Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Болсуновська вул. (Струтинського), 2

Оренда 2-х рівневого пентхауса з терасою та джакузі в ЖК Pechersky. Адреса - вулиця Болсунівська 2 До вашої уваги пропонується шикарний пентхаус з великою терасою і джакузі. Площа квартири – 240 кВ м. Площа тераси – 130 кВ м. кв. У квартирі є: - простора кухня-вітальня (60 кВ м) - 3 спальні (головна спальня зі своїм гардеробом, санвузлом, балконом та окремим виходом з квартири); - 3 санвузли; - 3 гардероби; - пральня; - велика тераса із зимовим садом та джакузі; У квартирі зроблено новий ремонт за авторським проектом. Укомплектована всією необхідною технікою та апаратурою: - побутова техніка Bosch; - кліматична техніка Mitsubishi; - італійська плитка; - тепла підлога; - Led tv – 70 дюймів; - меблі на терасі; - джакузі; - зимовий сад. -паркомісце # A 6 8 4 8

можна з тваринами
Болсуновська вул. (Струтинського), 2

ЖК ПечерSky Адрес: Болсуновская 2 Количество комнат: 3 Цена: 2000$ Описание: Болсуновская 2 Количес 100 кв.м поверх 9 з 28 3-х комнатная квартира в комплексе премиум-класса "PecherSKY", ул Болсуновская 2 Дизайнерский ремонт с использованием высококачественных материалов, укомплектована всей мебелью и бытовой техникой премиум. Удобная планировка: 2 спальни, 2 санузла, просторная гостиная, подогревы полов, большая кухня. ЖК PecherSKY - круглосуточная охрана комплекса, закрытая придомовая территория c зоной отдыха и спорта, гостевой холл площадью 300 кв, 4-х уровневый паркинг, инфраструктура PecherSKY: рестораны от лучших рестораторов Киева, фитнес-клуб, салон-красоты Kika-Style, 7-мь минут пешком до национального Ботанического сада.

ЖК ПечерSky Болсуновская 2 Ботанічний Сад

Вашій увазі пропонуються трикімнатні апартаменти в одному з найпрестижніших будинків столиці - ЖК "PecherSKY" (вул. Болсуновська, 2), загальною площею 130 кв.м., розташовані на 14 поверсі. У квартирі виконано дизайнерський ремонт за авторським проектом з використанням високоякісних матеріалів. Панорамні вікна з приголомшливим видом на місто і монумент "Батьківщина-Мати". Планування: велика кухня-вітальня, 2 спальні (майстер спальня зі своїм санвузлом, гардеробом і балконом), гостьовий санвузол і велика гардеробна. Італійські меблі, сантехніка Німеччина, побутова техніка Bosch і Siemens, телевізори Samsung. Квартира укомплектована предметами інтерєру та побуту. Є два паркомісця. Комплекс має просторий хол у 300 кв.м. з двома зонами відпочинку. Бездоганна система контролю доступу в будинок і територія, що охороняється; 24-годинний консьєрж сервіс. Безпечний дитячий майданчик із системою відеоспостереження у внутрішньому дворі комплексу, спортивний майданчик - баскетбольне/футбольне поле, паркінг на 285 автомобілів, ліфти "KONE", кімната для персоналу та водіїв, колясочна. Комфортна інфраструктура будинку з рестораном, кафе, салоном краси, студією грації. Через дорогу розташований один з найпрестижніших бізнес - центрів Києва - "IQ Business Center" , елітний спортивний клуб -Sport Life Lux&SPA. Також у пішій доступності - Ботанічний сад.

Болсуновська вул. (Струтинського), 2

Оренда 3 кімнатної квартири Плоша 130кв.м Поверх 9 Печерськ Елітний ЖК PecherSky Вул. Болсуновська 2 2 спальні, простора кухня вітальня, 2 санвузла, гардеробна кімната, 2 балкони, бойлер на 120л, підігрів підлоги, кондиціонери, вся побутова техніка. В будинку є генератор на світло на ліфти та місця загального користування Підземний паркінг 4 рівні, 24/7 Охорона, відеонагляд. Поруч Ботанічний сад, БЦ IQ

Болсуновська вул. (Струтинського), 2

В оренду пропонується квартира в ЖК преміум класу «Pechersky», на вулиці Болсунівська 2 До вашої уваги пропонується шикарний 2-рівневий пентхаус з великою терасою і джакузі. Площа самої квартири – 240 кВ м. Площа тераси – 130 кВ м. кв. У квартирі є: - простора кухня-вітальня (60 кВ м) - 3 спальні (головна спальня зі своїм гардеробом та с.у. з душем та ванною); - 3 санвузли; - 3 гардероби; - пральня; - велика тераса із зимовим садом; - джакузі. У квартирі зроблено новий ремонт за авторським проектом. Вона укомплектована всією необхідною: - побутовою технікою Bosch; - кліматичною технікою Mitsubishi; - італійською плиткою; - теплими підлогами; - Led tv – 70 дюймів; - завірюхою на терасі; - джакузі; - зимовий сад. В ЖК цілодобова охорона усієї території комплексу, закритий ігровий майданчик для малечі, 49 камер відеоспостереження. Панорамне засклення будівлі вікна від підлоги до самої стелі, надає можливість насолоджуватися мальовничою панорамою міста, створює відчуття свободи й простору. У будинку є генератор. Світло вимикають дуже рідко т до будинку підключений до двох зон по відключенню світла і якщо не працює одна, то включається інша. Ліфти, водопостачання, опалення, інтернет, та освітлення загальних зон працюють завжди. Також за бажанням клієнта є можливість оренди паркомісця у підземному паркінгу. Поруч з комплексом PecherSKY знаходиться все, що стане у нагоді для комфортного життя: -ресторан, міні-маркет і булочна-кондитерська; -фітнес-клуб, відкритий басейн й корт для гри у теніс; -школи, дитячий садок, музична школа; -7 хвилин пішки до прекрасного Національного Ботанічного саду. Перегляди у будь-який зручний час! Номер обєкта:# A 6 7 1 8

можна з тваринами
Болсуновська вул. (Струтинського), 2

В оренду пропонується шикарний 2-поверховий (20/21 поверхи) Пентхаус з величезною терасою в одному з найкращих ЖК PecherSKY Luxury Apartments. Адреса: вул. Болсунівська 2, Печерський район. Відкриваючи двері комплексу PecherSKY Luxury Apartments, ви потрапляєте у просторий хол площею 300 кв. Вечорами у холі грає піаніст. Приглушені тони, натуральний камінь та деревяне оздоблення інтерєру створюють атмосферу стриманої розкоші. ЖК PecherSKY – ексклюзивні житлові апартаменти на Печерську в пішій доступності від Ботанічного Саду. Квартира включає 3 спальні, 4 санвузли, 4 гардероби, просторий зал, кухню-студію, 2 балкони, джакузі ,барбекю зону та терасу більше 120мкв. Тераса відкриває прекрасний двосторонній вид на Печерськ та на лівий берег. На терасі побудований комфортний зимова лоджія з термальними склом площею 25 м.кв. Головна спальня включає: санвузол, гардероб, балкон, зону відпочинку і окремий вихід з квартири. Виконано якісний ремонт за індивідуальним дизайн-проектом у стилі сучасної класики. 7. 8. 1. 1. 5.

можна з тваринами
Болсуновська вул. (Струтинського), 2

ЖК ПечерSky Адрес: Болсунівська 2 Количество комнат: 3 Цена: 1800$ Описание: Оренда просторої 3 кімнатної квартири в одному з найкращих комплексів преміум-класу «PecherSky» на вул. Болсунівська 2. Повністю мебльована та оснащена всією необхідною технікою. У ЖК власна інфраструктура з цілодобовою охороною, консьєрж сервісом 247, кімнатою для водіїв, колясковою, підземним паркінгом, закритим і дитячим майданчиком, що охороняється, відеоспостереженням. Загальна площа: 98.30 м² ХАРАКТЕРИСТИКА ОБЄКТУ: -роздільне планування -висота приміщень 3 м -поверх 10 -поверховість 16 КВАРТИРА СКЛАДАЄТЬСЯ З : -спальня -кабінет -кухня (обєднана з вітальнею) -санвузол -балкон Будинок автономний, є генератор.

ЖК ПечерSky. Болсунівська 2 Повністю мебльована є генератор.

Дизайнерська 2-кімнатна квартира (82м2) в новому елітному житловому комплексі "PecherSky" на вул. Болсунівська, 2. З вікон відкривається краєвид на Батьківщину Мати та Дніпро. Ремонт виконаний у стилі хай-тек з використанням високоякісних матеріалів, укомплектована технікою преміум класу та вбудовуваними меблями італійського виробництва. Функціональне планування: - простора вітальня - окрема кухня - господарська спальня - гардеробна кімната - суміжний санвузол (душ) ЖК "PecherSky" - це унікальне місце, що повністю відповідає високим вимогам, прийнятим у будівництві елітних житлових комплексів Європи. Будинок обслуговує професійна компанія «Затишний Дім» з багаторічним досвідом експлуатації будинків Premium класу. Жителям будинку забезпечує сервіс на рівні найкращих світових готелів.

Болсуновська вул. (Струтинського), 2

3-х комнатная квартира в комплексе премиум-класса "PecherSKY", ул Болсуновская 2 Дизайнерский ремонт с использованием высококачественных материалов, укомплектована всей мебелью и бытовой техникой премиум. Удобная планировка: 2 спальни, 2 санузла, просторная гостиная, подогревы полов, большая кухня. ЖК PecherSKY - круглосуточная охрана комплекса, закрытая придомовая территория c зоной отдыха и спорта, гостевой холл площадью 300 кв, 4-х уровневый паркинг, инфраструктура PecherSKY: рестораны от лучших рестораторов Киева, фитнес-клуб, салон-красоты Kika-Style, 7-мь минут пешком до национального Ботанического сада.

можна з тваринами
Болсуновська вул. (Струтинського), 2а

Оренда нової 4-кімнатної квартири в ЖК Pechersky Вул. Болсунівська 2 - Перша здача. - Площа квартири 160 м² Планування: - простора кухня-студіо з барной стійкою; - 3 спальні; - 2 санвузли з душем та ванною; - 2 гардероба; - 2 балкона. - головна спальня обладнана своїм санвузлом (з душем і ванною) та своїм гардеробом. Квартира укомплектована під ключ меблями, технікою та посудом. ЖК PECHERSKY має просторий хол в 300 кв.м. з двома зонами відпочинку; чудові види на місто та Дніпро. Відмінна система контролю доступа в будинок та охорона; 24/7 консєрж сервіс. Безпечний дитячий майданчик з системою відеонагляду. Паркінг на 285 автомобилей, ліфти «KONE». Комфортна інфраструктура будинку з рестораном, кафе, теннісним кортом, салоном краси і тд.

ЖК Печерскай Pechersky Печерский р-н Центр Перша здача

Пропонується квартира в елітному комплексі ЖК PecherSky В квартирі зроблений сучасний ремонт, все продуманно до дрібниць! Квартира повністью мебльована, є все не обхідне, для проживання! Перегляяди за домовленністью!

Болсуновська вул. (Струтинського), 2а

Без комісії - Пропонується до розгляду оренда квартири в ЖК PercherSKY - Болсуновська 2, ЖК PecherSKY - В квартирі 2 поверхи та терасса. 370 м2 - 6500$/місяць - без комісії Детальний опис: 2-Поверхова квартира з Терассою, Джакузі на терассі, 3 санвузлами. У квартирі зроблено дизайнерський ремонт. Усі кімнати дуже просторні та мають панорамні вікна з неймовірним видом. Оголошення виставлено 28.06.2024, здачу в оренду може бути оформлено тільки після перегляду

Болсуновська вул. (Струтинського), 2

Панорамна квартира в елітному ЖК бізнес-класу PecherSky. Повінстю автономний будинок, в якому ЗАВЖДИ є світло, вода та опалення. Квартира має власний підземний паркінг, повінстю укомлектована меблями та технікою. Простора вітальня з кухнею, окрема велика спальня, гардеробна кімната, кабінет, балкон. Ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт та якість життя. Є відео огляд. Запрошуємо на пергляд Панорамна квартира в елітному ЖК бізнес-класу PecherSky. Повінстю автономний будинок, в якому ЗАВЖДИ є світло, вода та опалення. Квартира має власний підземний паркінг, повінстю укомлектована меблями та технікою. Простора вітальня з кухнею, окрема велика спальня, гардеробна кімната, кабінет, балкон. Ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт та якість життя. Є відео огляд. Запрошуємо на перегляд #A5297

Болсуновська вул. (Струтинського), 2

3-х кімнатна квартира в комплексі преміум класу "PecherSKY", вул. Болсуновська 2, площа 128 м кв. Дизайнерський ремонт з використанням високоякісних матеріалів, укомплектований усіма меблями та побутовою технікою преміум. Зручне планування: 2 спальні, 2 санвузли, вбиральня, простора вітальня, підігрів підлоги. ЖК PecherSKY - цілодобова охорона комплексу, закрита прибудинкова територія з зоною відпочинку та спорту, гостьовий хол площею 300 кв, 4-х рівневий паркінг, інфраструктура PecherSKY: ресторани від найкращих рестораторів Києва, фітнес-клуб, салон-краси Kika-Sty, 10 хвилин пішки до національного Ботанічного саду. Ціна 2500 у.о.

Болсуновська вул. (Струтинського), 2

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Болсуновська вул. (Струтинського), 2

Вітаю! Представте собі власне гніздечко в серці столиці – двохкімнатну квартиру в елітному комплексі PecherSKY. Знаходячись на 18-му поверсі з 85 метрами площі, це справжнє втілення комфорту та розкіші. Спальня, прикрашена в стилі готелю, вражає не лише своєю елегантністю, але й простором, завдяки власному гардеробу та ванній кімнаті. Кухня, виконана в студійному стилі, стає центром сімейних зустрічей та готування, а гостьовий санвузол надає зручності для ваших гостей. Особливість цієї квартири – не лише її розташування у престижному комплексі, але й розкішний вид з вікна на місто, що заворожує своєю нічною панорамою. Усе це доступно Отож, не втрачайте можливість стати власником цього мрійливого помешкання у самому серці Києва.

Болсуновська вул. (Струтинського), 2

Болсунівська вул. (Струтинського), 2 До вашої уваги пропонується трикімнатна квартира в комплексі преміум класу PecherSKY по вулиці Болсунівська, 2, розташована на 9/22-пов., загальною площею 130 кв.м. На поверсі розташовано лише 2 квартири, що підвищує її приватність. У квартирі виконаний ремонт за ексклюзивним дизайн-проектом 2023 р., в якому все детально враховано для Вашого комфорту та естетичної насолоди. У проекті використані найсучасніші технології, натуральні матеріали та різноманітні фактури: натуральні камінь та дерево. Функціональне планувальне рішення: кухня-вітальня, майстер-спальня зі своїм санвузлом та гардеробом, друга спальня, яка також обладнана своїм санвузлом та гардеробом. Квартира обладнана системою вентиляції та кондиціонування Mitsubishi, внутрішньопідлоговими конвекторами, автоматизованою системою управління шторами та жалюзі, системою фільтрації води Aqualtis, італійською сантехнікою Antonio Lupi, Hotbath, Margaroli, технічним та декоративним світлом виробництва Італії. Квартира повністю укомплектована вбудованою французькою побутовою технікою De Dietrich, меблями Roche Bobois, Cattelan Italia.

Болсуновська вул. (Струтинського), 2

У разі поганого звʼязку будь ласка Пишіть у Viber Telegram або дзвонюйтесь для оперативної комунікації Паркоместо в подземном паркинге PecherSKY Luxury Apartments – лучший жилой комплекс, который полностью соответствует классификации премиального жилья и является одном из самых престижных. Открывается захватывающий вид Планировка квартиры 2 спальни, 2 санузел , гардероб, кухня-студия, лоджиия кухня гостиная просторная 85 м2 PecherSKY Luxury Apartments . Элегантное здание подтверждает это, как только Вы обратите внимание на него, прогуливаясь по Печерску и взглянете на сверкающие высочайшие стекла. В просторном холле (300 м2) создана атмосфера сдержанной роскоши. Две зоны отдыха располагают к расслаблению и неспешности. Приветливые хостесс за стойкой ресепшна – всегда к вашим услугам. Все, до мелочей, продумано, как в лучших отелях с мировым именем. -Сигнализация; -Видеонаблюдение (49 камер);
 -Круглосуточная консьержная служба по обслуживанию комплекса;
 -13 Бесшумных скоростных лифтов от финского производителя «KONE»; -Пожарная сигнализация; -Охраняемая территория; -Четырёхъярусный подземный паркинг премиум-класса; -Гостевой паркинг; -Собственная благоустроенная придомовая территория. В ЖК закрытая территория для жильцов дома на уровне 5 этажа (детская площадка, беседки, площадка для выгула собак, мультиспортивное поле). Карточная система доступа (вход в дом, в паркинг). Через дорогу в бизнес-центре IQ ресторан Coin, Sport Life Deluxe (с бассейном). В лобби к услугам жильцов предлагаются чай, кофе, итальянская вода, завтраки, по вечерам живая музыка (пианист). Плюсы расположения: - Станция метро «Дружбы народов» - 15 минут пешком; - 10 минут пешком до центрального входа в национальный ботанический сад им. Гришко.

Болсуновська вул. (Струтинського), 2

#7154 Вашему вниманию предлагается аренда дизайнерской, 3-х комнатной квартиры в ЖК "PecherSky" (130м2), ул. Болсуновская 2. . Ремонт выполнен по эксклюзивному дизайн-проекту .Функциональное планировочное решение: кухня-гостиная, мастер-спальня со своим санузлом и гардеробом, вторая спальня, которая так же оборудована своим санузлом и гардеробом. Квартира полностью укомплектована встроенной бытовой техникой от мировых производителей. Комплекс имеет просторный холл в 300 кв.м. с двумя зонами отдыха. Безупречная система контроля доступа в дом и охраняемая территория; 24-часовой консьерж сервис. Безопасная детская площадка с системой видеонаблюдения во внутреннем дворе комплекса, спортивная площадка — баскетбольное/футбольное поле, паркинг на 285 автомобилей, лифты «KONE», комната для персонала и водителей, колясочная. Комфортная инфраструктура дома с рестораном, кафе, салоном красоты, студией грации. Через дорогу расположен один из самых престижных бизнес — центров Киева — «IQ Business Center» , элитный спортивный клуб -Sport Life Lux&SPA, рестораны и кафе с вкусными бранчами. Также в пешей доступности — Ботанический сад.

Болсуновська вул. (Струтинського), 2а

Оренда квартири в ЖК Pechersky Поверх 18 Кімнат 3 Площа 144,10 кв. Планування: хол, гардероб, комора, кухня, їдальня, гостєва зала, гостинна спальня, гостинний санвузол з душовою, господарська спальня з санвузлом (ванна, душова). Панорамний вид.

можна з тваринами
Болсуновська вул. (Струтинського), 2

Дизайнерський ремонт вул. Болсунівська 2 Оренда дизайнерської квартири з якісним ремонтом, у найкрасивішому та найбезпечнішому житловому комплексі бізнес класу "PecherSky" вул. Болсунівська 2. З вікон відкривається гарний краєвид. Площа квартири 62 кв. кухня студія 22кв.м, та спальня 17 м2. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Світла, простора, Власна інфраструктура з цілодобовою охороною, салоном краси, консьєрж сервісом 24/7, кімнатою для водіїв, колясочною, відеокамерами, підземним паркінгом, закритим і дитячим майданчиком, що охороняється. Поблизу ресторани, міні-маркет і кондитерська, преміальний фітнес-клуб, тенісні корти, відкритий басейн, школи, дитячий садок, музична школа, Ботанічний сад. Також в будинку встановлені генератори на ліфти, воду, опалення і місця загального користування. Щоб домовитиь за перегляд дзвоніть або пищіть на месенджери. Бажано без тварин

ЖК PecherSky,  Болсуновська 2 Є ГЕНЕРАТОРИ на ліфт\воду\опалення

Оренда просторої 2-кімнатної квартири в одному з найкращих комплексів преміум-класу «PecherSky» на вул. Болсунівська 2. Повністю мебльована та оснащена всією необхідною технікою. У ЖК власна інфраструктура з цілодобовою охороною, консьєрж сервісом 247, кімнатою для водіїв, колясковою, підземним паркінгом, закритим і дитячим майданчиком, що охороняється, відеоспостереженням. ХАРАКТЕРИСТИКА ОБЄКТУ: -роздільне планування -висота приміщень 3 м -поверх 14 -поверховість 16 КВАРТИРА СКЛАДАЄТЬСЯ З : -спальня -дитяча -кабінет -кухня (обєднана з вітальнею) -санвузол -балкон Відео по запиту. ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ З ДІТЬМИ ТА ТВАРИНАМИ Будинок автономний, є генератор. Без комісійних.

Без% Оренда 2-кімнатної квартири «PecherSky» на вул. Болсуновська 2.