Однокімнатна квартира в Бучі для оренди, повністю укомплектована, є все необхідне для проживання холодильник, плита, пральна машина, в кімнаті є диван та шафа, на кухні додаткове спальне місце, просторий засклений балкон. Квартира розташована в центрі міста, будинок Київміськбуда, поруч є Новус, Сільпо, АТБ, школа, садок, поліклініка, зупинка маршрутки на Київ. Пропозиція від агенства нерухомості, місячна плата 8000 грн плюс комунальні послуги. Одноразово є оплата послуг агенства 50% від місячної плати і страхова сума в розмірі місячної плати. Детальніше 09*********88 Вікторія.

Здам однокімнатну квартиру в Бучі!

Здам! Квартира в центрі міста Буча, ЖК Модуль. Шукаємо порядних орендарів! Здам в оренду квартиру-студію в центрі Бучі. У квартирі є необхідні меблі та техніка; на кухні - витяжка, варильна поверхня, електро чайник, холодильник; у кімнаті великий диван, що розкладається та телевізор. Ціна - 7500 грн Квартира вільна, перегляди можливі з 27.07 Комісія агентства - 50% від вартості квартири

Здам! Квартира в ЖК Модуль, центр міста

ОРЕНДА ВИДОВА НА ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК 1К КВАРТИРА 400 $ (перша здача) Умови оренди: Довгострокова оренда / укладання договору Без маленьких діток Без тварин Окремо оплачуються комунальні послуги (опалення: індивідуальний газовий котел) Стильна, видова 1-кімнатна "квартира-студіо" з панорамними вікнами в підлогу (довжина вікон: 7,5 м, висота вікон: 2,8 м), що виходять прямо на Центральний Ірпінський Парк. Виконано розкішний, але стриманий дизайнерський ремонт у стилі "еклектика". Повна комплектація: меблів, техніки, інженерії, аксесуарів - все до дрібниць продумано для комфортного життя та максимальної насолоди. Неймовірні видові характеристики квартири особливо під час світанку з чашкою кави або під час заходу сонця з келихом вина - не залишать Вас байдужими. Техніка: холодильник, духова шафа та витяжка, варильна панель, мікрохвильова піч, пральна та сушильна машина, кондиціонер Інженерія: тепла підлога Rehau, індивідуальний газовий котел Baxi. Вікна: панорама в підлогу, енергозберігаючі 5-ти камерні (мінялися після забудовника) Меблі: кухня, шафи - індивідуальне замовлення, мякі меблі - розкладний диван. Люстри: дизайнерські Екологічні оздоблювальні матеріали, італійська плитка під мармур, все робилося по найвищим стандартам комфорту та якостi.

Центральний 1 оренда

Буча, вул. Польова 28, 2/5, 30/16/6, затишна, в гарному стані, мебльована, необхідна техніка, газова колонка, Поряд магазини ,зупинки транспорту, але вікна виходять у двір. 8000 грн

Буча, вул. Польова, однокімнатна затишна квартира
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира з індивідуальним газовим опаленням! Вільна. Перегляд за домовленістю. Чекаємо на пару без тварин. В квартирі є все необхідне для проживання. Спальне місце - диван. Квартира розташована на 9 поверсі в цегляному будинку. Тут ніколи нема проблем з водою, як по Бучі, бо станція подачі води знаходиться в дворі будинку!!! Поряд з зупинкою маршрутки на Ірпінь та Київ. Телефонуйте, поки ще є.

Квартира з індивідуальним газовим опаленням! Вільна! Буча.

Здам квартиру в центрі Бучі. Вся інфраструктура поруч,магазини, пошта,лікарня, аптеки, вокзал,парки тощо. Житло облаштоване побутовою технікою та меблями для комфортного проживання. С/в суміжний, душова. За більш детальною інформацією, звертайтесь за номером телефону.

Здам смарт квартиру в центрі Бучі

Власник 1 кімнатної квартири, без посередників здам ​​довгостроково (від 1 року),бажано для дівчини, затишну, компактну смарт квартиру (20кв.метрів) у молодіжному комплексі ЖК Гранд Бурже за адресою: м.Буча, бул.Леоніда Бірюкова 2а. В новому елітному будинку з власним ТРЦ та підземним паркінгом. Поруч абсолютно все для комфортного життя: школа, дитячий садок, магазини, супермаркети, кафе, парк. Поруч зупинка маршруту на Київ та містом. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Новий будинок! Всі подробиці по телефону: 06******14 Анна(viber,telegram) Оплата – 7000 грн/міс. +комунальні послуги. Застава в сумі місячної оплати на весь час оренди повертається при зїзді орендаря.

власник
Здам смарт квартиру в ЖК Гранд Бурже.Буча

Оренда 1 кімнатної квартири в Центрі Бучі по вулиці Шевченка. Квартира з балконом. Індивідуальне газове опалення! Всі тарифи житлові. Є все необхідне для проживання: чайник, мікрохвильова піч, пралка і тд Ванна гідромасажна! Тільки 1 людині або парі!

Здам 1 кімнатну квартиру з балконом та всім необхідним в Центрі Бучі!

Здам квартиру в центрі Бучі. Вся інфраструктура поруч,магазини, пошта,лікарня, аптеки, вокзал,парки тощо. Житло облаштоване побутовою технікою та меблями для комфортного проживання. С/в суміжний, ванна. За більш детальною інформацією, звертайтесь за номером телефону.

Здається велика однокімнатна квартира в центрі Бучі

Здам в оренду велику 1-но кімнатну квартиру з ремонтом, меблями та технікою в м. Буча ЖК Буча Квартал вул. Бориса Гмирі. Квартира укомплектована меблями та технікою. Є кондиціонер. Індивідуальне газове опалення - котел. Плита також газова. Є гардеробна кімната та балкон. Подивитись та орендуваии квартиру телефонуйте по номеру в оголошенні. Посередникам не турбувати.

Оренда 1к 45м2 ЖК Буча Квартал! м. Буча

Затишна комфортна студія квартира! 20 квадратів Оплата на місяць 11000 плюс 1500 комунальні платежі Працюєм по нормам самих кращих готелях! Чистота у всіх наших квартирах гарантовано! Постіль рушники доставляєм прямо із пральні! В квартирі є все для затишку і комфортного проживання! Поруч є ТЦ, супермаркет та багато розважальних закладів для вас і ваших діток! З тваринами не можна, також не можна влаштовувати вечірки! По всім питанням телефонуйте розповім більше(Вікторія) 09******19

власник
Затишна комфортна студія квартира в БУЧІ!

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Буча