Позняки, Вул.Ахматової, 17. Здам в довгострокову оренду затишна простора 2-к квартира. 11 поверх / 16 поверхового панельного будинку. Площа 55 м. Гарний стан, металопластикові вікна. Кімнати роздільні. Засклена лоджія на 2 кімнати. Кондиціонер в кожній кімнаті. Зроблено КАПІТАЛЬНИЙ ремонт із заміною плитки, всіх труб, змішувачів і сантехніки у 2-х санвузлах. Електрична рушникосушарка з поворотними перекладинами. Бойлер на 80 л. У кожному санвузлі гігієнічний душ. Простора квадратна кухня. НОВИЙ великий сучасний холодильник «Samsung». Повністю укомплектована меблями і побутовою технікою для комфортного проживання. Вікна в тихий зелений двір. В підїзді кодовий замок. Розвинена інфраструктура, в пішій доступності супермаркети Сільпо, АТБ, ТР комплекс «Алладін», школи, садочки, спортзали, озеро ... Від метро Позняки 15 хвилин пішки. Для мешканців БЕЗ тварин. Ціна оренди 14 000 грн / міс + комунальні платежі. Комісія 50%. Квартира вільна з 08.08. Ради дзвінкам з 9-30 до 22-00. Покажемо в зручний час, приходьте!

Ахматової Анни вул., 17

можна з тваринами
Ахматової Анни вул., 14б

АКТУАЛЬНО! Квартира вільна. Перегляди за домовленістю в зручний Вам час! Чудова сучасна двокімнатна квартира в самому серці району Позняки, в надійному цегляному будинку від забудовника КМБ. Максимально розвинена інфраструктура. ТРЦ РІВЕРМОЛЛ, метро, супермаркети, кафе, ресторани, Новапошта, Розетка, рекреаційні зони для активного дозвілля, поруч є абсолютно все! Будинок автономний. Підключений ГЕНЕРАТОР. Завжди працює ліфт, є водопостачання і опалення. Дбайливе ОСББ. Квартира обладнана всім необхідним. Дві окремі кімнати, безліч місць для зберігання, обладнана гареробна, простора кухня-вітальня. 3 кондиціонери, є уся необхідна побутова техніка. Є відеоогляд по запиту. З колегами співпрацюємо без дублювання в рекламі. Звертайтесь!

Ахматової Анни вул., 22

м.Позняки, вул.Анни Ахматової, 22, "спецпроект" 2014р., 20/25 пов., 41/18/12 кв.м, с/в-сум., євроремонт. Сучасні меблі. Техніка від європейських виробників: бойлер "Electrolux", холодильник "Electrolux", ел.плита "Hansa", мікрохвильова піч "Samsung", ел.чайник "Tefal", кондиціонер "Cooper&Hunter". Internet. Лічильники на воду і тепло. Квартира тепла. В будинку окремий генератор для ліфтів, тому ліфти завжди працюють. До метро Позняки - 10хв. пішки. Поруч супермаркет "NOVUS". Сума комунальних: світло+опалення+консьєрж+Internet = 1638 грн. взимку! Ціна: 11000 грн.+ комунальні. м.(06*********55, 0-*********33,Іван Володимирович.

1к., з ремонтом. До м.Позняки-15хв. Ліфт працює завжди!

Оренда 2-х к.кв. по вул. Ахматової 39А, 64/45/9 кв.м, 9/16 пов. буд.. Квартира після ремонту, укомплектована усіма необхідними меблями та технікою (холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, шафи, дивани та ін.), кімнати та с/в роздільні, є утеплений балкон з кухні. Підʼїзд охайний, консьєрж, кодовий замок, грузовий ліфт. Є парковка біля будинку. У дворі облаштовані зони відпочинку для дорослих та дітей, бювет з артезіанською водою, альтанка. Поруч з будинком дитячий садочок, школа, ТЦ River Moll, Novus,ATB, ТЦ Аркадія, Сільпо. До ст. м. Осокорки 10-15 хв. пішки. Вартість 12 000 грн+к.п.

можна з тваринами
Ахматової Анни вул., 39А

Здається 2-к квартира 72м2 на 15 поверсі 22 поверхового цегляного будинку по вул. Ахматовой Ани буд 45. Будинок 2004 р. монолітно - каркасний, цегла фасад, 4 ліфти у холі. Затишна, світла, тепла квартира в хорошому стані, євроремонт.Є всі необхідні мабелі та техніка. Два великих санвузла. Простора спальня з двоспальним ліжком. Будинок знаходиться під ОСББ, яке стежить за будинком. 10 хвилин пішки м. Осокорки. Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка у будь-яку точку Києва. Поруч школи, дитячі садки, гарна набережна для прогулянок усією родиною. Поруч стоянка для авто, ТЦ, магазини, спортзали, цілодобові аптеки, салони краси. Вартість :17000,00 грн + комунальні платежі. Комісія 50% Вільна з 01.08.2024 р.

Ахматової Анни вул., 45

вул.Ахматової 13д, 52 кв.м ,24/28 цегл.будинку, 1к квартира-студія, вбудована кухня, барна стійка,диван, 2х-спальне ліжко,гарберобна,плазмовий ТВ,Wi-Fi,холодильник, мікрохвильова піч, посудомийнамашина,кондиціонер,бойлер,душкабина з гідромасажем,с/в-сумісний,засклений балкон-утеплен,чудовий краєвид з вікон,консьєрж,квітучий двір,поруч підземний паркінг, м.Позняки,14500 грн/міс.

Ахматової Анни вул., 13д

Оренда 2кімнатної квартири, (євро двушка-кухня вітальня та спальня з гардеробною) в гарному цегляному будинку за адресою вул. Анни Ахматової 31, Квартира 65 кв.м. з на 13 поверсі 17 поверхового будинку. Повністю мебльована та обладнана технікою, лічильниками опалення та води. Будинок дуже теплий. В квартирі все необхідне: кондиціонер, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, пральна та сушильна машина, посудомийка,пилосос, утюг, чайник, мікрохвильова, витяжка. телевізор, інтернет оптика. Вікна виходять у тихе подвіря. Можлива оренда підземного паркінгу на подвірї будинку.

Оренда 2к квартири в цегляному будинку вул, Анни Ахматової 31. Позняки

Пропонуємо Вам чудову квартиру із сучасним ремонтом. Квартира повністю мебльована та обладнана всім необхідним для комфортного проживання, включаючи кондиціонер, пральну машину та приміщення для зручного зберігання речей. У квартирі 2 окремі просторі кімнати, а також 2 ванні кімнати. Будинок має відмінне місце в районі Позняки, забезпечує розвинену інфраструктуру з близьким розташування супермаркетів, школи, дитячого садка у дворі та лікувальних закладів, що роблять цю квартиру ідеальним варіантом для сімейного проживання.

Оренда 2 кімнатної квартири Дарницький район  Анна Ахматова 28

Вашій увазі пропонується простора 2к квартира на Позняках за адресою Ахматової 30. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання . Розвинена інфраструктура : Продуктові магазини , кавʼярні , аптеки , все є у будинку . Метро Позняки , ТРЦ RiverMall - 15 хвилин пішки .

можна з тваринами
Ахматової Анни вул., 30

Оренда двокімнатної квартири за адресою вул. Анни Ахматової 22 У квартирі дизайнерський ремонт і грамотне функціональне планування: одна спальня, простора вітальня з виходом на балкон, кухня два санвузли: один з ванною інший з душевою та передпокій. ГЕНЕРАТОР + На кухні дорогі якісні меблі й техніка: кухонний стіл з Бельгії, Electrolux камфорка, посудомийка, Hansa микрохвильова піч і духовка, Whirlpool холодильник, посудомийка, Midea 2 кондкондиціонераіка Підігрів підлоги у ванній та душевій. Квартира знаходиться в районі з гарно розвиненою інфраструктурою. Поруч є все необхідне для комфортного проживання.

Ахматової Анни вул., 22

Доступна к просмотрам с 30 июля Есть полный видео обзор. Без животных. Предлагается в аренду 3-х комнатная квартира, по улице Анны Ахматовой 22-А Функциональная планировка: - Кухня студия - Отдельная комната - Гардероб - Отдельная спальня - Санузел ванна / душ - Балкон Общая площадь - 80м2. Этаж - 17. Стоимость - 24 000 грн. Количество комнат - 3 Есть вся необходимая мебель и техника. Сам дом находится под круглосуточной охраной 24/7. Можно снять место в подземном паркинге за отдельную стоимость. Шикарное месторасположение и отлично развитая инфраструктура. Заинтересовал объект ? Звоните, пишите - покажем. Обращайтесь, будем рады помочь.

Ахматової Анни вул., 22а

Оренда 3к квартири для сімї з дитиною. Кухня - студія і вітальня для відпочинку і спілкування всієї родини, балкон для кави. Спальня з гардеробною і балконом. Дитяча через коридор, балкон у двір, тихо і спокійно. Є вся необхідна побутова техніка: холодильник, плита, телевізор, пральна машина, бойлер, кондиціонери. Лічильники на воду і тепло. Будинок із цегли, у ньому тепло. Центр Позняків. Усе поруч. Школи, садки, магазини. До метро і RiverMall 10 хвилин пішки. Перегляди за погодженням, телефонуйте

Ахматової Анни вул., 33