Агентство нерухомості. Послуги платні. Здається 2-х кімнатна квартира на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку на Хмельницькому шоссе (на перехресті з 600-річчя). В квартирі зроблений косметичний ремонт. Є необхідні меблі та побутова техніка (телевізор, холодильник, пральна машинка). Підігрів води-газова колонка. Квартира вільна. ФОТО ДІЙСНІ. Інформація достовірна.

Хмельницьке шосе вул., 73

Квартира в хорошому житловому стані, всі необхідні меблі та побутова техніка, бойлер для підігріву води.

Кошки Матроса вул., 59

Оренда двокімнатної квартири, вул Покришкіна 8Ж. Квартира з гарним ремонтом, світла та затишна! Повністю укомплектована меблями та технікою, ще встановлюють кондиціонери. Автономне газове опалення, тепла підлога. Квартира вільна та готова до заселення, телефонуйте!!!

Покришкіна вул., 8Ж

ЖК Барське. Друга здача, В квартирі ремонт меблі техніка своє опалення автономне. Поруч Метро та Епіцентр. 06******97 Ірина

Здам квартиру ЖК Барське

Довгострокова оренда 2 кімнатної квартири на Поділлі. Окремі кімнати , автономне газове опалення , мебльована , є необхідна техніка . Вільна до заселення

Оренда 2 кімнатної на Поділлі

Здається в оренду 2к квартира на вулиці Стрілецькій Косметичний ремонт, житловий стан, є всі необхідні меблі та техніка, є два кондиціонери. Комфортний 3 поверх, квартира не кутова. По всім питанням - телефонуйте

Оренда 2к квартири на Стрілецькій

Здача гарної і затишної квартири для сімейної пари. Гарний і тихий мікрорайон, все в кроковій доступності, близько до шкіл та садочків. Поруч магазини, міський транспорт, БК Зоря, аптеки, супермаркети, спортзал. В квартирі власне індивідуальне опалення. А також приємний плюс - світло взимку постійно Запрошуємо на перегляд в зручний для Вас час

оренда 2к квартири на вул. Стрілецька

Оренда двокімнатної квартири на Шевченка, для порядних та платоспроможних людей. За деталями звертайтесь за телефоном на листи не відповідаю. Пропозиція від ріелтора.

Оренда двокімнатної квартири

Оренда двокімнатної квартири біля центрального базара. Меблі, техніка. За деталями звертайтесь за телефоном, на листи не відповідаю.

Оренда двокімнатної квартири

Оренда квартири в ЖК Мікрорайон Поділля 2 кімнати зі всіма зручностями Наявна якісна тепла електро підлога. Затишний двір, вільні паркомісця. Цікавить довгострокова оренда Запрошуємо на перегляд в Зручний для Вас час

Оренда 2к квартири в ЖК Мікрорайон Поділля

Довготривала оренда двокімнатної квартири. Академічний. АГВ, є меблі та техніка

Оренда Двокімнатної Академічний

Здам 2 кімнатну квартиру по вул. Космонавтів. Косметичний ремонт, меблі, побутова техніка, автономне опалення. 10000+ ком.

Здам 2 кімнатну квартиру на Космонавтів

Житлові комплекси у Вінниця

Здам в оренду 2к.квартиру по вул Тимофіївська. Район Академічний В квартирі є автономне опалення Кімнати окремі. Є всі необхідні меблі і техніка. Уже вільна і готова до заселення. Можна всіх, окрім з тваринками. За останній місяць оплачувати не потрібно, тільки залогову суму 7500грн Оголошення від агентства нерухомості.

Здам 2к.квартиру район Академічний. Перша здача

Квартира вже вільна для заселення! Електробудинок! Є всі необхідні меблі і техніка! При заселенні зараховується гарантійна сума в розмірі оплати одного місяця оренди! + комунальні

оренда 2р Келецька рн ринка Вишенька

Вільна ! ЖК пироговський ! Ідеально чиста ! Окремі кімнати Є всі меблі та техніка ! Запрошуємо на перегляд !

Оренда чудової 2 квмнатної квартири ЖК Пироговський

Здам 2 кімнатну квартиру, Словянка. Житловий стан, меблі, побутова техніка. 9000+ ком.

Здам 2 кімнатну квартиру на Словянці

Оренда !!! Здається 2- кімнатна квартира з євроремонтом в районі Академічного. Надовготривало. В одній кімнаті велике спальне ліжко,в другій кімнаті розкладний диван. Ніхто не проживає все нове. Є гардеробна. На балконі диванчик. Меблі та техніка все є. Інфраструктура розвинена.

Довготривала оренда, район Академічний, 2- кімнатна

Оренда 2х.ком.З АГВ-ОПАЛЕННЯ Вулиця Пирогова 161,біля церкви (Усадьба Пирогова) 2к.кв , кімнати роздільні Автономне газове опалення Площа 70м.кв.Кухня 10 Ліжко 2х.сп, диван холодильник, пральна машина. 2поверх/5(новобудова) добудовано ще кімнату з балконом Наших місцевих, без тварин Поруч зупинка, маршрутки 18а,11Б,мун.автобус,від кругу 12хв. Є вся необхідна мебель та техніка. Подробності по телефону. 15000+комунальні послуги 06******05 Діана Ан Вирінея

Оренда 2х ком.Пирогова

Велика, двохкімнатна квартира в спальному районі Тяжилів. На території є великий дитячий майданчик, на першому етажі будинку є спортзал, кавярня, магазин, салон краси, медична лабораторія. Краще телефонувати.

Здам 2 к квартиру на Тяжилові

Здається хороша квартира в ЖК Набережний Квартал. Дві окремі кімнати, автономне опалення, усі меблі та техніка, є посудомийна машина, телевізор, холодильник, пральна машинка, мікрохвильова піч. Квартира з хорошим ремонтом, чиста та охайна. Розвинений район міста, поруч дві школи , приватний садочок , безліч магазинів, ресторанів, кафе, зупинка громадсько го транспорту . Квартира вільна, телефонуйте.

Здається хороша 2 кім квартира в ЖК Набережний Квартал

Квартира в центрі Вінниці, укомплектована всім необхідним для комфортного проживання . Поруч багато гарних шкіл, вузів, гарний центр, паркові зони.

Оренда 2 к Центр

Квартира з косметичним ремонтом є необхідні меблі, техніка, великий засклений балкон, здається з 28 липня, для порядної сімї, без хатніх тварин.

Здам 2 кімнатну квартиру на Космонавтів 3030

Оренда 2 км.кв. ЖК Пироговський. Сучасний ремонт, АГВ, тепла підлога. Дві окремі кімнати. Є меблі та техніка. Вільна!!!

Оренда 2 км.кв. Урожай

Квартира з косметичним ремонтом, меблями технікою, автономним опаленням, у дворі є гараж.

Здам 2 кімнатну квартиру в Пирогова
123...8
1 - 24 з 176 результатів