Здається в оренду Однокімнатна квартира. Метро Героів праці, поряд з супермаркетом Рост. Хороший новий ремонт, ніхто не жив, перша здача, є вся необхідна техніка, холодильник, пральна машина, бойлер, душова кабіна. Квартира тепла, поміняно батареї. Середній 7 поверх. Поруч супермаркет Рост, АТБ, ринок, транспортна розвязка, все, що потрібне під рукою. Ціна 7000 тис. + ком плат. Дзвоніть, чекаємо на перегляди.

можна з тваринами
Героїв Праці вул., 21

Здам 3к квартиру на Салтівці з євроремонтом біля метро Героїв праці (круглий ринок), за адресою вул. Героїв праці 17. Формат квартири 2 спальні + кухня-студія. Тут завжди можна зібратися в колі родини та друзів, і не хвилюватися про те, де всіх розмістити. І після веселої вечірки, друзі можуть залишитися у вас - місця вистачить усім! Якщо вам необхідне робоче місце, воно теж тут є. У цьому жвавому районі всього багато і все поруч: транспорт, магазини, базар, торгові центри, кафе, дитячий майданчик і т.п. У вас завжди буде вибір де купити все найякісніше, найсмачніше та екологічно чисте. Краще один раз побачити, ніж довго читати. Телефонуйте! Покажу у зручний для вас час. Світлана

можна з тваринами
Героїв Праці вул., 17

Код обєкта: #7716 Квартира розташована на 3 поверсі 9-ти поверхового будинку, другий будинок від станції метро "Героїв Праці". Поруч із квартирою розташовані магазини, аптеки, ринок а також Укриття в двух хвилинах від будинку. Загальна площа квартири - 52 квадратні метри. У квартирі дві кімнати. Ремонт виконаний за авторським проектом. Квартира повністю мебльована. Побутова техніка включає плиту, холодильник, пилосос, мікрохвильову піч і посудомийну машину. У квартирі є вбудовані шафи, ортопедичні матраци на двох розкладних диванах, кондиціонер, масляний обігрівач, тепла підлога, сейф, сушіння для білизни, броньовані двері та тамбур. У будинку працює ліфт. Орендна плата складає 6900 гривень + комунальні послуги за лічільниками.

Героїв Праці вул., 20Б

Терміново здаю 2-х кімнатну квартиру на 4 поверху, багатоповерхового будинку, з газовою плитою. Також холодильник, пральна машина, 2 ізольовані кімнати з диванами, шафами. Крісла, 2 столи , стільці. Дуже чиста та охайна квартира, чекаємо порядних орендаторів Поруч всі магазини, кафе, зупинка Ціна 4500 грн/ місяць + комунальні платежі.

Терміново! 2-х кімнатна, Героїв Труда, 4 поверх
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сдам однокомнатную квартиру этаж 4/12 ул.Героев Труда 4 Героев Труда 8 минут пешком Ремонт,мебель(2 раскладных больших дивана) и вся необходимая техника(плазма тв,роутер,холодильник,стиральная машина,плита газовая и мн.др.)окна во дворик 5500 грн.+свет(по счетчику)

Однокомнатная квартира на героев труда возле метро салтовка

Сдам 2-к квартиру на Салтовке, 522 м/н м.Героев Труда, на против ТРЦ Дафи. Сделан косметический ремонт, комнаты раздельные находиться на комфортном 4-ом этаже. Хороший район, с отлично развитой инфраструктурой: через дорогу ТРЦ Дафи, большой продуктовый рынок, АТБ, не далеко Журавлёвское водохранилище, сосновый бор. Много магазинов, киосков, супермаркет Рост. Школы, дет.сад, очень хорошая транспортная развязка. Тихие, порядочные соседи. Звоните!!!

Героев Труда улица, 12, Киевский, Харьков, Харьковская 3000.0 UAH

Код обєкту : 7914 Здається в оренду двокімнатна квартира на вулиці Героїв Праці, Салтівка, 522 мікрорайон , яка розташована на 2-му поверсі 9-поверхового будинку, поруч із 17-ю школою. Будинок зручно розташований на рівній відстані від станцій метро "Студентська" та "Героїв Праці" всього 5 хвилин пішки. Квартира має все необхідне для комфортного проживання: У першій кімнаті знаходиться двоспальне ліжко та шафа. У другій кімнаті є розкладний диван та шафа, кондиціонер, телевізор і обігрівач. Кухня повністю обладнана вбудованою технікою, є мікрохвильова піч, пральна машина та бойлер. Встановлені лічильники на гарячу та холодну воду. Дуже зручне розташування забезпечує доступ до всієї необхідної інфраструктури: Хороша транспортна розвязка: метро, зупинки трамвая та автобуса. Поруч розташовані ринок, магазини, супермаркети, торговельні точки. Поштові відділення, банківські відділення, аптеки та ветеринарні магазини також у пішій доступності. Ця квартира ідеальне місце для комфортного проживання в центрі розвиненої інфраструктури.

Героев Труда улица, 12Г, Киевский, Харьков, Харьковская 7000.0 UAH

Собственник сдаст свою 2-х комн. евростудию. Салтовка. Новострой 5/10 , 49 кв.м. Кирпичный утеплённый дом Жк. Союз. Пешком до метро Героев Труда 3 мин. Евроремонт, газ и вся бытовая техника, теплые полы, мебель , бойлер, кондиционер. Охраняемая закрытая территория. Стильно, тепло, уютно. Большая парковка перед домом. Семейной паре или девушке. Без животных. Оплата + ком. услуги по счетчикам.

власник
Героев Труда улица, 32Г, Салтовский, Харьков, Харьковская 8500.0 UAH

Уютная 1 комнатная квартирка на Салтовке, возле ресторана Гершир Полностью укомплектована Кондиционер, раскладной диван, плита газ 3000 грн + коммунальные услуги

Героев Труда улица, 29, Салтовский, Харьков, Харьковская 3000.0 UAH

Здам 2-хкімнатну квартиру біля РЦНАП по вул. Героїв Праці 33а , 2/5 Гарна транспортна розвязка, недалеко знаходятся РЦНАП, "Урбан - парк", магазини, ресторан " Сочі" та "Гершир" до ст.метро " Героїв Праці" пішки 20 хв або 7 хв на транспорті. Квартира двохстороння, окремі непрохідні кімнати з двома великими балконами. С/у роздільний, з ванною, є горяча вода центральна + стоїть бойлер, на кухні - газ. Стандартна оплата + коммунальні. Пишіть або дзвоніть пiсля 19-00,, показ за попередньою домовленістю.

власник
Здам 2х кімнатну квартиру

Сдам свою однокомнатную квартиру ул.Героев Труда 12 ,3 этаж. 5т.+коммунальные.

власник
1 комнатная  кв.м.Героев Труда

Фото полностью соответствует Сдам шикарную трехкомнатную квартиру в новострое на Героев Труда Метро 7-10 минут пешком Дом стоит внутри двора, окон выходящих на проезжую часть – нет. Тихо. Спокойно. 7/9 этаж Общая площадь 113м2. Формат : кухня-студия (60м2) + 2 спальни, 2с/узла. В квартире выполнен классный современный ремонт. Оснащена всей необходимой мебелью и техникой для комфортного проживания! Стоимость аренды 13000+ все коммунальные платежи Оплата при вселении за первый месяц проживания и залог в размере месяца Услуги агенства 50% по факту вселения, единоразово

Реальная 3-к квартира в новострое на Героев Труда, Салтовка

Житлові комплекси у Харків

Своя, шикарна 3к квартира, Харків, Героїв Праці, буд 68, спальний район, євроремонт, мебльована, повністю. Для сімейної пари, чи для студента. Розглядаємо продаж квартири. Продаватися буде з меблями та кухонною технікою .

власник
Продам/сдам в оренду

Сдам 2К-Квартиру, Салтовка 608Мкр. ул. Героев Труда 26, метро Героев Труда 3-5мин. шагом. Квартира полностью укомплектована с раздельными комнатами и подойдет как для семьи так и для 2 семей. Доп. расходы + все коммунальные платежи по квитанции на одного человека. Объект № 1 1 1 7 6 3 4 8 9

Сдам 2К-Квартиру, Салтовка 608Мкр. метро Героев Труда 3мин. шагом.

Код обєкта 7693 Пропонується до оренди простора та затишна двокімнатна квартира, розташована в зеленому районі Салтівки, всього за кілька хвилин від станції метро "Героїв Праці". ДЛЯ РОДИНИ Основні характеристики: Розташування: Салтівка, біля метро "Героїв Праці" Тип квартири: двокімнатна Площа: 44 м Переваги: Зручне розташування: квартира знаходиться всередині будинку, що забезпечує тишу та спокій. Загальний лічильник на опалення: економія на комунальних послугах завдяки загальному лічильнику на будинок. Комфортний клімат: дуже тепла квартира взимку та прохолодна влітку. Зелений район: багато зелені, що створює приємну атмосферу для проживання. Інфраструктура: Освітні заклади: поруч знаходяться дві школи та два дитячі садочки. Медичні установи: неподалік є поліклініка. Магазини та ринки: поруч розташовані магазини, базар "Героїв Праці" та ринок, супермеркет "Рост". Транспортна доступність: всього три зупинки до метро "Героїв Праці", що забезпечує швидкий доступ до будь-якої точки міста. Сплата орендної плати та всі комунальні платежі Ця квартира є чудовим вибором для тих, хто шукає комфортне та затишне житло в зручному районі з розвиненою інфраструктурою. Не втрачайте можливість орендувати це прекрасне помешкання!

можна з тваринами
Героїв Праці вул., 37Б

Сдам Свою 1 комнатную квартиру на Салтовке, недалеко от метро Г Труда, по ул Героев Труда д 37, рядом ЦНАП, Урбан Парк и остановки транспорта. Квартира расположена на 2 этаже в 9-ти этажном доме, домашнее чистое состояние, раскладной двуспальный диван, вся мебель и техника как на фото. Квартира свободна! Можно заезжать и жить. цена 4500 грн/мес

власник
Сдам Свою 1ком квартиру возле ЦНАП, по ул Г Труда д37, домашняя!

Сдам 2 ком квартиру 3 мин пешей доступности от метро, по ул. Героев Труда 4, на 4 этаже 9 эт. дома, сдается впервые, в квартире очень уютно и комфортно. Мебель, техника все как на фото. Возле дома супермаркет АТБ, фитнес. Оплата 5000 + коммуналка. Все вопросы по телефону

Сдам 2 ком Квартиру возле метро Героев Труда

Сдам 1 комнатную квартиру с ремонтом возле ЦНАПа на Салтовке. Героев труда, 70. 33/17/6. 8/9. Без животных. 4000 + к.у.

Героїв Праці вул., 70

Здається в оренду просторна трьохкімнатна квартира на вулиці Героїв Труда, 46. В квартирі зроблений якісний ремонт, є сучасні меблі та побутова техніка, необхідна для комфортного життя. Квартира розташована на шостому поверсі. Це ідеальне житло для сімї або студентів, оскільки поруч знаходяться зупинки громадського транспорту, магазини і станція метро "Героїв Труда". Район добре розвинений і зручно розташований, що дозволяє легко дістатися до будь-якої точки міста. Квартира вільна для переїзду відразу. Власник готовий розглянути довгострокову оренду. Для додаткової інформації та огляду будь ласка, звяжіться з нами.

Героїв Праці вул., 46

Код объекта #7277 Квартира находится на 9 этаже 9-этажного дома. Общая площадь квартиры составляет 38 квадратных метров, из которых 9 квадратных метров приходится на кухню. Квартира имеет панельные стены и одну комнату. Санузел смежный. Отопление централизовано. Квартира сдается с мебелью и бытовой техникой, такой как плита, утюг, духовой шкаф, пылесос, холодильник, стиральная машина. Также есть доступ к Wi-Fi. Есть коммуникации с газом и электричеством. Вопросы содержания животных обсуждаются.

Героев Труда улица, 38, Киевский, Харьков, Харьковская 4000.0 UAH

Квартира и фото реальные! Сдам 3х комн квартиру рядом м.Героев Труда за РОСТом по ул. Героев Труда 15А. Этаж 11/16. Квартира общей площадью 70 м2, капитальный ремонт, укомплектована необходимой мебелью и техникой. Цена 6500 грн + коммунальные платежи Ключи на руках, показ в удобное для Вас время!

Героїв Праці вул., 15А

Квартира и фото реальные! Сдам 1 комн квартиру в пешей доступности от м.Героев Труда и м.Студенческая по ул.Героев Труда 4г. Этаж 7/12. Квартира общей площадью 35 м2, укомплектована необходимой мебелью и техникой, есть кондиционер. Цена 4000 грн + свет

Героїв Праці вул., 4г

Здається 2к.кв. біля метро Героїв труда. З ремонтом, є все необхідне, 4 спальних місця. Додатково сплачуються комунальні платежі

Героїв Праці вул., 20 а

Сдам 1-но комнатную квартиру на 6 этаже 9 этажного дома на Салтовке , метро Героев Труда, супермаркет "Рост". Квартира в хорошем жилом состоянии, есть холодильник, стиральная машина, встроенная кухня, кондиционер. Всего 3000+ коммунальные услуги

Героїв Праці вул., 34
1 - 24 з 53 результатів