Пропонується в оренду сучасна квартира-студія в ЖК Акварелі-2. Квартира-студія, невелика (24 кв.м.), але укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. В кімнаті: диван, письмовий стіл, шафа, кондиціонер, телевізор, інтернет. Санвузол поєднаний (душова кабіна, бойлер, пральна машина). Доглянута територія ЖК з великою кількістю кавярень, магазинчиків та салонів краси. Хороша транспортна розвязка: маршрутки до Теремки, ВДНГ, Академмістечко, Житомирська і т.д. Біля будинку супермаркети «Новус», "АТБ". Вартість оренди –8500 грн.

Першотравнева, 24Г

Унікальна пропозиція! Пропонується в оренду видова квартира з терасою в ЖК Акварелі-2, м. Вишневе, вул. Першотравнева (М. Приймаченко) 24а. Площа: 130 м². Поверх: 16/16. Будинок 2019 р, 2 ліфта (є вантажний). Квартира дворівнева і має зручне планування: - 2 окремі спальні, - кабінет, - простора кухня, обєднана з вітальнею, має вихід на балкон; - санвузол з підігрівом підлоги, - господарське приміщення/комора, - тераса 21 м². Квартира простора і світла, висота стелі 3м, панорамні вікна. В кімнатах двоспальні ліжка з якісними ортопедичними матрацами, шафи на замовлення. Вбудована кухня облаштована необхідною побутовою технікою, в т.ч. великою посудомийною машиною. Простір ефективно зоновано: зона для приготування, "острів"-столова та вітальня з зоною відпочинку. Є 2 кондиціонер (другий нещодавно встановили на 2му рівні), бойлер на 150л, плазмовий телевізор. Лічильники на опалення. "Родзинка" квартири це тераса 21 м² з неймовірним видом. Це унікальна пропозиція в цьому ЖК. Заходи сонця, душевні посиденьки з друзями, місце для занять йогою та барбекю зона - тераса дає безліч можливостей! Охоронна сигналізація, відеодомофон з камерою на коридор і перший поверх, відеонагляд всього поверху, в парадному і ліфтах. Ця квартира має ряд переваг, враховуючи можливий блекаут: 1. Квартира дуже тепла, навіть без опалення. Південна та західна сторона. Будинок побудований з червоної цегли+утеплення. 2. В квартиру заведено інтернет оптиковолокно. 3. Газовий гриль з комфоркою. 4. Тераса, яку можна використовувати як холодильник, для зберігання технічної води та приготування їжі на газу на грилі. 5. Куплений інверторний генератор 2кВт. 6. Власник може обладнати водопостачання, яке не залежить від світла. Поруч сквер та парк з водоспадом, супермаркети Novus, Сільпо, Фора і АТБ, безліч кавярень і кафе, спортзал з басейном, Нова пошта, МакДональдс. Є багаторівневий підземний паркінг і гостьова парковка. До ст. метро Теремки - 9км. Якщо ви мріяли про світлу, затишну квартиру, де вдосталь місця, без сусідів зверху, неймовірними заходами сонця на терасі, ще й автономну при блекаутах- це ваш варіант. За додатковими деталями - звертайтесь за телефоном або в телеграм. Квартира звільняється з 10.08 (можливий виїзд і раніше). Є відеогляд квартири та за потреби надішлю планування.

Першотравнева вул., 24а

Сдается в долгосрочную аренду 1-я смарт- квартира32м2 в ЖК Акварели 2 в Вишнёвом ул Первомайская 24г. Балкон застеклён. Есть все для проживания: бойлер, стиральная машина, холодильник, микроволновая печь, варочная поверхность, телевизор, кондиционер, счётчики воды, тепла, электроэнергии. Стоимость аренды8300+ залог +комуналка+ риэлторские2000

власник
Долгосрочная аренда квартир

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Вишневе

Географія Вишневе