Здам квартиру - студію (є ще дві в цьому ж будинку) з усіма зручностями на вулиці Миколи Боровського 37 Х в Хаджибейському районі міста Одеси. В квартирі є все необхідне для проживання: великий холодильник, двохкамфорна хороша електроплита, електробойлер, пральна машина та інше. Територія будинку під відеонаглядом, має 4 магазини та перукарню, мініпарк та стоянку для машин як платну, так і безплатну. Поряд з будинком - зупинка 8 тролейбусу і 208 маршрутки. До Центру міста на автомобілі 10 хвилин, на громадському транспорті - 20 хвилин. За номером 06******05 З усіх питань телефонуйте в будь-який зручний час.

Здам квартиру з усіма зручностями в новому будинку з парковкой і магаз

Сдаётся квартира на ул. Боровского, д.37Т ПЕРВАЯ СДАЧА! УЖЕ ПОЛНОСТЬЮ УКОМПЛЕКТОВАННА!!! 1/9 этаж; Просторная комната; Застеклённый балкон; Новый холодильние и стиральная машинка; Залог 2 тыс грн Звоните!

Сдаётся квартира на ул. Боровского, д.37Т

Здам ну дуже стильну, красиву, сучасну, з дизайнерським ремонтом квартиру в новому будинку на вулиці Миколи Боровського 37 Х в Малиновському (нині Хаджибейському) районі міста Одеси. В наявності є ще одна квартира в цьому ж будинку за 4500. В квартирі є абсолютно все для комфортного проживання, що робить квартиру надзвичайно практичною та вишуканою. Будинок знаходиться на закритій охороняємій територіі з відеоспостереженням, декількома магазина, піцерією, невеликим парком, власною котельнею на пілетах (альтернативне паливо) та парковкою для автомобілів як безплатною, так і платною. Поряд з будинком - зупинка громадського транспорту - 8 тролейбусу та 208 маршрутки. До центру міста на автомобілі 10 хвилин їзди; на маршрутці та тролейбусі - 20 хвилин. З усіх питань, у тому числі й переглядів, телефонуйте 06******05

Здам ну дуже стильну  квартиру в новому будинку з парковкою магазинами

Сдам 1 к кв студию ул Боровского/ Микрон, 8/9 эт, квартира- студия, всё в одном пространстве. Общая площадь 20 м, двухспальная кровать, встроенная кухня, т/ душ. В светлых тонах. Не дорогие коммунальные услуги. Закрытая территория. До центра 15 минут на 8 троллейбусе или 208 маршрутке. лифт работает! Смотреть можно. Звоните, сообщения не всегда вижу! Освобождение 1го числа, смотреть можно.

Сдам 1 к кв ул Боровского 37х, новострой