Звичайний стан квартири, є холодильник, пральна машинка бойлер

Тарнавского Мирона Генерала улица, 8, Бам, Тернополь, Тернопольская 4000.0 UAH

Тарнавского Мирона Генерала улица, 8, Бам, Тернополь, Тернопольская 270.0 USD

Перша здача! Здається в оренду 2 км.квартира у новобудові по вул.Тарнавського. Будинок цегляний, обжитий. Велика прибудинкова територія, двір закритого типу, дитячий майданчик, паркомісця для автомобіля. У квартирі зроблено якісний ремонт, встановлено індивідуальне опалення, повністю облаштована кухня з необхідною побутовою технікою, у кімнаті двоспальне ліжко з тумбами приліжковими, кондиціонер. Огляд у зручний для Вас час!

Тарнавського, 1, Бам, Тернополь, Тернопольская 300.0 USD

Тарнавского Мирона Генерала переулок, 1, Бам, Тернополь, Тернопольская 6500.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Перша здача 2кімн. Квартира 42 м², 10й поверх, індивідуальне опалення та тепла підлога Всі меблі і техніка нові, ніхто не жив Новобудова, дуже гарно розвинений район КАТЕГОРИЧНО БЕЗ МАЛЕНЬКИХ ДІТЕЙ І БЕЗ ТВАРИН! Вартість 300$ +к/п Оплата за перший та гарантійний місяць Комісія агенції 300$

Оренда 2к квартири Тернопіль центр Бам Тарнавського новобудова

Здається квартира в ЖК Київська-Тарнавського з усіма зручностями - всі меблі побутова техніка, Кондиціонер!! Підігрів підлоги Посудомийна машина після ремонту ще ніхто не проживав Панорамний балкон Ліфт працює Окремо спальня, кухня і передпокій з диваном для відпочинку Питання по телефону Вся інфраструктура поруч..

Тарнавского Мирона Генерала переулок, 8, Бам, Тернополь, Тернопольская 350.0 USD

Здається в оренду комфортна трьохкімнатна квартира . Комфортне розташування , поруч вся зручна інфраструктура : супермаркет , траспортні зупинки , магазини , аптеки , навчальні заклади , заклади громадського харчування Квартира обладнана всією необхідною технікою та меблями для комфортно проживання Показ в зручний час за попередньою домовленістю Всі деталі за телефоном

Тарнавского Мирона Генерала улица, 1, Тернополь, Тернопольская 10000.0 UAH

Здаю велику трикімнатну квартиру по вулиці Тарнавського. (Індивідуальне опалення, євроремонт, меблі, побутова техніка). Будинок новий. В квартирі є балкон.

власник
Здаю в оренду велику 3-кімнатну квартиру по вул. Тарнавського

Довгострокова оренда трьох кімнатної квартири у новобудові. Індивідуальне опалення, євроремонт. Є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання. Розвинута інфраструктура, поруч магазини, супермаркети, школа, дитячий садок. БЕЗ ТВАРИН!!! Огляд у зручний для вас час. Телефонуйте!!!

Тарнавского Мирона Генерала улица, 7Б, Бам, Тернополь, Тернопольская 400.0 EUR

Географія Тернопіль