По квартире есть видеообзор, перед простором квартиры отправим вам. В квартире свежий, косметический ремонт. Екатерининка, потолки 2,8 м. Решетки на окнах, балкона нет, в доме бомбоубежище, вход из подъезда есть. Охраняемая автостоянка в 3 минутах от дома. Горячая вода всегда - газовая колонка. А зале диван модульный , пуфик придвигается и получается 2 спальное место для сна. Кресло в спальне - раскладное. Более детально - звоните, на все влпрлсы ответим. С уважением - Александр Головченко.

Реальная! 2х ком квт ул.Семафорная

Сдам двокімнатную квартиру у Придніпровську. 8 поверх. Є все необхідне: - пральна машинка - телевізор - приставка на телевизор - всі необхідні меблі -бойлер -холодильник Поруч розташовано все необхідне. Цікавлять тілько порядні люди так як власниця квартири кожен місяць буде приходити та перевіряти стан квартири. Ціна - 8000 + комунальні послуги. Оплата при заселенні за перший місяць + заставна сума у розмірі місячної плати + комісія агенту у розмірі 100% Без тварин.

Здам двокімнатну квартиру у Придніпровську

Здам квартиру з евроремонтом на третьому поверсі дев’ятиповерхового цегляного будинку в гарному місці

власник
Здаю двокімнатну квартиру по вулиці Кирила Осьмака будинок 49

Здається двокімнатна квартира в цегляному будинку на третьому поверсі з евроремонтом.

20-летия Победы улица, 30, Приднепровский, Днепр, Днепропетровская 14000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира розташована на першому поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Кімнати роздільні.Дуже тепла і суха. У квартирі є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання. Хороший житловий стан, підключений швидкісним інтернетом. Інфраструктура: В хвилині ходьби зупинка, Атб, банк, школа і дитячий сад. Квартира здається на тривалий термін пристойній родині, дівчині, без тварин! високі комунальні платежі. Телефонуйте і підписуйтеся на перегляди. Посередникам просимо не турбувати.

Героїв України, 36, Самарский, Днепр, Днепропетровская 13500.0 UAH

Комфортна, затишна і приємна атмосфера. Відеоспостереження з камерою на парковку, на підїзді і на поверсі. Інтелігентні, спокійні сусіди. У підїзді і в будинку в цілому завжди чистота і порядок. ОСББ. Меблі і техніка в відмінному стані. Погрівання підлоги на лоджії. Камін створює обстановку затишку, краси і тепла. Квартира для пари, сімї з дитиною від 6 Зверніться до нас з посиланням на нашу сторінку. - Зверніться до нас з посиланням.

Космонавтов улица, 6, Самарский, Днепр, Днепропетровская 17000.0 UAH

Сдам 2-х комнатную большую квартиру на ул. Молодогвардейской ( р-он мясокомбината), кирпичный дом, имеется вся мебель, холодильник, телевизор, пылесос, стиральная машинка, бойлер. Квартира в хорошем . жилом состоянии, теплая. Имеется сарай во дворе. Двор тихий. Идеально подойдет для семи с ребенком. Стоимость 6500грн+коммуналка. тел. 067 555 9 888 Юрий

власник
ул. Молодогвардейская, 28-а

2к ЖК Comfort City Lagoon Вул. Гаванська 9 Поверх: 7/8 Площа: 60/25 м² 2к дизайнерська студія в ЖК Comfort City Lagoon. Сплановано в кухню-студію, спальню, прихожу, 2 гардероби та санвузол. Теплі підлоги по всій квартирі. Сучасний якісний ремонт. На фото відсутній телевізор (в кухні) та штори в кімнатах. Житловий комплекс Comfort City Lagoon новобудова бізнес-класу, яка відрізняється якісно реалізованою прибудинковою територією та красивою панорамою на акваторію Дніпра і центральну частину міста. Облаштований пляж і причал для катера, басейн, велика центральна алея для активного відпочинку і прогулянок, спортивні майданчики, інтерактивні дитячі майданчики - все це додає комфорту мешканцям ЖК Комфорт Сіті Лагуна. Вартість: 29 000 грн + ком.пос. Дізнайтесь подробиці за телефоном або в телеграм - fomenko_realtor З повагою, Олексій Фоменко Агенція нерухомості Realtor3D Мост-Сіті - Бізнес башта - офіс 402

Гаванська вул., 9

Здам крутезну квартиру у Сcomfort city lagoon. Квартира знаходиться на 6 поверсі. З вікон відкривається панорамний вид на Дніпро. Можна спостерігати яскраві заходи сонця увечері та насолоджуватися гарною картиною вранці з філіжанкою кави. Квартира спланована у кухню-гостьову та спальню, є велика гардеробна. Встановлена якісна техніка. Інфраструктура: -упорядкований пляж, -басейн, -причал для катерів, -різноманітні дитячі майданчики, -велосипедні доріжки, -центральна алея для прогулянок, -Зони для пікніків, -цілодобова охорона, -закрите містечко. Ціна 35000 грн + додатково комунальні послуги. Бажано для пари, без тварин. Телефонуйте. Відповім на ваші питання. Т. 06******69, 09******27 Людмила Сдам крутую квартиру в Сcomfort city lagoon. Квартира находится на 6 этаже. Из окон открывается панорамный вид на Днепр. Можно наблюдать яркие закаты вечером и наслаждаться красивой картиной утром с чашечкой кофе. Квартира спланирована в кухню-гостиную и спальню, есть большая гардеробная. Установлена ​​качественная техника. Цена 35000 грн. + дополнительно коммунальные услуги. Желательно для пары без животных. Звоните. Отвечу на ваши вопросы. Т. 06******69, 09******27 Людмила

Здам Comfort city lagoon. Захопллючий вид на Дніпро.

Сдам 2к квартиру на ж\м Приднепровск, ул. 20 лет победы Квартира спланирована в две раздельные комнаты, просторную кухню, раздельный санузел, прихожая. Укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. МОЖНО С ДЕТЬМИ! 14 000 + коммунальные услуги.

20-рiччя Перемоги вул., 49

Житлові комплекси у Дніпро