Здається 1-кімнатна квартира загальною площею 49 м2 з панорамними вікнами та утепленою лоджією в цегляному будинку в Личаківському р-ні за вул. Лисеницька. Код квартири - # 2 8 2 8 7 7 5 7 6 поверх з 9 (ліфт); новобудова; індивідуальне опалення (газове); двоконтурний котел; панорамні вікна ремонт. У квартирі: кухня; диван; двоспальне ліжко; шафа-купе; пральна машина; холодильник. Стильна квартира-студія має функціональне зонування яким передбачено поділ простору на зони спальні, вітальні та кухні. Кухня обладнана шафами для посуду, холодильником, газовою варильною поверхнею, мікрохвильовою піччю, витяжною вентиляцією, мийкою. Санвузол сумісний з ванною кімнатою. Квартира укомплектована двоконтурним газовим котлом, якісною сантехнікою, побутовою технікою, меблями та усім необхідним для комфортного тривалого проживання. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього телефонуйте за вказаним номером.

Лисеницкая улица, 2А, Лычаковский, Львов, Львовская 16500.0 UAH

Квартира по вул. Лисеницька                                    (бічна Пасічної) ПЕРШЕ ЗАСЕЛЕННЯєвроремонт, нові меблі та техніка,кімнати ізольовані, двоспальне ліжко, у одну з кімнат меблі доставлять під клієнтів,санвузол суміжний облаштований ванноюМПВ, 2 засклені балкони,гардероб, кладовкавсе необхідне для проживанняхороша інфраструктура: поруч школа ліцей, два садка у р-ні, магазини, Метро, поруч парк, до центру 15 хвЗа додатковою інформацією телефонуйте!

Лисеницька вул. Личаківський район

Оренда 16500 грн. Квартира-студіо в новобудові на Лисинецькій 2А (бічна Пасічна) 49м2 6 поверх Ліфт, паркінг на пульт При відключеннях світла: оптоволокно інтернет, газова плита Будинок на 2 під‘їзда Хороша транспортна розв‘язка, поруч АТБ, Сільпо, Метро тощо. Ціна 16 500 грн. торг Для пари або 1 людини +38********86 Влад

Оренда квартири-студіо в новобудові Метро, Пасічна, Вашингтона

Сонячна, парковка гостьова,все нове, кутова ванна, командор багато місця, кухня з посудом.та ін.побут техн.,в дворі цікавий дит.майданчик . Для порядних людей

можна з тваринами
Лисеницьна вул., 13 б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда 1 кімнатної квартири на вул. Лисеницька - Новобудова - Площа: 45 м2 - 7 поверх - Велика кімната, кухня з виходом на балкон - Мальовничий краєвид - Територiя під охороною, є пульт вiд шлагбаума. Ціна: 11500 грн + КП ( Код обєкту: 2724)

Лисеницьна вул., 19б

Житлові комплекси у Львів