Адрес: Євгена Коновальця вул. (Щорса), 26а ЖК Skyline Здається в оренду простора двокімнатна квартира з авторським ремонтом в ЖК преміум-класу. Розташована за адресою вул. Євгена Коновальця, 26А. Загальна площа: 70 м2. Висота стель: 3 м. Функціональне планування: - кухня-вітальня, окрема спальня, санвузол, терраса. Якісний ремонт. Меблі та техніка від світових виробників. Житловий комплекс Skyline Residences y Києві збудований на Печерських пагорбах, це одна з найвищих точок столиці, звідки відкривається мальовнича панорама. Будинок має свою закриту територію, що охороняється 24/7, трирівневий підземний паркінг, гостьовий паркінг, власну інфраструктуру: закритий фітнес-зал, coffee point, переговорна кімната, бібліотека, міні-кінозал, дитяча кімната. Лобі з професійним портьє та послугами консьєржа. У пішій доступності розташовані супермаркети «Сільпо» та «Фора», ТЦ Olympus Office та ТЦ Good Life, стадіон, кафе та ресторани, лікарня, аптеки, відділення банків. До ст. м. Печерська - 10 хвилин ходьби. До парку ім. Т. Шевченка, Ботанічного саду, НСК «Олімпійський», Хрещатику можна дістатись на машині за 10 хвилин.

можна з тваринами
Євгена Коновальця вул. (Щорса), 26а

Печерський район Адрес: Євгена Коновальця вул. (Щорса), 26а Количество комнат: 2 Цена: 1500$ Описание: 10 поверх 25-ти поверхового будинку. Загальна площа: 70 м2. Висота стель: 3 м. Функціональне планування: - кухня-вітальня, окрема спальня, санвузол(ванна), терраса. Якісний ремонт. Меблі та техніка від світових виробників. Система розумного будинку. У будинку є генератор. Світло у випадку блекауту буде навіть в квартирі! Є паркомісце в підземному паркінгу за окрему оплату Житловий комплекс Skyline Residences y Києві збудований на Печерських пагорбах, це одна з найвищих точок столиці, звідки відкривається мальовнича панорама. Будинок має свою закриту територію, що охороняється 24/7, трирівневий підземний паркінг, гостьовий паркінг, власну інфраструктуру: закритий фітнес-зал, coffee point, переговорна кімната, бібліотека, міні-кінозал, дитяча кімната. Лобі з професійним портьє та послугами консьєржа. У пішій доступності розташовані супермаркети «Сільпо» та «Фора», ТЦ Olympus Office та ТЦ Good Life, стадіон, кафе та ресторани, лікарня, аптеки, відділення банків. До ст. м. Печерська - 10 хвилин ходьби. До парку ім. Т. Шевченка, Ботанічного саду, НСК «Олімпійський», Хрещатику можна дістатись на машині за 10 хв.

Євгена Коновальця вул. 26а ЖК"SKYLINE RESIDENCES" 70 кв.м ГЕНЕРАТОР

Оренда 3к квартири 106 м2 по вулиці Євгена Коновальца 26а, Печерськ Дизайнерська квартира в ЖК преміум класу Skyline. Авторський проект Сергія Махна. Планування: кухня-вітальня, гардероб, санвузол, кабінет, спальня , терраса. Skyline – це житловий комплекс клубного формату із загальними просторами для мешканців. Особливість комплексу – лобі зона з комфортною зоною відпочинку, міні-кінозалом, бібліотекою та каміном. Не забули і про дітей — крім дитячої ігрової кімнати обладнано закритий дитячий майданчик на подвірї. Також у дворі облаштована барбекю зона. Передбачено підземний трирівневий паркінг та гостьову стоянку на території ЖК. Закрита територія, цілодобова охорона та відеоспостереження. Для вирішення побутових питань працює консьєрж та адміністратор. За ремонтом та експлуатацією слідкує приватна служба. Технологічна начинка квартир - інтегровані технології розумного будинку, система запобігання затопленню, додаткова звукоізоляція стін.

Аренда 3к квартиры ЖК Skyline, Евгения Коновальца 26а, Печерск