Оренда 2 кімнатної квартири на масиві Канада по вул. Коновальця Новий будинок, квартира з меблями та технікою, індивідуальне опалення, все необхідне для проживання, поруч хороша інфраструктура.

Оренда квартири

Можна з маленькою собачкою

Евгения Коновальца улица, 17, Канада, Тернополь, Тернопольская 300.0 USD

Здається в оренду двокімнатна квартира, розташована у м.Тернопіль, район Канада, вул.Коновальця. Зроблено свіжий євроремонт, повністю замінено вікна та підлогу, на даний час ведуться завершальні роботи. Кімнати окремі, балкон, санвузол роздільний. У квартирі є необхідні меблі та побутова техніка. Нова ванна, вмонтують нову витяжку у кухні. Опалення та гаряча вода подаються централізовано. Поряд розташовані школа, садочок, магазини, супермаркети, паркова зона. Огляд за домовленістю у зручний час для вас час. Торг.

Коновальця Є. вул., 14

Квартира в звичайному стані, централізоване опалення, є всі необхідні меблі та побутова техніка. Є добудова. Детальніше по телефону або пишіть в чат.

Евгения Коновальца улица, 4, Канада, Тернополь, Тернопольская 7000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається квартира М-н Канада , вул. Коновальця Новобудова, закритий двір, шлагбаум 3 кімнати, 2 санвузли, балкон, 2 спальні з двоспальним ліжками, в вітальні диван Індивідуальне опалення, ремонт, меблі та побутова техніка наявні 1 поверх

Евгения Коновальца улица, 1, Канада, Тернополь, Тернопольская 12000.0 UAH

Увага перша здача в новобудові квартири з 3-ма окремими кімнатами і великою кухнею. Євроремонт дорогий. Дві великі лоджії заселені. Квартира виглядом на дві сторони. Не кутова. Нове ліжко, шафи-купе, кухня. Решт а докупляється власником за бажанням. оендарів.Нова техніка.Після капітального клінінгу. Ключі. Дійсно квартира шикарна і планом і ремонтом і розміщенням.

Евгения Коновальца улица, 15, Канада, Тернополь, Тернопольская 320.0 USD

Новобудова в квартирі ще не проживали. Індивілуальне опалення, меблі , побутова техніка є все для комфортного проживання. Закритий двір, парковка для авто!

Евгения Коновальца улица, 9, Канада, Тернополь, Тернопольская 250.0 USD

Новобуд, і/о, хор.стан, меблі, техніка

Евгения Коновальца улица, 15, Канада, Тернополь, Тернопольская 9000.0 UAH

Географія Тернопіль