Оренда квартири , готова до заселення! Прошу вибачення без домашніх тварин)))

власник
Довгострокова оренда квартири пр. Волі

Здам в довгострокову оренду трикімнатну квартиру по вул. жилянська, 59, м.Київ, ЖК Дипломат Холл. Квартира складається з кухні-вітальні (студіо), спальня, кабінет, окремий санвузол, ванна кімната.У квартирі є вся необхідна побутова техніка. Зручна локація - центр міста, поруч Ботанічний сад, парк ім.Т. Шевченка.

власник
Оренда 3к квартири, вул.Жилянська 59, ЖК Дипломат Холл

Здам в оренду ВІД ВЛАСНИКА однокімнатну квартиру , яка знаходиться на вулиці Соборності. Зроблений ремонт,побутова техніка ,меблі, центральне опалення . Поблизу зупинка, ТРЦ Порт-Сіті,26-та школа, дитячий садок .Без дітей та тварин.

власник
Оренда квартири ВІД ВЛАСНИКА

Здається 2-х кім. квартира порядним людям, у районі Північного ринку, яка знаходиться на третьому поверсі девяти поверхового будинку середнього підїзду, на довготривалий термін. Встановлені нові труби, є лічильники на воду та газ, сантехніка нова, холодильник та пральна машинка є. Вся інша інформація по телефону. Будь ласка звертайтесь домовимось...

власник
Власник, дешево 2-х кім. квартира
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається 2 кімнатна квартира в ЖК «Калинова Слобода» на довгострокову оренду .

власник
Довгострокова оренда квартири

Здам 2-х кімнатну квартиру по пр.Волі,всі зручності є,техніка і меблі всі присутні,поблизу садок,магазин,лікарня,більш детально по телефону.

власник
Власник!2-х кімнатна квартира Луцьк центр,без комісії

Здам в довгострокову оренду 1 кмн. квартиру район Сіті Парку.Затишна та охайна ,комфортна з євроремонтом .Є всі необхідні меблі для проживання та побутова техніка + оплата комунальних(все по лічильниках).Власник.

власник
Центр,пр.Волі 1-кмн.кв

Здам свою двушку по Сагайдачного 6а біля вокзалу, оплата 5000 та кп, індивідуальне опалення, все що на фото залишається, оренда тільки довготривала, Олександр.

власник
Здається своя квартира

Здаю однокімнатну квартиру площею 50 кв.м, район ЗАКСу, вул.Кравчука Власник

власник
Оренда однокімнатної квартири

Здам в оренду однокімнатну квартиру. Від власника! Загальна площа 32м². Район "кінотеатр промінь". 3 поверх 5 поверхового будинку. Укомплектована кухня, гаряча вода з бойлера, централізоване опалення, пральна машина. Ціна 8000+комунальні (в зимовий період до 2500). Агентствам прохання не турбувати.

власник
Оренда однокімнатна квартира

Здам однокімнатну квартиру на вулиці Луцькій. Неподалік парк Риловиця. Поряд уся необхідна інфраструктура. На тривалий термін для сімейної пари.

власник
Оренда однокімнатної квартири

додаткова плата за комунальні послуги, 4 спальних місць

власник
Звездная (Арцеулова) улица, 20, Завокзальный, Луцк, Волынская 12000.0 UAH

власник
Дмитрия Иващенко улица, 4, 55 микрорайон, Луцк, Волынская 14000.0 UAH

Сдам квартиру семейным порядочным людям на долгий срок! Квартира с мебелью На звонки не отвечаю,только сообщение! Вайбер

власник
Сдам 2-х квартиру

Здається в оренду на тривалий термін однокімнатна квартира в затишному районі міста ЖК "ПРЕМЄР". Район вул.Чернишевського.ПЕРШЕ ЗАСЕЛЕННЯ!!! нові меблі та вся необхідна побутова техніка,сучасний ремонт. Роздільний санвузол,ванна кімната,вікна квартири виходять на обидві сторони,достатньо паркомісць,невеликий комунальний платіж. Прохання ,агентствам не турбувати.

власник
Оренда квартири ВЛАСНИК

Здам квартиру від власника перше поселення ! Все необхідне для комфортного проживання порядним людям , посуд постіль , побутова техніка посудомийка кондиціонер . Квартира світла , простора , сучасний ремонт , район центр Промінь ЖК Яровиця , розвинена інфраструктура.

власник
Здам квартиру від власника ЖК Яровиця центр

Є усе необхідне для прожиття. Здам квартиру, вулиця Грушевського. Є пралка, інтернет, телевізор, холодильник, ліжко велике, мікрохвильовка, заскленний балкон

власник
Комунальні враховані, вільна, 1 кімн. Власник

Здам квартиру на довготривалий термін Власник 05******30 з 01.08.24

власник
Здам квартиру

Здам двохкімнатну квартиру на пр.Молоді, квартира укомплектована меблями і побутовою технікою. Є бойлер. Ціна 12 000 + комунальні послуги Звоніть або пишіть на вайбер за номером 06********30 власник.

власник
Здам двокімнатну квартиру

Пропонується оренда квартири ЖК Супер Нова, 50 квадратів, велика кімната, кухня та кабінет, балкончик, усі необхідні меблі та техніка, заїзжай і живи. Котел, тепла підлога, інтернет, світло мафже не вимикають. Чудова інфраструктура прямо у дворі усі необхідні магазини. ЖК охороняється та ає відеоспостереження. Велика парковка, завжди є місце. Комісія агенства при поселені 50%. Перша здача. Знижка! "- 300" долларів при оплаті за пів року.

власник
Перша здача квартири ЖК Супер Нова.

здам в оренду однокімнатну квартиру від власника.район 17 школа. експрес там там на відродження.кімната велика . лоджія. велика кухня. туалет і ванна роздільні. квартира з ремонтом і вмебльована. з техніки є телевізор. кабельне тб. супутнткове тб. заведений в квартиру інтернет київстар. холодильник самсунг. мікрохвильова піч. пральна машина. ціна 9000 плюс комунальні платежі.біля будинку зручна парковка де завжди є вільні місця

власник
здам в оренду однокімнатну квартиру від власника

Основні характеристики: - Дві кімнати: з стильним ремонтом - Кухня: з усією необхідною мебеллю та газовою плиткою - Ванна кімната: з сучасною сантехнікою (душ та ванна окремо), також є пральна машина. - Коридор: з великою вмонтованою шафою - Лоджія та балкон: з видом на внутрішній двір, та на магазин вепр Місце розташування: - Вулиця: 15 мікрорайон - Інфраструктура: всього 100 метрів до дитячого садка, школи та громадського транспорту Обладнання та меблі: - Бойлер - Пральна машина - Газова плита - Холодильник - Пилосос - Телевізор - Усі необхідна для проживання меблі Додаткові переваги: - Квартира дуже тепла взимку завдяки фасадному утепленню Вартість оренди: - 12,000 грн + комунальні послуги - перший місяць додаткова оплата у розмірі оплати першого місяця (у разі пошкодження майна ця оплата не повертається при виселенні) - договір на рік Телефонуйте або пишіть для отримання додаткової інформації та організації перегляду! +38**************93

власник
Оренда просторої квартири-студії 68 кв.м

Здається квартира від власника в довгострокову оренду, від 1 року. Нова з якісним ремонтом та автономним опаленням, газовою варильною поверхнею, низькими комунальними послугами. Знаходиться в новобудові на вулиці Володимира Івасюка( колишня Даньшина), близько від центру. Поруч зупинки громадського транспорту та вся необхідна інфраструктура. Вартість 13500+к/п. Вся додаткова інформація по телефону, 09******08, власник

власник
Квартира від власника

Двохкімнатна квартира в центрі на вулиці Соборна.Вільна з 12 липня. Кімнати роздільні, коридор, кухня, Меблі, холодильник, пральна машинка, бойлер на 70 л води. Поряд магазини, садочок, школа, зупинка, озеро. Ціна з одної особи 2100 грн за місяць + комунальні послуги.

власник
Оренда квартири в Марянівці
1 - 24 з 40 результатів