Пропонуэться квартира в оренду, за адресою Саксаганского 45. Ця 12-поверхова споруда вважалася першою в СРСР (1979 року), зведеною за технологією шумоізоляції. Вікна квартир виходять на сонячний бік і у внутрішній двір, де неможливе паркування машин. А ось вікна сходових кліток підїзду, а також кухонь та ванн торцевих квартир звернені на бік дороги. Саме тому складно визначити, яку частину будівництва вважати фасадною. Подібне конструкторське рішення захищає мешканців від звуків міської метушні. В квартирі зроблений сучасний ремонт, все продуманно до дрібниць! Перегляди за домовленістью!

можна з тваринами
Саксаганського вул., 45

Пропонується до оренди квартира за адресою Саксаганського, 85/23 Житловий фонд, 65м2, які включають в себе 2 кімнати, кухню-студію, с/в Будинок - стара цегла. Якісний, новий ремонт, світла квартира, всі необхідні меблі та техніка. Опалення централізована, бойлер, кухонна плита газова. Опалення центральне. Панорамні вікна, які виходять в двір з видом на місто. Запрошуємо вас на перегляди

можна з тваринами
Саксаганського вул., 85/23

ОРЕНДА 2-х кім кв 67м центр міста Саксаганського 121, ЖК Botanic Towers, будинок з світлом без відключень, розташований подалі від дороги, є паркінг, поряд метро Університет та красивий ботанічний сад, квартира щойно після косметичного ремонту має велику гостьову кімнату поєданану з кухнею та окремо затишну спальню, якісний сучасний ремонт, є все необхідне для комфортного проживання, великий санвузол з ванною та душем, бойлер, сервісна служба охорони

Саксаганського вул., 121

Без заставної суми. Ціна 30000 з комунальними та 3 разовим прибиранням з заміною постільної білизни. Чудова квартира в стильному відреставрованому історичному будинку в одному з найпрекрасніших куточків Києва. Розташування пропонує вам відмінну відправну точку для відвідування всіх визначних памяток, ресторанів, модних бутіків та знаменитих художніх галерей, що дозволить Вам залишатися у центрі всіх подій! Станція метро (5 хв. ходьби) дає можливість легко досліджувати всі захоплюючі місця Києва. У вітальні є зручний диван, а в окремій спальні – велике ліжко. Ванна кімната з приємною натуральною камяною підлогою. У квартирі свіжий ремонт, повністю мебльована.

Саксаганського вул., 13/42

ТОП локація . Оренда двохкімнатної квартири в самісінькому центрі Києва. Шевченківський р-н., вул. Саксаганського 102. Метро "Унівеситет", " Вокзальна" в пішій доступності. Царський будинок- дуже теплий та доглянутий. Є ліфт . Біля будинку передбачена парковка. Квартира розташована на 3 поверсі. Висота стель 4 м. Дві окремі кімнати, санвузол сумісний, великий балкон . Вікна виходять на вулицю Саксаганського. Комплектація усім необхідним . Біля будинку вся необхідна інфраструктура .

можна з тваринами
Саксаганського вул., 102

Здається 1кім.кв. в центрі міста, вул. Саксаганського на перетині з вул. Тарасівською, середній поверх. Вся необхідна побутова техніка ( кондиціонер,бойлер,пральна машинка,холодильник, смарт-ТВ,роутер). Велика перевага -будинок не над дорогою, вікна виходять в тихих двір, вуличного шума немає. Затишна,світла,чиста . Заскленна лоджія. Поруч ботанічний сад та парк Університета Шевченка, метро в пішій доступності 15 хв по шикарному центру міста на три напрямки. Квартира вільна. Здається 1й акуратній людині або парі.

ексклюзив
Саксаганського вул., 54-56

Не Співпрацюю! В будинку є генератор! Пропонується квартира в елітному ЖК Royal Tower у центрі Києва. Якісний ремонт з використанням найкращих екологічних матеріалів. Вбудована техніка Bosch, пральна машинка із сушінням, кондиціювання, блекаути для комфортного сну. Сантехніка Grohe, Villeroy and Boch. Великий плазма Samsung 55 дюймів. Сигналізація, відеоспостереження, консьєрж на ресепшені. Брендова техніка та меблі від світових виробників. У будинку СПА центр та фітнес включено у вартість проживання, велика дитяча кімната з нянею. На даху величезний парк на 360 градусів із гойдалками.

ЖК Royal Tower Дизайнерська. Видова! Генератор

Квартира в історичному центрі столиці. Вул.Саксаганського, 45.. 5 поверх. Загальна площа 38м2. Обладнана меблями та технікою.( пральна машина, холодильник, кондиціонер, газова поверхня ) В квартирі зроблений косметичний ремонт. Вікна виходять в тихий, зелений двір. До ст. м. Українських героїв 10 хв. пішки. Ціна 35 000грн.

Долгосрочная аренда. Саксаганского, 45. Центр.

У будинку є генератор на ліфт і воду. Пропонується в оренду 2-кімнатна квартира в престижному житловому комплексі Royal Tower, розташована в центрі Києва за адресою: вул. Саксаганського, 37К. Квартира має повну комплектацію побутової техніки, включно з пральною машиною, мікрохвильовою піччю та посудомийною машиною. Для зручності мешканців у квартирі встановлено фільтр на всю воду. В квартирі є гардеробна, балкон, кондиціонер та ванна кімната. На даху будинку розташована лаунж-зона для відпочинку, а також в будинку є власний спортзал та SPA. За окрему плату є можливість орендувати паркомісце. Всього за 5 хвилин ходьби від комплексу знаходиться станція метро "Олімпійська", що дозволяє швидко та зручно дістатися будь-якої точки міста. Навколо будинку розташовано багато кафе, ресторанів, маркетів, а також дитячі садки та школи. Запрошуємо на перегляд. A 6. 1 7 6

можна з тваринами
Саксаганського вул., 37к

Вашій увазі пропонується квартира в центрі міста в суб-оренду. Обладнано під нотаріальну контору. Останнім часом використовувалася як офіс. Площа: S=94m2. в оренду здається половина. У царському будинку Києва з чистим парадним! Висота стель 3.5м2. Квартира розташована на другому поверсі пятиповерхового будинку. Вікна виходять на вул. Саксаганського та вул. Володимирська. Квартира простора і світла. Хороший стан, підїзд акуратний, кодовий замок, магазин, поруч розважальних закладів, ТРЦ «Gulliver», НСК «Олімпійський». У пішій доступності три станції метро Університет, Олімпійська, Вокзальна. Хрещатик 5 хв на авто. ID: 79339

Саксаганського вул., 42

Актуально! Можливі перегляди! Оренда 5к квартири в Києві, Шевченківський р-н, вул. Саксаганського, 58, ст.м. Університет, 162 кв.м, 6/7 пов., 4 спальні, 2 с/в, . Пропонується в оренду 5-кімнатна квартира. Квартира в царському будинку з високими стелями. Вікна виходять на три сторони. 4 спальні, велика вітальня з діючим каміном, окрема кухня-їдальня. Два окремі с/в, підігрів підлоги, класичний ремонт. Квартира укомплектована необхідною технікою і меблями.

Саксаганського вул., 58

Житлові комплекси у Київ

В будинку є генератор! І поки не вимикають світло! Пропонується квартира в елітному ЖК Royal Tower у центрі Києва. Якісний ремонт з використанням найкращих екологічних матеріалів. Вбудована техніка Bosch, пральна машинка із сушінням, кондиціювання, блекаути для комфортного сну. Сантехніка Grohe, Villeroy and Boch. Найновіший і зручний матрац із 10000 пружин. Ексклюзивна кухня із імітацією вікон. Острівна дизайнерська витяжка. Великий плазма Samsung 55 дюймів. Сигналізація, відеоспостереження, консьєрж на ресепшені. Брендова техніка та меблі від світових виробників. У будинку СПА центр та фітнес включено у вартість проживання, велика дитяча кімната з нянею. На даху величезний парк на 360 градусів із гойдалками.

Саксаганського вул., 37к

Без комісійних ! Вашій увазі пропонується в оренду 2-к квартира в центрі міста вул.Саксаганського 43 . Квартира розташована на 4 поверсі . Дуже гарна квартира з необхідними меблями та технікою та висотою стелі в 4 метри. Встановлені лічильники на воду , є газ , встановлений бойлер , пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, телевізор, інтернет та і багато іншого з техніки. Дві окремі кімнати. Також в квартирі є балкон який засклений. Поруч є школа , садок , магазини , зупинки , метро . Телефонуйте та записуйтесь на перегляд .

можна з тваринами
Саксаганського вул., 43

Сдам двухкомнатную квартиру ул. Саксаганского, 131Б. Царский дом после реконструкции в 1988году. Потолки 3,5 м. Вторая линия, тихий двор. В доме есть лифт, закрытый двор со шлагбаумом с бесплатной парковкой (заезд с ул. Жилянской и ул. Саксаганского). Две отдельные спальни 12,3м2 и 26,3м2, кухня, санузел с ванной, большой застеклённый балкон (8м2) со шкафами для хранения (можно использовать как кабинет). В квартире есть двуспальная кровать, мебель на кухне, стиральная машина, бойлер, холодильник. Отличная транспортная развязка, рядом вся инфраструктура. До ст. метро Университет и Ботанического сада - 800 м.

Саксаганського вул., 131Б

ПЕРША СДАЧА! СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ! ЦЕНТР! Є можливість доукомплектувати кімнату під орендаря. Пропонується в оренду 3к квартира по вул Саксаганського 121 в ЖК «Botanic towers». Велика гардеробна. Два балкона-1 великий, можна використовувати як кабінет чи lounge зону. 2 Повноціних санвузли. Є пральне приміщення. Укомплектована всією необхідною технікой і мебелью: 3 кондиціонера, посудомийна машина, двоспальне ліжко, розкладний диван, 2 телевізора і багато іншого. Є можливість орендувати підземний паркінг. Тварини обговорюються. Розвинута інфраструктура: метро «Університет», «Вокзальна» в пішій доступності, кафе, магазини, ресторани. 1100$+ком.посл. Комісія 50% Контактна особа Андрій 097640133пять, 063708999сім

можна з тваринами
Саксаганського вул., 121

Світло не вимикають! Оренда, престижної 3 кімнатної квартири 144 м² в елітному ЖК «Botanic Tower», що знаходиться за адресою: Саксаганського, 121. Будинок розташований в серці столиці, за 10 хвилин пішки від метро Університет. Дуже світла і затишна квартира розміщена на 20 поверсі, звідки відкривається неймовірна панорама на місто Київ. Простора квартира з прекрасним плануванням: велика кухня-вітальня з відокремленою зоною відпочинку та виходом на балкон; яскрава дитяча, зроблена з усіма зручностями для малечі; окрема спальня виконана в пастельних тонах, два санвузли (з ванною та душовою) та містка гардеробна в холі. Встановлені дорога техніка та меблі, які підібрані зі смаком до інтерʼєру. Будинок має власну прибудинкову територію, ресепшен, підземний паркінг, два дитячі майданчики та спортивну зону. Поруч мережеві супермаркети, дитячі садочки та школи, кафе та ресторани, відділення банків й пошти. В 5 хвилинах на авто Універмаг Україна, ботанічний сад ім. Фоміна, парк Шевченка та Національний цирк. Додатковою перевагою буде гарна транспортна розвʼязка, біля будинку зупинки громадського транспорту, в пішій доступності метро Університет та Вокзальна. Дзвоніть та записуйтесь на перегляди, за додатковою інформацією звертайтесь за номером вказаним в оголошенні.

Саксаганського вул., 121

#8071 Довгострокова оренда квартири в елітній будівлі Royal Tower. Квартира складається з великої вітальні, спальні, окремої кухні, просторого та зручного санвузла, та передпокою. У квартирі в наявності: двоспальне ліжко, розкладний гостьовий диван, вбудовані шафи, підігрів підлоги, тихі кондиціонери, два смарт-телевізори, високошвидкісний інтернет та ТБ. У квартирі зроблений сучасний дизайнерський ремонт, зручні меблі, сучасна кухня з дорогою технікою: пральна машина, електричний бойлер, якісна сантехніка. Весь інтерєр виконаний якісно, із сучасних, екологічно чистих матеріалів. Встановлено лічильники на воду, електрику та опалення. Встановлено терморегулятори із можливістю регулювати температуру зон підлоги та батарей. Для орендарів безкоштовне відвідування елітного спортклубу з тренажерами та із зоною СПА. Також у будівлі знаходиться парк на даху, лаунж-зона для бізнесу та ігрова кімната для дітей. Будівлю та прибудинкову територію обладнано відеоспостереженням. Ресепшен та охорона працюють 24 години. ЖК Роял Тауер – це будівля преміум класу з високим рівнем безпеки. На пішохідній дистанції є багато ресторанів, кафе, торгові центри Олімпійський та Гулівер. НСК Олімпійський, метро Олімпійська та пл. Льва Толстого знаходяться за 5 хвилин ходьби.

#8071 Оренда 2к квартира 64м2 ЖК Royal Tower Саксаганського, 37

Пропонується видова 2-кімнатна квартира в історичному центрі міста Адреса: вул. Саксаганського, 37к, ЖК "Royal Tower" ( Будинок з генераторами на ліфти ) Опис ЖК: Житловий комплекс "Royal Tower" побудований за останніми технологіями та має власну інфраструктуру: Презентабельна вхідна група Лобі-бар Власний spa-комплекс Тренажерний зал Дитяча кімната На даху розташований парк для відпочинку та споглядання захоплюючих пейзажів міста Якісне оздоблення підїздів Все створено для комфортного та розкішного проживання мешканців. Квартира: Розташована на 16 поверсі 32-поверхового будинку Загальна площа: 65 кв.м Планування: кухня-студія 30 кв.м, окрема кімната, багато шаф, 2 лоджії, санвузол суміжний Обладнання: 2-камерний холодильник Посудомийна машина Варильна поверхня Духова шафа Витяжка Пральна машинка Кондиціонери Ліжко з ортопедичним матрацом Розкладний диван у кухні-студії Шафи в санвузлі Лоджія з чудовим видом на місто Санвузол: Суміжний Душова кабіна Бойлер Консольний унітаз Інфраструктура будинку: 24/7 охорона та система відеоспостереження 3 сучасні безшумні ліфти, окремий вантажний ліфт Генератор на ліфти Лічильники на воду та електроенергію Гостьовий паркінг біля будинку Трирівневий паркінг з окремим входом за додаткову плату

Саксаганського вул., 37к

Світла затишна квартира в класичному стилі. Три спальні. Тихо. Парковка у дворі. Автономне опалення. Три балкони.

Саксаганського вул., 44б

Без заставної суми!!! Оплата за за перший і другий місяць + комісія. В вартість оренди входять всі комунальні і 3 прибирання на місяць з заміною постільної білизни. В квартирі установлений EcoFlow. Невелика затишна квартира у багатоквартирному будинку. Зручне розташування та унікальний дизайн подарують Вам незабутні враження. Квартира оснащена усім необхідним для комфортного проживання. Є зона відпочинку з великим ліжком, обідня зона з мікрохвильовою піччю і ванна кімната з душовою кабіною. Панорама з вікна – на вулицю Саксаганського. Однією з переваг будинку є його місцезнаходження – діловий та культурний центр Києва. Всього за три хвилини ходьби від будівлі, розташований торгово-розважальний центр "Гулівер" з різними магазинами, ресторанами, кінотеатром та цілодобовим супермаркетом. Головна вулиця Києва - Хрещатик, розважальний центр "Арена сіті" та інші визначні памятки міста розташовані в пішій доступності від будівлі. Найближча станція метро - "Палац спорту" - лише за дві хвилини ходьби. Квартира для тих хто не марнує час на приготування їжі і цінує свій час.

можна з тваринами
Саксаганського вул., 7

Здається в оренду офісне приміщення в житловому фонді. Шикарна локація центру міста. Загальна площа 250 м2 , 5 просторих світлих кабінетів після косметичного ремонту. Дуже низькі тарифи на комунальні послуги, 2 безкоштовних паркомісця в дворі. Закритий двір, 2 входи в будинок з фасаду та із двору. Офіс можна розділити на житлову та офісну зону. Тим самим поєднати роботу і дім в одній локації. Дзвінки приймаємо пн-пт з 9:30 -18:00 В інші не робочі часи можете залишити заявку в телеграмі або в вайбері

Саксаганського вул., 23

Світло не вимикають! Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Саксаганського вул., 9

Перша здача. Пропонуємо вам ексклюзивну 3-кімнатну квартиру у самому серці Києва, за адресою вул. Саксаганського, буд. 78. Зроблений високоякісний дизайнерський ремонт із використанням екологічних матеріалів. У квартирі: - 3 просторі спальні, кожну з яких можливо легко трансформувати в вітальню; - 2 гардеробні кімнати; - роздільний санвузол; - простора кухня- вітальня з окремою критою терасою Крім того, квартира оснащена: Кухня: газова поерхня, холодильник, посудомийна машина; В кожній спальні: всі необхідні меблі, в детячий- два ліжка два пінаи, два стола з кріслами; Кондиціонерами у кожній кімнаті для регулювання температури за вашим бажанням. Зроблена шумоізоляцією стін та стелі. Також у квартирі є: два балкона ,один - не засклений, з гарним видом на місто, один - заскленний- як додаткова літня кімната.

Саксаганського вул., 78

Саксаганського 37к, ЖК "Royal Tower", будинок 2017 року, побудований за останніми технологіями, з власною інфраструктурою, презентабельна вхідна група, лобі-бар, власний spa-комплекс, тренажерна зала, простора дитяча кімната, на даху власний парк з двома барами для відпочинку та споглядання захоплюючих краєвидів міста, якісне оздоблення підїздів, все виконано для комфортного та розкішного проживання мешканців, японські швидкісні безшумні ліфти • 3р, 25-й поверх, площа: 140,0\86,0\20,0; В квартирі виконано дизайнерський ремонт з використанням матеріалів провідних світових брендів. Повна комплектація меблями та технікою, є посуд. За плануванням: кухня, вітальня, гардеробна, 2 с/в, кабінет (дитяча), спальня. З вікон відкривається захоплюючий краєвид на місто! Готові на безготівковий розрахунок Є генератор на ліфт та воду у будинку Підземний паркінг використовують як сховище

Саксаганського вул., 37к
1 - 24 з 33 результатів