Здам в оренду квартиру. Адреса м. Бердичів, провулок Степанюка буд. 32, кв. 9 Однокімнатна, велика кухня. Близько зал і авто вокзал, ринок, супермаркет.

власник
Оренда квартири в Бердичеві

Здам в оренду від власника 2-х кімнатну квартиру в центрі міста Могилів-Подільський, за інформацією телефонуйте по номеру в оголошенні.

власник
Здається 2-х кімнатна квартира в центрі

Оренда нової 1к квартири в ЖК Сімейний Комфорт. Цей ЖК має всю необхідну інфраструктуру для того аби зовсім не виїжати за його межі, дійсно комфорт. Сама квартира зроблено повністю під себе, застосоаували високоякісні матеріали. Це перша здача, все новеньке, ніхто не проживав. Автономне газове опалення мінімізує витрати на комунальні послуги. Все в світлих тонах. Величезна кухня з лождією де можна розмістити робоче місце, також є балкон, виглядає неймовірно. Є можливість комплектовувати квартиру всім необхідим, за побажанням орендаря. Квартиа вільна, готова до заселення. Телефонуйте

власник
здам  1 кімнатну квартиру

Довгострокова оренда 2-х кімнатної квартири. 119 р-н. Житловий стан, 2 закритих балкона, є меблі, газова колонка. Без тварин. тел«093»-«43»-«62»-«001»

власник
Довгострокова оренда квартири
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сдаю трёхкомнатную квартиру ,в квартире есть все для проживания .старый ремонт ,но в одной из комнат ремонт сделан все вопросы и детали только по телефону

власник
Здаю трикімнатну квартиру

Здається однокімнатна квартира у центрі міста біля парку, ЖК Родинний маєток! Зручне планування, закрита територія під охороною.

власник
Оренда 1к квартири ЖК Родинний маєток

Квартира, яка пропонує ідеальне поєднання сучасного комфорту та елегантного дизайну в жвавому районі. Від власника! Особливості: Електроенергія 24/7!!! Просторе планування з рясним природним освітленням Гарно облаштований двір Поруч з лісом, магазинами, ресторанами, ТЦ Мегамол та розважальними закладами Легкий доступ до громадського транспорту Характеристика приміщення: 41 м2 Місцезнаходження: вулиця 600-річчя 9В Опалення: індивідуальне Приміщення: суміжний санвузол Обладнання: • Wi-Fi • кондиціонер • телевізор • камін • обідня зона •пральна машина • • ванна • електрична плита • духова шафа • мікрохвильова піч • шафа-гардероб • диван • холодильник • лічильник на електрику • пилосос • лічильник на воду • кондиціонер • витяжка • супутникове ТБ • двоспальне ліжко Підїзд: • домофон • відеоспостереження на території • закритий двір Завдаток 450$. Прошу звертатися у будь який мессенжер Viber/Telegram/Whats App. По можливості зателефоную. Ріелторів прошу не турбувати

власник
Довготривала оренда квартири Вишенька, 600-річчя

Здається в оренду трикімнатна квартира 65м2 , вул. Братів Котенків ( Тімірязєва) - цегляний 5-поверховий будинок, на 3-му поверсі.Світла, тепла квартира з хорошим плануванням - кімнати роздільні, санвузол роздільний, балкон +лоджія.Обладнана всіма необхідними меблями і технікою + інтернет. Хороша інфраструктура - поряд школа, дитячий садочок, зупинки маршрутного таксі. Вартість 9000грн + комунальні. Оренда від власника.

власник
Здам квартиру в м. Гайсин

центрі Літина Поруч усе що потрібно для комфорту Школа та садік у 100м Мебель та техніка залишається у квартирі 5000грн +ком

власник
Соборная улица, 33, Литин, Литин, Винницкая 5000.0 UAH

квартира находиться в центральном районе города преимущества в квартире --сигнализация индивидуальное отопление кондиционер закрытый двор есть место для парковки автомобиля хорошая транспортная развязка все коммуникации очень близко Оплата на два месяца на перед и плюс договор аренды,

власник
Архитектора Артынова улица, 5, Центр, Винница, Винницкая 600.0 EUR

Будинок у центрі міста, на 9 поверсі товщина стін 50-60 см. Високі стелі 3 м (у чистовому вигляді 2, 8 м - підлога паркет 20 см. забрав). Кімнати студія. Ремонт робився в 2003 році (класний паркет). На поверсі 3 квартири. У квартирі стоїть колонка для забезпечення гарячої води. Додатково можно арендувати гараж во дворі.

власник
Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 7, Центр, Винница, Винницкая 15000.0 UAH

власник
Немировское шоссе, 94Є/3, Винницкие Хутора, Винницкая 13500.0 UAH

Від ВЛАСНИКА, здам в довгострокову оренду 1-кімнатну квартиру. Район Вишенька на Космонавтів, біля літака. Розташування надзвичайно зручне - поруч ринок, алея з фонтаном, велика парковка, лісопарк, до зупинки менше 1хв. Квартира після косметичного ремонту. Повна комплектація меблів і техніки, майже все нове. Труби, крани, батареї поміняні, є лічильника на все, нова газова колонка, з техніки: кондиціонер, холодильник, пральна машинка, мікрохвильова піч, ел.чайник, телевізор, праска, пилосос. Є все необхідне для життя (посуд, постіль, рушники, гладильна дошка, сушка і т.д). Вартість 10000грн + комунальні, відразу оплата за перший і останній місяць та окремо залогова сума(6000грн), яка повертається по закінченню оренди. Громадянам України без дітей та тварин. Квартира вільна до заселення.

власник
Хмельницкое шоссе, 79, Вишенка, Винница, Винницкая 10000.0 UAH

власник
Архитектора Артынова улица, 63, Центр, Винница, Винницкая 22000.0 UAH

Здача 1кімнатної квартири від власника в гарному районі міста по адресі вулиця Пирогова 78, Ленінський р-н, поруч Ринок Урожай, медичний університет...В квартирі встановлено лічильники комунальні послуги мінімальні також є меблі та побутова техніка...

власник
можна з тваринами
Пирогова вул., 78

Власник!!! Здам в довгострокову оренду 3-х кімнатну квартиру на Хмельницькому шосе, зупинка Лісопарк. 3-й поверх з 5, будинок панельний, свіжий косметичний ремонт, довгий час ніхто не проживав. Чиста та охайна, дуже вдале розташування.

власник
Здам 3к квартиру Лісопарк

кімнатна квартира, без домашніх тварин. Деталі по телефону.

власник
Тимофеевская улица, 6, Академический, Винница, Винницкая 16000.0 UAH

всі умови для прожиття здається тільки для сімї на довгий час оплати перший і останій місяць

власник
Здам квартиру в оренду для сімї

Здам в оренду одно кімнатну квартиру в цегляному багатоквартирному будинку, 4 поверх з 4-х. Для громадян з м. Вінниці та Вінницької області. Без шкідливих звичок, тихим, спокійним та охайним. Без тварин. Фотографії відповідають дійсності. + комунальні послуги.

власник
Оренда 1к квартир

Здається в оренду спроектована 2х кімнатна квартира в ЖК"Західний",загальною площею 65 кв.м.Перша здача з серпня. В пішій доступності супермаркети, пошта, зупинка громадського транспорту, в дворі дитячий та спортивний майданчик Опалення: індивідуальне. Встановлений двоконтурний котел. Закрита територія під цілодобовою охороною. Є відеоспостереження. В квартирі дуже вдале планування. Особливості: Ремонт та інтерєр: квартира з дорогим авторським ремонтом. Простора кухня,обладнана холодильником,посудомийною машиною,газовою плитою,електродуховою шафою,мікрохвильовкою. Сучасний суміжний санвузол, ванна, пральна машина з сушильною. Одна основна спальня та дитяча-гостьова із робочим місцем. Без тварин. Рієлторам для реклами від себе не телефонувати.

власник
Довгострокова оренда 2 кімнатної квартири

2х-кімнатну квартиру для довгострокової оренди. Квартира у гарному стані, після власників, повністю мебльована. Ідеально підійде для сімейної пари (можна з дитиною). Автономне опалення, тепла підлога, безперебійний інтернет. До квартири проведено безперебійний інтернет, WiFi роутер має резервне живлення, тому працює навіть під час відключень електроенергії. Кухня повністю мебльована, духова шафа та плита працюють без електроенергії. Ванна кімната з пральною машиною та сушкою для рушників. Менша (дитяча) кімната має дві багатофункціональні полички, шухляду для зберігання та ортопедичний матрац одномісний (за потреби можемо поставити диван). Більша кімната має двомісне ліжко з ортопедичним матрацом, шафу, тумбу під телевізор із вмонтованими розетками, та два робочі столи (один можемо забрати). Одне робоче місце має вмонтовані розетки та додатковий кабель безперебійного інтернету. Балкон має додаткові полички для зберігання речей. Поруч знаходяться 2 магазини, поштомат та пункт видачі замовлень Епіцентру. Є три майданчики та зелені зони.

власник
Ярмоли Мелешко улица, 8, Старый город, Винница, Винницкая 12000.0 UAH

Здається в довготривалу оренду 3-кімнатна квартира у місті Вінниця, в районі Старе місто. Загальна площа 60 м², розташована на 4 поверсі 10-поверхового будинку. Централізоване опалення, новий ремонт. Чудове місце розташування зручне для проживання, поруч знаходяться магазини, парки, школи та інфраструктура. Відмінний варіант для комфортного життя у центрі міста.

власник
Данила Нечая улица, 77А, Старый город, Винница, Винницкая 14000.0 UAH

Однокімнатна квартира в новому будинку по вул.Шевченка міста Вінниця в 2-х хвилинах від зупинки! Чудова транспортна розвʼязка в любий район міста! Спокійний район! ️ Квартира дуже тепла, будинок утеплений. В квартирі зроблений дороговартісний якісний ремонт у світлих приємних тонах! Квартира повністю укомплектована сучасними меблями та побутовою технікою, кондиціонером. ️ З МЕБЛІВ: - вбудовані кухонні меблі, обідній стіл, стільці, передпокій, велика шафа, ліжко з ортопедичним матрацом, диван. ️ З ТЕХНІКИ: -НОВІ варильна газова панель, духова шафа, вбудована мікрохвильовка, витяжка, холодильник, пральна машина, велика плазма, кондиціонер. Теплі поли по всій квартирі. Встановлено двоконтурний газовий котел - своє індивідуальне опалення, що дозволить мінімізувати витрати на комунальні послуги і самостійно регулювати комфортну температуру в квартирі. ️ Поруч зупинка, магазини, школа, ринок Урожай, лікарня ім. Пирогова, Медуніверситет, місця для відпочинку і прогулянок. ️ Квартира гідна Вашої уваги, так як не планувалась для здачі в оренду.

власник
Шевченко улица, 38, Славянка, Винница, Винницкая 18000.0 UAH

Оренда 1 кім від власника , є все необхідне , гардеробна кімната , в жк працює генератор який забезпечує освітлення підїздів роботу ліфту , а також опалення та водопостачання

власник
600-летия улица, 3, Вишенка, Винница, Винницкая 22000.0 UAH
1 - 24 з 30 результатів