можна з тваринами
Панаса Мирного вул., 33

Довготривала оренда 1к квартири в новобудові Чекаємо на порядних людей, сімю з дітками. Або одну-дві людини. Меблі, Інд опалення, холодильник, пральна машина, телевізор, духова шафа. Квартира вільна, заселення можливе протягом одного-двох днів. Телефонуйте, покази за домовленістю.

Панаса Мирного улица, 14/3Б, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 11000.0 UAH

Здається в оренду 1 к квартира з ремонтом, є всі необхідні меблі та техніка, індивідуальне опалення, поруч зупинка, ТРЦ, магазини, кафе.

Панаса Мирного улица, 16/2, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 11000.0 UAH

2к Озерна П. Мирного 29/1 площа 54м², поверх 4/10, ремонт, меблі техніка без тварин, бажано місцевим і на довгий термін Ціна 12000грн/міс. +к.п.

Панаса Мирного вул., 29/1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2к Озерна Панаса мирного, 28, 8/9 Меблі і техніка. Мають поставити пластикові вікна. Можна з тваринками 10 000 грн

Панаса Мирного вул., 28

Оренда 1 к Озерна провулок Панаса Мирного 2, Рауш. Індивідуальне опалення. Середній поверх. Ремонт, мебель, техніка. Без тварин. Вільна. 10 000 грн.+кп

Панаса Мирного вул., 2

2 кімнатна квартира Район Озерна Вул Панаса Мирного 28 Поверх 8/9 Євро ремонт Меблі Техніка Опалення централізоване Для порядних людей Можна з тваринами Поряд,трц,школа, садочок,нова пошта,зупинка,супермаркет За детальною інформацією звертайтесь за вказаним номером телефону або пишіть на Viber

Оренда 2 кімнатної квартири

Довготривала оренда, орієнтир - 28 школа, Панаса Мирного 27 Квартира повністю укомплектована меблями і технікою Велика кухня, з кухні просторий балкон, туалет і ванна окремо, є кладовка, яка може бути як гардеробна Є вся необхідна техніка : пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, роутер

Оренда  1 кімнатноі квартири, Озерна

Оренда 1 кімнатної квартири на Озерній. ЖК Золота Підкова. Панаса Мирного 18б (біля ТЦ «Агори»), новобудова, індивідуальне економне опалення, меблі, техніка. 5 з 10 поверх. 45 м2 площа. Заскленний балкон. Є відеоогляд. 10000 + комунальні.

Оренда 1к новобудови на Озерній. Агора. Укомплектована. 10000+кп

Оренда 3 к квартири Панаса Мирного Окремі кімнати Індивідуальне газове опалення посудомийна, машина бойлер. 6 спальних місць

оренда 3 к квартири Озерна

Квартира вже вільна. Добротний стан, меблі та техніка. Фото відповідають пропозиції. Довгострокова оренда для пари або одної особи без тварин та шкідливих звичок. Оперативний показ Телефонуйте

Панаса Мирного проезд, 7, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 10000.0 UAH

Здам 3к квартиру на Озерній, вул Панаса Мирного 21/3. Поверх 5 сімї без шкідливих звичок. Меблі (два односпальні ліжка, одне двоспальне ліжко, диван, шаф-купе, 2 письмові столи) Всі кімнати окремі. Великий коридор, холодильник, мікрохвильова піч, посудомийка. Без тварин.

Панаса Мирного вул., 21/3

2к Озерна, пров. Панаса Мирного 3, Рауш ( біля Чайки). Поверх 2/10 Площа 70 м.кв. Індивідуальне опалення, меблі, техніка. Можна з тваринкою. Ціна 11000 грн + комунальні

можна з тваринами
Панаса Мирного вул., 3

власник
Панаса Мирного улица, 21/4, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 6500.0 UAH

Здаємо в довгострокову оренду 1к квартиру, район Озерна, поруч 28 школа. Квартира простора, не кутова, світла та тепла, з гарним виглядом з вікна. Укомплектована меблями, техніка відсутня. Для порядних, платоспроможних людей без тварин. Показ по домовленості, деталі за телефоном.

Панаса Мирного улица, 31/5, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 8500.0 UAH

Квартира з двома балконами ,2 кімнати ,косметичний ремонт,поряд садочок ,школа ,супермаркет ,взимку тепла

Панаса Мирного вул., 27

Здається на довготривалий термін Без тварин Поряд вся інфраструктура ( супермаркет, садочок, школа )

Панаса Мирного улица, 1, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 11000.0 UAH

Здається на довгострокову оренду 3к квартира на кінцевій зупинці Озерної. Гарне розташування, поруч зупинка, супермаркети, школа і дитячий садок. В квартирі всі необхідні меблі та техніка, в кожній кімнаті є спальні місця, холодильник, пральна машина. Ціна 9000грн + комунальні послуги.

ул. Панаса Мирного, 30, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 9000.0 UAH

Дослідити місцевість

Здається 3 кімнатна квартира Район Озерна Вул Панаса Мирного28/3а Індивідуальне опалення Кімнати окремі Є посуломийна машина Телевізор Бойлер Можна з тваринами Вільна

Оренда 3 кімнатної квартири

Здам 1км квартиру з ремонтом у новому будинку на Озерній (Агора) охайним і порядним людям. Зроблений сучасний ремонт, якісні меблі та побутова техніка,кондиціонер(тепло/холод), тепла підлога у ванній. Дуже гарна інфраструктура, поряд торгові центри, супермаркети.

Панаса Мирного вул., 19

Виняткова пропозиція! Здається в оренду розкішна 1-кімнатна квартира в ЖК Проспект, район Виставка! Це дійсно чудова можливість орендувати найкраще житло в місті! Характеристики: Зручний третій поверх: Ніхто не любить високі поверхи це ідеальний вибір! Не кутова, дуже тепла: Зима не буде проблемою! Повністю мебльована: Два розкладні дивани, холодильник, пральна машинка все, що вам потрібно для життя! Локація: Розвинена інфраструктура: Усе поруч, ви будете в самому центрі подій! Супермаркет АТБ купуйте все, що потрібно! Ринок свіжі продукти на кожен день! Зупинка громадського транспорту зручний доступ до всього міста! Аптеки, банк, кафе все для вашого комфорту! Школа, дитячий садок ідеальне місце для родини! Умови оренди: Без тварин: Зберігаємо чистоту і порядок! Це ваш шанс жити у фантастичному місці! Не пропустіть цю унікальну можливість! Телефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд. Ви заслужили найкраще і це воно!

Панаса Мирного улица, 1, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 11000.0 UAH

Без тварин

Панаса Мирного вул., 29/1

Здається в оренду 3 кімнатна квартира на Озерній. Меблі та побутова техніка в наявності. На тривалий термін. Без тварин.

Панаса Мирного улица, 32, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 10500.0 UAH

1, 5к кВ з дизайнерським ремонтом! Площа - 52 - перша здача - повністю укомплектована - вільна Огляд в будь-який час по домовленістю!

Панаса Мирного улица, 16/2, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 18000.0 UAH
1 - 24 з 25 результатів

Географія Хмельницький