Здається 1-кімнатна квартира загальною площею 50 м2 з панорамними вікнами, балконом в престижній новобудові з власною закритою територією та зручним гостьовим паркінгом за вул. Жасминова (Личаківський р-н). Код квартири - # 2 8 2 9 12 8 1 6 поверх з 10 (ліфт); новобудова; індивідуальне опалення (газове); балкон; ремонт. У квартирі: кухня; диван; шафа-купе; телевізор; Wi-Fi роутер; пральна машина; холодильник. Затишна квартира має сучасний дизайн інтерєру та зручне планування: кухня з виходом на балкон, ізольована житлова кімната з міжкімнатними дверима. Повністю нові меблі та техніка. Є все необхідне для проживання: холодильник, пральна машина, посудомийка, мікрохвильова піч, газова плита, духовка і т.д. Доглянуте подвіря ЖК має облаштований дитячий майданчик, озеленення та місця для відпочинку. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього телефонуйте за вказаним номером.

Жасминовая улица, 46, Лычаковский, Львов, Львовская 500.0 USD

Оренда 1 кімнатної квартири по вул. Жасминова 5б з кухнею студією. Тепла та простора квартира. Поруч знаходиться парк Погулянка. Є засклений балкон з чудовим виглядом, кондиціонер. Ціна 17 000грн.+кп Без співпраці. Тваринки до обговорення.

Жасминовая улица, 9, Батальная, Львов, Львовская 17000.0 UAH

2 кім квартира із євроремонтом та ізольованими кімнатами. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, тоді телефонуйте.

Жасминова вул., 10

Пропозиція оренди затишної 1-кімнатної квартири по вул.Жасминова (Зелена ближній центр), індивідуальне опалення, 6-поверх, поруч парк Погулянка, в квартирі є комплект постілі та посуду, вся техніка та меблі, простора гардеробна, телевізор, оптиковолоконний інтернет, що буде працювати під час відключень світла. Центральної дороги не чути, тільки спів пташок з парку. Балкон зашклений. Вартість оренди 450дол Перша здача в квартирі ще ніхто не проживав

Жасминова вул., 11
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Простора та світла 2-кімнатна квартира, перша здача, повністю укомплектована усім найнеобхіднішим. Спальна кімната в відділеній зоні. Туалет з гігієнічним душем, умивальником і комора (комора). Коридор з шафою купе. Вітальня, розкладний диван, комод, телевізор. Укомплектована, велика кухня, з балконом. Закрита приватна територія, дитячий майданчик, шафа Нової пошти. Поруч великий парк, будинок фактично в парку. Рух машин не чутно. Підігрів підлоги, власне опалення, газ. Оптика, яка працює без світла.

Жасминова вул., 11

Оренда 1 кімнатної квартири,вул. Жасминова -6 поверх, Індивідуальне газове опалення -Духова електрична шафа -Холодильник -Пральна машина -Є вивід для посудомойки ( якщо це принципово і буде вища ціна , немає проблем) -Новобудова, Євро ремонт, перша здача ціна 450 $ код:5998

можна з тваринами
Жасминова вул., 11

Пропонується в оренду двокімнатна світла та простора квартира з дизайнерським ремонтом. В квартирі є якісні меблі, дві вбиральні та лоджія. Особливості квартири: - Дизайнерський ремонт: Сучасний стиль, високоякісні матеріали та продумане планування. - Якісні меблі: Всі меблі виконані з високоякісних матеріалів, що забезпечують комфорт та зручність проживання. - Дві вбиральні: Для вашої зручності в квартирі є дві вбиральні кімнати. - Лоджія: Простора лоджія, де можна відпочивати та насолоджуватися видом. Локація та інфраструктура: - Зручне розташування: Квартира знаходиться у зручній локації з гарним транспортним сполученням. - Закрита територія: Будинок розташований на закритій території з обмеженим доступом для забезпечення безпеки мешканців. - Майданчик з мяким покриттям: На території будинку є дитячий майданчик з мяким покриттям. - Укриття: Для безпеки мешканців на території є укриття. - Підземний паркінг: В будинку є підземний паркінг, що забезпечує комфортне паркування вашого автомобіля. Навколишнє середовище: - Тихий двір: Будинок розташований в парку, що забезпечує тихе та спокійне проживання. - Свіже повітря: Завдяки близькості до парку, в квартирі завжди свіже повітря. Інфраструктура: - Необхідні магазини: Поруч з будинком є всі необхідні магазини для щоденних покупок. - Супермаркет: В пішій доступності знаходиться супермаркет для зручності мешканців. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто шукає комфортне та безпечне житло в зручній локації. Є відеоогляд. Покази по домовленості Дарія, АН "ЗахідRent"

можна з тваринами
Жасминова, 18

Пропонуємо в оренду простору та світлу двокімнатну квартиру з новим ремонтом (перша здача) в новобудові по вул. Жасминовій. Квартира повністю укомплектована найнеобхіднішими меблями та технікою: - Спальна кімната в окремій зоні з новим ортопедичним матрацом, великою шафою-купе. - Вітальня з розкладним диваном, комодом. - Простора кухня з балконом, обладнана всім необхідним. - Два туалети, один з гігієнічним душем, умивальником, другий з ванною. - Коридор з шафою-купе. -Є комора. Особливості: - Закрита приватна територія, дитячий майданчик з мяким покриттям, є поштомат Нової пошти. - Розташована поруч з великим парком, не чути руху машин, свіже повітря. - Підігрів підлоги, власне опалення, газ. - Оптичний інтернет, який працює навіть без електрики. - Цегляний будинок, утеплений. - Квартира обладнана системою безпеки та сигналізацією. - Підземний паркінг, укриття. В найближчому часі буде доставлена посудомийна машина та плазмовий телевізор, а також встановлені ролети в кімнатах. Квартира здається без тварин. Пропозиція від АН. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном.

Жасминова, 15

Оренда однокімнатної квартири по вул. Жасминова, Личаківський район. Затишна квартира з мальовничим видом на парк Погулянка. Просторе помешкання з сучасним ремонтом, яке включає кухню-студію, затишну спальню, кухню з усією необхідною технікою та ванну кімнату. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Засклений балкон. Посудомийна машина. Кавоварка. Ванна. Паркінг. У квартирі уся нова техніка та меблі. Є усе для комфортного проживання: електрочайник, кавомашина, плита, варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина, праска. Чудове розташування у тихому районі, поруч із парком, що забезпечує спокій і можливість насолоджуватися природою прямо з вікон. Закрита територія із закритим паркінгом та дитячим майданчиком. У пішій доступності від квартири: ТЦ Метро, АТБ, Арсен, магазини, лікарня, аптеки, базарчик. Ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт та природу.

Жасминова вул., 11

Оренда 2 кімнатної квартири в новобудові на вулиці Жасминова. Квартира з хорошим сучасним ремонтом. Опаленні індивідуальне, підігрів підлоги. Є два балкони(один відкритий, інший засклений) В квартирі присутня вся побутова техніка та меблі. Без тварин.

Оренда 2 кімнатної квартири в новобудові біля парку Погулянка

Здається 2-кімнатна квартира загальною площею 75 м2 зі свіжим ремонтом та заскленими балконами за вул. Жасминова (Личаківський р-н). Перша здача після ремонту. Код квартири - #10240593 • 6 поверх з 9 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • підігрів підлоги; • балкон; • ремонт. У квартирі: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • шафа; • комп’ютерний стіл; • телевізор; • пральна машина; • холодильник. Затишна квартира має сучасний дизайн інтер’єру та зручне планування: кухня-студія площею 12 м2, ізольована спальня з місткою шафою, вітальня з виходом на засклений балкон. Повністю нові меблі та техніка. Є все необхідне для проживання: підігрів підлоги, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, газова плита, духовка і т.д. Робоче місце у вітальні. Закрита територія подвір’я з облаштованими дитячим та спортивним майданчиками, а також місця для гостьового паркінгу. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру.

Жасминова вул., 11

Оренда сучасної 2-х кім.кв. на вул. Жасминова. Спальня, кухня з побутовою технікою. Повністю вмебльована. Кондиціонер. Індивідуальне опалення.Підігрів підлоги. Монтована кухня з усією необхідною новою побутовою технікою та посудомийною машиною. кондиціонир у кожній кімнаті та кухні, сигналізація, відеодомофон, швидкісний інтернет. Двох спальне ліжко, ортопедичний матрац, сучасний куток. Мультимедіа: Wi-Fi, Швидкісний інтернет, Хороша транспортна розвязка Розвинута інфраструктура Оренда 27000 Грн + КП Фото відповідають дійсності за додатковою інформацією телефонуйте

можна з тваринами
Жасминова вул., 4

Житлові комплекси у Львів

Оренда 2кім. квартир по вул. Жасминова. Площа 65м2. Поверх 7/10ц. Новобудова. ІО. Кімнати ізольовані. Є вся необхідна побутова техніка і меблі. Закрита територія. До квартири є кладовка вмістка. Також за додаткову плату можна орендувати паркомісце. Тихий, обжитий р-н. Будинок заселений. Розглядають порядних на довгий термін. Ціна 600$, якщо з тваринами 650$

Жасминова вул., 11

3 кімнатна квартира, для довгострокової оренди, м.Львів, вул.Жасминова 5б. Квартира в новобудові, ремонт зроблений для себе, індивідуальне опалення. Чудове планування, три просторі ізольовані кімнати (дві спальні та вітальня), кухня, просторий коридор, два балкони, окремо ванна та туалет. Є всі необхідні меблі, три великі шафи, побутова техніка, швидкий вай-фай, ліфт. Квартира знаходиться біля парку "Погулянка" в дворі є дитячий майданчик, біля будинку парковка для жителів будинку, по сусідству є платний паркінг. Найближча центральна вулиця - вул.Зелена, хороша транспортна розвязка. До центру міста - 15хв Ціна - 650$ Пишіть або дзвоніть на viber або telegram, по номеру вказаному в оголошенні, або пишіть повідомлення в олх чат

власник
3 кімнатна квартира, Львів, вул.Жасминова 5б

затишна 1 кім квартира біля парку Погулянка , вул. Жасминова. Велика кухня, засклений балкон , гардероб, в кімнаті ліжко + розкладний диван. Є вся техніка і посуд . Поруч вільні паркомісця. Можна з невеликими домашніми тваринами . Вільна до заселення .

Оренда квартири по вул. Жасминова