Сдается в аренду 2х комнатная квартира в центре. Премиум ЖК «Тетрис Холл» 1 Очередь, по улице Деловая 1/2. Квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой для комфортной жизни. Планировка: Комната-гостиная совмещена с кухней, спальня, санузел, гардеробная балкон. В квартире выполнен хороший дизайнерский ремонт. Для жителей комплекса предусмотрена лаундж зона, охрана, круглосуточный консьерж сервис. Шикарная инфраструктура и транспортная развязка. Рядом супермаркеты, магазины, рестораны, бутики, почта, парк. Без Животных ! Готова к просмотру.

Ділова вул., 1/2

Квартира з авторським ремонтом та видом на Tetris Hall. Поряд м.Олімпійська. У квартирі є двоспальне ліжко, диван, барний стіл, великий передпокій з гардеробною шафою, широкий віконний блок з шикарним видом на Tetris Hall. Ідеально для розробника, дизайнера та бізнесмена. Квартира повністю укомплектована дорогою побутовою технікою, меблями. В обробці використані якісні матеріали. У санвузлі – підігрів підлоги. Авторський дизайн-проект, суміш лофта та сучасної класики. У будинку закрита територія. Гостьовий паркінг. 2-рівневий підземний паркінг. Ціна за місяць+заставна. Додатково оплата комунальних послуг. Комісія рієлтора присутня.

можна з тваринами
Ділова вул., 2б

Вашій увазі пропонується в оренду дизайнерська 2-к квартира у сучасному ЖК "Tetris Hall", що знаходиться за адресою вул. Ділова 1/2. У квартирі зроблений якісний ремонт і встановлено найсучасніше обладнання і меблі. Планування: - кухня-вітальня; - передпокій; - спальня; - санвузол (душ). Прекрасний вид із вікна! # 3 1 5 9 1 3 9 5 3

Ділова, 1/2

Актуально! Можливі перегляди! Генератор на ліфт Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Ділова вул., 4

Актуально! Можливі перегляди! Здам квартиру ЖК Тетріс Холл, вул Ділова 1/2, площа квартири 61 м кв, У квартирі функціональне планування: простора кухня-вітальня, окрема спальня, поєднана з/в. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою, сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів. ЖК "Tetris hall" обладнаний повноформатним басейном на даху висотної будівлі. Дах другого будинку облаштований BBQ-зоною з мангалами та місцями для спілкування. Окрім унікальних обєктів на даху будівель, нижні поверхи Tetris Hall забезпечені: дитячим садком мережі «А+», власним фітнес-клубом, party-room для вечірок. Просторий хол площею 300 кв. м облаштований як затишне лобі з каміном. Ціна 1000 у.о. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику, комісійні послуги 50% від суми оренди Мобільно відповім в Viber.

можна з тваринами
Ділова вул., 1/2

Бізнес-клас, ЖК Олімпійський, 3 кімнати, центр, 5 хвилин до метро. Пропонується в довгострокову оренду 3-кімнатна квартира на 13/25 поверсі. Площа 110 м². Стильний ремонт у стилі Loft, якісна техніка і меблі. Все необхідне є. Генератори для опалення і питної води. Квартира готова до заселення з 5 серпня. Дворівневий підземний паркінг, гостьовий паркінг, дитячий майданчик, закрита територія, вихід у парк. Товсті стіни у будинку, безпечно. Заходьте сюди жити, будете задоволені!

Ділова вул., 2Б

Пропонується в оренду велика квартира з сучасним ремонтом у стилі лофт на 4-му поверсі з 25 в новобудові на вулиці Делова, 2б, площею 110 кв.м. Розташування - Олімпійський, центр Печерськ. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: спальня з великим ліжком та ортопедичним матрацом, дитяча кімната з ліжком для дитини та матрацом, велика зала з кухнею-студією, великий диван і крісло. Все в квартирі виконано з використанням якісних матеріалів та обладнане дорогою побутовою технікою. Квартира готова до заселення з 5 серпня. У будинку є бомбосховище, дворівневий паркінг та генератор. Покази можливі за домовленістю в будь-який зручний для вас час. Телефонуйте, щоб домовитись про перегляд.

Ділова вул., 2Б

Пропонується в довгострокову оренду сучасна видова трикімнатна квартира з сучасним ремонтом, меблями та технікою на 21-му поверсі з 25 в теплому будинку з товстими стінами. Квартира має два санвузли, підігрів підлоги в одному з них, а також кондиціонери в кожній кімнаті для комфорту влітку. З вікон відкривається чудовий краєвид на центр Києва, є вихід в парк. Територія будинку обладнана відеоспостереженням, є двохрівневий підземний паркінг для мешканців та гостьовий паркінг. Для надійності є генератори, що забезпечують водопостачання та опалення. Квартира повністю готова до заселення, забезпечуючи затишок і комфорт. Дзвоніть, і я з радістю організую перегляд у зручний для вас час.

можна з тваринами
Ділова вул., 2Б

#13169 Аренда 2-комнатной квартиры 55м2, ЖК "Тетрис Холл", на ул Деловая 1/2 Планировка квартиры: просторная кухня-студия, спальная комната, гардеробная комната, санузел смежный (ванная). Tetris Hall это элитный ЖК бизнес класса. Служба ресепш делает проживание в доме и посещение гостей максимально удобным. В доме есть спорт зал на первом этаже, крытый паркинг, на крыше дома расположен бассейн, лаунж зона с барбекю, вид на город 360 градусов.

#13169 Оренда 2к квартира 55м2  ЖК Тетріс Холл, вул Ділова 1/2

Оренда квартири Пропонується до вашої уваги розкішна 4-кімнатна квартира в клубному будинку Chelsea Tower, розташована за адресою вулиця Ділова, 4, поруч зі станцією метро Олімпійська та Олімпійським стадіоном. Квартира має просторе планування, яке включає кухню-вітальню-їдальню, відкриту лоджію, два санвузли (один із ванною, інший з душовою кабіною), дитячу ігрову кімнату, дитячу спальню (яка також може бути використана як кабінет), майстер-спальню та вбиральню. У квартирі виконаний дизайнерський євроремонт з використанням сучасних матеріалів та рішень, що створюють стильний та затишний інтерєр. Вона укомплектована всіма необхідними меблями та технікою від провідних світових виробників. У вартість оренди входить паркомісце в підземному паркінгу. Генератор, який буде встановлений у липні, забезпечить безперебійну роботу ліфта, водопостачання та опалення навіть у разі відключення електроенергії. Квартира розташована у центрі Києва, що надає безпосередній доступ до всього необхідного для комфортного життя. Поруч знаходяться кафе, ресторани, кавярні, банки, школи та дитячі садки. Крім того, неподалік є зони для прогулянок та відпочинку на свіжому повітрі. Запрошуємо на перегляд. A6.535

Ділова вул., 4

Tetris Hall. Ділова 1/2 Площа-77м.кв, 10 поверх. У будинку передбачені всі умови для комфортного життя: цілодобова охорона, консьєрж, відеоспостереження, упорядкована прибудинкова територія, підземний паркінг, ресторани та салони краси в пішої доступності. У будинку також передбачені: басейн на даху, власний дитячий садок, лобі з баром і ігровою зоною, фітнес-зал і зона BBQ з видом на Печерськ! Система розумний будинок, за доплату Метро "Олімпійська" в 7 хвилинах пішки. ЖК Тетріс Холл. Детали Дом - бетонно монолитный, в квартире 3 комнаты. Планировка комнат раздельная. Общее состояние квартиры - евроремонт У будинку є генератор.

можна з тваринами
Ділова вул., 1/2

Пропонується в оренду 3-х кімнатна квартира в будинку бізнес-класу по вул. Ділова 2Б. Функціональне планування: - кухня -вітальня -2 окремі спальні - гостьовий санвузол - санвузол з ванною -гардеробна - засклена лоджія Будинок закритого типу з підземним паркінгом з ліфтом біля будинку добре розвинена вся необхідна інфраструктура, зручна транспортна розвязка.

Ділова вул., 2Б

Оренда 4к квартири, вул. Ділова, Печерськ Аренда 4к квартиры, ул. Деловая, Печерск Пропонується в оренду шикарна 3-кімнатна квартира (220 м2) у Печерському районі, за адресою: вул. Ділова, 2Б) Входять у вартість 2 паркомісця) вихід в паркінг з ліфта) Планування: - дві просторі спальні - кабінет -гардеробна, пральня - три санвузли (два з них із душовими та ванними і один гостьовий) - кухня-вітальня Тихий центр. Дизайнерський ремонт високого рівня, повністю укомплектована якісними меблями, вбудована кухня і повний набір високо якісної кухонної техніки, великий телевізор, новий будинок бізнес-класу, що охороняється, територія будинку закритого типу, заїзд через шлагбаум, підземний теплий паркінг, ліфт в паркінг, охорона, дитячий майданчик. Поруч школа, басейн, спортклуб, супермаркет, метро Олімпійська - 8 хвилин пішки

Аренда квартиры, ул. Деловая, Печерск

Оренда 4к квартири, вул. Ділова, Печерськ, Олімпійська Аренда 4к квартиры, ул. Деловая, Печерск, Олимпийская Пропонується для оренди видова 4-кімнатна квартира в діловій частині столиці по вул. Ділова 2б. У квартирі виконаний ремонт у світлих тонах з використанням високоякісних матеріалів, повністю укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою від провідних світових виробників. Функціональне планування: - кухня-їдальня -вітальня -майстер спальня -2 окремі кімнати можна використовувати під спальні кабінет або дитячі кімнати. - гостьовий санвузол з душем - 2-й санвузол з ванною -гардеробна - Засклена лоджія Будинок закритого типу з підземним паркінгом з ліфтом біля будинку добре розвинена вся необхідна інфраструктура, зручна транспортна розвязка.

Оренда 4к квартири, вул. Ділова, Печерськ, Олімпійська

Без комісії!!! Довгострокова оренда трикімнатної квартири в Печерському районі, вул. Ділова 2Б. Квартира з сучасним ремонтом, гармонійне поєднання стилю та комфорту. Функціональне планування: 2 ізольовані кімнати та простора кухня-вітальня з великим кутовим розкладним диваном та великим обіднім столом. У кожній спальні є вбудовані шафи-купе для речей також при вході є вбиральня, два санвузли з душовими. З вітальнею вихід на велику лоджію з шикарним видом на місто. У будинку є консьєрж, паркінг із ліфтом. Двір з місцями для паркування, дитячим майданчиком, вїзд закривається шлагбаумом, територія з відео спостереженням, що цілодобово охороняється. Вартість орендної плати 1300 $ / міс.

Ділова вул., 2Б

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Ділова вул., 2б

Аренда 1к квартиры 57м2, ул. Деловая, Печерский район Оренда 1к квартири 57м2, вул. Ділова, Печерський район Пропонується квартира 57 м2 з авторським ремонтом та видом на Tetris Hall. вул.Ділова, поряд з Tetris Hall та м.Олімпійська. У квартирі є двоспальне ліжко, диван, кухня, обідній стіл, великий передпокій з гардеробною шафою, робочий стіл, відкритий балкон для chill-out, з шикарним видом на Tetris Hall та вул. Антоновича. Ідеально для розробника, дизайнера, бізнесмена чи молодої сімї без дітей. Квартира повністю укомплектована дорогою побутовою технікою, меблями. В обробці використані якісні матеріали. У санвузлі – підігрів підлоги. Авторський дизайн-проект, суміш лофту та сучасної класики. У будинку закрита територія. Гостьовий паркінг. 2-рівневий підземний паркінг. Консьєрж у парадному. #A4679

Оренда 1к квартири 57м2, вул. Ділова, Печерський район

Аренда квартиры ул. Деловая, ЖК Chelsea Tower, Печерск Оренда квартири, вул. Ділова, ЖК Chelsea Tower, Печерськ Унікальна пропозиція в центрі столиці біля HCK Олімпійський. Пропонується квартира разом з паркінгом в сучасному житловому комплексі в центрі столиці. Видова квартира в сучасному комплексі бізнес -класу ЖК «Chelsea Tower». Квартира з сучасним ремонтом, меблями та технікою від найкращих світових виробників . Раціональне планування, простора кухня-вітальня з виходом на засклену лоджію, дві окремих спальні, 2 санвузли, 2 гардеробні. Розвинена інфраструктура, зручна транспортна розвязка, піший центр, школи, дитячі садки ,торгівельний центр 5 хвилин пішки, метро Олімпійська, Мегамаркет, магазини, кафе, ресторани, салони краси, банки, Володимирський ринок 10 хвилин пішки. В будинку є підземний паркінг. При відключенні світла ліфти працюють. #A4084

Аренда квартиры ул. Деловая, ЖК Chelsea Tower, Печерск

Без комісії! Власник! 2к студія (57м2) ЖК "Tetris Hall". Ціна 1350 $. У будинку є ГЕНЕРАТОР на воду, опалення та ліфти. 2к-студії (57м2) на вул. Ділова (Димитрова) 1/2 у преміум ЖК "Tetris Hall". Майже перше здавання. Окрема спальня. Балкон. Великий санвузол, вбиральня, шафа-купе, гардеробна. У квартирі тільки брендова побутова техніка та сантехніка (бойлер, тепла підлога, кондиціонер, два великі телевізори…) У будинку підземний паркінг, консьєрж-сервіс, цілодобова охорона та відеоспостереження. Усі фото реальні. Перегляди у будь-який зручний час! Це єдине актуальне оголошення по цій квартирі від власника. Решта оголошень - фейк!!!

Без комісії! Від Власника! 2к студія ЖК "Tetris Hall". ГЕНЕРАТОР.

От собственника (без комиссии). Деловой центр Киева , хорошо развита инфраструктура. Сдам трехкомнатную квартиру в кирпичном доме по ул. Деловая 2б (ул.Димитрова). 13эт/25 этажного дома, площадь 127/57/30. Квартира полностью укомплектована мебелью. Качественный современный ремонт. Функциональная планировка: Кухня-студия, укомплектованная всей бытовой техникой и три спальни (Две с двуспальными кроватями и одна с диваном, который раскладывается). 2 санузла, бойлер. Две большие лоджии. Красивый панорамный вид. Кондиционеры, интернет и телевидение. В доме есть консьерж, паркинг с лифтом. Двор с местами для парковки, детской площадкой, въезд закрывается шлагбаумом, круглосуточно охраняемая территория с видео наблюдением. Престижное и удобное месторасположение дома решает проблему загазованности в центре Киева, т.к. дом стоит на возвышении рядом с парком (Черепанова гора) и его жители дышат чистым воздухом. Квартира понравится тем арендаторам, которые ведут активный образ жизни (рядом парк для прогулок и пробежек, бассейн, фитнес центр). Развитая инфраструктура: рядом Владимирский р-к, ТЦ «Олимпийский», супермаркеты, магазины, банки, аптеки, школы, детские сады, роддом №7, Олимпийский стадион, зелёная зона, парк, 7 минут до станций метро "Олимпийская" и "Дворец Украина" . Стоимость аренды квартиры – 43000 грн./месяц+ коммунальные услуги.

СВОЯ 3ком Деловая Тютюнника (Барбюса) Большая Васильковская

Оренда 2к квартири, ЖК Tetris Hall, вул. Ділова, Печерськ Аренда 2к квартиры, ЖК Tetris Hall, ул. Деловая, Печерск Предлагается в аренду стильная 2-комнатная квартира (56м2) в премиум ЖК Tetris Hall. Квартира с качественным ремонтом из дорогостоящих материалов в строгих и теплых тонах. Установлена вся необходимая мебель и техника от ведущих производителей. Консьерж сервис и обслуживание 24/7, охрана и доступ только по карточкам. Доступ до всего сервиса комплекса: комфортные зоны отдыха на общей крыше двух новых зданий, там же: фитнесс-зал, комната для проведения мероприятий/торжеств, кино-театр. В квартире очень удобная планировка: кухня-гостиная, 1 спальня, санузел - гардеробная До метро 1 квартал, как и до ТРЦ Олимпийский и прочей инфраструктуры. На территории также находится детсад и ухоженный парк. О комплексе: ЖК Tetris Hall – это: - 5000 м2 ландшафтного парка - бассейн и барбекю зоны на крыше дома (выглядит просто потрясно) - тренажёрный зал, лаунж зона, party-room и кинотеатр - детский сад Академии А+, игровая, спортивная площадки. - подземный паркинг #3152453

Аренда 2к квартиры, ЖК Tetris Hall, ул. Деловая, Печерск

Премиум ЖК «Тетрис Холл» ул. Деловая 1/2 в доме генератор, квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. Планировка: Комната-гостиная совмещена с кухней, спальня, санузел, гардеробная балкон. В квартире выполнен дизайнерский ремонт. Для жителей комплекса предусмотрена лаундж зона, охрана, круглосуточный консьерж сервис. В квартире реально 57 метров. Оплата осуществляется в гривне по курсу НБУ, (срок договора от 6 мес.): - оплата: первый месяц + гарантийный платеж Для коллег: 1. Не разрешаю размещать и дублировать мое объявление квартиры на площадке olx. 2. Без животных

Аренда 57м2 ЖК «TetrisHall», Деловая 1/2, Тетрис Холл в доме генератор