3к., вул. Йорданська 1, 120 м2, 11/24 поверхового будинку. Видова на 2 озера. Квартира простора з якісним ремонтом. Велика дитяча кімната з гардеробною, спальня з балконом, вітальня частково сполучена з кухнею, 2 санвузли, душова та ванна. Витяжки maico в санвузлах та на кухні. Гардеробна при вході з поличками під взуття та системами під верхній одяг. Ще одна гардеробна в коридорі. Тепла підлога в санвузлах, кухні та при вході. Система очищення питної води Blue filter. Броньовані вхідні двері з сигналізацією. Інверторні кондиціонери в кожній кімнаті. Витяжка elica на кухні, інверторна електро плита, вбудована духова шафа, мікрохвильова піч. Холодильник Samsung side by side. Посудомийна машина. Пральна машина. Бойлер. Телевізор на кухні. Сейф. В будинку відеоспостререження, консьєрж, закрита територія, Нова Пошта, кавярня. Поруч ЕКО маркет, дитячі садочки та школи, навпроти торговий центр Плазма та Блокбастер, 10 хв до метро Почайна, 15 хв. до метро Оболонь.

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 1

Оболонь. Оренда 3-х кімнатної квартири по вул. Йорданська, 1, новий будинок біля озера. Простора чудова квартира з меблями та побутовою технікою, 2 Санвузла, великий гардероб, посудомийна та пральна машина, бойлер, кондиціонери. Поруч кінотеатр Блокбастер, тц Містечко, Каток, Боулінг, Екомаркет, Нова Пошта, пляж, Метро Почайна 7хв пішки - вся інфраструктура для життя та відпочинку. 35000 грн без комісії

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 1

Оренда 3х кімнатної квартири в новому будинку біля озера.Простора чудова квартира з меблями та побутовою технікою. Поруч два озера, пляж, Вільна . Безпечний варіант для сім"ї з дітьми! На всіх вікнах встановлені замки від дітей. У середині квартири є великий хол з обох боків захищений подвійними несучими стінами, Санвузлом та бойлером усередині! Шикарні вікна з видом на озеро, квартира в новому будинку, Оболонь. Вул. Йорданська. Велика та комфортна. Сучасний інтер"єр Передбачені: дитяча кімната, робочий кабінет, камін, джакузі, спортивний куточок із тренажером. Сніданок та вечеря на кухні буде з гарним видом на озеро. Квартира укомплектована технікою до дрібниць: фільтр для води, посудомийна та пральна машина, бойлер, посуд і т.д. Поруч кінотеатр Блокбастер, тц Містечко, Каток, Боулінг, Екомаркет, Нова Пошта, пляж, Метро Почайна 7хв пішки - вся інфраструктура для життя та відпочинку.

можна з тваринами
Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 1