В довгострокову оренду пропонується квартира площею , кухня-вітальня-столова із мансардою, окрема спальня, гардероб, укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою в будинку під охороною із підземним паркінгом і дитячим майданчиком.

Золотоустівська вул., 25

Здам в довгострокову оренду 3кімн квартиру, в новому будинку (вул. Златоустівска), 9 поверх. Охорона 24/7, паркінг. У квартирі дві спальні, кухня-студія, два сан.вузли. Повністю укомплектована технікою, системами кондиціонування та очищення повітря.

Здам 2к. квартиру по вулиці Золотоустівська 47/49. Львівська площа

Актуально! Можливі перегляди! Здаю в оренду 3-кімнатну квартиру Златоустівська 16 Клубний будинок Панорамні вікна, оглядовий вид на центр міста У будинку 2 рівня підземний паркінг, закритий двір, майданчик. Поруч житлові комплекси з необхідною інфраструктурою та магазинами. Платна парковка. Великий хол з передпокою, спальня з панорамним балконом, дитяча, 2 санвузли, кухня – студія з великими вікнами та виходом на балкон. Кухня з технікою, кондиціонери 3 квартири на поверсі. Будинок заселений Парк, універмаг Україна, метро Лукянівка, Університет Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику, комісійні послуги 50% від суми оренди Мобільно відповім в Viber

Золотоустівська вул., 16

Терміново Вільна Метро Університет Метро Вокзальна Цирк. Площа Перемоги Вул Золотоустівська 4 Терміново Реальна Вільна Метро Метро Університет Вокзальна площа Перемоги Житлові кімнати: 20, 15, 14 м2, кімнати роздільні, с / в роздільний. Поверх :6/12 В квартирі є все для проживання. Дивани два Ліжко Шафи 2 кондиціонера Холодильник Пральна машина Бойлер Балкон Броньовані двері Чудова локація для життя поряд вся інфраструктура, Метро, Вокзальна, Університет магазини, школо, садочок. Квартира вільна, швидке заселення. Всі фото реальні з квартири. Агентство Прохання писати або телефонувати за тел. О63 7О9 69 79 на Viber/Telegram/ WhatsApp та приходьте на перегляд. Валентина Ціна 19 000 грн.

Золотоустівська вул., 4

Пропонується світла, простора 2-кімнатна квартира в центрі міста, Шевченківський район біля історичного району Золоті Ворота. -Загальна площа 120м2, кухня, велика вітальня, світла спальня, 2 с. Багато місць для зберігання речей. - У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: інтернет, телевізори, кондиціонери, духова шафа, мікрохвильова піч, бойлер (можна перемикати на централізоване), тепла підлога, сан. техніка Європа, очищувач води осмос, помякшувач води, 2 холодильники, 2 морозильні камери, посудомийна машина, сигналізація на квартирі. - Знаходиться на 13 поверсі 21-поверхового будинку, тихий закритий двір, консьєрж. - Можлива оплата безготівково ФОП 3 групи, розглядаємо з собаками (маленькими).

можна з тваринами
Золотоустівська вул., 50а

Актуально! Можливі перегляди! ЖК Шевченківський, новий будинок, 5 поверх, 1-квартира після ремонту. Обладнана всією технікою, на кухні та в сан узлі - тепла підлога. 5 поверх Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику, комісійні послуги 50% від суми оренди Мобільно відповім в Viber

Золотоустівська вул., 25

Пропоную в оренду стильну квартиру з дизайнерським ремонтом в ЖК Хоффманн Хаус в центральній частині міста. Є все необхідне для комфортного проживання. Ліжко розміру king-size, ортопедичний матрац, велика шафа із дзеркальними дверями, робоче місце. Панорамні вікна виходять у двір. В обох кімнатах кондиціонери. Є бойлер, домофон. У будинку цілодобова охорона, сучасні ліфти, поштомати, на 7-му поверсі зона для відпочинку При відключенні світла є вода та опалення У пішій доступності м. Лукьянівська, Вокзальна. Поруч магазин Дари моря, ТЦ Україна

Золотоустівська вул., 34

Трикімнатна квартира площею 80 м2 в клубному будинку Hoffmann House. 15 поверх з 25. Презентабельна вхідна група. Цілодобова охорона прямо в парадному. Будинок розташований на тихій та сучасній вулиці Золотоустівській, за 3 хвилини ходьби від Цирку, за 20 хвилин ходьби від Золотих воріт між метро Університет та метро Лукянівська. У будинку є 2 затишні кафе та продуктовий магазин Дари Моря. За одну хвилину знаходяться клініка Мед-Сіті та Оксфордська медична клініка. Сільпо, Новус, Wine Time, Чорноморка, універмаг Україна знаходяться в декількох хвилинах ходьби. Sport life знаходиться за 15 хвилин. За 2 хвилини ходьби від будинку Пушкінська гімназія. Дитячі садки. Квартира розділена на 3 зони: Кухня-вітальня Окрема гостьова кімната Спальня. Квартира була відремонтована в 2023 році. Стіни у всій квартирі від Roberto Cavalli. Італійські меблі з магазина Rim фабрики Cattelan, Calligaris, Natuzzi. Нова техніка в кухні. Система очищення води, подрібнювач харчових відходів. Електричні штори з будильником. 3 кондиціонери, 3 телевізори. У вітальні та гостьовій кімнаті є італійські дивани з механізмами "книжка" з повноцінними спальними місцями, нішами для зберігання подушок та білизни. ТАКОЖ КВАРТИРА ОБЛАДНАНА ІНВЕРТОРНИМ ГЕНЕРАТОРОМ НА 5 кВт (майже 20 годин живлення всієї квартири!) Є можливість орендувати паркомісце - вартість 100$!

Золотоустівська вул., 34

Пропонується в оренду затишна 2-кімнатна квартира на Золотоустівська вул., 10 - 12, Центр. Квартира повністю оснащена побутовою технікою (пральна машина, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, вбудована мікрохвильова піч, чайник, праска, пилосос), системою кондиціювання. Всі кімнати мебльовані, багато місця для зберігання. Жити в центрі Києва – це мати все поруч: ТРЦ Україна, кавярні, ресторани і магазини, в пішій доступності школи, дитячі садочки, оздоровчі центри, бутіки, спортзали, супермаркети, Національного цирку України. Зручне транспортне сполучення забезпечує швидкий доступ до будь-якої точки міста, метро Лук’янівська, Вокзальна в пішій доступності. В будинку є підземний паркінг! Ціна 20000грн/міс+комунальні+застава 20000 грн+50% комісія Можна з маленькими Улюбленцями!

можна з тваринами
Золотоустівська вул., 10 - 12

Оренда квартри. ЖК Шевченківський. Златоусівська 1 кімната, кухня вітальня. Метро Університет, Лукянівська в квартирі є Посудомийна машина Душова кабіна Лічильники Кондиціонер Мікрохвильовка Пральна машина Ліжко Холодильник Шафа Телевізор Сушильна машина Бойлер Духова шафа Варильна поверхня Телефонуйте) Комісія при підписанні 50%

Оренда квартири Златоусівська   ЖК Шевченківський

#12625 ЖК Хоффман Хауз ( Центр ) Оренда дизайнерської 3-х кімнатної квартири. Панорамні вікна у всіх кімнатах та балконі. Скрізь штори блек-аут. Відмінне планування: кухня - вітальня, спальня з входом у вбиральню, друга спальня. Три кондиціонери із загальним зовнішнім блоком. Телевізор. Техніка Franke, Bosh: варильна поверхня, духова шафа, свч-піч, посудомийна машина, витяжка вбудовані, холодильник. Бойлер на 120 літрів захований у відділ шафи, пральна машина. Підігрів підлог (Devi) - кухонна зона, коридор, санвузол, балкон. Покриття підлог – дубова паркетна дошка. Укомплектована: ковдри, пледи, постіль, подушки, покривала, посуд. У 3-х хвилинах стильні бари та ресторани, Павлівський парк.

Золотоустівська вул., 34

Квартира в престижному жк Хофман, В центрі міста, розгалужена інфраструктура, цілодобова охорона, відеоспостереження. Квартира має функціональне планування величезна студія з островом і балконом, 2 санвузли, 2 гардероби і дві кімнати. Кожна з кімнат має неперевершений вид в напрямку центру міста. Генератор на будинок в процесі погодження та встановлення Готова до переглядів і заселення

Золотоустівська вул., 34

БЕЗ % Двокімнатна квартира в ЖК Хоффманн Хаус, біля Національного цирку України. Адреса - Золотоустівська 34. Квартира розташована на 5 поверсі. Площа - 45 кв.м. Планування: кухня-вітальня, спальня з гардеробною, санвузол. Перша здача. В кухні, коридорі та санвузлі підлога з підігрівом. Із побутової техніки є: холодильник, варильна поверхня, духовка, мікрохвильова піч, посудомийна машина, витяжка, 2 кондиціонери, телевізор, пральна машина, бойлер. ЖК Хоффманн Хаус - це сучасний житловий комплекс з чудовою інфраструктурою та локацією. В будинку є підземний паркінг, охорона, відео-нагляд. Вартість оренди 900 доларів + комунальні + страховий платіж. БЕЗ КОМІСІЇ !

Золотоустівська вул., 34

Пропонується в оренду 3- квартира в ЖК Hoffmann Haus, розташована на вулиці Златоустівська 34, у Шевченківському районі Києва. Квартира знаходиться на 6 поверсі 25-поверхового будинку. Планування квартири: Кухня-вітальня Дві спальні кімнати 2 санвузли та гардеробна кімната Балкон Квартира площею 96 квадратний метр має стильний та сучасний ремонт. Усі меблі та техніка в ідеальному стані. Все це, а також зручне та функціональне планування дозволить новим мешканцям проживати тут з максимальним комфортом. У будинку є підземний закритий паркінг. Недалеко від комплексу знаходяться три школи, ліцей «Політехнік», ім. Молчанова, Соломонів університет і гімназія ім. О.С.Пушкіна. Крім того, поблизу розташовані: торгово-розважальний центр «Україна», Національний цирк України, лікарня, спорткомплекс «Старт», супермаркети, продовольчі магазини, банки і монастир. До центру Києва можна дістатися за лічені хвилини поруч проходить загальноміська магістраль проспект Перемоги, а найближчі станції метро це «Політехнічний інститут», «Університет» і «Лукянівська».

Златоустівська, 34

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Золотоустівська вул., 50

ПЕРША ЗДАЧА!!! В квартирі є все для комфортного проживання. Вбудована мікрохвильовка і духовка, вбудований холодильник, прально- сушильна машина, посудомийна машина, великий телевізор, кондиціонер. Квартира знаходиться на другому поверсі, в даний час це великий плюс. Не потрібно високо підійматись по сходам.

Золотоустівська вул., 25

Здається в довгострокову оренду 1 квартира з новим дизайнерським ремонтом, перша здача, в новому ЖК Шевченківський з гарною інфраструктурою. До метро Університет - 4 хв на авто/15 хв пішки. До метро Лукянівська - 6 хв на авто/20 хв пішки. Зручна транспортна розвязка. Квартира розрахована на перебування до 2-х осіб. Додатково сплачується: •17 000 грн - комісія •34 000 грн - страховий платіж (повертається при виїзді) У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: - зручне двоспальне ліжко - електроплита - кондиціонер - кабельне/супутникове ТБ - точка доступу WI-FI - пральна машина - бойлер - душова Співпрацюємо з ріелторами За детальною інформацією звертайтесь за телефоном, вказаним в оголошенні.

Золотоустівська вул., 25-а

2 отд.спальни 170 м.кв 14/14эт. Видовая квартира с Террасой в клубном доме! -ул. Златоустовская 16 -Лифт в паркинг

Золотоустівська вул., 16

Аренда 3-х комнатной квартиры, по ул. Златоустовская 55, студия + две спальные комнаты, три спальных кровати, шкафы-купе для одежды, гостиная с панорамным окном, раскладные диваны, кухня (вся необходимая бытовая техника), паркет, лепнина, подогрев полов, большой балкон, сан.узел (ванна+душ). Закрытый жилой комплекс. Рядом вся инфраструктура. За дополнительную плату есть парко место в подземном паркинге.

Золотоустівська вул., 55

Мрієте про затишне життя в центрі Києва? Уявіть собі ідеальне місце для життя – 2-кімнатна квартира в елітному ЖК Garden City Residence на Золотоустівській, 30. Цей унікальний клубний будинок створений для вашого максимального комфорту. Ваша майбутня квартира: Загальна площа: 71 кв.м., що забезпечує простір і затишок. Вітальня: Мякий диван, який легко трансформується у додаткове спальне місце, великий телевізор для вечірнього перегляду фільмів та робоче місце для продуктивних днів. Кухня: Сучасна техніка – холодильник, індукційна плита, посудомийна машина – для ваших кулінарних шедеврів. Спальня: Ортопедичне ліжко для здорового сну та простора шафа для ваших речей. Кондиціонери: Встановлені у всіх кімнатах для вашого комфорту у будь-яку пору року. Інтернет: Швидкий доступ у всіх приміщеннях для безперебійного звязку. Балкон: Незасклений, де ви зможете насолоджуватись ранковою кавою з видом на місто. Переваги ЖК Garden City Residence: Безпека: Цілодобова охорона, відеоспостереження, закрита територія і паркінг для вашої безпеки. Зручності: Лаунж-зона та зимовий сад на верхньому поверсі для вашого відпочинку, дитячий майданчик у дворі для маленьких мешканців. Переваги розташування: Жити в центрі Києва – це мати все поруч: ТРЦ Україна, кавярні, ресторани і магазини. Зручне транспортне сполучення забезпечує швидкий доступ до будь-якої точки міста. Не втрачайте шанс жити у комфорті та розкоші! Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитись про перегляд та побачити це місце своїми очима!

Золотоустівська вул., 30

В довгострокову оренду пропонується 3-кімн. кв-ра 85 м кв., кухня-вітальня-столова із мансардою, 2 спальні, гардероб, укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою в будинку під охороною із підземним паркінгом та дитячим майданчиком. Без комісії.

власник
Золотоустівська вул., 34

Вулиця Златоустівська, будинок 50 , 10/12 поверхового будинку , апартаменти 100 м2 класу Lux, вітальня 40 м2 з великим еркером, незвичайна комплектація коштовних меблів та декору , панорамні вікна на центр міста, велика спальня з гардеробною, 2 санвузли ( душова кабіна, ванна, біде, пральна машина, бойлер) , окрема простора кухня, італійські корпусні меблі , великий стіл (натуральний камінь ), стільці Caligaris, 2 вбудовані холодильники, кавомашина, духова шафа, посудомийна машина, мікрохвильова піч, фільтри для води, меблі Італія, кухня повністю укомплектована посудом та предметами побуту, підлога -паркетна дошка, кахлі, кондиціонери , 3 вбудовані шафи, господарче приміщення, передпокій з гардеробною, охоронна сігналізація . Еклектичний дизайн квартири створює дуже позитивне враження, квартира надзвичайно красива та зручна в побуті .Центр міста , поруч Фора, Novus, АТБ, метро Лукянівська, парк, стадіон Старт , Павлівський садік Здається вперше!

Золотоустівська вул., 50

• Житловий комплекс «Шевченківський» — сучасна новобудова, розташована у самому серці столиці — Шевченківському районі — одному із найдавніших та наймальовничіших районів Києва. Якісне житло Бізнес класу, гарна архітектура, зручне та раціональне планування, затишна прибудинкова територія із зонами відпочинку та дитячими майданчиками, розвинена інфраструктура. • Будинок Знадний та введений в експлуатацію. Територія ЖК закритого типу з відео спостереженням. • Новий якісний ремонт • Планування: - кухня - вітальня - спальня - два санвузла - лоджія • Квартира повністю укомплектована всіма меблями та технікою. Холодильник, кондиціонери, посудомийна машина, бойлер, духова шафа, мікрохвильова піч, кондиціонери, ТВ, охоронна сигналізація, фільтрація води, розумний будинок Ajax.

Золотоустівська вул., 25

Київ, вул. Золотоустівська, 50. • Пропонується велика та затишна квартира в Шевченківському районі Києва. • Новий ремонт, меблі та матраци у спальнях. • Велика кухня та вітальня. Три окремі спальні, гардеробні, два санвузла. • Квартира укомплектована всією необхідною технікою. Можливо комплектування квартири під орендаря. Шукаємо порядних орендарів на довгостроковий період.

Золотоустівська вул., 50
1 - 24 з 32 результатів