БЕЗ КОМИССИИ! Просторная светлая квартира, S - 117 м², расположена на 3-ем этаже роскошного 5-ти этажного Особняка в центре Воздвиженки с видом на Замковую гору! Планировочное решение: холл, гостиная-столовая, кухня, 2 спальни, 2 с/у. В квартире выполнен дизайнерский ремонт. Меблирована и оборудована бытовой техникой. Все абсолютно новое. Закрытый двор с парковкой. Презентабельная входная группа с консьержем. Уникальная локация. Воздвиженка расположена в историческом центре Киева, в окружении гор. Изумительная архитектура района, живописные виды, рестораны, салоны, кондитерские, парки «Владимирская горка» и «Пейзажная аллея» создают атмосферу роскошного курорта.

Кожумяцька вул., 20 а

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Кожумяцька вул., 16б

Перша здача! Своя персональна тераса на даху з видом на зелені пагорби. У квартирі виконано дизайнерський якісний ремонт. Все нове. Встановлено техніку від провідних виробників. Дві окремі спільні та кухні-студія. Електричний камін в зоні відпочинку. Два санвузла. Зручне канальне кондиціонування (мульти-спліт система). Газове опалення. Підігрів підлоги в санвузлах та в холі. Лічильники на все. Закрита територія, парковка у дворі. Підземний паркінг у сусідньому будинку. Сигналізація, охорона. На території ЖК магазини, ресторани. Історичний район біля центру міста.

Перша здача! ЖК «Воздвиженка», Кожумʼяцька, 14 Поділ