському районі. Загальна площа квартири - 95 м². Квартира повністю укомплектована всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання: кондиціонер, телевізор, посудомийна машина, холодильник. У пішій доступності знаходиться метро «Політехнічний інститут». Планування: - кухня-вітальня - дві спальні кімнати - два санвузли - гардеробна кімната Запрошую на перегляд! #315.917.340.437

Берестейський просп. (Перемоги), 11

Пропонується в оренду 2к квартира в новому будинку біля метро Вокзальна Вокзальная - практично в центрі Києва - Скрипник 40. Квартира - 77квм, розташовується на 8му поверсі. Генератори на лфіти планують встановити найблищим часом. Планування - кухня і гостьова обєднані в єдиний простір, спальня окремо, є балкон, санвузол. Фото свіжі та актуальні - стан відмінний. Більше фото та відео буде найближчим часом. Спальня - 2сп ліжко, шафа, кондиціонування. Гостьова - великий розкладний диван, ТВ, кондішен. Кухня вбудована- вся побутова техніка. Санвузол - ванна та бойлер, є балкон засклений. За квартирою закріплений лічильник опалення. Вартість - 29 000 грн, брокерські - 50%. Локація чудова - метро 12 хв пішки, поруч вся інфраструктура - і поруч весь центр.

Патріарха Мстислава Скрипника вул., 40

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Берестейський просп. (Перемоги), 5в

Оренда 2к квартири в Києві, ЖК Аурум, Голосіївський р-н, Паньківська вул., 20/82, 87 кв.м, 15 пов., з ліфтом, 1 спальня, 2 c/в, новий будинок, дизайнерський ремонт. Перша здача. Абсолютно нова квартира в старому центрі Києва. Квартира знаходиться на 15 поверсі, з панорамою на центр Києва. Простора квартира була спроектована дизайнерським бюро Махно, і виконана в стилі лофт, з використанням високоякісних матеріалів. Уся побутова техніка в квартирі Bosh: індукційна плита; посудомийна машина; пральна і сушильна машини, холодильник, духова шафа і мікрохвильова піч. Площа квартири 87 метрів, ідеально підійде для однієї людини або пари. У квартирі є 2 санвузли (душова кабіна і ванна), 2 гардеробні (в спальні і в передпокої), спальня, кухня, їдальня зона і зона вітальні, додаткова зона відпочинку і кабінет для роботи. У квартирі є все необхідне для моментального заселення: необхідний набір посуду, келихів, столових приладів, чашок; пилосос, праска і прасувальна дошка, а також набір абсолютно нових рушників і комплект постільної білизни. У будинку є підземний паркінг, де можна додатково орендувати місце для паркування. Цей район має дуже розвинену інфраструктуру: магазини, ресторани, аптеки та хороша транспортна розвязка.

Паньківська вул., 20/82

Пропонується 2-кім. квартира-студія у ЖК Victory V, Берестейський проспект 5в. Квартира знаходиться на 15 поверсі з 34, загальна площа: 59 кв.м. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: два кондиціонери, посудомийна та пральна машини, великий бойлер. Санвузол роздільний. На кухні-вітальні великий та зручний розкладний диван, у спальні комфортне двоспальне ліжко. У будинку є триповерховий паркінг та місця на парковку навкруги. На території закритий дитячий та футбольний майданчики! Зручна інфраструктура, поруч зупинка швидкісного трамваю. Є ГЕНЕРАТОР! З тваринками -можна! Код обєкту: 11201517

можна з тваринами
Берестейський просп. (Перемоги), 5В
1 - 24 з 49 результатів