Пропонується в оренду квартира з меблями та побутовою технікою не далеко від метро "Вокзальна",фактично в центральній частині міста. Не старий будинок в нормальному стані, охайний підїзд, кімната 21 кв.м, простора кухня, коридор, туалет та ванна кімната., лоджія та залізні вхідні двері. До метро пішки 10 хвилин. Всі комунальні послуги сплачує орендар.

Квартира на Стадіонній вул 13, метро "Вокзальна.

Здам 3-к, вул. Стадіонна 6, всі необхідні меблі та техніка (пральна машина,2 кондиціонери, бойлер, холодильник, посудомийка, плита, телевізор). Встановлені лічильники. Вбудована кухня. Кімнати окремі, санвузол роздільний. 2 балкони засклені. Тепла затишна квартира. Чудова транспортна розвязка, гарний вид з вікон. Доглянутий підїзд, культурні сусіди. Для пари чи сімї з дитиною, БЕЗ тварин, на строк від 8 місяців.

Стадіонна вул., 6

Пропонується до оренди 1-но кімнатна квартира по вул. Стадіонна 14 поруч з м. Вокзальна. 13/16 поверхового будинку. Площа квартири 37 кв.м. В квартирі виконано якісний ремонт. Укомплектована необхідними меблями та технікою. Гардеробна кімната, санвузол суміжний, балкон з панорамним вікнами. Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка. Вартість 15000 грн+комунальні послуги.

Стадіонна вул., 14

Здається в оренду 3-к квартира в Соломянському р-ні, неподалік від метро Вокзальна, площею 95м.кв. Квартира розташована на 8-му поверсі 16-ти поверхового цегляного будинку. По факту - квартира чотирикімнатна, одна кімната зачинена (з речами господарів). В квартирі є все необхідне для життя: меблі в кімнатах та на кухні, сучасна побутова техніка, два санвузли, просторий балкон. Гарний краєвид. В підїзді два ліфти (грузовий та пасажирський), консьєрж. Зручне розташування поряд з історичним центром столиці, 10 хвилин від метро Вокзальна. Розвинута інфраструктура: поряд - Новус, АТБ-маркет, МакДональдз, Пузата Хата, відділення банків та пошти. Хороша транспортна розвязка. Для сімї, без тварин. Торг можливий. Комісія 50% за фактом підписання договору оренди. Код 459527

Стадіонна вул., 6А

Житлові комплекси у Київ