Аренда 2к квартиры в ЖК "Французский Квартал 2" на ул. Д. Маккейна, д. 3а. Планировка: -кухня студио -спальная комната -санузел с душем. Квартира обустроена всей необходимой мебелью и техникой: вместительные шкафы для хранения вещей, 2 кондиционера, 2 телевизора, стиральная машина, сушильная машина, холодильник, посудомоечная машина, духовой шкаф, свч, варочная поверхность, бойлер. ЖК Французский квартал 2 является комплексом премиум класса, с охраняемой и закрытой территорией, администрацией на первом этаже (ресепшн). Экстерьер и интерьер комплекса подчеркивают стиль и педантичность застройщиков и отличие от других предлагаемых комплексов. Развитая инфраструктура, в пешей доступности ст. м. Либедская. Напротив комплекса находится ТРЦ Ocean Plaza, Рядом есть все, что нужно для жизни.

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 3а

До вашої уваги пропонується 3-кім. квартира (86м2) у престижному житловому комплексі на Печерську "Французький квартал - 2" Планування: - Кухня-вітальня - Гостьова/дитяча кімната (зі своїм балконом) - Господарська спальня зі своїм санвузлом (Душ) - Гостьовий сан/вузол(Душ) - Вбиральня Квартира обладнана всією необхідною технікою для комфортного проживання. Французький квартал-2 славиться не лише зручним розташуванням та розкішною культурною інфраструктурою, але справді унікальними умовами для життя. Тут все під рукою: модні торгові центри та ресторани, магазини та відділення банків, медичні центри та салони краси, дитячі центри, що розвивають, садки, школи та вузи найвищого рівня. #31591.63762

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 3а

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 26

Здається в оренду 2к квартира ( 85м2 ) в ЖК Річмонд за адресою вул. Джона Маккейна (Івана Кудрі), 26. У квартирі зроблений якісний дорогий ремонт авторського дизайну в світлих тонах. Високі стелі. Заселений будинок (немає шумних ремонтів). Зручне планування квартири: - коридор - кухня-студія - спальня - 2 балкони один відкритий інший засклений під кабінет. - Гардероб Печерський район Розвинена інфраструктура. Метро Дружби народів 5 хвилин пішої доступності. Дуже хороша транспортна розвязка #31591731920

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 26

Пропонується в оренду 2-кімнатна квартира в ЖК "Французький квартал-2 Повноцінна двокімнатна квартира з авторським ремонтом загальною площею 63 м2, розташована на 23/24 поверх, з вікон відкривається захоплююча панорама на місто. Зручне планування, окремі кімнати, квартира укомплектована усім необхідним для комфортного проживання. Генератор у процесі закупівлі ! Розташування: м.Либідська 5 хвилин, поруч ТРЦ Ocean Plaza, Сільпо, салони, ресторани, бізнес центри, нова пошта. Без дітей та тварин. Є відеоогляд квартири.

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 1б

Перша сдача. Пропонується в оренду 4к квартира в ЖК. Richmond. Всі кімнати кондиціоновано. У квартирі є все необхідне для проживання. Будинок має генератор на комунікації. Дворівневий підземний паркінг під будинком . Вода не зникає за відсутності електрики. Два пожежні виходи з поверху Гаряча вода також не зникає як міська так і у розмірі 100л. Проведена модифікація електрики для можливості встановлення індивідуального джерела живлення на сектор квартири Є опція живлення від електромобіля і зарядки електромобіля нічним тарифом (додаткова оплата за паркінг (+5000) та за опцію(+800).

можна з тваринами
Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 2б

З колегами не Співпрацюю! є Відео - пишіть в телеграм - скину! Оренда стильної та зручної квартири у Французькому кварталі 2 на вул. Джона Маккейна, У квартирі 2 окремі кімнати та евростудіїя, простора лоджія, 2 санвузли та постірочная з місцями для зберігання речей. Спальна з двоспальним ліжком та великою шафою зі своїм санвузлом з ванною; друга кімната вільна - або кабінет або дитяча. Вікна в бік Цетрал парка та Бульвара фонтанів.

можна з тваринами
Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 1Б

Видова 2-кімнатна квартира (46 кв.м.) в ЖК "Французький квартал 2" вул. Джона Маккейна 1Б. Квартира з якісним ремонтом із дорогих матеріалів у строгих, але теплих тонах. Встановлено всі необхідні меблі та техніка від провідних виробників. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто. У квартирі дуже зручне планування: ⁃ кухня-вітальня, ⁃ спальня, ⁃ санвузол (душ). Житловий комплекс "Французький квартал 2" розташований на закритій території з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. У кожному будинку є презентабельний хол і консьєрж. Розвинена інфраструктура: ТРЦ “Ocean Plaza”, школи, дитячі садки, ВНЗ, ресторани, бутіки та багато іншого. Зручна транспортна розвязка. У пішій доступності станції метро "Либідська"

можна з тваринами
Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 1Б

ЖК "Cental park", вул. Джона Маккейна, 7. Світла, затишна однокімнатна квартира 47 м.кв. Раціональне планування: кухня – вітальня, спальня кімнату, сумісний санвузол, відкрий балкон - зона відпочинку. Квартира повністю облаштована для комфортного проживання. Якісний ремонт. Обладнана всією необхідною технікою: пральна та посудомийна машина, кондиціонери, холодильник, керамічна поверхня, витяжка, духова шафа, телевізор, бойлер. У будинку працюють генератори на ліфти та воду. Житловий комплекс преміум класу, охорона 24/7, власний консьєрж сервіс, лобі з диванами, закрита територія, підземний паркінг в будинку. Чудовий варіант для пари або однієї людини.

можна з тваринами
Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7

Аренда светлой квартиры в ЖК Французский Квартал 2 ул. Джона Маккейна 1 Метро Лыбедская 3-х комнатная, просторная квартира - Дизайнерский ремонт - Новая, встроенная техника - Итальянская мебель - Кухня-гостиная - Теплый пол - Панорамные окна - Два санузла (ванная и душевая) -Две отдельные спальные комнаты Комплекс «Французский квартал 2» имеет развитую собственную инфраструктуру, которая удовлетворит все ваши потребности. На территории комплекса расположены несколько заведений питания разных кухонь мира, супермаркет, аптека, кофейня, маникюрный салон и т.д. Территория имеет круглосуточную охрану и видеонаблюдение. В каждом доме есть презентабельный холл и консьерж. Есть вся необходимая мебель и техника. Сам дом находится под круглосуточной охраной 24/7. Можно снять место в подземном паркинге за отдельную стоимость. Шикарное месторасположение и отлично развитая инфраструктура. Заинтересовал объект ? Звоните, пишите - покажем. Обращайтесь, будем рады помочь.

Без % Аренда 3к квартиры 85м2 ЖК Французский квартал 2 ул. Маккейна 1

Квартира с новым дизайнерским ремонтом, выполненным в 2021 году. Три отдельные спальни. Полностью укомплектована дорогой мебелью и качественной бытовой техникой лучших мировых производителей. Идеально выдержана стилистика, функциональная планировка с учетом максимизации эргономики жилого пространства. Есть вся необходимая мебель и техника. Сам дом находится под круглосуточной охраной 24/7. Шикарное месторасположение и отлично развитая инфраструктура. Заинтересовал объект ? Звоните, пишите - покажем. Обращайтесь, будем рады помочь.

Без % Аренда 4к квартиры 120м2 ЖК Французский квартал 2 ул. Маккейна 1

Житлові комплекси у Київ

Пропонується 1 кімнатна квартира в ЖК Французький квартал 2. Квартира повнюсть обладнана всім необхідним. Якісний ремонт, наявність необхідної техніки та меблів. Загальна площа 41 кв.м. Планування: -Кухня вітальня; -Окрема спальна кімната; -Гардероб; -Санвузол (з душ. кабіною); -Балкон. Прекрасно розвинута інфраструктура: На території комплексу є все необхідне для комфортного проживання: магазини, кафе, ресторани, салони краси, спортзали та інше. Також в пішій доступності ТРЦ Ocean plaza, Інтервал плаза.

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 1б

До вашої уваги квартира в ЖК Французький квартал 2 Печерськ | Маккейна * 2 паркомісця Видова та простора квартира в серці Печерська Поверх : 17/24 Площа : 168м2 Планування : * Простора кухня вітальня, з функціональним островом, обідньою та гостьовою зонами * Мастер-бедрум (спальня зі своєю гардеробною, пральнею та санвузлом) + балкон * Дитяча кімната з робочою зоною та спальною зоною (під 2 дітей) можливо одну велику кімнату розбити під 2, є доступи з 2 дверей. * Гостьовий санвузол * Гардеробна * Спальня зі своїм санвузлом - гостьова (зачиняється у разі потреби як блок) + балкон * Паркомісця до квартири обговорюються окремо Дизайнерський ремонт Панорамний вид Якісна техніка Siemens та сантехніка Axor Керамограніт та паркетна дошка Поруч вся необхідна інфраструктура Метро Либідська , вулиця Антоновича Предславинська Маккейна Салони та ресторани, жк Бульвар фонтанів та Taryan towers, ТРЦ Ocean Plaza. Центр столиці

можна з тваринами
Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 1Б

Світла і простора квартира-студія в Печерському районі. Для кого підійде: Гарна пропозиція для тих, хто віддає перевагу теплому і повітряному дизайну, кому цікаве проживання в стильній квартирі в центрі Києва поруч з усім необхідним для комфортного життя і відпочинку. Комплектація: 1-кімнатна квартира-студія (50 м2) у новому житловому комплексі преміум-класу "Central Park" по вул. Івана Кудрі, 7 розташована на 5-му поверсі будинку. Дорогий ремонт з авторським дизайном виконано з натуральних матеріалів (дуб, стільниця на кухні з лабрадориту). У квартирі є смарт-ТБ. Підлога - швейцарський ламінат, у всіх приміщеннях теплі підлоги, німецький душ. Планування: кухня-студія зі спальним місцем санвузол (душова кабінка) передпокій балкон На балконі стоять стільці для посиденьок. Вікна квартири виходять у тихий двір. Новий будинок зі службою консьєржів, під охороною, є підземним паркінг для авто. Поруч навчальні заклади, ресторани, Київський планетарій, нотаріус, турфірми, салони краси, Концерт-хол, НСК "Олімпійський", Володимирський ринок, торгово-розважальний центр "Океан Плаза", ТЦ "Інтервал-Плаза", "Ашан", "Сільпо", медичні установи. Про ЖК: ЖК Central Park - це житловий комплекс бізнес-класу в самому центрі Києва, але в тихому затишному місці. Територія комплексу закрита від сторонніх машин і відвідувачів, охороняється, гарний ландшафтний дизайн. Є паркінг. У декількох хвилинах їзди від комплексу знаходиться Хрещатик, півгодини до аеропорту, а також пішки пару хвилин до станції метро "Либідська". #A6524

ЦЕНТР Аренда Квартира 50 м2 1 к. ЖК Central Park Лыбидская Оушен Плаза

Квартира-студія з дизайнерським ремонтом, зробленим з використанням дорогих матеріалів, таких як натуральний камінь лабрадорит і дуб, безумовно приверне увагу. Додаткові плюси, такі як теплі підлоги, сенсорні вимикачі та декоративне підсвічування, додають комфорту і створюють сучасну атмосферу. Розташування в комплексі Central Park в Києві також є великою перевагою. Близькість до метро Либідська та торгового центру Ocean Plaza робить цю квартиру ще більш привабливою для потенційних орендарів. Якщо ви шукаєте квартиру в одному з найкращих районів Києва з високоякісним ремонтом, це оголошення варте уваги!

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7

Пропонується в аренду стильна квартира в ЖК "Central Park". Івана Кудрі (Маккейна) 7. Затишна спальня з гардеробом, кухня-вітальня з виходом на балкон, просторий санвузол. Квартира укомплектована всім необхідним. ЖК Central Park це закрита територія, що охороняється, відео спостереження по всій території, цілодобовий ресепшин 24/7, підземний паркінг, презентабельний лобі. Добре розвинена інфраструктура, в 2-х хвилинах ходьби метро Либідська, ТРЦ Ocean Plaza, Сільпо, Новус.

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7

Пропонується в оренду 2-кімнатна квартира в ЖК "Французький квартал-2", Печерський район, вул.Дж.Маккейна 1-Б Повноцінна двокімнатна квартира з авторським ремонтом загальною площею 63 м2, розташована на 23/24 поверх, з вікон відкривається захоплююча панорама на місто. Зручне планування, окремі кімнати(кухня-вітальня і окрема спальня), квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Ідеальна для проживання 1 або 2 особи, БЕЗ ДІТЕЙ та ТВАРИН! Розташування: м.Либідська 5 хвилин, поруч ТРЦ Ocean Plaza, Сільпо, салони, ресторани, бізнес центри, нова пошта.

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 1А

Оренда нової 3к квартири з дизайнерським ремонтом ЖК "Французький квартал 2" Дві окремі спальні, кухня-вітальня, два санвузли, гардеробна. Майстер спальня з санвузлом та вбиральні. Повністю укомплектована технікою топових брендів. До метро 3 хвилини пішки, до центру 5-7 хв на метро, 3 станції. Поруч великий мол Океан Плаза, супермаркети, кафе. Квартира вам точно сподобається)) У житловий комплекс «Французький квартал 2» входить 3 міні-квартали в одному архітектурному стилі. Обєднують міні-квартали паркова зона з алеями для прогулянок, уздовж яких висаджують молоді дерева та встановлюють місця для відпочинку. Прибудинкова територія деяких міні-кварталів з дитячими ігровими зонами та спортивними майданчиками

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 3А

Оренда Без Тварин! ЖК Central Park Генератор на ліфт є ! Вул. Джона Маккейна ( Кудрі 7 ) 43 м²/ 10/ 24 м 12/24 поверх будинку Кухня вітальня окрема спальня з виходом на відкриту лоджію. Укомплектована побутовою технікою (посудомийна машина, мікрохвильова піч), меблі. Ванна кімната з вікном 6,3 м (душова кабіна). Вбудовані шафи по всій квартирі, для речей місця достатньо! У вітальні розкладний диван у спальні двухспальне ліжко . ТЦ Ocean Plaza м. Либідська

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7

Оренда 2-кімнатної квартири на вул. Джона Маккейна 37 Пропонується в оренду затишна 2-кімнатна квартира з якісним ремонтом, розташована на 3 поверсі 5-поверхового будинку. Високі стелі (3,5 м) створюють відчуття простору та комфорту. Квартира дуже світла, з гарною шумоізоляцією, а вікна виходять у тихий двір. Характеристики: • Площа: 2 кімнати • Опалення: централізоване • Підігрів води: газова колонка • Висота стелі: 3,5 м • Стан квартири: хороший Обладнання та зручності: • Холодильник, газова плита з духовкою • Пральна машина, душова кабіна • Меблі: шафа-гардероб, диван, двоспальне ліжко • Письмовий стіл • Лічильники на електрику, газ та воду, витяжка. Додаткові переваги: • Балкон • Під’їзд з кодовим замком та домофоном • Тихий і затишний двір з зонами для відпочинку та паркування • Чудова інфраструктура: поруч метро, банки, магазини, кафе, школи, дитячі садки, медичні заклади • Зручна транспортна розв’язка Без ліфта. Квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт та зручність. Звертайтесь за деталями та домовляйтесь про перегляд! Якщо потрібно внести зміни або додати більше деталей, дайте знати! Якщо ви без домашніх улюбленців, може бути торг 😎

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 37

Оренда 2-кімнатної квартири в ЖК Французький квартал 2 До житлового комплексу «Французький квартал 2» входить 3 міні-квартали в одному архітектурному стилі. Поєднують міні-квартали паркова зона з алеями для прогулянок, уздовж яких висаджують молоді дерева та встановлюють місця для відпочинку. Прибудинкова територія деяких міні-кварталів із дитячими ігровими зонами та спортивними майданчиками буде недоступна для проїзду автомобілів та проходу сторонніх. На тлі забудови району «Французький квартал 2» виділяється єдиною концепцією, яскравими елементами фасадів та панорамними вікнами на всю висоту поверху. Щоб у дворах комплексу було більше сонячного світла, застосована різна поверховість будинків.

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 1

Актуально , возможны просмотры. В долгосрочную аренду предлагается просторная студия 50м/кв. В квартире еще никто не проживал. Вы будете первые! Отличная планировка. Квартира хорошо обустроена, есть все необходимое для жизни. Двуспальная кровать Два дивана , один раскладной (двуспальный ), второй из кожи. Современная кухня: Встроенная стиральная машина , холодильник , духовой шкаф, кофейный аппарат. Санузел , имеющий все необходимое Просторную душевую Огромное зеркало Скрытые технические зоны Цена аренды первый месяц 800$+залог 800$+ комиссия 400$ В доме есть генератор! Лифт работает постоянно. Есть видео

можна з тваринами
Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7

Оренда просторої 3-кімнатної квартири на вул. Джона Маккейна, 26 Пропонуємо в оренду простору та світлу квартиру з сучасним затишним ремонтом. Квартира знаходиться на зручному 13 поверсі, з якого відкривається чудовий панорамний вид на місто. Основні характеристики: Загальна площа: 125 кв.м Висота стелі 3.3 м. Кухня: 14 кв.м – ідеальна для сімейних вечерь та зустрічей з друзями Гостина: 26.5 кв.м – простора та затишна для відпочинку або прийому гостей Спальні: 3 окремі спальні, що дозволяють комфортно розмістити велику родину або створити домашній офіс Ванні кімнати: 2 повноцінні ванні кімнати + окрема пральня з туалетом Балкони: 2 засклені балкони для відпочинку або зберігання речей Гардероб: Просторий гардероб для зручного зберігання одягу Переваги будинку: Ліфти працюють безперебійно, що є великою перевагою навіть під час можливих відключень електроенергії. Будинок розташований у тихому районі, зручна транспортна розвязка, поруч магазини, школи, дитячі садки та парки. Квартира ідеально підходить для тих, хто шукає комфортне житло у Печерському районі з усіма зручностями. Запрошуємо на перегляд!

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 26

Оренда квартири, ЖК Central Park, вул. Івана Кудрі, Печерськ Світла і простора квартира-студія в Печерському районі. Для кого підійде: Гарна пропозиція для тих, хто віддає перевагу теплому і повітряному дизайну, кому цікаве проживання в стильній квартирі в центрі Києва поруч з усім необхідним для комфортного життя і відпочинку. Комплектація: 1-кімнатна квартира-студія (50 м2) у новому житловому комплексі преміум-класу "Central Park" по вул. Івана Кудрі, 7 розташована на 5-му поверсі будинку. Дорогий ремонт з авторським дизайном виконано з натуральних матеріалів (дуб, стільниця на кухні з лабрадориту). У квартирі є смарт-ТБ. Підлога - швейцарський ламінат, у всіх приміщеннях теплі підлоги, німецький душ. Планування: кухня-студія зі спальним місцем санвузол (душова кабінка) передпокій балкон На балконі стоять стільці для посиденьок. Вікна квартири виходять у тихий двір. Новий будинок зі службою консьєржів, під охороною, є підземним паркінг для авто. Поруч навчальні заклади, ресторани, Київський планетарій, нотаріус, турфірми, салони краси, Концерт-хол, НСК "Олімпійський", Володимирський ринок, торгово-розважальний центр "Океан Плаза", ТЦ "Інтервал-Плаза", "Ашан", "Сільпо", медичні установи. Про ЖК: ЖК Central Park - це житловий комплекс бізнес-класу в самому центрі Києва, але в тихому затишному місці. Територія комплексу закрита від сторонніх машин і відвідувачів, охороняється, гарний ландшафтний дизайн. Є паркінг. У декількох хвилинах їзди від комплексу знаходиться Хрещатик, півгодини до аеропорту, а також пішки пару хвилин до станції метро "Либідська". Деталі Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Суміжна. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт.

Оренда1к CentralPark Маккейна 7 Либідська Печерськ Центр Палац Україна
1 - 24 з 73 результатів