Квартира, яка пропонує ідеальне поєднання сучасного комфорту та елегантного дизайну в жвавому районі. Від власника! Особливості: Електроенергія 24/7!!! Просторе планування з рясним природним освітленням Гарно облаштований двір Поруч з лісом, магазинами, ресторанами, ТЦ Мегамол та розважальними закладами Легкий доступ до громадського транспорту Характеристика приміщення: 41 м2 Місцезнаходження: вулиця 600-річчя 9В Опалення: індивідуальне Приміщення: суміжний санвузол Обладнання: • Wi-Fi • кондиціонер • телевізор • камін • обідня зона •пральна машина • • ванна • електрична плита • духова шафа • мікрохвильова піч • шафа-гардероб • диван • холодильник • лічильник на електрику • пилосос • лічильник на воду • кондиціонер • витяжка • супутникове ТБ • двоспальне ліжко Підїзд: • домофон • відеоспостереження на території • закритий двір Завдаток 450$. Прошу звертатися у будь який мессенжер Viber/Telegram/Whats App. По можливості зателефоную. Ріелторів прошу не турбувати

власник
Довготривала оренда квартири Вишенька, 600-річчя

Квартира на першому поверсі пятиповерхівки, газифікована. Автономне опалення! Дві окремі кімнати, загальна площа 51,4 м2. Косметичний ремонт, гаряча вода - індивідуальний нагрів. Чисто, все добре прибрано і охайно. 3 спальних місця.

власник
Квартира зупинка по. Юності 2 кім, район Вишенька

квартира находиться в центральном районе города преимущества в квартире --сигнализация индивидуальное отопление кондиционер закрытый двор есть место для парковки автомобиля хорошая транспортная развязка все коммуникации очень близко Оплата на два месяца на перед и плюс договор аренды,

власник
Архитектора Артынова улица, 5, Центр, Винница, Винницкая 600.0 EUR

Будинок у центрі міста, на 9 поверсі товщина стін 50-60 см. Високі стелі 3 м (у чистовому вигляді 2, 8 м - підлога паркет 20 см. забрав). Кімнати студія. Ремонт робився в 2003 році (класний паркет). На поверсі 3 квартири. У квартирі стоїть колонка для забезпечення гарячої води. Додатково можно арендувати гараж во дворі.

власник
Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 7, Центр, Винница, Винницкая 15000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Від ВЛАСНИКА, здам в довгострокову оренду 1-кімнатну квартиру. Район Вишенька на Космонавтів, біля літака. Розташування надзвичайно зручне - поруч ринок, алея з фонтаном, велика парковка, лісопарк, до зупинки менше 1хв. Квартира після косметичного ремонту. Повна комплектація меблів і техніки, майже все нове. Труби, крани, батареї поміняні, є лічильника на все, нова газова колонка, з техніки: кондиціонер, холодильник, пральна машинка, мікрохвильова піч, ел.чайник, телевізор, праска, пилосос. Є все необхідне для життя (посуд, постіль, рушники, гладильна дошка, сушка і т.д). Вартість 10000грн + комунальні, відразу оплата за перший і останній місяць та окремо залогова сума(6000грн), яка повертається по закінченню оренди. Громадянам України без дітей та тварин. Квартира вільна до заселення.

власник
Хмельницкое шоссе, 79, Вишенка, Винница, Винницкая 10000.0 UAH

власник
Архитектора Артынова улица, 63, Центр, Винница, Винницкая 22000.0 UAH

Здача 1кімнатної квартири від власника в гарному районі міста по адресі вулиця Пирогова 78, Ленінський р-н, поруч Ринок Урожай, медичний університет...В квартирі встановлено лічильники комунальні послуги мінімальні також є меблі та побутова техніка...

власник
можна з тваринами
Пирогова вул., 78

Власник!!! Здам в довгострокову оренду 3-х кімнатну квартиру на Хмельницькому шосе, зупинка Лісопарк. 3-й поверх з 5, будинок панельний, свіжий косметичний ремонт, довгий час ніхто не проживав. Чиста та охайна, дуже вдале розташування.

власник
Здам 3к квартиру Лісопарк

Здається в оренду спроектована 2х кімнатна квартира в ЖК"Західний",загальною площею 65 кв.м.Перша здача з серпня. В пішій доступності супермаркети, пошта, зупинка громадського транспорту, в дворі дитячий та спортивний майданчик Опалення: індивідуальне. Встановлений двоконтурний котел. Закрита територія під цілодобовою охороною. Є відеоспостереження. В квартирі дуже вдале планування. Особливості: Ремонт та інтерєр: квартира з дорогим авторським ремонтом. Простора кухня,обладнана холодильником,посудомийною машиною,газовою плитою,електродуховою шафою,мікрохвильовкою. Сучасний суміжний санвузол, ванна, пральна машина з сушильною. Одна основна спальня та дитяча-гостьова із робочим місцем. Без тварин. Рієлторам для реклами від себе не телефонувати.

власник
Довгострокова оренда 2 кімнатної квартири

Однокімнатна квартира в новому будинку по вул.Шевченка міста Вінниця в 2-х хвилинах від зупинки! Чудова транспортна розвʼязка в любий район міста! Спокійний район! ️ Квартира дуже тепла, будинок утеплений. В квартирі зроблений дороговартісний якісний ремонт у світлих приємних тонах! Квартира повністю укомплектована сучасними меблями та побутовою технікою, кондиціонером. ️ З МЕБЛІВ: - вбудовані кухонні меблі, обідній стіл, стільці, передпокій, велика шафа, ліжко з ортопедичним матрацом, диван. ️ З ТЕХНІКИ: -НОВІ варильна газова панель, духова шафа, вбудована мікрохвильовка, витяжка, холодильник, пральна машина, велика плазма, кондиціонер. Теплі поли по всій квартирі. Встановлено двоконтурний газовий котел - своє індивідуальне опалення, що дозволить мінімізувати витрати на комунальні послуги і самостійно регулювати комфортну температуру в квартирі. ️ Поруч зупинка, магазини, школа, ринок Урожай, лікарня ім. Пирогова, Медуніверситет, місця для відпочинку і прогулянок. ️ Квартира гідна Вашої уваги, так як не планувалась для здачі в оренду.

власник
Шевченко улица, 38, Славянка, Винница, Винницкая 18000.0 UAH

Оренда 1 кім від власника , є все необхідне , гардеробна кімната , в жк працює генератор який забезпечує освітлення підїздів роботу ліфту , а також опалення та водопостачання

власник
600-летия улица, 3, Вишенка, Винница, Винницкая 22000.0 UAH

Здаю простору однокімнатну квартиру площею 63 кв.м в центрі мікрорайону Поділля. Житлова кімната 21 м2., кухня 22 м2., в кухні є диван, можна використовувати як додаткове спальне місце. Рядом є охороняєма автостоянка. Гарний вигляд з квартири. Квартира обладнана охоронною сигналізацією, .

власник
Зодчих улица, 12, Подолье, Винница, Винницкая 13700.0 UAH