Оренда 1кімнатної квартири на Академічному, електро будинок, є техніка, ліжко, диван на кухні ,здається на довготривалий період для порядних людей. Можна з дитиною. Ціна:13000грн +комунальні послуги.

Миколаївська вул., 29

Оголошення від РІЕЛТОРА! 1к квартира для 1 людини( хлопця або дівчини), фото відповідають, АГВ, нова пральна машинка, поруч зупинка громадського транспорту, супермаркети. Дзвоніть, на листи не відповідаю!

1к квартира на Миколаївській

Николаевская улица, 21, Академический, Винница, Винницкая 16000.0 UAH

Перша здача. Сучасний ремонт, меблі, техніка, індивідуальне електричне опалення. Нові меблі, нова техніка. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам однокімнатну квартиру на Академічному(Миколаївська)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Вашій увазі пропоную 1 кімнатну квартиру студію. Загальна площа квартири 40м2. Знаходиться у чудовій траспортній ровязці в районі Вишеньки. Квартира укомплектована усією необідною технікою для життя. Стан наближений до ідеала. Розвинута інфраструктура. Також у дворі є автостоянка. Детальніше зможу розповісти за телефоном. Телефонуйте або пишіть !

Николаевская улица, 19, Академический, Винница, Винницкая 13000.0 UAH

Здається в оренду затишна однокімнатна квартира площею 45 кв.м. Якісно виконаний євроремонт створює приємну атмосферу для проживання. Встановлено індивідуальне газове опалення, що дозволяє самостійно регулювати температуру в приміщенні та економити на комунальних послугах. Є балкон, який виходить з кухні, де можна насолоджуватися ранковою кавою чи вечірніми заходами сонця. www.youtube.com/watch?v=RYueJeB8MC8 - огляд Квартира обладнана усім необхідним для комфортного проживання, включаючи сучасну техніку та меблі. Розташована в молодіжному районі Академічний, що забезпечує зручний доступ до усіх необхідних інфраструктурних обєктів. Поруч знаходиться зупинка громадського транспорту, а також усього за 5 хвилин пішки можна дістатися до торгового центру. Ідеальний варіант для молодих людей чи пари, які цінують комфорт та зручне розташування. По іншим питанням звертайтесь ТІЛЬКИ до перевірених рієлторів та їх агентств. Дзвоніть або пишіть в чат, покажемо у зручний час.

Довготривала оренда 1к квартири. Миколаївська 27. Євроремонт

Здається в оренду затишна 1-кімнатна квартира, Миколаївська 29 з євроремонтом у спокійному районі. Загальна площа становить 48 кв.м. Квартира має індивідуальне електричне опалення, простору лоджію. Дім повністю електричний. Обладнана усім необхідним для комфортного проживання: пральна машинка, телевізор, електрична плита, холодильник та витяжка. Ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт та спокій. По іншим питанням звертайтесь ТІЛЬКИ до перевірених рієлторів та їх агентств. Дзвоніть або пишіть в чат, покажемо у зручний час.

Перша здача. Довгостроково. ЖК Академічний. Електричний будинок

Здається в оренду 3 кімнатна квартира . Кімнати окремі . Будинок електричний,для опалення встановлені електрорадіатори. Одна з кімнат не укомплектована, меблі встановляться під орендаря

Миколаївська, 33

В оренду на 3-4 місяці 2 кімнатна квартира на Миколаївській. Затишний двір. Вікна - на приватний сектор. Сучасна забудова. Ремонт. Дорогі, якісні італійські меблі. Без тварин

Николаевская улица, 14, Академический, Винница, Винницкая 18000.0 UAH