Златоустовская 34 ЖК Хоффманн Хаус 15 этаж 55 метров Кухня - студия и спальня

Золотоустівська вул., 34

Предлагается в аренду квартира с видом на площадь Победы, напрортив ТРК Украина, рядом с цирком. 10 минут к метро Вокзальная, 15 от Лукъяновской и Университета. Квартира состоит их кухни-студии и небольшой спальни, совмещенного санузла с ванной, гардеробной. Ремонту 8 лет, недавно обновляли косметику. Кухня оснащена всей техникой, включая посудомойку. В присоединенной лоджии установлены 2 комода. Дом 80х годов, есть консъерж. Рядом отличная инфраструктура. Расмотрим пару или одного, Без детей. Возможно маленькая собачка.

Золотоустівська вул., 4

До Вашої уваги пропонується можливість оренди квартири з новим ексклюзивним ремонтом. ПЕРША СЛАЧА НІХТО НЕ ПРОЖИВАВ АБСОЛЮТНО НОВА Адреса : вул. Златоустівська 25 ЖК Шевченківський Площа : 60м2 Планування : кухня-вітальня , спальня, тех кімната та лоджія. Поверх : 13/26 Ціна : 1300$ У квартирі виконано новий дизайнерський ремонт з використанням преміальний матеріалів та техніки. Комплектована усім необхідним для комфортного проживання. При необхідності надам відео. Телефонуйте. З радістю відповім на усі Ваші питання та організую перегляди.

можна з тваринами
Золотоустівська вул., 25

Оренда квартири в ЖК Шевченківський . Вулиця Златоустівська . Центр міста , розвинена інфраструктура . Квартира оснащена меблями та технікою від світових виробників . Є все необхідне для комфортного проживання.

можна з тваринами
Златоустівська, 25

Здається в оренду 2 кімнатна квартира в Шевченківському районі. Квартира розташована на 12 поверсі 12 поверхового будинку, загальна площа 64м. Окрема спальня з двоспальним ліжком, з ортопедичним матрацом, шафою для зберігання всіх необхідних речей. Вітальня з комфортним диваном, який у разі потреби трансформується у 2 спальних місця та шафою. Кухня укомплектована всією необхідною побутовою технікою та обладнанням. Санвузол суміжний, ванна, душова кабіна, бойлер, якісна сантехніка. Тихе і затишне місце, хороші сусіди, консьєрж. Розвинена інфраструктура: школи, садочки, магазини, кафе, спортзали, банки, аптеки, супермаркети.

Золотоустівська вул., 12

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: @AnatoliyVash

Золотоустівська вул., 25

3-х кімнатна квартира 80 м2 у клубному будинку Hoffmann House. 15 поверх із 25. Презентабельна вхідна група. Цілодобова професійна охорона прямо у парадному. Европейська сертифікована система безперебійного живлення. Інвертор 5кВт, акумулятори 7, 6кВт. Вистачає до 24 годин (8 годин користування усією електрикою, духовкою, кондиціонерами, мікрохвильовою і т д і т п, 20-24 години економного використання - світло, телевізори). При відключеннях світла вода та опалення є до 18 поверху. В процесі проект Генератор для ліфта. Будинок розташований на тихій та сучасній вулиці Златоустівській за 3 хвилини ходьби від Цирку, за 17 хвилин ходьби від Золотих Воріт між метро Університет та метро Лукянівська. У будинку 2 затишних кафе та продуктовий магазин Дари Моря. Поштомати. В одній хвилині клініка Med City та клініка Oxford Medical. У пішій доступності Сільпо, Новус, Wine Time, Чорноморка, універмаг Україна. У 15 хвилинах Sport Life. За 2 хвилини ходьби від будинку Пушкінська Гімназія. Дитячі садки. Квартира поділена на 3 зони Кухня-вітальня Окрема гостьова кімната Спальня. У квартирі виконано ремонт 2023 року. Стіни у всій квартирі Roberto Cavalli Італійські меблі з магазину Rim фабрик Cattelan, Calligaris, Natuzzi. Ліжко Кінг Сайз з ортопедичним матрасом. Нова техніка в кухні. Система очищення води, подрібнювач харчових відходів. Електро штори з будильником. 3 кондиціонери, 3 телевізори. Кавомашина. Посуд. І все необхідне. У вітальні та гостьовій кімнаті італійські дивани з механізмами «книжка» з повноцінними спальними місцями, нішами для зберігання подушок та білизни.

Золотоустівська вул., 34

Здається в оренду простора та затишна 3-кімнатна квартира в елітному районі Києва за адресою вул. Золотоустівська, 55. Переваги квартири: • Загальна площа – 120 м²: велика кількість простору, що ідеально підійде для сімейного життя або комфортного проживання з кімнатами для роботи та відпочинку. • Величезна кухня – 22 м²: зручний простір для приготування їжі, обладнаний всім необхідним для кулінарних експериментів. Ідеальне місце для сімейних обідів чи вечірок із друзями. • Три просторі кімнати: вмісткі та світлі приміщення для вашого комфорту – спальня, дитяча або гостьова кімната, а також вітальня. • Два окремі санвузли: підвищений рівень зручності, особливо для родин або компаній, що дає можливість уникнути ранкових черг у ванну кімнату. • 5-й поверх з 18-ти: оптимальний вибір, що поєднує гарний краєвид і віддаленість від міської метушні. Сучасний ліфт у будинку забезпечить зручний підйом. Інтерєр та зручності: • Сучасний ремонт у світлих тонах, що надає квартирі елегантності та затишку. • Всі необхідні меблі та побутова техніка – заїжджайте і живіть без зайвих турбот! • Велика кількість місць для зберігання речей: шафи-купе, вбудовані меблі, гардеробна. Інфраструктура та локація: • Елітний район у центрі Києва: тихий і спокійний, але водночас близький до головних міських артерій. • Поруч розташовані магазини, супермаркети, кафе, ресторани, спортивні клуби, навчальні заклади та медичні установи. • За кілька хвилин ходьби – зручні транспортні маршрути та метро, що забезпечують швидкий доступ до будь-якої точки міста. Додаткові переваги: • Охайний підїзд, охорона та система відеоспостереження – додаткова безпека для вас та вашої родини. • Зручне паркування біля будинку або можливість орендувати місце в підземному паркінгу. • Спокійний район з близькістю до паркових зон для прогулянок та активного відпочинку. Ця квартира поєднує в собі всі якості комфортного і сучасного житла в престижному районі столиці. Вільна для оренди вже зараз! Ціна оренди: 36000грн + комунальні послуги. Порядок оплати: 1 місяць + страхова сума + комісія ріелтора 50% Для додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаними контактами.

Затишна 3-кімнатна квартира по вул. Золотоустівська, 55!

Есть полный видео обзор Есть подземное парко место которое идёт к квартире В квартире не выключают свет ( есть без перебойник ) ЖК Шевченковский, Золотоустовская, 25. Состав помещений: кухня-гостиная, две спальни, два санузла, застекленный балкон. Хорошо подойдет для проживания семьи из трех человек. Новый дом новый дом. Первая сдача в аренду. Качественный дизайнерский ремонт. Автономная автоматическая система электроснабжения, до десяти часов без центральной сети будут работать освещение, телевизоры, интернет, холодильник, мелкая бытовая техника. Автономное питание насосов воды и тепла. В стадии реализации автономное питание лифтов. Посудомоечная машина. Стирально-сушильная машина. Телевизоры смарт 55« и 49». Бойлер 100л. Дополнительные места для хранения вещей. При необходимости аренда паркоместа в подземном паркинге возле лифта. Есть вся необходимая мебель и техника. Сам дом находится под круглосуточной охраной 24/7. Можно снять место в подземном паркинге за отдельную стоимость. Шикарное месторасположение и отлично развитая инфраструктура. Заинтересовал объект ? Звоните, пишите - покажем. Обращайтесь, будем рады помочь.

можна з тваринами
Золотоустівська вул., 25

Оренда 3-ох кімнатної квартири Золотоустівська 34. ЖК бізнес-класу Хоффман Хауз (Hoffmann Haus), 100 м2 Планування: - Кухня студіо - Дві спальні - Дві вбиральні - Гардеробна - Великий коридор Двостороння видова квартира, знаходиться 15 поверх, хороший, якісний ремонт. 2 ТV ЖК 55" і 55", WIfi, три кондиціонери (якісні, тихі), балкон, всі будматеріали екологічно чисті, якісні меблі, плитка іспанська, в санвузлах: тропічний душ + туалет, ванна + туалет, всі меблі та побутова техніка є (все вбудоване в меблі) Розташування квартири дуже зручне (тихий центр). Вікна виходять у тихе подвіря. Жодних проспектів, і шуму. Видова. ЖК Хоффман Хауз (Hoffmann Haus), це сучасний комплекс бізнес-класу, з цілодобовою охороною, автентичною архітектурою, підземним паркінгом та чудовим розташуванням. Можна дітьми, можна домовитись про паркомісце, собак маленьких порід, обговорюється. #4401

можна з тваринами
Золотоустівська вул., 34

Есть полный видео обзор Есть подземное парко место которое идёт к квартире В квартире не выключают свет ( есть без перебойник ) ЖК Шевченковский, Золотоустовская, 25 Студия. Хорошо подойдет для проживания одного - двух человек. Новый дом новый дом. Первая сдача в аренду. Качественный дизайнерский ремонт. Автономная автоматическая система электроснабжения, до десяти часов без центральной сети будут работать освещение, телевизор, интернет, холодильник, мелкая бытовая техника. Автономное питание насосов воды и тепла. В стадии реализации автономное питание лифтов. Посудомоечная машина. Стирально-сушильная машина. Телевизор смарт 55». Бойлер 80л. Дополнительные места для хранения вещей. Открытый балкон. При необходимости аренда паркоместа в подземном паркинге возле лифта. Есть вся необходимая мебель и техника. Сам дом находится под круглосуточной охраной 24/7. Можно снять место в подземном паркинге за отдельную стоимость. Шикарное месторасположение и отлично развитая инфраструктура. Заинтересовал объект ? Звоните, пишите - покажем. Обращайтесь, будем рады помочь.

можна з тваринами
Золотоустівська вул., 25

Пропонується в довгострокову оренду стильна однокімнатна квартира в ЖК ХОФФМАН ХАУС, вул. Златоустівська, 34. Все необхідне для комфортного проживання у центрі міста. Квартира розташована на 13 поверсі 24 поверхового будинку, загальна площа 46м. Окрема кімната з двоспальним ліжком та новим ортопедичним матрацом, шафою для зберігання всіх необхідних речей. Кухня-вітальня укомплектована всією необхідною побутовою технікою та обладнанням, а також комфортним диваном, який у разі потреби трансформується у 2 спальних місця. Санвузол суміжний, пральна машина, душова кабіна, бойлер. Для обігріву додатково є кондиціонер та підлога з підігрівом. Територія комплексу закритого типу з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Розвинена інфраструктура: школи, садочки, магазини, кафе, спортзали, банки, аптеки, супермаркети. Зручна транспортна розв’язка.

Золотоустівська вул., 34

Освобождается с 01.10, просмотры возможны раньше. Вторая сдача! Вашему вниманию предлагается в аренду шикарная 2-комнатная квартира в элитном районе в ЖК Шевченковский, ул. Златоустовская. Авторский ремонт с использованием высококачественных материалов и современным дизайном в светлых тонах. Правильная удобная планировка: -прихожая; -гардеробная; -кухня с выходом на закрытый балкон; -гостиная; -спальня с выходом на закрытый балкон; -сан узел (душ). Квартира укомплектована всей необходимой техникой и мебелью для комфортного проживания вплоть до мелких деталей и готова к заселению! Подогрев пола в зонах плитки, кондиционеры в каждой комнате. Множество функций освещения по всей квартире. Светлая уютная квартира подарит Вам прекрасные панорамные виды на город! Жилой комплекс с закрытой территорией которая охраняется, подземный паркинг, гостевая парковка, собственная служба эксплуатации, охрана, домофон. Развита инфраструктура центра. В пешей доступности супермаркет, рестораны, бутики, салоны красоты, спортивный комплекс, клиники, детские сады, школы, банки. Метро Лукьяновская 10 минут пешком! По запросу могу выслать видеотур. Не теряйте возможность наслаждаться комфортом и современным стилем жизни! Звоните в любое удобное для Вас время! Будем рады сотрудничеству с коллегами, предлагайте квартиру своим клиентам! Телеграмм/Вайбер

Золотоустівська вул., 27

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: @AnatoliyVash

Золотоустівська вул., 30

Є Відео Огляд Здається довгостроково Можлива фіксація в гривні 42м2 Не високий поверх Тиха та затишна квартира

Золотоустівська вул., 34

Генератор будет через месяц установлен Комиссия для арендатора 0% Жк Бизнес Класса В самом доме есть охрана и видео наблюдение. 3 Cкоростных лифта. ЖК Hoffmann Haus - Златоустовская 34 1-Комнатная квартира 55м2 оборудованная всем необходимым для жизни. В санузле и коридоре подогрев полов. Просторная вместительная гардеробная Установлена посудомойка Бойлер - 80 литров 2 -плазменных телевизора Кондиционер На балконе оборудовано рабочее место. Рассмотрим с животными.

Без % Сдается 2х-комнатная Златоустовская 34

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: @AnatoliyVash

Золотоустівська вул., 25

ЖК Золотоустівський, Чудова квартира з неповторним стильним дизайном який створює затишок та комфорт. Вільна. Здається вперше.

Золотоустівська вул., 50

ПЕРША ЗДАЧА! До Вашої уваги пропонується Трикімнатна квартира у житловому комплексі Hoffmann Haus, що розташований за адресою Златоустівська 34 в Шевченківському районі. Це новий та сучасний комплекс, що забезпечує комфорт, зручність та безпеку своїм мешканцям. Квартира має загальну площу 68 квадратних метри і знаходиться на 12-му поверсі з 25, що забезпечує чудовий вид з вікна та відсутність шуму з вулиці. Планування: - кухня-студія - головна спальна кімната - дитяча спальна кімната - окрема гардеробна - санвузол суміжний з ванною та душем - просторий коридор з вбудованою шафою та великим дзеркалом Житло повністю мебльоване та обладнане сучасною та якісною технікою від світових виробників. Серед техніки у квартирі є телевізор, пральна та сушильна машини (2 в 1), посудомийна машина, вбудований холодильник та морозильна камера, духова шафа та мікрохвильовка, електрична плита, фільтр для води та подрібнювач для відходів, кондиціонери в кожній із кімнат. У квартирі також встановлені лічильники, що дозволяє контролювати споживання ресурсів і витрати на комунальні послуги. Житловий комплекс Hoffmann Haus має численні переваги, зокрема: - Інфраструктура поруч: кафе, аптеки, магазини, ресторани, салони краси, хороша транспортна розвязка тощо. - Для дітей передбачені дитячі садочки та школи. - Зручна локація: 10 хвилин пішки до станції метро «Вокзальна» та 15 хвилин до «Політехнічний інститут». - Доглянута територія з охороною 24/7 та доступом по картках. - Затишна територія, а також тераса на 7 поверсі будинку з обладнаними дитячими та спортивними майданчиками. З радістю запрошуємо Вас на перегляд! A 8 0 4 1

можна з тваринами
Золотоустівська вул., 34

Золотоустівська 55. 10-й поверх, площа 120 м.кв. 3-х кімнатна студія + дві спальні кімнати, шафи-купе для одягу, вітальня з панорамним вікном, розкладний диван, кухня (вся необхідна побутова техніка), паркет, ліпнина, підігрів підлоги, великий балкон, сан.вузол (ванна + душ). Закритий житловий комплекс. Поруч вся інфраструктура.

Золотоустівська 55. 120 м.кв. 3-х кімнатна студія.

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: @AnatoliyVash

можна з тваринами
Золотоустівська вул., 52

Здам в ОРЕНДУ, ЕКСКЛЮЗИВНУ КВАРТИРУ З НОВИМ ДИЗАЙНЕРСЬКИМ РЕМОНТОМ. 2к квартира в ЖК ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ. Вул. Золотоустівська,25. Кухня вітальня з правильним зонуванням, де кожному вистачить місця; 2 санвузли; 2 кімнати( спальні та гостьова або дитяча); гардеробна при вході та своя велика гардеробна в спальні. Квартира повністю підготовлена до комфортного життя. Є вся необхідна побутова техніка ( посудомиюча машинка, пральна машинка, холодильник, плита, духовка, кондиціонери)всі меблі та техніка від відомих світових виробників. В квартирі встановлено ІНВЕРТОР, тому відключення електроенергії Вас не потурбує. КВАРТИРА ЗДАЄТЬСЯ ВПЕРШЕ!! Ремонт щойно ЗАВЕРШЕНО. ЛАСКАВО ПРОСИМО. Перегляд за домовленістю(ключі завжди зі мною).

можна з тваринами
Золотоустівська вул., 25

Квартира в сучасному жк біля центру міста, готова до заселення та комфортного життя. В квартирі 3 спальні кімнати з власними гардеробами, 2 санвузли, величезна кухня і вітальня

можна з тваринами
Золотоустівська вул., 50

Здається в довгострокову оренду 1 квартира з новим дизайнерським ремонтом, перша здача, в новому ЖК Шевченківський з гарною інфраструктурою. До метро Університет - 4 хв на авто/15 хв пішки. До метро Лукянівська - 6 хв на авто/20 хв пішки. Зручна транспортна розвязка. Квартира розрахована на перебування до 2-х осіб. Додатково сплачується: •17 000 грн - комісія •34 000 грн - страховий платіж (повертається при виїзді) У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: - зручне двоспальне ліжко - електроплита - кондиціонер - електрочайник - кабельне/супутникове ТБ - точка доступу WI-FI - пральна машина - бойлер - душова Співпрацюємо з ріелторами За детальною інформацією звертайтесь за телефоном, вказаним в оголошенні.

Золотоустівська вул., 25-а
1 - 24 з 30 результатів