Здається в оренду велика трикімнатна квартира з ремонтом, територіально на проспекті Металургів. Квартира розташована на першому поверсі, оснащена меблями та всією необхідною побутовою технікою: 2 телевізори, кондиціонер, електроплита, духова шафа, електрочайник, мікрохвильова піч, холодильник, пральна і сушильна машини, бойлер. Є сигналізація та інтернет. Можна регулювати подачу тепла, що суттево заощадить на рахунках за опалення взимку. Поруч транспортна розвязка у всі райони міста, продуктові магазини, аптеки, ринок. Можна з дітьми. З домашніх тварин дозволено мати маленького песика. Для власників автомобіля навпроти підїзду є гараж, який також можна арендувати за 100долл/міс. Тільки довгострокова аренда.

можна з тваринами
Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 27

Квартира в доброму стані є всі меблі та техніка, посуд та постіль. Звільняється оріентов з 5 серпня.

3-кім на Сталеварів

Сдам 3 кімн. квартиру вул. Грязнова район Уральських казарм. 8/9 поверх. Ремонт, меблі, побутова техніка. 10 000 грн Також є й інші варіанти

Сдам 3 кімн. квартиру вул. Грязнова район Уральських казарм

Оренда 3х кімнатної квартири за адресою вул. Зернова 34 (Дніпровський район), 8-й поверх 9-ти поверхового будинку. Є вся потрібна техніка: бойлер, пральна машина, холодильник, телевізор, пилосос, мікрохвильова піч . (6 спальних місць) Квартира знаходиться в спокійному районі, в кроковій доступності, магазини, школи, дитячі садки, зупинки транспорту. Оплата 8000грн + залог 8000грн + 50% комісія Прохання дзвонити, а не писати в ОЛХ. Телефонуйте, домовимося про огляд, є також інші варіанти.

Оренда 3х кімнатної квартири у Дніпровському р-ні (Зернова 34)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира расположена в районе остановки Восточной. Светлая, уютная ждет своих жильцов. На все возникшие. вопросы отвечу. по телефону

Долгосрочная  аренда  3-х  ком . кв.  в Комунарском р-не

Здам свою квартиру з ремонтом 2022 року. 3 кімнати, укомплектована кухня. Тепла підлога всюди де плитка. А також на лоджії. Пральна машинка з функцією сушки. Бойлер, духовка. Велика гардеробна кімната а також шафа у спальні. Фото реальні. Шукаємо порядних охайних орендарів. Родину, можна з дітками. 17 тис+ 17 тис застава. вул. Водограйна 1

власник
Здам квартиру на Південному 3кім 3 поверх

Трикімнатна квартира в довгострокову оренду по вулиці Полякова ! У квартирі зроблений косметичний ремонт, чиста і затишна, наповнена всіма необхідними меблями і технікою. Є відкритий балкон і лоджія! Поруч з будинком школа/зупинки/магазин і парк ! В пріоритеті родина з дітьми, але без домашніх улюбленців.

Оренда 3кмн квартири, Шевчиківський (111-792-231)

Довгострокова оренда 3к квартири в Комунарівському районі. Укомплектована меблями та технікою. 5 поверх ОСББ.

Довгострокова оренда 3к квартири

Долгосрочная аренда трёшки в Днепровском районе.Комнаты смежные.Есть все необходимое.Дом кирпичный 5/5 дома.Цена 5000 плюс. КУ Возможен торг.Звонить и писать по тел 09******83

власник
Аренда трёхкомнатной квартиры в Днепровском районе Квартира от собстве

уютная , не угловая удобное месторасположение звоните узнать подробности

сдам квартиру ост. Высотная

Сдам 3х комнатную квартиру в Шевченківському районі ул Авраменко ,с мебелью, квартира своя,есть водонагриватель,ст.машина,микроволновка.Рядом магазин,базар,парк, стоянка для авто.без посередников.

власник
Сдам 3х комнатную квартиру

Здам в оренду трикімнатну квартиру в ЖК по вул. Нагнібіди (Піски) Площа 100 кв.м. Укомплектована меблями та всiэю технікою, балкон, консъерж, індивідуальне опалення, маленькі комунальні послуги, відеоспостереження, закртира територія, шлакбаум, парковка авто. Ціна 26 тис грн. Та ку Телефонуйте 05******15 Аня

Здам в оренду квартиру Пески

Житлові комплекси у Запоріжжя

Сдается в аренду большая трехкомнатная квартира с ремонтом, ост. Иванова, возле стадиона «Стрела». 1 этаж, есть вся необходимая техника и мебель.

власник
Сдается 3х комн. квартира

Сдам 3-комнатную квартиру на Осипенковском микрорайоне. Зестафонская 22. 8/9 В квартире 2 дивана (раскладных), одна двухспальная кровать, шкаф купе, вся необходимая мебель Из техники стиральная машина , кондиционер, бойлер, холодильник. Отключение света 5 очередь (3-5 часов в сутки) Вся инфраструктуру в шаговой доступности. Долгосрочно, без животных. Предпочтение семье Дополнительные фото по запросу. Оплата первый и последний месяц плюс услуги агентства (только при заселении)

Сдам 3-комнатную квартиру на Осипенковском

Пропонується в оренду 3-кімнатна квартира у Шевченківському районі, по вулиці Вороніна. Простора і велика квартира (69 кв. м), укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Чудова пропозиція за вигідною ціною. Телефонуйте прямо зараз!

Воронина улица, 5, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 6000.0 UAH

Сдается 3-х комн. кв. в центре ( ул. Матросова 25а), есть вся необходимая мебель и техника

Сдается 3-х комн. кв. в центре

Ул. Чаривная . 2 этаж. 2 Балкона. Встроенная кухня, шкаф купе, двух спальная кровать, холодильник, стиральная машинка, водонагреватель. На долгий срок. Удобная транспортная развязка, хорошее место расположение.

Сдам 3к. Кв. В Центре Шевченковского района

Агентство недвижимости предлагает в аренду 3к кв в центре Хортицкого р-на по ул. Гудыменко, 9 этаж/9. Комнаты раздельные. Мебель частично. Свет по графику.

Сдам 3к кв в центре Хортицкого р-на

Сдам 3-комн. квартиру проспект Моторостроителей 32, на 3- этаже в 9-этажном доме. Общая площадь 64 кв.м. жилая 38 кв.м кухня 10 кв.м. Все комнаты раздельные. Балкон, лоджия. Есть вся необходимая мебель и техника для комфортного проживания. 7000+ коммунальные услуги.

Сдается 3 ком. квартира Шевченковский р-н

в квартире имеется всё для комфортного проживания

сдам 3к квартиру, ул. Космическая

Автозаводська, 20, район першої зупинки транспорту при заїзді в Південний мкр-н. Можливо не всіх влаштує, що квартира 9-му поверсі, та всі ті труднощі та вимкнення світла тимчасові (взагалі-то ліфт працює безперебійно, ОСББ із відповідальним Головою). В квартирі є майже все що потрібно (окрім кондиціонеру та це 3-кімната квартира, де можна і легкістю зробити протяг, сторона північна). Квартира чиста, світла і простора, є всі необхідні меблі, техніка, посуд, все, що необхідно для довготривалого проживання родини. Ванна кімната і туалет в гарному стані. Балкон і лоджія засклені. Квартира пропонується в оренду тільки на довготривалий строк та бажано без домашніх улюбленців, будь ласка. Будинок ОСББ, охайна прибудинкова територія. Зручне розташування, поруч зупинка транспорту, ринок, «АТБ», «БРИДЖ». Без додаткової комісії, для заселення ви оплачуєте тільки 1 місяць та гарантійний платіж.

Початок Південного мкр-ну. 3-кімнатна квартира для родини

Сдам 3-х ком. кв-ру, на Бабурке возле "Амстора", рядом остановки, рынок "Юбилейный", АТБ, поликлиника 1 в 5 минутах пешей ходьбы. Квартира на 8 этаже/9-ти этажного дома, лифт работает, в случае отключения света. В квартире есть холодильник, кондиционер, стиральная машина, бойлер, домофон! Есть вся необходимая мебель: Мебель на кухне, 2 раскладных дивана, кровать двуспальная, шкаф, столы письменные столы! Стоимость аренды за 1 месяц-5000 грн+ коммунальные платежи. Оплата при заселении за 1-й месяц-5000 грн.+ залоговая сумма-5000 грн.+50%-комиссия Агентству Звоните-записывайтесь на просмотр, ждем большую дружную семью!

Юбилейный проспект, 17А, Хортицкий, Запорожье, Запорожская 5000.0 UAH

Сдам 3 комнатную квартиру по ул. Космическая (ост. Роддом). Квартира в удовлетворительном состоянии, из техники - холодильник. Фото - позже. 4000грн + коммун.

Сдам 3 к.кв. ул. Космическая

Арена 3- х ком.квартиры Фортечна,р- н Уральских . В квартире есть все для комфортного проживания: техника, кондиционер, телевизоры, интернет,водонагреватель. В пешей доступности транспорт, магазины, супермаркеты. Сдается на длительный срок, возможно с небольшим питомцем.

Аренда 3- х ком. кв. Фортечна(Грязнова)
1 - 24 з 84 результатів