Агентство нерухомості. Послуги платні. Здається 2-х кімнатна квартира на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку на Хмельницькому шоссе (на перехресті з 600-річчя). В квартирі зроблений косметичний ремонт. Є необхідні меблі та побутова техніка (телевізор, холодильник, пральна машинка). Підігрів води-газова колонка. Квартира вільна. ФОТО ДІЙСНІ. Інформація достовірна.

Хмельницьке шосе вул., 73

Оренда двокімнатної квартири на Шевченка, для порядних та платоспроможних людей. За деталями звертайтесь за телефоном на листи не відповідаю. Пропозиція від ріелтора.

Оренда двокімнатної квартири

З 15.08 звільняється , показати можно уже за домовленістю попередньою телефонуйте фото відповідає

ул. Дмитрия Майбороды, 42, Славянка, Винница, Винницкая 8500.0 UAH

Від ВЛАСНИКА, здам в довгострокову оренду 1-кімнатну квартиру. Район Вишенька на Космонавтів, біля літака. Розташування надзвичайно зручне - поруч ринок, алея з фонтаном, велика парковка, лісопарк, до зупинки менше 1хв. Квартира після косметичного ремонту. Повна комплектація меблів і техніки, майже все нове. Труби, крани, батареї поміняні, є лічильника на все, нова газова колонка, з техніки: кондиціонер, холодильник, пральна машинка, мікрохвильова піч, ел.чайник, телевізор, праска, пилосос. Є все необхідне для життя (посуд, постіль, рушники, гладильна дошка, сушка і т.д). Вартість 10000грн + комунальні, відразу оплата за перший і останній місяць та окремо залогова сума(6000грн), яка повертається по закінченню оренди. Громадянам України без дітей та тварин. Квартира вільна до заселення.

власник
Хмельницкое шоссе, 79, Вишенка, Винница, Винницкая 10000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Хмельницкое шоссе, 49, Славянка, Винница, Винницкая 13500.0 UAH

Власник!!! Здам в довгострокову оренду 3-х кімнатну квартиру на Хмельницькому шосе, зупинка Лісопарк. 3-й поверх з 5, будинок панельний, свіжий косметичний ремонт, довгий час ніхто не проживав. Чиста та охайна, дуже вдале розташування.

власник
Здам 3к квартиру Лісопарк

Здається в оренду двокімнатна простора квартира з автономним опаленням в центрі міста. Квартира з ремонтом. Наявна техніка - пральна машина, холодильник. Інтернет, кабельне телебачення. Вся інфраструктура поряд (школи, дитсадки, супермаркети, медичний університет). Близько зупинки міського транспорту. Є все для комфортного проживання. Зручний, спокійний та комфортний район . Вільна,готова для заселення . На довгий термін. Без тварин. Оплата за перший та останній місяці. Запрошуємо на перегляд! За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Оренда 2-кімн., окремі кімнати на Бурбело (Писарєва). Р-н Слов’янка.

Топ Квартира! Стильна, затишна та комфортна Ніхто ще не проживав і Ви перші відчуєте усю розкіш проживання в новобудові, з автономним опаленням та новесеньким ремонтом В квартирі все продумано до дрібниць, все зі смаком та любовю Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, посудом та усім необхідним для комфортного проживання Гардероб на для Ваших речей Вулиця Константиновича, поряд ринок Урожай, Медуніверситет та усі блага міста На фото немає ще стильного столика та зручних стільців на кухні, а також великого телевізора в спальні , але все це буде задля Вашого комфорту

Болгарский (Константиновича) улица, 16, Славянка, Винница, Винницкая 17999.0 UAH

Довгострокова оренда 1кімнатної чудової квартири. Перша здача! Євроремонт, квартира укомплектована сучасними меблями та технікою для комфортного проживання. Є кондиціонер, своє індивідуальне опалення. Зручне розташування - поруч є магазини, заклади освіти, лікарня гарна транспортна розвязка. Заселення можливе на початку серпня. Оперативний показ. Всі деталі можу розповісти по телефону!

Ивана Бойка улица, 38, Славянка, Винница, Винницкая 19000.0 UAH

Оренда охайної та чистої 1к.квартири. 4 поверх Не кутова Центральне опалення Є кладовка у квартирі Для 1 або 2х людей. Можна студентів. Без тварин. Ключі на руках. Не співпрацюю

Ляли Ратушной улица, 28, Славянка, Винница, Винницкая 8000.0 UAH

📌Оренда 📌2 к.кв по вул. Писарєва, центр. 📌3 поверх з 5 цегла 📌Індивідуальне опалення 📌Металопластикові вікна 📌Роздільні кімнати 📌Роздільний санвузол 📌Балкон засклений 📌Все є необхідне з меблів та техніки 📌Фільтр на воду. 📌Без тварин. 📌Крокова доступність до зупинки громадського транспорту, мед.університету, школи, магазинів. 📌 Вільна з 01.08

Писарєва вул., 3

Однокімнатна квартира в новому будинку по вул.Шевченка міста Вінниця в 2-х хвилинах від зупинки! Чудова транспортна розвʼязка в любий район міста! Спокійний район! ️ Квартира дуже тепла, будинок утеплений. В квартирі зроблений дороговартісний якісний ремонт у світлих приємних тонах! Квартира повністю укомплектована сучасними меблями та побутовою технікою, кондиціонером. ️ З МЕБЛІВ: - вбудовані кухонні меблі, обідній стіл, стільці, передпокій, велика шафа, ліжко з ортопедичним матрацом, диван. ️ З ТЕХНІКИ: -НОВІ варильна газова панель, духова шафа, вбудована мікрохвильовка, витяжка, холодильник, пральна машина, велика плазма, кондиціонер. Теплі поли по всій квартирі. Встановлено двоконтурний газовий котел - своє індивідуальне опалення, що дозволить мінімізувати витрати на комунальні послуги і самостійно регулювати комфортну температуру в квартирі. ️ Поруч зупинка, магазини, школа, ринок Урожай, лікарня ім. Пирогова, Медуніверситет, місця для відпочинку і прогулянок. ️ Квартира гідна Вашої уваги, так як не планувалась для здачі в оренду.

власник
Шевченко улица, 38, Славянка, Винница, Винницкая 18000.0 UAH

Житлові комплекси у Вінниця

Здається квартира. Новому будинку. Кімнати окремі, санвузол окремо. Всі меблі в кімнатах та кухні. АГВ інтернет, кабельне телебачення. Квартира вільна. Швидке заселення. Запрошуємо вас оглянути квартиру.

Болгарский (Константиновича) улица, 42А, Славянка, Винница, Винницкая 12000.0 UAH

Пропонується в оренду двокімнатна квартира з хорошим ремонтом, на Словянці. Житло мебльоване та обладнане технікою: кондиціонером, телевізором, пральною машиною, мікрохвильовою піччю, двоярусним ліжком та диваном.

Николая Амосова улица, 9, Славянка, Винница, Винницкая 14000.0 UAH

Оренда 2к.квартири Вул. Миколайчука Індивідуальне газове опалення Кімната окремі Доставлять ліжко і техніку! 14 000+ком Без тварин! Вже вільна! Ключі на руках Не співпрацюю

Ивана Николайчука улица, 19, Славянка, Винница, Винницкая 14000.0 UAH

Квартира вільна. Беруть всіх, з тваринами не беруть. Все як на фото. Можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам двокімнатну квартиру на Вишеньці(Хмельницьке шоссе)

Оренда 2К Івана Миколайчука 38. Уся мебель, техніка, 6 поверх , 2 санвузла, 2 балкони, АГВ, не кутова. Без тварин Ольга

Оренда 2к р-н Урожай 15000+

Популярні запити