Квартира вільна. Ремонт, меблі, техніка. Все як на фото. Можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам однокімнатну квартиру на Вишеньці( 600 річчя)

Квартира, яка пропонує ідеальне поєднання сучасного комфорту та елегантного дизайну в жвавому районі. Від власника! Особливості: Електроенергія 24/7!!! Просторе планування з рясним природним освітленням Гарно облаштований двір Поруч з лісом, магазинами, ресторанами, ТЦ Мегамол та розважальними закладами Легкий доступ до громадського транспорту Характеристика приміщення: 41 м2 Місцезнаходження: вулиця 600-річчя 9В Опалення: індивідуальне Приміщення: суміжний санвузол Обладнання: • Wi-Fi • кондиціонер • телевізор • камін • обідня зона •пральна машина • • ванна • електрична плита • духова шафа • мікрохвильова піч • шафа-гардероб • диван • холодильник • лічильник на електрику • пилосос • лічильник на воду • кондиціонер • витяжка • супутникове ТБ • двоспальне ліжко Підїзд: • домофон • відеоспостереження на території • закритий двір Завдаток 450$. Прошу звертатися у будь який мессенжер Viber/Telegram/Whats App. По можливості зателефоную. Ріелторів прошу не турбувати

власник
Довготривала оренда квартири Вишенька, 600-річчя

Оренда однокімнатної квартири на Вишенці з євроремонтом, необхідними меблями та технікою

600-летия улица, 9, Славянка, Винница, Винницкая 15000.0 UAH

Жк Лісопарковий, дизайнерский ремонт, стильна квартира, студія з диваном плюс спальня окремо.вся техніка присутня, холодильник, пральна машина, сушильна машина, електроповерхя, духовка, мікрохвильова піч, кондиціонер, робочий стіл, гардеробна, диван в великій кухні+2спальне ліжко з ортопедичним матрасом в спальні. Подробиці за телефоном. Закритий двір, відеонагляд, парковка в дворі, шлагбаум...елітний Жк, елітне житло .

600-летия улица, 3В, Славянка, Винница, Винницкая 22000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда однокімнатної квартири. Середній поверх. Перша здача. Світла та стильна, укомплектована меблями та технікою.

600-летия улица, 3Б, Славянка, Винница, Винницкая 28000.0 UAH

Здам чудову 2кім кв в елітній новобудові ЖК Лісопарковий 600 річчя. Поруч є вся повністю інфраструктура, так як ЖК знаходиться в кращому мікрорайоні Вінниці, до центру від 5ти до 8ми хв, є де погуляти з дітьми, є парк-озеро, торговий центр Мегамолл. Вся необхідна техніка та меблі у наявності. Можна з маленькою собачкою!!! Запрошую на перегляд!!!

600-летия улица, 3Б, Славянка, Винница, Винницкая 20000.0 UAH

Здається 3-х к. квартира по вулиці 600-річчя, в районі Вишенька, 12000+всі комунальні, 2 місяці передоплати, опалення центральне, на гарячу воду - бойлер, кімнати сміжно-роздільні, є балкон засклений, пластикові вікна, санвузол в плитці, є меблі, кухонні меблі, холодильник, газова плита, духовка, витяжка, мікрохвильова піч, пральна машина, телевізор, швидкісний Інтернет, кабельне ТБ, пилосос, беруть сімю можна з дітьми, можна з маленькою твариною, поруч ТРЦ Мегамолл, 15 школа, дитячий садок, Сільпо, ГРОШ, парк, озеро, ліс Ріелтор Віталій, дзвоніть після 13:00, або пишіть у Viber у будь-який час, по можливості відразу відповім Є відео огляд даного обєкта, пишіть у вайбер і я вам його скину

Здається 3-квартира по вул. 600-річчя в р-ні Вишенька, читайте опис

ул. 600-летия, 3, Вишенка, Винница, Винницкая 22000.0 UAH

600-летия улица, 3А, Вишенка, Винница, Винницкая 22000.0 UAH

гардеробна кімната , кондиціонер посудомийна машинка , вбудований холодильник , перша здача, порожня

600-летия улица, 3Б, Винница, Винницкая 23999.0 UAH

В оренду пропонується однокімнатна квартира біля лісопарку на Вишенці. Все поруч, чудова локація. Зручний другий поверх, роздільне планування. Велика світла кімната з дзеркальною шафою-купе та розкладним диваном. В квартирі є газ, підігрів води колонкою. Холодильник, пральна машинка, телевізор в наявності. Оперативний показ, ключи на руках.

600-летия улица, 24, Вишенка, Винница, Винницкая 11000.0 UAH

Стильна, нова, простора 1-кімнатна квартира в новому будинку ЖК ЛЕСОПАРКОВИЙ. Здається вперше! - У квартирі зроблений сучасний та якісний ремонт у світлих тонах. Обладнана тепла підлога. Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою. Проведено швидкісний інтернет - ОПТОВОЛОКНО! - ТЕХНІКА: Кондиціонер (буде встановлений), LCD телевізор SMART TV, холодильник, пральна машина, електрочайник, вбудована духова шафа, варильна поверхня, витяжка, праска та ін. - Велика та простора кухня з панорамними вікнами, обідній стіл та стільці привезуть. З кухні є вихід на балкон! У кімнаті розмістили двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, тумби, навпроти ліжка встановлений телевізор, поряд з ліжком журнальний столик з кріслом + косметичний столик з дзеркалом. У коридорі обладнана вбиральня, вбудована шафа з вішалкою для верхнього одягу + на стіні дзеркало на повний зріст. - Відмінна інфраструктура, все в кроковій доступності - громадський транспорт, продуктовий ринок "Пасаж", ТРЦ "Мегамолл", у будинку є продуктовий магазин, кафе та багато іншого. Через дорогу Лісопарк!

600-летия улица, 3Г, Вишенка, Винница, Винницкая 17999.0 UAH

Житлові комплекси у Вінниця

Перша здача , дизайнерський ремонт , фото відповідає, меблі, техніка, ( посудомийна, пральна, сушильна машини, індукційна плита , електро- духовка, мікрохвильовка, електрочайник , посуда частково, компютерний столик , плазмовий телевізор 55 дюймів підігрів підлоги можно упрправляти з телефона. Кондиціонер. підключений інтернет ( оптоволокно) Світло не вимикається ніколи, провсяк випадок є генератор, ліфтпрацює без перебоїв, вода також круглосуточно. Закрита територія, поряд ліс, ринок, торговий центр. Для платоспроможних людей які цінують комфорт . Без тварин і без маленьких дітей. Телефонуйте.

600-летия улица, 3Г, Славянка, Винница, Винницкая 30000.0 UAH

Оренда сучасної та нової квартири, в якій ще ніхто не проживав. Квартира у престижному ЖК Лісопарковому. Тільки після ремонту. Окремі кімнати, велика та простора кухня та два санвузла. В кожній кімнаті встановлений кондиціонер. Для зручності встановлена посудомийна машина, є сушка. Квартира затишна, в якій хочеться жити, тому не чекайте, дзвоніть, домовимося на перегляд. Ключі на руках.

600-летия улица, 3В, Вишенка, Винница, Винницкая 30000.0 UAH

Оренда квартири в сучасному ЖК . Навіть при виключеному світлі працюють ліфти . В кожній квартирі є кондиціонер. Паркінг . Перша здача .

600-летия улица, 3В, Славянка, Винница, Винницкая 30000.0 UAH

Оренда 1 кім від власника , є все необхідне , гардеробна кімната , в жк працює генератор який забезпечує освітлення підїздів роботу ліфту , а також опалення та водопостачання

власник
600-летия улица, 3, Вишенка, Винница, Винницкая 22000.0 UAH

Дизайнерська квартира vip рівня!елітний ЖК лісопарковий"-аналогівв немає!працюють ліфти та ліфт прямує одразу у підземний паркінг! та є світло у підїзді -стоїть генератор!перша сдача!максимально є усе для вашого комфорту!гардеробка, скрізь стоїть система регулювання теплими полами!кондиціонер!пральна машина з сушильною одразу!дві плазми смарт тв!гладильна доска, пилосос.максимальна комплектація!ключі на руках! закрита території +камери спостереження+підземний паркінг!дуже зручна локація!телефонуйте !

600-летия улица, 3Г, Вишенка, Винница, Винницкая 28000.0 UAH

Дуже простора квартира у елітному жк"лісопарковий"-стоїть генератор!велика гардеробна, простора спальня, красива вбудована кухня!квартира ще доукомплетковується-буде плазма, мікрохвильовка, чайник і т.д. теплі поли майже усюди з системою регулювання!ліфти працюють, інтернет-оптоволокно!територія закрита!є підземний паркінг!

600-летия улица, 3Б, Вишенка, Винница, Винницкая 24999.0 UAH

здам в оренду однокімнатну квартиру в новобуді. ЖК Лісопарковий має закриту територію,відонагляд та розташований в самому бажаному районі вінниці . 🌿 Сучасний інтерєр: Стильний дизайн у світлих тонах, де кожна деталь створює атмосферу домашнього тепла. 🌿 Нова техніка: Холодильник, пральна машина, кондиціонер – все, що потрібно для зручного життя. 🌿 Комфорт: Підігрів підлоги і панорамні вікна – ідеальне місце для вечірніх роздумів і ранкових кав. 🌿 Безпека: Закрита територія, цілодобова охорона і відеоспостереження дарують відчуття спокою і захищеності. В квартирі є все доля комфортного проживання, житло просторе, вся техніка нова . В спальні двуспальне ліжко та розкладний диван . Життя в ЖК "Лісопарковий" дарує безліч переваг. Поруч розташовані супермаркети, аптеки, кафе і спортзали. Все, що потрібно для комфортного і активного життя, завжди під рукою. Вільна для заселення

600-річчя вул., 3

Видовая, стильная, просторная 1-комнатная квартира в новом доме ЖК ЛЕСОПАРКОВЫЙ. - В квартире сделан современный и качественный ремонт в светлых тонах. Великолепный вид на город ! Полная комплектация мебели и бытовой техники. Проведен скоростной интернет - ОПТОВОЛОКНО ! - ТЕХНИКА: Кондиционер, LCD телевизор SMART TV, холодильник, стиральная машина, микроволновая печь, электро-чайник, встроенный духовой шкаф, варочная поверхность, вытяжка, утюг и др. - Большая и просторная кухня-студия с панорамными окнами и шикарным видом на город. Обеденный стол, стулья. В коридоре оборудована вместительная гардеробная, также есть зеркало. Комната светлая и просторная с великолепным панорамным видом на город ! Сан. узел выглядит очень стильно. Установлена ванна. - Отличная инфраструктура, все в шаговой доступности - общественный транспорт, продуктовый рынок "Пассаж", ТРЦ "Мегамолл", в доме есть продуктовый магазин, кафе и многое другое. Через дорогу ЛЕСОПАРК ! - Ключи на руках - показ в удобное время. Квартира свободна - можно заселяться !

Сдам СТИЛЬНУЮ видовую 1ком квартиру в ЖК ЛЕСОПАРКОВЫЙ по ул. 600-летия

Оренда квартири преміум класу !!! Пусодомийна машина. Пральна машина, сушильна машина, електроповерхня , духова шафа, мікрохвильова піч, душова кабіна, чайник, робот пилосос , витяжка , варильна поверхня, кондиціонер, гардеробна кімната, Матрас безпружинний дуже якісний. В піʼїзді два ліфта. На підʼїзд генератор, опалення і ліфти працюють коли відключення. І ще багато приємних дрібничок . Телефонуйте

600-летия улица, 3Г, Ленинский, Винница, Винницкая 20500.0 UAH