Агентство нерухомості. Послуги платні. Здається 2-х кімнатна квартира на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку на Хмельницькому шоссе (на перехресті з 600-річчя). В квартирі зроблений косметичний ремонт. Є необхідні меблі та побутова техніка (телевізор, холодильник, пральна машинка). Підігрів води-газова колонка. Квартира вільна. ФОТО ДІЙСНІ. Інформація достовірна.

Хмельницьке шосе вул., 73

Квартира в хорошому житловому стані, всі необхідні меблі та побутова техніка, бойлер для підігріву води.

Кошки Матроса вул., 59

ЖК Барське. Друга здача, В квартирі ремонт меблі техніка своє опалення автономне. Поруч Метро та Епіцентр. 06******97 Ірина

Здам квартиру ЖК Барське

Довгострокова оренда 2 кімнатної квартири на Поділлі. Окремі кімнати , автономне газове опалення , мебльована , є необхідна техніка . Вільна до заселення

Оренда 2 кімнатної на Поділлі
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда двокімнатної квартири на Шевченка, для порядних та платоспроможних людей. За деталями звертайтесь за телефоном на листи не відповідаю. Пропозиція від ріелтора.

Оренда двокімнатної квартири

Оренда двокімнатної квартири біля центрального базара. Меблі, техніка. За деталями звертайтесь за телефоном, на листи не відповідаю.

Оренда двокімнатної квартири

Довготривала оренда двокімнатної квартири. Академічний. АГВ, є меблі та техніка

Оренда Двокімнатної Академічний

Здам 2 кімнатну квартиру по вул. Космонавтів. Косметичний ремонт, меблі, побутова техніка, автономне опалення. 10000+ ком.

Здам 2 кімнатну квартиру на Космонавтів

Здам в оренду 2к.квартиру по вул Тимофіївська. Район Академічний В квартирі є автономне опалення Кімнати окремі. Є всі необхідні меблі і техніка. Уже вільна і готова до заселення. Можна всіх, окрім з тваринками. За останній місяць оплачувати не потрібно, тільки залогову суму 7500грн Оголошення від агентства нерухомості.

Здам 2к.квартиру район Академічний. Перша здача

Квартира вже вільна для заселення! Електробудинок! Є всі необхідні меблі і техніка! При заселенні зараховується гарантійна сума в розмірі оплати одного місяця оренди! + комунальні

оренда 2р Келецька рн ринка Вишенька

Здам 2 кімнатну квартиру, Словянка. Житловий стан, меблі, побутова техніка. 9000+ ком.

Здам 2 кімнатну квартиру на Словянці

Оренда !!! Здається 2- кімнатна квартира з євроремонтом в районі Академічного. Надовготривало. В одній кімнаті велике спальне ліжко,в другій кімнаті розкладний диван. Ніхто не проживає все нове. Є гардеробна. На балконі диванчик. Меблі та техніка все є. Інфраструктура розвинена.

Довготривала оренда, район Академічний, 2- кімнатна

Оренда 2х.ком.З АГВ-ОПАЛЕННЯ Вулиця Пирогова 161,біля церкви (Усадьба Пирогова) 2к.кв , кімнати роздільні Автономне газове опалення Площа 70м.кв.Кухня 10 Ліжко 2х.сп, диван холодильник, пральна машина. 2поверх/5(новобудова) добудовано ще кімнату з балконом Наших місцевих, без тварин Поруч зупинка, маршрутки 18а,11Б,мун.автобус,від кругу 12хв. Є вся необхідна мебель та техніка. Подробності по телефону. 15000+комунальні послуги 06******05 Діана Ан Вирінея

Оренда 2х ком.Пирогова

Квартира в центрі Вінниці, укомплектована всім необхідним для комфортного проживання . Поруч багато гарних шкіл, вузів, гарний центр, паркові зони.

Оренда 2 к Центр

Квартира з косметичним ремонтом є необхідні меблі, техніка, великий засклений балкон, здається з 28 липня, для порядної сімї, без хатніх тварин.

Здам 2 кімнатну квартиру на Космонавтів 3030

Квартира з косметичним ремонтом, меблями технікою, автономним опаленням, у дворі є гараж.

Здам 2 кімнатну квартиру в Пирогова

Здам 2 кімнатну квартиру на Кнізів Коріатовичів, свіжий косметичний ремонт, автономне опалення, є необхідні меблі та техніка, для порядних людей.

Здам 2 кімнатну квартиру на Князів Коріатовичів блище до Центру 3030

Квартира вільна. Все як на фото. Меблі, техніка, все як на фото. Можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам двокімнатну квартиру в центрі(Степана Бандери)

ОРЕНДА видової 1 к квартири в найкращому ЖК Лісопарковий В квартирі перша здача, свіжий капітальний ремонт Зроблено перепланування великої 1 кімнатної квартири в 2 кімнатну 46м² 10поверх з 13 Технічні характеристики: - Індукційна плита - Духова шафа - Пральна машина - Пилосос - 2 плазмових телевізора (смарт) - Електро підігрів підлоги по усій квартирі - Мікрохвильовка - Посудомийка (60) В квартирі зроблено інсталяцію , окрема кімнатна- гардероб та велика кількість ніш для зберігання власних речей І це ще не все! - в квартирі продумано усе до дрібниць для максимального комфорту та якісного життя Оренда виключно без тварин та дітей! В пріоритеті 1 людина або пара ! Фото відповідають дійсності, більш детальна інформація за телефоном або месенджер вайбер/телеграм Запрошую до перегляду в зручний для Вас час

Оренда 1 к квартири + кухня-студія  ЖК Лісопарковий

Квартира на першому поверсі пятиповерхівки, газифікована. Автономне опалення! Дві окремі кімнати, загальна площа 51,4 м2. Косметичний ремонт, гаряча вода - індивідуальний нагрів. Чисто, все добре прибрано і охайно. 3 спальних місця.

власник
Квартира зупинка по. Юності 2 кім, район Вишенька

Жк Лісопарковий, дизайнерский ремонт, стильна квартира, студія з диваном плюс спальня окремо.вся техніка присутня, холодильник, пральна машина, сушильна машина, електроповерхя, духовка, мікрохвильова піч, кондиціонер, робочий стіл, гардеробна, диван в великій кухні+2спальне ліжко з ортопедичним матрасом в спальні. Подробиці за телефоном. Закритий двір, відеонагляд, парковка в дворі, шлагбаум...елітний Жк, елітне житло .

600-летия улица, 3В, Славянка, Винница, Винницкая 22000.0 UAH

Квартира готова до проживання! Повністю укомплектована меблями та технікою! Без тварин Дві окремі кімнати Простора кухня Два балкони

Зодчих улица, 11, Подолье, Винница, Винницкая 20000.0 UAH

Будинок у центрі міста, на 9 поверсі товщина стін 50-60 см. Високі стелі 3 м (у чистовому вигляді 2, 8 м - підлога паркет 20 см. забрав). Кімнати студія. Ремонт робився в 2003 році (класний паркет). На поверсі 3 квартири. У квартирі стоїть колонка для забезпечення гарячої води. Додатково можно арендувати гараж во дворі.

власник
Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 7, Центр, Винница, Винницкая 15000.0 UAH

2х кімнатна квартира в престижному мікрорайоні міста з усіма необхідними меблями та технікою. Велике ліжко з ортопедичним матрасом та 2 дивани. Хороша транспортна розвʼязка. В дворі є достатньо місця для авто. Чудово розвинена інфраструктура. Комфортний 4 поверх , індивідуальне опалення. Дитячий майданчик .

Зодчих улица, 40, Подолье, Винница, Винницкая 15000.0 UAH
123...5
1 - 24 з 113 результатів