Оренда 3к квартири у Києві, Шевченківський р-н, Лисенка вул., 4, 83 кв.м, 6/7 пов., з ліфтом, 2 спальні, 1с/в, якісний ремонт. Квартира після ремонту 3 окремі кімнати: 2 спальні, вітальня, кухня, один санвузол. На кухні є засклений балкон. Вікна вітальні та спальні виходять на Золоті Ворота (схід), друга спальня, кухня, санвузол виходять у двір (захід). Оплата безготівково.

Лисенка вул., 4

Сдаётся двухкомнатная квартира полностью укомплектована и готова к проживанию в центре Киева Золотые ворота Закрытый двор Лысенко 4а Квартира находится на втором этаже Свет есть всегда

Лисенка вул., 4а

Адреса: вул. Лисенко, 2а (м. Золоті ворота). Клубний будинок, закрита територія, що охороняється. . Елітна квартира розташована на 4-поверхі 8-поверхового будинку з ліфтом. Загальна площа 122 м2. У квартирі є кухня-їдальня, вітальня, спальня, кабінет, 2 с/в. Приміщення обладнане кондиціонерами (у кожній кімнаті), інтернет-лінією, вбудованими шафами, вбудованою кухнею з усією побутовою технікою, обладнаними ванними кімнатами (ванна, душова кабіна, пральна машина та сушильна машина, бойлер) Чудова інфраструктура, метро Золоті ворота, магазини, ресторани, театри, музеї. Власне паркомісце у підземному паркінгу(150$) охорона території, своя електропідстанція, сховище

Лисенка вул., 2а

Оренда 5-к квартири в історичному центрі Києва, по вул. Лисенка 8, царський будинок! Пропозиція для справжніх любителів старого міста, з чудовим виглядом на Оперний театр! В квартирі виконано якісний та дороговартісний ремонт, в класичному стилі, кімнати вмебльовані, у гостьовій кімнаті встановлено діючий камін, на другому поверсі сауна! Встановлена сигналізація, а також зовнішній відеонагляд! В підїзді охайний ремонт, відеонагляд, встановлено новий ліфт, домофон! В закритому дворі є своє паркомісце для авто, з автонавісом! В дворі також, знаходиться дитячий майданчик! Квартира дворівнева, загальною площею 192.6 м2, знаходиться на 5-му поверсі! Стеля 3.80м. Планування: 1-й поверх: кухня- вітальня, гостьова кімната, кабінет, спальня та санвузол! 2-й поверх: спальня, сауна, санвузол, гардеробна, кімната вільного призначення! Поруч безліч ресторанів та кафе, різноманітних магазинів та все необхідне для комфортного проживання! З вікна цієї оселі, можна слухати музику, яка лунає з Оперного театру, та насолоджуватись чудовим виглядом на архітектуру старого міста! Пропозиція без комісії для орендаря! Для запису на перегляд, телефонуйте за номером в оголошенні!

Лисенка вул., 8

Оренда 3х кімнатної квартири.В самому Центрі міста, біля Золотих воріт. вул.Лисенка 4.Царський будинок, поверх 3/7.Є ліфт. Простора та затишна квартира. Велика вітальня з балконом(не заскленим)який виходить на затишну та спокійну вул.Лисенка.Спальня з кондиціонером. Ще одна з кімнат була зроблена під кабінет. Наразі вона як спальня, там розкладений диван. Якщо буде потреба поставимо письмовий стіл. Простора кухня з заскленим балконом у зелений двір.Район з гарно розвиненою інфраструктурою, до Хрещатика 10 хв.пішки. Розглядаємо субаренду.

можна з тваринами
Лисенка вул., 4