ПЕРША ЗДАЧА ! Квартира оснащена всім необхідним для проживання і готова до заселення. Чудова інфраструктура. До центру 5 хвилин на авто . При вимиканні світла працюють ліфти а також є вода . Є відеоогляд квартири . Всі питання по телефону.

ОРЕНДА 1к квартири ЖК Манхєттен

Ласкаво запрошуємо до вашого нового домівки в самому центрі міста у житловому комплексі "Manhattan". Тут кожен момент створений для вашого комфорту і безпеки!У цій затишній квартирі-студії ви знайдете все необхідне для життя. Нова кухня з усіма потрібними приладами, стильна ванна кімната.А ще, цей ЖК забезпечений генератором, який забезпечує безперебійну роботу ліфта та інтернету під час відключення світла. Тож, навіть у найекстремальніших ситуаціях ви залишитесь підєднані до усього необхідного.Ваше паркомісце завжди чекає на вас у безпечному і зручному підземному паркінгу. Тепер вам не доведеться хвилюватися про місце для вашого автомобіля.Ця квартира готова до заселення, тож ви можете негайно насолоджуватися перевагами життя в центрі, зберігаючи комфорт і сучасний стиль.

Оренда 1к. кв., ЖК Manhattan

- Комісія для орендаря 25% - - Є відео огляд квартири - Перша здача 1-к Квартира в ЖК Манхеттен Сіті Є Генератор на Ліфтах ренда видової 1-кімнатної квартири в бізнес класу ЖК "Manhattan City" проспект Перемоги 11, Шевченківський район (КПІ). - Також є ГЕНЕРАТОР на ліфтах що дуже зручно ! - Розглядаємо орендарів з собачками ( Двойний залог ) - За окрему плату є парко-місце в надземному паркінгу. Планування квартири - Простора та світла Кухня-вітальня, з розкладним диваном та кухоною зоною - Окрема спальня з ліжком . - Санвузол з душем, рукомийкою та туалетом. - Є простора гардеробна ! - Переваги локації ЖК - Метро: Політехнічний інститут та Вокзальна 10-13 хвилин пішки, Унівирсетет 10хв на транспорті, Площа Льва толстого ( Українських героїв ) та Палац Спорту 10хв на транспорті. - Бесерабка Майдан незалежності та Хрещатик всього 15 хвилин на громадському транспорті. - ТРЦ: УКРАЇНА та Смарт плаза 10-15 хвилин пішки - Парки: КПІ та Пушкіна 10-15 хвилин пішки

Берестейський просп. (Перемоги), 11

ПЕРША ЗДАЧА ! Квартира оснащена всім необхідним для проживання і готова до заселення. Чудова інфраструктура. До центру 5 хвилин на авто . При вимиканні світла працюють ліфти а також є вода . Є відеоогляд квартири . Всі питання по телефону.

ОРЕНДА 2к квартири в ЖК Манхєттен

ПЕРША ЗДАЧА ! Квартира оснащена всім необхідним для проживання і готова до заселення. Чудова інфраструктура. До центру 5 хвилин на авто . При вимиканні світла працюють ліфти а також є вода . Є відеоогляд квартири . Всі питання по телефону.

ОРЕНДА 1к квартири в ЖК Манхєттен

ПЕРША ЗДАЧА ! Квартира оснащена всім необхідним для проживання і готова до заселення. Чудова інфраструктура. До центру 5 хвилин на авто . При вимиканні світла працюють ліфти а також є вода . Є відеоогляд квартири . Всі питання по телефону.

ОРЕНДА 1к квартири в ЖК Манхєттен

Оренда квартири Пропонується в оренду простора квартира в новобудові, розташованій в Шевченківському районі, у житловому комплексі «Манхеттен Сіті». Загальна площа квартири складає 82 м2. В квартирі виконан дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів, а також є все необхідне для комфортного проживання. Квартира має зручне планування: • спальня кімната • гостьова кімната • кухня-вітальня • ванна кімната • гостьовий санвузол • гардеробна У кожній кімнаті встановлені кондиціонери, що забезпечують оптимальну температуру в будь-яку пору року. Кухня-вітальня є ідеальним місцем для приготування їжі та відпочинку. Ванна кімната створює максимальний комфорт для мешканців, а гардеробна надає достатньо місця для зберігання одягу та інших речей. Практично вся квартира має теплу підлогу. Квартира укомплектована новою сучасною технікою, що забезпечує зручність у повсякденному житті. ЖК «Манхеттен Сіті»: - має наземний паркінг на 400 паркомісць. - швидкісні ліфти з генераторами - дизайнерське лобі - відеоспостереження на всій території ЖК Жителі комплексу також мають доступ до фудкортів, прогулянкової алеї з дитячими ігровими зонами на даху торгового центру, бутикової галереї, делікатес-маркету, спортзалу з басейном та нішевих ресторанів, що задовольнять всі потреби мешканців. Ця квартира є ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт і сучасні зручності. Запрошуємо на перегляд. A4.944

можна з тваринами
Берестейський просп. (Перемоги), 11к1

•Генератор лифты!Новая! С паркоместом+кладовая. Видео по запросу. •1-комнатная квартира в престижном ЖК Manhattan City (Манхэтан Сити), по адресу Берестейский проспект, 11. (проспект Победы). Общая площадь – 44 м2. Квартира состоит из спальни, просторной гостеприимной и кухни. •Квартира с качественным ремонтом, обставленная современной мебелью и новой техникой: стиральная машина, холодильник, варочная поверхность, посудомоечная машина, духовой шкаф и кондиционер. •Жилой комплекс имеет круглосуточную охрану, собственный паркинг и детские площадки. Рядом удобная инфраструктура: станция метро, супермаркеты, кафе и спортзалы – все в пешей доступности. •В ЖК стоят генераторы на лифте и освещение подъезда.

можна з тваринами
Берестейський просп. (Перемоги), 11к3

Актуально!!!! Перша здача!!!! Генератор на ліфт, воду, тепло!!! Пропонуємо видову квартиру в ЖК Manhattan City, ЦЕНТР, Бізнес-клас, проспект Берестейський 11. Всі вікна на старий Київ. У квартирі простора кухня-вітальня з лоджією, затишна спальна кімната з двоспальним ліжком та ортопедичним матрацом, гардеробна, ванна кімната. Новий ремонт , є вся побутова техніка. В будинку є два комфортних лобі для перемовин !!! Рецепція. Консьерж- сервіс. Безпечно. Закрита прибудинкова територія з парком та обладнаними місцями для заняття спортом. Територія охороняється, вхід по електронно-картковій системі, професійна охорона з використанням відеоспостереження. Гостьовий та цілодобовий паркинг. У 10 хвилинах прогулянки Ботанічний сад Фоміна та головні туристичні маршрути Києва. У кроковій доступності багато визначних памятків, театри, музеї. Дуже зручна транспортна розвязка. Зупинка автобусів , тролейбусів під будинком. 8 хвилин до Метро. Дзвоніть , ми покажемо квартиру у зручний для Вас час.

можна з тваринами
Берестейський просп. (Перемоги), 11

ЖК Manhattan City за адресою: м. Київ, проспект Берестейський буд.11.корпус 3(раніше проспект Перемоги),Шевченківський район. Площа квартири 53/20/21,поверх 9. Н-3м.Велика лоджія, панорамні вікна. В квартирі все необхідне для проживання. З побутової техніки: духова шафа, холодильник, посудомийна машина. Присутні: бойлер, кондиціонер. Лічильники на опалення, воду, ел.енергію. Простора гардеробна. Фото відповідають дійсності. Вартість оренди: 32 000грн.+заставна сума комунальні. БЕЗ КОМІСІЇ.Торг доречний Перегляд за попередньою домовленістю. Ключі на руках.

проспект Берестейський, 11/3

Актуально!!!! Пропонуємо двокімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом в ЖК Manhattan City, ЦЕНТР, Бізнес-клас, проспект Берестейський 11. Якісний дорогий ремонт, побутова техніка - ТОП. У квартирі простора кухня-вітальня з лоджією, затишна спальна кімната з двоспальним ліжком та ортопедичним матрацом, гостьова спальна кімната. В будинку є два комфортних лобі для зустрічей! Консьержсервіс. Закрита прибудинкова територія з парком та обладнаними місцями для заняття спортом. Територія охороняється, вхід по електронно-картковій системі, професійна охорона з використанням відеоспостереження по всій території . Гостьовий та цілодобовий паркинг. У 10 хвилинах прогулянки Ботанічний сад Фоміна, головні туристичні маршрути Києва. У кроковій доступності багато визначних памятків. Дуже зручна транспортна розвязка. Зупинка автобусів , тролейбусів під будинком. 8 хвилин до Метро. Чекаємо на Ваш дзвінок, перегляд за домовленністю.

Берестейський просп. (Перемоги), 11

Сдам шикарную ,видовую 2-ю квартиру в ЖК Manhattan в первой башне на 29 этаже метраж 81м две отдельные спальни и кухня гостиная Квартира полностью укомплектована мебелью и необходимой техникой. На все стоят счетчики. Дом оборудован генератором, лифты, вода и интернет работает при отключении света. Первая сдача!!! Цена 1300 у.е Без комиссии

Берестейський просп. (Перемоги), 11а

- ЖК Manhattan city - Манхеттен сити - сучасний авторський ремонт під керівництвом дизайнера - квартира в житті дуже класна! - окрема спальня - кухня-вітальня - санвузол з душем - багато місць зберігання - бойлер, кондиціонери, тепла підлога - є абсолютно все: посуд, постільна білизна, рушники - оренда на рік - комісія 50%

Берестейський просп. (Перемоги), 11б

Пр..Берестейський 11Б, 7/36пов. ЖК бізнес класу Manhattan City Квартира 53кв.м. з гарним дизайнерським ремонтом у сучасному стилі. Перша здача. Можливе використовувати, як офісне приміщення для юр.компанії, IT компанії, офісної роботи, салону, кол.центр, нотаріальна контора,тощо… Гарно у житловій оренді. У квартирі зроблено гарний ремонт з використанням найкращих матеріалів(робили для себе): • Вбудована кухня з меблями та технікою, • Ванна кімната з дорогою сантехнікою, • Бойлер для зручності, • Кондиционер, • Великі двері скритого монтажу, • Гарні інсталяції з ледовою підсідкою, • Підвісна стеля. Функціональне планування: • Кухня-вітальня = 25.7кв.м., • Спальня = 10кв.м., • Зона-відпочинку = 7кв.м., • Простора ванна кімната Комплекс має гарну інфраструктуру: • з лаунж-зоною, • фудкортом, • прогулянковою алеєю з дитячими ігровими зонами на даху торгового центру, Який об’єднує в собі: • Бутікову галерею, • Делікатес-маркет преміальних продуктів, • Спортзал з басейном, • Нішеві ресторани тощо..

Оренда 1 кім. квартири з ремонтом у ЖК Манхеттен Сіті

Перша здача в ЖК Манхеттен, після ремонту . Квартира студія продумана та комфортна для проживання пари чи сімʼї. Є вся необхідна побутова техніка, на кухні і у ванній кімнаті тепла підлога, два кондиціонери, окрема спальня , диван трансформер, потужний wi-fi, фільтр для очистки питної води, посудомийка, холодильник та морозильна камера, потужна витяжка. У ванній кімнаті встановлена система анти потоп, бідедка, пральна машина та сушарка, бойлер. Окрема гардеробна кімната. На закритій території є дитячі і спорт майданчики. Паркинг для жильців. Ліфти ( групові і пасажирські) працюють при вимкненні світла !!! Від центру 5 хвилин , поруч зручна транспортна розвʼязка всі необхідні магазини, банки, кафе і ресторани Готова до переглядів - ласкаво просимо ! Більше фото і відео у особисті.

Перша здача в жк Манхеттен

Оренда 1-к квартири, вул.Борщагівська, ЖК Manhattan city, Шевченківський Аренда 1-к квартиры, ул.Борщаговская, ЖК Manhattan city, Шевченковский Комфортабельна студія у ЖК Манхеттен Сіті. 15й поверх, вид у бік Берестейського проспекту. Вдале дизайнерське зонування кухні-їдальні, спальної зони, зони відпочинку, робочого місця (не типове планування за індивідуальним проектом). С\в – суміжний, лоджія, передпокій з окремою гардеробною. Загальна площа 53 м.кв. Комунальні послуги – за лічильниками. В наявності уся необхідна побутова техніка, все нове. Щойно після ремонту. #A4152

Аренда квартиры, ул.Борщаговская, ЖК Manhattan city, Шевченковский