Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Кирилівська вул. (Фрунзе), 37

До Вашої уваги Перша оренда. Квартира знаходиться в монолітному будинку, з якісним ремонтом, дуже світла. Сусіди ремонти вже зробили. Окрема спальня та кухня вітальня. Інверторний кондиціонер, пральна машинка на 7 кг, пилосос, холодильник, мікрохвильова піч, частково посуд. Все необхідне для життя є. Розвязка транспорту гарна, 5 хвилин міська електричка, 5 хвилин до трамваю який їде в центр, та до метро Оболонь та Контрактова площа, Почайна, маршрутні таксі та тролейбуси з вулиці Кирилівська та Вишгородська, Скляренко у всі напрямки кожні декілька хвилин. Поряд ринок, Сільпо та планове відкриття ТЦ біля ЖК, комплекс складається з 4 будинків на перших поверхах комерція, магазини та послуги на любий смак, смачні суші. Дитячий майданчик. Комунальні не високі, звичайний тариф, консьєрж при вході, гарне місце поряд парк. Оренда можлива на різний термін. При необхідності можливе додаткове наповнення в квартиру. Представник власника, комісія 5000 тис. грн. Телефонуйте, Перша оренда!

Перша оренда 1 кімнатна квартира, ЖК Навігатор

Кирилівська вул. (Фрунзе), 14

Без тварин. Здається 3-кімнатна квартира на Подолі, вул.Кирілівська 118. Зручне розташування у центрі Київа: поруч парк, школа, стадіон, бассейн. Добра транспортна розвязка. 15 хвилин до метро Контрактова Площа, 15 хвилин до метро Лукянівська, 15 хвилин пішки до метро Почайна.

Кирилівська вул. (Фрунзе), 118

Сдается 2-х комнатная квартира, на длительный срок. Подольский район, улица Кирилловская возле стадиона "Спартак". Удобная транспортная развязка в 10 минутах езды три стации метро: Лукьяновка, Тараса Шевченка и Почайная. Дом Сталинка, кирпичные стены, высокие потолки. Квартира очень теплая с новым ремонтом. Балкон застеклен, стоят пластиковые окна. Есть бойлер и кондиционеры в каждой комнате. Кухня укомплектована: посудомойкой, газовой варочной поверхность, духовой, шкаф, микроволновка. Холодильник и стиральная а машина будут куплены при необходимости. В коридоре 6 метровый встроенный шкаф. Есть возможность заехать со своей мебелью для спальни, либо хозяева готовы купить мебель по необходимости. Рядом Сквер, школа, садик, стадион "Спартак", Новая почта, супермаркет Фора. В пешей доступности "Эпицентр", гипермаркет "Ашан". Во дворе есть собственный гараж обсуждается при сдачи. Без животных.

власник
Кирилівська вул. (Фрунзе), 118/2

Оренда квартири Пропонується сучасна квартира з авторським дизайнерським ремонтом у житловому комплексі "044", що розташований в Подільському районі Києва за адресою: вулиця Кирилівська, 37-А, буд. №2. Квартира знаходиться на четвертому поверсі. З її вікон відкривається чудовий вид на історичний центр міста та затишний внутрішній двір будинку. Квартира повністю укомплектована сучасною побутовою технікою та високоякісними меблями відомих закордонних виробників. Також встановлені індивідуальні лічильники на гарячу та холодну воду, опалення та електрику. Радіатори опалення обладнані терморегуляторами, що дозволяє самостійно контролювати витрати на опалення. Для відпочинку та дозвілля мешканців у комплексі є добре облаштована територія закритого внутрішнього двору з декоративними зеленими насадженнями. Це створює приємну та спокійну атмосферу для прогулянок та відпочинку на свіжому повітрі. Однією з великих переваг житлового комплексу є наявність власного просторого паркінгу із зарядними пристроями для електрокарів. Комплекс розташований у тихій частині Подолу, де немає великого скупчення людей та туристів, але всі бонуси району залишаються у пішому доступі. Сходити перекусити можна як в популярні мережеві заклади з демократичними цінами, так і в ресторани з кухнями різних країн світу. На Подолі багато унікальних барів, пабів, кавярень та інших закладів, заради яких люди зїжджаються з усього Києва. За 10 хвилин пішки розташований кінотеатр «Жовтень». Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час! A6303

Кирилівська вул. (Фрунзе), 37