Однокімнатна квартира в Бучі для оренди, повністю укомплектована, є все необхідне для проживання холодильник, плита, пральна машина, в кімнаті є диван та шафа, на кухні додаткове спальне місце, просторий засклений балкон. Квартира розташована в центрі міста, будинок Київміськбуда, поруч є Новус, Сільпо, АТБ, школа, садок, поліклініка, зупинка маршрутки на Київ. Пропозиція від агенства нерухомості, місячна плата 8000 грн плюс комунальні послуги. Одноразово є оплата послуг агенства 50% від місячної плати і страхова сума в розмірі місячної плати. Детальніше 09*********88 Вікторія.

Здам однокімнатну квартиру в Бучі!

Здам! Квартира в центрі міста Буча, ЖК Модуль. Шукаємо порядних орендарів! Здам в оренду квартиру-студію в центрі Бучі. У квартирі є необхідні меблі та техніка; на кухні - витяжка, варильна поверхня, електро чайник, холодильник; у кімнаті великий диван, що розкладається та телевізор. Ціна - 7500 грн Квартира вільна, перегляди можливі з 27.07 Комісія агентства - 50% від вартості квартири

Здам! Квартира в ЖК Модуль, центр міста

Оренда Двокімнатної квартири . Загальна площа 60м2. Поверх 7/10. ЖК.Континент. Опалення індивідуальне газове. Без тварин . Діти з 6 років. Вартість 13000 можливий торг.

Здам шикарну двушку, СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ

ОРЕНДА ВИДОВА НА ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК 1К КВАРТИРА 400 $ (перша здача) Умови оренди: Довгострокова оренда / укладання договору Без маленьких діток Без тварин Окремо оплачуються комунальні послуги (опалення: індивідуальний газовий котел) Стильна, видова 1-кімнатна "квартира-студіо" з панорамними вікнами в підлогу (довжина вікон: 7,5 м, висота вікон: 2,8 м), що виходять прямо на Центральний Ірпінський Парк. Виконано розкішний, але стриманий дизайнерський ремонт у стилі "еклектика". Повна комплектація: меблів, техніки, інженерії, аксесуарів - все до дрібниць продумано для комфортного життя та максимальної насолоди. Неймовірні видові характеристики квартири особливо під час світанку з чашкою кави або під час заходу сонця з келихом вина - не залишать Вас байдужими. Техніка: холодильник, духова шафа та витяжка, варильна панель, мікрохвильова піч, пральна та сушильна машина, кондиціонер Інженерія: тепла підлога Rehau, індивідуальний газовий котел Baxi. Вікна: панорама в підлогу, енергозберігаючі 5-ти камерні (мінялися після забудовника) Меблі: кухня, шафи - індивідуальне замовлення, мякі меблі - розкладний диван. Люстри: дизайнерські Екологічні оздоблювальні матеріали, італійська плитка під мармур, все робилося по найвищим стандартам комфорту та якостi.

Центральний 1 оренда
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здам в оренду 2х рівневу квартиру в ЦЕНТРІ Бучі, вул.Богдана Хмельницкого 4. Теплий цегляний будинок, якість від забудовника Київгорстрой. Квартира 155м2, облаштована необхідними для комфортного проживання меблями і побутовою технікою. В пішій доступності вся необхідна інфраструктура міста. Для сімї з дітьми, можна тварини. Дзвоніть покажу в зручний для вас час.

Здам в оренду 2х рівневу квартиру в м.Буча ЦЕНТР.

ЧИТАЄМО! ТІЛЬКИ ПОТІМ ТЕЛЕФОНУЄМО! Здам 2-шку,недалеко від Бучі,в Vorzele,ЖК ГРАНД ВІЛЛАС. Вільна. Рієлторам не турбувати. РІЄЛТОР! Разова комісія 6600 грн. Повністю облаштована. Вільна,прибрана,та готова до заселення. Автономное зазове опалення. Залоговой місяць можна розбити на два рази. ВІДПОВІМ НА ДЗВІНОК!

Здам 2-шку,недалеко від Бучі,в Vorzele,ЖК ГРАНД ВІЛЛАС.Вільна.

Пропонується в оренду двокімнатна квартира в ЖК "Континент" у Бучі. **Основні характеристики:** - Розташування: центр міста, поруч з усією необхідною інфраструктурою. - Тип забудови: закритий двір без автомобілів. - Стан квартири: новий ремонт та сучасна техніка. - Зручності: безліч магазинів (АТБ, Novus), кафе, та інші заклади поблизу. Ця квартира забезпечить вам комфортне проживання та задовольнить усі ваші потреби. Чекаємо на перегляд.

Тихого переулок, 2, Буча, Киевская 13000.0 UAH

Здам в оренду 2к квартиру з кухнею 20м2 по б-ру Бірюкова ЖК бізнес класу Гранд Бурже Повністю укомплектована якісними меблями, вбудована кухня, ліжко, диван, велика шафа В наявності вся побутова техніка, пралка, холодильник, варочна поверхня, духовка, телевізор, кондиціонер Вся техніка і меблі нові Комплекс з закритою територію з охороною і камерами спостереження В комплексі знаходиться найбільший торговий центр в Бучі, де розташовані супермаркет Сільпо, магазини Електроніки, Аптека, ресторани Сушія та il Molino, кінотеатр та фітнес центр В комплексі є підземний паркінг Зручна логістика по місту та на Київ Вартість оренди - 18000 грн Перегляд в зручний для Вас час

Оренда 2к з кухнею 20м2 в ЖК Бізнес класу Гранд бурже

На оренду пропонується 2 кімнатна квартира в центрі Бучі, вул. Ярослава Мудрого 10, квартира 80 кВ.м., має 2 просторих кімнати, є балкон. Квартира без меблів та техніки. Квартира дуже затишна та тепла, невисокі комунальні послуги. До центру міста пешком 10 хвилин, знаходиться в Лісовій Бучі. Також розглянемо продаж квартири. Усі деталі за тел

Здам 2 кімнатну квартиру в центрі Бучі

Буча, вул. Польова 28, 2/5, 30/16/6, затишна, в гарному стані, мебльована, необхідна техніка, газова колонка, Поряд магазини ,зупинки транспорту, але вікна виходять у двір. 8000 грн

Буча, вул. Польова, однокімнатна затишна квартира

Оренда чудової затишної еко квартири поруч з парком. Робили все для домашнього затишку і роботи вдома. Індивідуальне опалення, тепла підлога Спальня 20 м2 Спальня 15 м2 (ліжко 160/200) Кухня з вмонтованими меблями, сучасною технікою - індукційна плита, духова шафа, холодильник, мікрохвильова піч Диванчик Балкон з спальні - комфортне робоче місце Рекуператор У нашій квартирі бачимо 1 особу (ціна буде менша) сімейну пару, пару з дитиною від

2кім Квартира в Паркова оселя

Квартира з індивідуальним газовим опаленням! Вільна. Перегляд за домовленістю. Чекаємо на пару без тварин. В квартирі є все необхідне для проживання. Спальне місце - диван. Квартира розташована на 9 поверсі в цегляному будинку. Тут ніколи нема проблем з водою, як по Бучі, бо станція подачі води знаходиться в дворі будинку!!! Поряд з зупинкою маршрутки на Ірпінь та Київ. Телефонуйте, поки ще є.

Квартира з індивідуальним газовим опаленням! Вільна! Буча.

Житлові комплекси у Буча

Здам квартиру в центрі Бучі. Вся інфраструктура поруч,магазини, пошта,лікарня, аптеки, вокзал,парки тощо. Житло облаштоване побутовою технікою та меблями для комфортного проживання. С/в суміжний, душова. За більш детальною інформацією, звертайтесь за номером телефону.

Здам смарт квартиру в центрі Бучі

Власник 1 кімнатної квартири, без посередників здам ​​довгостроково (від 1 року),бажано для дівчини, затишну, компактну смарт квартиру (20кв.метрів) у молодіжному комплексі ЖК Гранд Бурже за адресою: м.Буча, бул.Леоніда Бірюкова 2а. В новому елітному будинку з власним ТРЦ та підземним паркінгом. Поруч абсолютно все для комфортного життя: школа, дитячий садок, магазини, супермаркети, кафе, парк. Поруч зупинка маршруту на Київ та містом. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Новий будинок! Всі подробиці по телефону: 06******14 Анна(viber,telegram) Оплата – 7000 грн/міс. +комунальні послуги. Застава в сумі місячної оплати на весь час оренди повертається при зїзді орендаря.

власник
Здам смарт квартиру в ЖК Гранд Бурже.Буча

Центральний район міста Буча . Здам в довгострокову оренду 3 кімнатну квартиру. - Розташована в ЖК Київміськбуд-3. Богдана Хмельницького 6. - Цегляний теплий будинок, доглянутий двір з дитячими майданчиками - У дворі дитячій садочок Капітошка, та нова школа-гімназія №5. - Магазини , супермаркети, кінотеатр і ТРЦ Авенір-Плаза - все поруч. - Зручний виїзд на варшавську трасу. біля будинку зупинка на Київ і по Бучі. - Квартира в гарному стані всі необхідні меблі і техніка присутні, - Кімнати роздільні : окрема вітальня, спальня, дитяча, кухня , 2 окремих санвузла і 2 засклених балкона. - Є холодильник, 2 телевізора, пральна машина, мікрохвильовка, домофон, інтернет. - Лічільник на опалення, воду, електрику - Площа 100 м.кв. Квартира на 15 поверсі з 16. Ліфт Вартість 13 000 грн в місяць. + страховочний платіж + комісія 50% Тварини можна. Запрошую на перегляд. Квартира варта Вашої уваги !

Здам в оренду простору 3 кімнатну квартиру. Центр Бучі

Оренда Велика квартира 87м2 ЖК Синергія Сіті Місто ваших мрій та втілення ідей. Закрита теріторія , міста для відпочинку та дозвілля поруч. Високий 1 поверх Потолки 3.7м Можна під комерцію використати. Є газ , тарифи комерційні. Ремонтні канікули надаємо за домовленістю. Ціна 500грн за м2 Телефонуйте домовимось. Ще багато пропозицій. Олена

Оренда Великої квартири . 87м2 . Реалізуй свої ідеї.

Оренда 1 кімнатної квартири в Центрі Бучі по вулиці Шевченка. Квартира з балконом. Індивідуальне газове опалення! Всі тарифи житлові. Є все необхідне для проживання: чайник, мікрохвильова піч, пралка і тд Ванна гідромасажна! Тільки 1 людині або парі!

Здам 1 кімнатну квартиру з балконом та всім необхідним в Центрі Бучі!

Здам квартиру в центрі Бучі. Вся інфраструктура поруч,магазини, пошта,лікарня, аптеки, вокзал,парки тощо. Житло облаштоване побутовою технікою та меблями для комфортного проживання. С/в суміжний, ванна. За більш детальною інформацією, звертайтесь за номером телефону.

Здається велика однокімнатна квартира в центрі Бучі

Дослідити місцевість

Під час відключення світла працює ліфт, інтернет і водопостачання!Оренда комфортної двокімнатної квартири з авторським ремонтом, у квартирі все продумано до дрібниць: -кондиціювання в кожній кімнаті, -тепла підлога, -система фільтрації води, - відеодомофон -пральна машина -посудомийка і т.д. У спальній кімнаті двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, велика містка шафа, комод. У вітальні зручний робочий куточок, диван, пуфи, великий телевізор. Велика кухня з вбудованою побутовою технікою є все необхідне для комфортного проживання! Опалення від котельні,на комплексі, є підземний паркінг, відеоспостереження, територія цілодобово охороняється, в ЖК два великі дитячі майданчики, спортивний майданчик, супермаркет Сільпо,салон краси,ТЦ"Авенір Плаза" і т.д., зручний виїзд на Київ. Квартира насправді дуже крута, приходьте на перегляд. Телефонуйте,пишіть в Вайбер, Телеграм! Комісія 50%

Оренда двокімнатної квартири в ЖК "Гранд Бурже" !

Здам в оренду велику 1-но кімнатну квартиру з ремонтом, меблями та технікою в м. Буча ЖК Буча Квартал вул. Бориса Гмирі. Квартира укомплектована меблями та технікою. Є кондиціонер. Індивідуальне газове опалення - котел. Плита також газова. Є гардеробна кімната та балкон. Подивитись та орендуваии квартиру телефонуйте по номеру в оголошенні. Посередникам не турбувати.

Оренда 1к 45м2 ЖК Буча Квартал! м. Буча

Затишна комфортна студія квартира! 20 квадратів Оплата на місяць 11000 плюс 1500 комунальні платежі Працюєм по нормам самих кращих готелях! Чистота у всіх наших квартирах гарантовано! Постіль рушники доставляєм прямо із пральні! В квартирі є все для затишку і комфортного проживання! Поруч є ТЦ, супермаркет та багато розважальних закладів для вас і ваших діток! З тваринами не можна, також не можна влаштовувати вечірки! По всім питанням телефонуйте розповім більше(Вікторія) 09******19

власник
Затишна комфортна студія квартира в БУЧІ!