Власник. Перша здача після євроремонту. Сдам 2-х кімнатну квартиру в 3 хвилинах хотьби від метро Дарниця по вулиці Дарницький бульвар 9 на дуже зручному 2 поверсі при вимкнення світла. 2 кімнати роздільні. Обладнані сучасними шафами, новими кроватями з матрасами і фірмовим кондиціонером. Вікна - всюди металопластик, балкон- металопластик і обшитий, поли в кімнатах- ламінат, в кухні і коридорі- плитка. Санвузол сумісний, в плитці, з новою душовою кабіною, умивальником і унітазом. Кухня - повністю обладнана меблями, новим холодильником і новою пральною машинкою, газовою накладною плитою і мікроволновою піччю. Будинок розташований в ідеальному для життя місці- поруч метро, супермаркети "Box", "Сільпо", "Varus", дитячі садки, школи, неймовірний парк Перемога, Нова і укр.пошта, банк, ТЦ" Doma". Без тварин.

власник
Дарницький бульв., 9

Неймовірна затишна квартира у будинку Держапарату. Графік відключень світла не застосовується. Максимально комфортний простір для проживання. Квартира знаходиться на 8му поверсі та має панорамний вид на місто, вікна виходять на тиху вулицю Лабораторну. Квартира має функціональне планування: простору вітальню з великою лоджією, затишну спальню з робочою зоною, кухню з необхідною технікою, ванну кімнату та туалет. У квартирі передбачено багато різноманітних зон для відпочинку, а також безліч простору для зберігання гардеробу. Район має надзвичайно розвинену інфраструктуру у пішохідній доступності: найкращі ресторани та кафе Києва, супермаркет Novus, Володимирський ринок з численними постачальниками еко-продукції, бутіки, ательє, відділення банків, торгівельні центри і т.д. Пряма пропозиція від власника. Без комісії. Довгостроково. Для орендарів без домашніх тварин. Вартість оренди 35 тис грн + комунальні платежі.

власник
Лабораторна вул., 14

Простора, двостороння квартира на 2-му поверсі в чудовому місці - прекрасний вибір для тих, хто шукає затишок! Характеристики: Площа: 45 кв.м. (житлова 30 кв.м., кухня 7,6 кв.м.) Поверх: 2/5 Кількість кімнат: 2 (суміжні) Балкон: засклений Санвузол: роздільний Меблі та техніка: бойлер, пральна машина, газова плита Додаткові зручності: домофон Переваги: Чудове місце розташування: тихий, зелений район, поруч парк, ринок Юність, сосновий ліс, чисте повітря. Зручна транспортна розвязка: до найближчого метро "Чернігівська" та "Лісова" - 10 хвилин громадським транспортом. Розвинена інфраструктура: поруч магазини, кафе, аптеки, школи, дитячий садок.

власник
Миропільська вул., 31

Від власника! Без комісії! Здам затишну квартиру площею 45м. Квартира з якісним ремонтом, повністю укомплектована дерев’яними меблями і технікою( є бойлер, кондиціонер, пральна машина, мікрохвильова плита,чайник, праска, посудомийна машина) В кухні-студії є диван розкладний і стіл, в спальні ліжко і шафи. Опалення власною котельнею, комунальні платежі маленькі, взимку в квартирі тепло. Будинок 2016р розташування зручне, зупинка трамваїв 14 і 15 під домом, до метро 15хв пішки. Чекаємо на порядну людину або пару яка не палить і без тварин.

власник
Вацлава Гавела бульв. (Лепсе Івана), 6/7в

Здам в оренду 2к квартиру від власника за адресою м. Київ, вул. Драгоманова, 17. Простора, тепла, світла, охайна квартира, з меблями і технікою. Вікна виходять в затишний, тихий двір. Зроблений косметичний ремонт. Перша здача. До метро Позняки 15 хвилин пішки.

власник
Драгоманова вул., 17

Поділ, Поштова площа. Власник. Безпечні апартаменти поруч з резиденцією посла США. Ці апартаменти- вигідна альтернатива довгострокового проживання в сусідніх готелях «Fermont», «Radisson». Поруч з апартаментами Дніпро, пішохідна туристична зона, ресторани, фунікулер, метро, пішохідний міст. Квартира має якісні меблі та укомплектована постільною білизною, посудом, пральною машиною та кондиціонерами. Є можливість укладання угоди оренди з юридичною особою.

власник
Братська вул., 4

Здається в довготермінову оренду 2-х кімнатна квартира за адресою вул. Голосіївська, 13Б в ЖК Голосієво Загальна площа 86кв.м, спальня - 18,6 кв.м, студіо - 31,9 кв.м, два санвузла, дві лоджії. ЖК Голосіївський має привабливе логістичне розташування. В пішій доступності (10-15 хв) дві станції метро Голосіївська та Деміївська. В наявності вся необхідна інфраструктура (салони краси, Супермаркет Новус, кафе, великий паркінг). В дворі комплексу розташована школа з дитсадком КМДШ, через дорогу від комплексу школа №85 і Голосіївський ліцей. В самому комплексі можна скористатися і послугами дитячого садка, художньої студії для дітей, музичної школи Nota Bene. Поряд з комплексом Голосіївський парк.
Квартира світла з двома видовими балконами з видом на місто. Особливістю квартири є велика вітальня об’єднана з кухнею, де зручно проводити час та зустрічати гостей. Всі ваші речі можна помістити в вбудованих шафах, а також в окремому гардеробі. Два санвузли дозволять зекономити вранці мінімум 15 хв вашого часу).
На кухні є вся необхідна техніка посудомийна машина, варочна поверхня, духовка, мікрохвильова піч, холодильник з льодогенератором.
Будинок обладнаний відеонаглядом, також чергує консьєрж, три лфіти (включно з вантажним). Поряд з будинком багаторівневий паркінг. Є майданчик для вигулу собак.
Квартира раніше не здавалася в оренду.

власник
можна з тваринами
Голосіївська вул., 13 Б

Без % двокімнатна видова, сучасна, простора квартира Крамского, 9, площа 67 м²- з якісним ремонтом, повністю укомплектована посудом, меблями і технікою: Холодильник, Пральна, Посудомийна машини, духова шафа, Варочна поверхня, Телевізор, бойлер, пилосмог (все нове). Підїзд з консьєржем, 3 ліфти і окремо вантажний. Сучасний будинок (з підземним паркінгом) і парковкою під будинком знаходиться в тихому, живописному районі Києва, доглянута територія. Поруч сквер, дитячі та спортивні майданчики, супермаркети, поліклініка, ТРИ станції метро - Житомирська-7 хв (500 м), Академмістечко - 12 хв, Святошин - 15 хв – пішки. Простора кухня p виходом на лоджию, велика кімната, розсувна скляна перегородка, окремо гардеробна та сумісний с/в. В будинку є підземний паркінг, яким можна користуватися як укриттям. Світло в будинку практично не виключалось Встановлено два кондиціонери, бойлер, лічильники на все. Завдяки тому, що будинок дуже теплий, витрати на опалення –мінімальні. +380683629577 viber +380504692030 telegram, WhatsApp

власник
Крамського Івана вул., 9

ЖК Campus, Соломянський район, вул. Нижньоключова, 14. Пропонується в оренду квартира Євродвушка, 45м.кв. - кухня-студія з балконом та окрема спальня з виходом на лоджію. Гарний вигляд з вікна, знаходиться на 21-му поверсі з 25. Близько до метро Шулявська та Політехнічного інституту - 15 хвилин пішки або 5 хвилин на транспорті. У дворі комплексу є дитячі та спортивні майданчики, закритий вхід тільки для мешканців. Квартира з індивідуальним опаленням та теплою підлогою. Якісний сучасний євроремонт. У квартирі є нові меблі та сучасна побутова техніка: плита, посудомийна машина (beko), витяжка (perfelli), кондиціонер (TCL), сантехніка (Laufen), бойлер (Atlantic 50л), електричний камін. В коридорі вбудована дзеркальна шафа. У комплексі є закритий двір з дворівневим підземним паркінгом та бомбосховищем. Також є цілодобова охорона та відеоспостереження. Комплекс має власну котельню. Зручна транспортна розвязка. Поруч знаходяться спорткомплекс КПІ, ТРЦ Мармелад та Аркадія, Спорт Лайф, зупинка громадського транспорту. Ціна: 700 доларів. Тваринки - обговорюються. Перегляд за домовленістю. Ключі на руках. Без комісії для орендаря.

власник
Нижньоключова вул., 14

!!!! Звязок по Viber або What’s up +380500401327 Дуже звтишна кватрира по вул Дарвіна. Супер-місце, тихий центр. Вікна у двір. Поруч ТЦ Гулівер, Бессарабський ринок, кафе, бари, ресторани, магазини. Частина дубових вбудованих меблів і сучасна кухня з барною стойкою. Вітальня з великими арочними вікнами. Окрема спальня з виходом на балкон. Велика кількість вбудованих полиць та шаф для речей. Кондиціонер. Гаряча вода без меж від колонки.

власник
можна з тваринами
Дарвіна вул., 8

Здається двокімнатна мебльована квартира з євроремонтом в клубному будинку «Європа-плаза». Ліфт працює постійно!!!

власник
Бульвар Шевченко, 33б

Сдается 2-х комнатная квартира, на длительный срок. Подольский район, улица Кирилловская возле стадиона "Спартак". Удобная транспортная развязка в 10 минутах езды три стации метро: Лукьяновка, Тараса Шевченка и Почайная. Дом Сталинка, кирпичные стены, высокие потолки. Квартира очень теплая с новым ремонтом. Балкон застеклен, стоят пластиковые окна. Есть бойлер и кондиционеры в каждой комнате. Кухня укомплектована: посудомойкой, газовой варочной поверхность, духовой, шкаф, микроволновка. Холодильник и стиральная а машина будут куплены при необходимости. В коридоре 6 метровый встроенный шкаф. Есть возможность заехать со своей мебелью для спальни, либо хозяева готовы купить мебель по необходимости. Рядом Сквер, школа, садик, стадион "Спартак", Новая почта, супермаркет Фора. В пешей доступности "Эпицентр", гипермаркет "Ашан". Во дворе есть собственный гараж обсуждается при сдачи. Без животных.

власник
Кирилівська вул. (Фрунзе), 118/2

Здам затишну 2-кімн. квартиру по вул. Р. Окіпної 7, 6/9п, 45/30/6. Кімнати роздільні. Квартира мебльована, новий холодильник та бойлер, є телевізор, пральна машина, пилосос, диван, двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, шафи, великий балкон. Вікна у двір. Лічильники на воду, газ (вода та газ є постійно). Метро Лівобережна 3 хв пішки. Відмінне місце розташування та інфраструктура. Власник. 16000грн.+комун.послуги (без комісії). Довгостроково. Оренда БЕЗ ТВАРИН.

власник
Окіпної Раїси вул., 7

Світла, чиста квартира. Гарний вид з вікна.

власник
Світла вул., 3д

Здається простора квартира з установкою для резервного живлення (інвертор + батарея) в ЖК Sherwood! Кількість кімнат: 2 спальні (в одній нема ліжка) Ванні кімнати: 2 повноцінні ванні кімнати Кухня-вітальня: велика, обєднана Техніка: холодильник, мікрохвильова піч, кондиціонери, телевізор, посудомийка, електрична плита, духова шафа, домофон, установка резервного живлення (під час вимкнення світла не працюють лише кондиціонери, електрична плита та духова шафа) Інфраструктура ЖК: -2 рівні підземного паркінгу -Територія під охороною -Дитячий майданчик Розташування: Житловий комплекс знаходиться поруч із Севастопольською площею великою транспортною розвязкою, що забезпечує зручне сполучення з іншими районами міста. Проживання можливе з малими дітьми. Також, можемо обговорити варіант проживання з тваринами (але не можна з котами) Для отримання більш детальної інформації пишіть у Вайбер за номером 0934535379 (Катерина)

власник
можна з тваринами
Антонова авіаконструктора вул., 2Б

Квартира 2 окремі кімнати, окрема кухня, район Поділ-Оболонь Квартира повністю мебльована і обладнана. Будинок теплий Бойлер, пральна машинка, кондиціонер, двох зонний електролічильник(день/ніч), дуже багато місця для зберігання (шафи-купе) два балкони, гарний вид з вікна, бомбосховище в будинку. Вода під час відключень є Тільки довгострокова аренда

власник
Автозаводська вул., 15а

Новий будинок , Crystal Park tower , тільки після сучасного дизайнерського ремонту. Використані техніка та оздоблювані матеріали відомих європейських брендів . З квартирою в комплекті здаються 2 парко місця , в підземному паркінгу на 3! (Три) Авто .

власник
Берестейський просп. (Перемоги), 42А

ВІД ВЛАСНИКА ! БЕЗ КОМІСІЇ ! Без тварин ! Сдается в долгосрочную аренду 2к квартира ( 85м2 ) 6 эт., в ЖК Ричмонд по адресу ул. Джона Маккейна ( Ивана Кудри ), 26. Дом охраняемый, с закрытой территорией внутри. В квартире сделан качественный дорогостоящий ремонт по авторскому дизайну в светлых тонах. Высокие потолки. Заселенный дом ( нет шумных ремонтов). Удобная планировка квартиры: - коридор - кухня-студия ( отдельная жилая комната) - спальня - 2 балкона один открытый другой застекленный под кабинет. - гардероб - ванная комната со всеми удобствами - хоз. комната с умывальником/стиральной и сушильной машинами. Печерский район. Развитая инфраструктура ( в доме клиника, несколько кафе, салон). Метро Дружбы народов 5 минут пешей доступности. Очень хорошая транспортная развязка.

власник
Джона Маккейна ( І.Кудрі), 26

Простора видова квартира з сучасним ремонтом у центрі Києва. Обладнана усією необхідною сучасною побутовою технікою, встановлена аудіо-система, вбудовані колонки у стелю. Багато варіантів освітлення, вид на місто, панорамні вікна. Велика гардеробна кімната, технічна кімната з пральною машиною, 2 санвузли (ванна та душ), простора вітальня з великим модульним диваном, кухня з вбудованою технікою, спальня з шафами-купе. Квартира обладнана преміальною потужною системою кондиціонування. Кухня та санвузли з підігрівом підлоги. Квартира дуже світла та затишна, підійде як для однієї людини, так і для молодої сімʼї. Вітальня з великою зоною відпочинку ідеальна для проведення часу у компанії друзів та прийому гостей. Варто побачити вживу :) ЖК Carnegie з ресепшеном та охороною. У домі наявні 3 швидкісні ліфти. ГЕНЕРАТОР на ліфт під час відключення електроенергії. Також, за додаткову плату, пропонується паркомісце на рівні В2, яке також слугує укриттям (ціна за домовленістю сплачується додатково). Пропозиція від власника, ріелторів прошу не турбувати!

власник
Кловський узвiз, 7

ОПИСАНИЕ ВЛАДЕЛЕЦ СДАСТ ДЛИТЕЛЬНО! 2-х комнатная квартира, расположенная рядом с метро "Лукьяновская" в новом современном доме, общей пощадью 73 м квадратных. Квартира полностью укомплектована бытовой техникой: два кондиционера, два плазменных телевизора, холодильник, посудомоечная машина, микроволновка, бойлер, стиральная машина и др. Район расположен рядом с историческим центром, рядом рынок, школа, детский садик, супермаркеты. Из окон открывается великолепный вид! Квартира хорошо подойдёт для семьи с детьми, отдельно оборудован кабинет, как третья комната. Оплата 30000 грн плюс коммунальные платежи. Отопление, вода холодная и горячая по счётчикам. В этом доме НИКОГДА НЕ БЫВАЕТ электроотключений. АДРЕС: ул. Ильенка 51б

власник
Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 51б

Здається в оренду простора 2-кімнатна квартира з чудовим видом, ідеальна для однієї людини або пари. • Кухня: повністю обладнана сучасною технікою, включаючи індукційну поверхню, духову шафу, мікрохвильову піч, посудомийну машину, тостер та всі необхідні столові прибори. • Побутова техніка: пральна і сушильна машини, електричний бойлер на 65 л, праска, фен, пилосос. • Аудіосистема в обох кімнатах, контрольована через багатофункціональний ресивер, проектор з великим екраном, телевізор та інтернет від IP-Net. • Ліжко 180х200 з додатковим місцем для зберігання речей, великі шафи по всій квартирі, зручний робочий стіл • Зручності у будинку: спортзал, відділення Нової Пошти, супермаркет BOX, охорона, є підземний паркінг.

власник
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2Д

ЖК Голосієво, 87м2. 2 окремі спальні, затишна квартира Вулиця Голосіївська, 13б Сауна в квартирі 2 спальні+кухня-вітальня Всі вікна на Національний парк Голосієво Вхідні двері 4 класу зламостійкості Інверторні кондиціонери DAIKIN, LG Водонагрівач Посудомийна машина Пральна машина з сушкою 2 зручних двоспальних ліжка Низькі комунальні Індивідуальний квартирний лічильник тепла М Деміївська або М Голосіївска, парк, ліс. 10хв пішки Без тварин. Тим, хто не палить. Власник. Актуально. Без комісії. We speak English. Улица Голосеевская, 13-Б ЖК Голосеево

власник
Голосіївська вул., 13б

ВІД ВЛАСНИКА Без % Оренда 2-кімнатної квартири на вул. Мазепи, 14 метро Арсенальна, Печерський р-н. Загальна S = 60м2, 6/6 поверхового, є ліфт. Високі стелі, великі вікна із чудовим виглядом. Повністю укомплектована якісними меблями та технікою для комфортного життя (посудомийна машина, кондиціонери, бойлер, TV). Окрема, світла спальня з балконом, простора кухня-вітальня. Є Безперебійне джерело живлення для холодильника. Історичний центр Києва, метро Арсенальна, Маріїнський парк, парк ім.Грушевського,парк Слави, Києво-Печерська Лавра, вул. Мазепи. Розвинена інфраструктура, тихе місце, паркування. ВІД Ціна 1000 євро /місяць. Вільна ВІД 29.07.2024 р.

власник
можна з тваринами
Мазепа, 14

Оренда стильної 1-кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом у житловому комплексі бізнес-класу Французький квартал-2. Унікальний авторський дизайн, що поєднує в собі простоту, затишок та стильні акценти. Ремонт виконаний у 2024 році. Планування: кухня-студія із зоною вітальні; спальня із шафою-гардероб; санвузол; коридор з вбудованою шафою; відкритий балкон з чудовим видом на променаду. Квартира укомплектована меблями та усією технікою від провідних виробників (Bosch, Samsung тощо). Власна інфраструктура навколо комплексу: заклади, кавярні, салони краси, магазини, ТЦ Ocean Plaza та ін. Метро Либідська - у 2 хв ходьби. Є підвал-паркінг для укриття, оптоволокно для інтернету. ДОВГОСТРОКОВА ОРЕНДА. Відео квартири за посиланням. *Ідеально підходить для 1 людини чи пари. Без тварин та маленьких дітей. Без комісії.

власник
Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 1Б
1 - 24 з 36 результатів