Здається в оренду 3 кімнатна квартира з автономним опаленням.зручна локація -до зупинки 2 хвилини (військовий санаторій )розвинена інфраструктура.Пропозиція від ріелтора

Здам 3-х кімнатну квартиру вул.Коріантовичів

Оренда шикарної квартири в самому центрі Вінниці, поруч парк, магазини, школи і т.д. Світло не вимикають взагалі ( одна лінія з міськвиконкомом)! Закрита територія, відеонагляд, консʼєрж, домофон, дитячий майданчик, закритий двір( все огороджено парканом),в цоколі є гараж. Є можливість розміщення двох автомобілів. В квартирі автономне опалення, кондиціонери, є всі меблі та техніка. Шукаєм порядну родину з дітками ( без тварин). Чекаєм вас на перегляд.

Оренда єлітної квартири в центрі

Здається в оренду 3 к квартира покращенного планування з окремими кімнатами та двома балконами по проспекту Юності.У дворі дит.майданчик поруч школа та дит.садочок.На фото квартира в стадії не закінченного ремонту наразі все доукомплектовано готово до заселення.Пропозиція від рієлтора-перегляд та послуги платні. Тільки дзвінки,на повідомлення не відписую.

3 кімнатна квартира в районі Вишенька

квартира находиться в центральном районе города преимущества в квартире --сигнализация индивидуальное отопление кондиционер закрытый двор есть место для парковки автомобиля хорошая транспортная развязка все коммуникации очень близко Оплата на два месяца на перед и плюс договор аренды,

власник
Архитектора Артынова улица, 5, Центр, Винница, Винницкая 600.0 EUR
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в хорошому стані. Автономне опалення. Є всі необхідні меблі та побутова техніка

Родиона Скалецкого улица, 11, Урожай, Винница, Винницкая 13000.0 UAH

Пропоную на довгострокову аренду трикімнатну квартиру в найпрестижнішому ЖК Мікрорайон Поділля, по вул.Зодчих.Площа квартири 88кв.м.(житлова-42 кв.м , кухня-16кв.м.).Агв, євроремонт, умебльована, наявна вбудована та побутова техніка. Прекрасний варіант на оренду, чудова транспортна розвязка та гарно розвинута інфраструктура. Запрошуємо на показ! Варіантів квартир на оренду на Поділлі майже немає. Телефонуй вже зараз! Чекаємо Вашого дзвінка!!!

Зодчих улица, 36, Подолье, Винница, Винницкая 18000.0 UAH

Квартира в хорошому стані, всі окремі кімнати є меблі та техніка.АГВ.Вільно!!!

Келецкая улица, 51А, Вишенка, Винница, Винницкая 15000.0 UAH

Квартира в новому будинку з ремонтом є всі меблі та техніка.АГВ.

Келецкая улица, 51А, Винница, Винницкая 15000.0 UAH

Квартира з автономним опаленням. Є необхідні меблі та побутова техніка. Детальні фото скину на вайбер

Родиона Скалецкого улица, 11, Урожай, Винница, Винницкая 13000.0 UAH

Оренда квартири преміум класу Центр міста Автономне опалення 2 кондиціонери Тепла підлога Діючий камін Фото реальні Перша здача після власників

ул. Владислава Городецкого, 7, Центр, Винница, Винницкая 25000.0 UAH

Власник!!! Здам в довгострокову оренду 3-х кімнатну квартиру на Хмельницькому шосе, зупинка Лісопарк. 3-й поверх з 5, будинок панельний, свіжий косметичний ремонт, довгий час ніхто не проживав. Чиста та охайна, дуже вдале розташування.

власник
Здам 3к квартиру Лісопарк

Квартира вільна. Беруть всіх. Окремих 6 спальних місць. Беруть всіх. Можна з тваринками. Можна дивитися і заселятися. Все як на фото. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам трикімнатну квартиру на Вишеньці(проспект Юності)

Здається 3-х к. квартира по вулиці 600-річчя, в районі Вишенька, 12000+всі комунальні, 2 місяці передоплати, опалення центральне, на гарячу воду - бойлер, кімнати сміжно-роздільні, є балкон засклений, пластикові вікна, санвузол в плитці, є меблі, кухонні меблі, холодильник, газова плита, духовка, витяжка, мікрохвильова піч, пральна машина, телевізор, швидкісний Інтернет, кабельне ТБ, пилосос, беруть сімю можна з дітьми, можна з маленькою твариною, поруч ТРЦ Мегамолл, 15 школа, дитячий садок, Сільпо, ГРОШ, парк, озеро, ліс Ріелтор Віталій, дзвоніть після 13:00, або пишіть у Viber у будь-який час, по можливості відразу відповім Є відео огляд даного обєкта, пишіть у вайбер і я вам його скину

Здається 3-квартира по вул. 600-річчя в р-ні Вишенька, читайте опис

Пропонується на довготривалу оренду 3-кімнатна квартира у центрі міста Вінниця. Загальна площа 64 м². Розташована на 3 поверсі 14 поверхового будинку. Це вторинна нерухомість. Ідеальний варіант для комфортного проживання у затишному районі міста. Поряд школа , садочок, пляж Хімік

Грушевского улица, 78, Центр, Винница, Винницкая 13000.0 UAH

Зодчих улица, 32/20, Подолье, Винница, Винницкая 28000.0 UAH

Здається 3 к квартира в престижному районі Поділля. Кімнати роздільні, є меблі та техніка, кондиціонер. Затишна, доглянута. Можна з тваринкою. Зручне місцерозташування, поряд транспорт, магазини, школа , садочок. Готова прийняти нових власників після 27.07 Дзвонить!

Пирогова улица, 89А, Подолье, Винница, Винницкая 13000.0 UAH

Квартира вільна. Все як на фото. Можна дивитися і заселятися. Меблі, техніка, все є. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам трикімнатну квартиру на Вишеньці(проспект Юності)

До вашої уваги оренда трикімнатної квартири по вул. Марії Литвиненко- Вольгемут. Квартира знаходиться у центрі міста.В кроковій доступності ринок Урожай, банки, аптеки, медичні центри. Три повноцінні окремі кімнати,хороший житловий стан, частково мебльована. Усі деталі за тел. 06******11 Тетяна Запрошую на перегляди.

Оренда Квартири 3 кімнати!УРОЖАЙ

Здається хороша 2к квартира на Вишеньці (Келецька). Меблі, техніка. Вільна, можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниці, перегляди і послуги платні.

Здам трикімнатну квартиру на Вишеньці (Келецька)

Затишна трикімнатна квартира у місті Вінниця знаходиться на 6 поверсі 9-поверхового будинку. Площа загальна 64 м². Нерухомість є вторинною. Квартира з централізованим опаленням, в хорошому стані. Ідеальний варіант для комфортного проживання.

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 19, Винница, Винницкая 13500.0 UAH

Перша здача!!! Пропонуємо до вашої уваги в довгострокову оренду великогабаритну квартиру, площею 90 кВ.м. В квартирі зроблений новий ремонт. Абсолютно нова техніка : пральна машина на 6кг, мікрохвильова піч, кондиціонер, холодильник, телевізор. Опалення індивідуальне газове! Встановлений очищувач повітря- рекуператор. 2 балкони. 2 санвузли. Розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. Запрошуємо вас на перегляд. Пропозиція від АН VIP Service.

Андрея Первозванного улица, 4А, Вишенка, Винница, Винницкая 19000.0 UAH

Академика Заболотного улица, 31, Славянка, Винница, Винницкая 12999.0 UAH

Квартира в житловому стані. Меблі та техніка частково. Деталі по телефону.

Оренда квартири в Вінниці

Оренда трикімнатної квартири на Вишеньці. Перехрестя Келецької і Юності. Кімнати окремі. Можлива оренда помісячна. Розглянуть студентів або студенток. Можна з тваринками плюс 1000 грн.

Оренда трикімнатної квартири на Вишеньці
1 - 24 з 37 результатів