Квартира знаходиться у тихому затишному районі по вул І.Багряного. Сучасний стильний ремонт. Всі необхідні меблі та побутова техніка. Опалення автономне. тепла підлога у ванній та кухні. Квартира простора, світла, затишна. Дві кімнати. Площа 62 кв. Будинок невеличкий. Територія загороджена. Ворота відкриваються з пульта. Ідеально для тих, хто має авто. Родзинкою квартири є балкон із шикарними краєвидами. Поряд приватний сектор (дачі), ідеально для тих, хто любить бігати на свіжому повітрі. На будинок встановлений генератор!!! Тому при зимових блекаутах світло і тепло буде!

Оренда 2-квартири у новобудові.Автономне опалення.

Здається 1кім новобудова в ЖК"Оберіг" для орендарів без дітей та тварин. Наявні усі необхідні меблі та побутова техніка, автономне опалення. Квартира вільна з 1 серпня, огляд можливий раніше. Оплата послуг ріелтора- 50% від місячної вартості при поселенні.

Оренда 1кім квартири по вул Арцеулова

Оренда 3 кімнатної квартири Поверх 8 Санвузол суміжний, бойлер, пральна машина Квартира укомплектована усім необхідним для проживання Лоджія та балкон засклені Додатково залишається посуд За додатковою інформацією телефонуйте або пишіть

Оренда 3 кімнатної квартири

Оренда 2 х кім по вул.О.Гончара.Є всі необхідні меблі і техніка, автономне опалення. Агентство нерухомості Ріелт-сервіс, оплата комісійних при поселенні.

Оренда 2 х кім квартири
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда квартири , готова до заселення! Прошу вибачення без домашніх тварин)))

власник
Довгострокова оренда квартири пр. Волі

Пропонуємо двокімнатну квартиру в оренду, кімнати роздільні В квартирі є пральна машина, холодильник, газова плита, духовка та мікрохвильова піч Локація: проспект Соборності Перевага двом працюючим хлопцям Вже вільна, телефонуйте домовимось про огляд

Оренда двокімнатної квартири

Квартира знаходиться у новобудові,автономне опалення.Євроремонт,меблі,побутова техніка,є посудомийна машинка.Кухня студія і дві спальні,гардеробна,тепла підлога.Здається на 1-2 місяці.Здається через агентство нерухомості,при поселенні 50%.

Оренда 2-кв.у новобудові ЖК Панорама 1-2 місяці.

Пропонуємо до оренди 1кім квартиру в спальному районі Луцька . Дуже комфортний та сучасний житловий комплекс СуперНова . Зарядні станції , достатньо парко місць , охорона території . Квартира розташована на 4 поверсі , додатково обезшумлена, цікаве планування : окрема кімната - спальня , простора кухня та вітальня . З побутової техніки : холодильник , телевізор, пральна машина , духова шафа, , варильна поверхня. Квартира здається в оренду через агентство нерухомості, при поселені оплачується комісія 50% від місячної вартості оренди квартири .

Оренда квартири у ЖК СуперНовій

Оренда 2-кімнатної квартири в ЖК "Panorama" по вулиці Зоряній (колишня Арцеулова). Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Виконаний дизайнерський ремонт з використанням високоякісних матеріалів. Гарне планування та розташування квартири в будинку: 2 кімнати, велика простора кухня, гардеробна... Оснащена всім необхідним для комфортного проживання. Спальних місць 4: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, розкладний двомісний диван. Кондиціонер, посудомийна машина, пральна машина та сушка для одягу (2 в 1), душ з термостатом, великий вмісткий холодильник, мікрохвильова піч... Усе продумано до дрібниць з акцентом на зручність та практичність. Оплата послуг агентства нерухомості - по факту заселення. Показ безкоштовний в будь-який зручний Вам час.

Оренда 2-кімнатної квартири в ЖК "Panorama". Перше поселення .

Здам в довгострокову оренду трикімнатну квартиру по вул. жилянська, 59, м.Київ, ЖК Дипломат Холл. Квартира складається з кухні-вітальні (студіо), спальня, кабінет, окремий санвузол, ванна кімната.У квартирі є вся необхідна побутова техніка. Зручна локація - центр міста, поруч Ботанічний сад, парк ім.Т. Шевченка.

власник
Оренда 3к квартири, вул.Жилянська 59, ЖК Дипломат Холл

Здам в оренду ВІД ВЛАСНИКА однокімнатну квартиру , яка знаходиться на вулиці Соборності. Зроблений ремонт,побутова техніка ,меблі, центральне опалення . Поблизу зупинка, ТРЦ Порт-Сіті,26-та школа, дитячий садок .Без дітей та тварин.

власник
Оренда квартири ВІД ВЛАСНИКА

Оренда розкішної 2 кімнатної квартири в центрі Луцька Вул.Огієнка 6 поверх Автономне опалення Вмебльована,є вся необхідна побутова техніка 65 м кв Квартира здається через агенство нерухомості,оплата комісії 50% від вартості оренди одноразово при поселенні Тетяна АН «Житловий всесвіт»

Оренда сучасної 2 кімнатної квартири Вул.Огієнка

Здам 2 квартиру з меблями у місті Володимир в район військового містечка. Є лічильник, опалення грубки газове, є болер.

власник
Здам 2 квартиру з меблями

Квартира з косметичним ремонтом, житловий стан. Меблі, побутова техніка є, колонка на гарячу воду. Перевага для сімї. 1 поверх, без балкону. Перегляд за номером телефону

Оренда квартири для сімї Грушевського

Здається 2-х кім. квартира порядним людям, у районі Північного ринку, яка знаходиться на третьому поверсі девяти поверхового будинку середнього підїзду, на довготривалий термін. Встановлені нові труби, є лічильники на воду та газ, сантехніка нова, холодильник та пральна машинка є. Вся інша інформація по телефону. Будь ласка звертайтесь домовимось...

власник
Власник, дешево 2-х кім. квартира

Для людей, які цінують спокій та тишу, пропонується до уваги оренда 2-кімнатної великогабаритної квартири в р-ні Київського майдану. Оснащена всім необхідним для комфортного проживання: якісними меблями, побутовою технікою... Велике двоспальне ліжко - з ортопедичним матрацом, багатофункціональна шафа-купе з прихованими меблями. Бойлер забезпечує наявність гарячої води без перебоїв. Розташована на 4 поверсі цегляного 5-поверхового будинку, не кутова, двостороння, кімнати та санвузол роздільні. Є 2 балкони; вихід на один з кухні, інший - зі спальної кімнати. Тут гарантований високий рівень звукоізоляції, якої так бракує в новобудовах, оскільки будинок давно обжитий та якісно збудований. Встановлений ІТП, що дає суттєву економію в опалювальний період.

Оренда 2-кімнатної великогабаритної квартири в р-ні Київського майдану

Здається 2 кімнатна квартира в ЖК «Калинова Слобода» на довгострокову оренду .

власник
Довгострокова оренда квартири

Здам 2-х кімнатну квартиру по пр.Волі,всі зручності є,техніка і меблі всі присутні,поблизу садок,магазин,лікарня,більш детально по телефону.

власник
Власник!2-х кімнатна квартира Луцьк центр,без комісії

Здам в довгострокову оренду 1 кмн. квартиру район Сіті Парку.Затишна та охайна ,комфортна з євроремонтом .Є всі необхідні меблі для проживання та побутова техніка + оплата комунальних(все по лічильниках).Власник.

власник
Центр,пр.Волі 1-кмн.кв

Квартира 1 кімнатна вул. Шевченка косметичний ремонт 6000+ комун для 3 хлопців студентів 1 хлопець вже живе. Послуги Ан по факту поселення

Оренда 1 кімнатної квартири

Здам свою двушку по Сагайдачного 6а біля вокзалу, оплата 5000 та кп, індивідуальне опалення, все що на фото залишається, оренда тільки довготривала, Олександр.

власник
Здається своя квартира

Квартира знаходиться по проспекту Відродження.Косметичний ремонт,меблі,побутова техніка.Вже вільна.

Оренда 2квартири район Відродження.

Квартира 1 кімнатна великогабаритна в новобудові ЖК Фільварок ДПЗ 3/4ц 58м автономне опалення житловий стан частково вмебльована без побутової техніки, при потребі є можливість обставити 10000+ комун .Послуги Ан по факту поселення

Оренда 1 кімнатної квартири в новобудові

Здаю однокімнатну квартиру площею 50 кв.м, район ЗАКСу, вул.Кравчука Власник

власник
Оренда однокімнатної квартири
123...6
1 - 24 з 132 результатів