Здається в оренду двокімнатна квартира по вул Науковій 74 (район Нептуна). Квартира розташована на 5 поверсі з 10. Площа кваритири 53м.кв, площа кухні 9м.кв. Квартира чеського планування. Кімнати ізольовані. У кожній з кімнат є засклена лоджія. В коридорі облаштована гардеробна. Санвузли розлільні (ванна, туалет). В квартирі косметичний ремонт. Металопластикове вікно в кухні. Вікна квартири виходять на схід. Побутова техніка. Домофон. Закритий коридор на 2квартири. Є можливість паркуавання автомобіля. Вартість оренди 12000грн. Ключі на руках. Відеогляд.

Наукова вул., 74

Оренда 3-х кім квартири в гарному житловому стані,дві кімнати ізольовані,одна прохідна,є всі необхідні меблі і побутова техніка,чудова локація все поруч школа,садочок,магазини,зупинка траспорту.Вільна,можна з маленьким песиком.

Оренда 3-х вул.Наукова

Пропонуємо і оренду 2- х кім квартиру по вул. Наукова (район вул. Симоненка). Кімнати та санвузол ізольовані. В квартирі хороший житловий стан, є всі меблі та побутова техніка (мікрохвильовка, пилосос, пральна машинка, витяжка, газова плита). Бойлер на підігрів води. Гардероб для зберігання речей. Засклений балкон. Центральне опалення. Відмінне місце розташування, хороша транспортна розвязка, відмінна інфраструктура (школи, садочки, поліклініка, супермаркети - все поруч). Пропозиція від рієлтора. Всі деталі та уточнення за телефоном. Без сп.

Наукова вул. Франківський район

Оренда 1км. квартира Наукова рн Аквапарку площею 37м2 , на 7 поверсі з євроремонтом, меблі і побутова техніка. Меблі і побутова техніка. Гарне планування: кімната ізольована з виходом на балкон засклений , кухня простора, коридор, вигоди разом. Квартира простора та світла. Ліфт працює, осбб. Розвинена інфраструктура, поруч Сільпо , школи , садочки . Ціна 11000грн. Вільна. Без тваринок.

Наукова вул., 4
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1 кім квартира у радянському стані. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, тоді телефонуйте.

Наукова вул., 1

Будинок знаходиться поруч таких вулицях Наукова, Володимира Великого, Тролейбусна. Поруч багато магазинів, супермаркет, аквапарк, ринок, громадський транспорт тролейбуси, автобуси, трамвай. Квартира в цегляному будинку, є усі необхідні меблі, побутова техніка, при потребі постіль та посуд. Інтернет проведено. По даному обєкту без співпраці з АН.

Научная улица, 12, Научная, Львов, Львовская 7000.0 UAH

Оренда 3 кімнатної квартири,вул. Наукова -Трикімнатна квартира 66 м.кв. з новим ремонтом (перша здача) у тихому спальному районі з зеленою зоною навколо будинку. -Поруч великий АТБ (2 хв. пішки) і Сільпо (5 хв. пішки). -Поверх: 9, ліфт є. -Планування: спільний коридор, далі у квартирі - три кімнати, окрема кухня, окремо ванна кімната та окремий туалет, а також великий коридор з дуже великою шафою купе, два великих балкона-лоджії. -У кухні: посудомийка, газова плита з духовкою, пральна машина, холодильник, тостер, каво-машина, електрочайник, великий стіл (розсувний). -У квартирі є швидкісний інтернет, WiFi, а також підключення через Ethernet кабель. ціна 500 $ код: 8642

Наукова вул., 12

Здається в оренду простора 2-кімнатна квартира в Франківському районі Адреса: вул. Наукова 30, Львів Площа: 53 м² Кімнати: 2 Поверх: 4/9 Ціна: 12,000 грн/місяць + комунальні послуги Опис: Пропонуємо в оренду світлу та затишну 2-кімнатну квартиру, з виглядом на вул.Наукову. Квартира знаходиться на 4-му поверсі 9-поверхового будинку. Планування: 1 кім з розкладним диваном та телевізором вихід на засклений балкон. 2 кім. з ліжком, робочим столиком та шафою Повністю обладнана кухня з усією необхідною технікою (холодильник, плита, духовка, мікрохвильова піч) Суміщений санвузол з ванною Балкон з видом на Наукову Зручності: Пральна машина Wi-Fi Супутникове телебачення Розташування: Будинок розташований у зручному районі з розвиненою інфраструктурою. Поруч знаходяться магазини, кафе, ресторани, школи, дитячі садочки, парки та зупинки громадського транспорту. Умови оренди: Орендна плата: 12,000 грн/місяць Застава: 12,000 грн Для додаткової інформації та перегляду квартири телефонуйте за номером.

Оренда 2 кім квартири вул.Наукова Франківський район

Оренда 2-х кімнатної квартири, 9/9ц, загальна площа 49 м². Кімнати ізольовані. У будинку є укриття. Ліфт.Район нового ЦУМу. Поруч є всі необхідні магазини, ринок, парк Горіховий Гай з озером та дитячим майданчиком, стадіон для пробіжок, зупинка трамваю та маршруток. Меблі та побутова техніка: ліжко 160*200, розкладний диван 140*200, плазмовий телевізор, роутер з Wi-Fi, холодильник, духова шафа, пральна машина, газова плита, пилосос, праска та прасувальна дошка, бойлер. Додаткові зручності: Москітні сітки на вікнах, щільні штори, великий балкон, підігрів підлоги. Без СП

можна з тваринами
Наукова вул., 55

Оренда 2к квартири по вул. Наукова Повер 5, площа 60 м.кв Новобудова Ізольовані кімнати Кондиціонер, ТВ, посудомийна машина Індивідуальне опалення, + підігрів підлоги Облаштована всіма меблями та технікою Розвинена інфраструктура Вартість оренди 550 доларів Код 1471

Оренда 2к квартири по вул. Наукова

Оренда 1 кім. квартири Вул. Наукова ( район ТЦ " Вам " ) Новобудова. Загальна площа 55 кВ/м. Поверх 7/9. Опалення автономне (є лічильник у квартирі + бойлер). Гарний житловий стан. Санвузол суміжний(велика ванна). В квартирі є вся необхідна техніка та меблі(двоспальне ліжко). Є кладовка та балкон. Готова до заселення. Для поселення розглядають орендарі без домашніх улюбленців. Ціна 15 000 грн + КП Торг

Наукова вул., 30

Оренда просторої 2 кім квартири в новобудові вул. Наукова площа 67 кв м , поверх 3/10. Ціна 500 дол + кп Квартира з євроремонтом, ізольована спальня з двох спальним ліжком , шафа , комоди, балкони , телевізор плазма, просто кухня студія з диваном , опалення індивідуальне (газовий котел) , поруч магазини , ТЦ . Вільна. Можна з дітьми та маленькими тваринками.

можна з тваринами
Наукова вул., 2д

Житлові комплекси у Львів

1 кім.кв. вул. Наукова вся побутова техніка( пральна машина, холодильник, плита, телевізор) повністю умебльована, диван розкладний, шафи, кухонні меблі, стіл БЕРУТь з котиком, або маленьким песиком Вільна ціна 8500грн +кп

БЕРУТЬ З ТВАРИНКАМИ 1 кім.кв. вул. Наукова

Здається в оренду 2 кімнатна квартира , кімнати ізольовані. За деталями телефонуйте Агенствам прохання не турбувати

Оренда 2 кім квартири  Наукова

2-кімнатна квартира у Франківському районі Львова в оренду довгостроково, помісячно. Локація - Наукова вул. Новобудова, ванна, балкон, гарний вид вікна, Зняти квартиру можна на тривалий термін, гарні умови, хороші власники. Оренда квартири двокімнатно з ремонтом, меблями, побутовою технікою.

Оренда 2-кімнатна квартира Львів Наукова Франківський район новобудова

ВІД ВЛАСНИКА! ЗДАЧА З 10 ЛИПНЯ! Новобудова, 58 м², четвертий поверх, індивідуальне опалення(2-ф котел), сучасний ремонт. Кімнати ізольовані, є балкон та всі необхідні меблі: двоспальне ліжко, диван, 2 великі шафи-купе... та побутова техніка: газова поверхня, духовка, холодильник, пральна машина, телевізор. Без домашніх улюбленців, тільки довготривала оренда. Зручне транспортне сполучення( перехрестя Стрийська-Наукова). Звертатися за номерами телефонів 09********92 - Ігор (Viber, Telegram) 454€+кв.пл.

власник
Оренда двокімнатної квартири вул.Наукова від власника

Здається в довготривалу оренду затишна однокімнатна квартира у Франківському районі м.Львова на вул. Науковій. Помешкання дуже світле та чисте, з ремонтом, всіма необхідними меблями та побутовою технікою! Є три спальні місця. До розгляду беруть поодиноких, сімейні пари та студентів. Перевагу надається парам без тварин та дітей. Район з розвиненою інфраструктурою та хорошою транспортною розвязкою! Поряд всі необхідні магазини, ринок, АТБ, Сільпо, аптеки, кафе.

Научная улица, 8, Наукова, Львов, Львовская 10000.0 UAH

Агентство нерухомості West Home пропонує оренду трикімнатної квартири на вул. Наукова. - Кімнати ізольовані - Два двоспальні ліжка в кожній кімнаті - Кондиціонер - Вся побутова техніка - Бойлер - Біде - Два балкони з підігрівом підлоги - Поруч багато супермаркетів, хороша транспортна розвязка Вартість 20 000 грн. + КП, По даному обєкту без співпраці з агентствами нерухомості

Научная улица, 34, Франковский, Львов, Львовская 20000.0 UAH