квартира находиться в центральном районе города преимущества в квартире --сигнализация индивидуальное отопление кондиционер закрытый двор есть место для парковки автомобиля хорошая транспортная развязка все коммуникации очень близко Оплата на два месяца на перед и плюс договор аренды,

власник
Архитектора Артынова улица, 5, Центр, Винница, Винницкая 600.0 EUR

власник
Архитектора Артынова улица, 63, Центр, Винница, Винницкая 22000.0 UAH

Центр Вінниці. Зроблена по Ізраїльському проекту. Утеплено, безпечно, зручно. Аналогів на Консєрж сервіс, відео домофон та ворота на радіо управлінні. Квартира в довгострокову оренду. 4-кімнатна елітна квартира у самому центрі міста + парко місце в цоколі. Загальна площа 120 м², кухня 20 м² коридор 10 м², перша кімната 25 м², друга кімната 15 м², третя 15 м², четверта - 10 м², ванна кімната - 9 м², вбиральня - 7 м², балкон (закритий) - 9 м². Квартира розташована на третьому поверсі у 5 поверховому будинку. Індивідуальне електро опалення (тепла підлога), але плита газова. Стоїть бойлер на підігрів води, 3 кондиціонери, вся необхідна техніка та меблі, 2 великі LCD телевізори, холодильник Samsung. Квартира з ремонтом та меблями, утеплена. Закритий двір, стоянка, зона відпочинку, дитячий майданчик, альтанка, консьєрж, домофон та відеоспостереження. У вартість оренди входить місце для паркування в загальному гаражі. Ворота в гаражі автоматичні, вїзд до будинку також через автоматичні ворота. Розташування: 200 м. від МЕРІЇ. Розглянемо Ваші пропозиції. При індивідуальних умовах можлива й знижка. Звертайтеся лише до перевірених ріелторів! Покажемо у зручний час.

Архитектора Артынова улица, 37А, Центр, Винница, Винницкая 648.0 USD

Сдам 2комнатную квартира вЦентрі.Квартира укомплентована всем необходимим для жизни и отдиха.

Архитектора Артынова улица, 71, Центр, Винница, Винницкая 11999.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В довгострокову оренду здам 1 к кв в центрі міста, на Архітектора Артинова. 1/4. Аго, тепла підлога кругом, крім спальної кімнати. Всі меблі, техніка- нові (перша здача). Закритий двір, двері в підʼїзд на кодовому замку. Під квартирою є сховище від тривог. Поруч музична школа, кінотеатр, магазини! Вільна з 10.08.2024 р.

Оренда 1 к квартира на Архітектора Артинова