АКТУАЛЬНО! Подол! Воздвиженка! Ул. Воздвиженская 21-23. Эксклюзивная квартира, расположена в самом престижном доме на Воздвиженке, сразу на площади. Сделан очень дорогой ремонт(мрамор, дерево, хрусталь Swarovski, мебель Roberto Cavalli.....) Квартира полностью готова для комфортного проживания: полностью меблирована, вся необходимая бытовая техника, встроенная кухня со всей техникой, система кондиционирования, теплые полы, 2 с/у(ванна, душ),ТВ, WI-FI. Есть сейф и сигнализация. Автономное отопление! В доме ЕСТЬ ЛИФТ(на этаж поднимается по индивидуальному чипу). ЕСТЬ СВОЕ ЗАКРЕПЛЕННОЕ ПАРКОВОЧНОЕ МЕСТО! Развита инфраструктура: кафе, рестораны, пабы, банки, салоны красоты, магазины и т.д. А также, рядом много достопримечательностей. Рядом "Контрактовая площадь"

можна з тваринами
Воздвиженська вул., 21-23

УВАГА! БЕЗ %! Ключі на руках, оперативний перегляд! Пропонується до купівлі квартира в історичній частині Подолу з новим ремонтом. Концепція клубних цінностей, 2 квартири на поверсі. Всього у будинку 4 квартири. Свій двір має вихід на Замкову Гору з додатковою приватною зоною відпочинку. Квартира з новим якісним ремонтом, робили для себе. Складається з 2 спальних кімнат, основна спальня з своїм гардеробом і санвузлом. Санвузли 2. Простора кухня-вітальня з виходом на великий балкон. Вікна у двір. Є паркінг біля будинку на закритій території. Поруч Андріївський узвіз, Театр на Подолі, багато закладів, приватні дитячі садки і інше. Телефонуйте, оперативний показ.

Воздвиженська вул., 29А

Предлагается в аренду двухуровневая 4-х комнатная квартира по улице Воздвиженская 9-19. Квартира частично укомплектована, мебель обсуждается. В квартире 2 балкона, встроенная техника (Miele), посудомоечная машина, плазменный ТВ, гардеробная, 2 санузла (ванная, душевая)

Воздвиженська вул., 9-19

Перша здача! Своя персональна тераса на даху з видом на зелені пагорби. У квартирі виконано дизайнерський якісний ремонт. Все нове. Встановлено техніку від провідних виробників. Дві окремі спільні та кухні-студія. Електричний камін в зоні відпочинку. Два санвузла. Зручне канальне кондиціонування (мульти-спліт система). Газове опалення. Підігрів підлоги в санвузлах та в холі. Лічильники на все. Закрита територія, парковка у дворі. Підземний паркінг у сусідньому будинку. Сигналізація, охорона. На території ЖК магазини, ресторани. Історичний район біля центру міста.

Перша здача! ЖК «Воздвиженка», Кожумʼяцька, 14 Поділ