Здається 1кім новобудова в ЖК"Оберіг" для орендарів без дітей та тварин. Наявні усі необхідні меблі та побутова техніка, автономне опалення. Квартира вільна з 1 серпня, огляд можливий раніше. Оплата послуг ріелтора- 50% від місячної вартості при поселенні.

Оренда 1кім квартири по вул Арцеулова

Оренда 2-кімнатної квартири в ЖК "Panorama" по вулиці Зоряній (колишня Арцеулова). Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Виконаний дизайнерський ремонт з використанням високоякісних матеріалів. Гарне планування та розташування квартири в будинку: 2 кімнати, велика простора кухня, гардеробна... Оснащена всім необхідним для комфортного проживання. Спальних місць 4: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, розкладний двомісний диван. Кондиціонер, посудомийна машина, пральна машина та сушка для одягу (2 в 1), душ з термостатом, великий вмісткий холодильник, мікрохвильова піч... Усе продумано до дрібниць з акцентом на зручність та практичність. Оплата послуг агентства нерухомості - по факту заселення. Показ безкоштовний в будь-який зручний Вам час.

Оренда 2-кімнатної квартири в ЖК "Panorama". Перше поселення .

додаткова плата за комунальні послуги, 4 спальних місць

власник
Звездная (Арцеулова) улица, 20, Завокзальный, Луцк, Волынская 12000.0 UAH

Здається в оренду гарна однокімнатна квартира біля Променя по вулиці Арцеулова Квартира нова, ремонт, меблі, техніка Автономне газове опалення, підігрів підлоги Для однієї дівчини

Звездная (Арцеулова) улица, 6, Центр, Луцк, Волынская 12000.0 UAH

Географія Луцьк