Оренда 2 к квартири в самому центрі Івано- Франківська вул. Мазепи 35 з двома роздільними кімнатами та двома санвузлами. В квартирі є все необхідне для проживання. Поруч парк, міске озеро, 5 хв до Ратуші та Стометрівки.

власник
Оренда 2к квартири від власника центр.

Здається квартира. ПЕРША здача . Все нове : меблі , техніка . 6 поверх У тихому районі. Поряд річка , все необхідне у пішій доступності. Від власника

власник
Здається 1,5 кімнатна квартира р-н Пасічна. ЖК Світанок

Здаю квартиру, у якій щойно зроблений ремонт. В дуже затишному районі, в новому будинку. Бажано на довгий термін. Гарне транспортне сполучення. Дві зупинки до центру міста. Є пральна машина і холодильник. Вікна - на річку. Гарний вид з вікна. Є також комірка (4 м. кв). Користування входить в ціну квартири. Власник! Вул. Героїв Миколаєва 129а (Паркова Алея)

власник
Здаю в оренду квартиру у новому будинку.

Квартира знаходиться в новобудові, двохконтурний котел, 4тий поверх, пральна машинка… є все для комфортного проживання Ціна 250$ місяць + комунальні Звонити на вайбер 0 ************29

власник
Здам свою 1к кв, вул. Яблунева 1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здаю квартиру-студію. ВЛАСНИК !!! Термін здачі від 6міс. ЖК Містечко Центральне, вул.С.Височана 18(поряд вул.Бандери) 34 секція, з видом на центр міста. 39 м.кв, 9/11 поверх, ліфт працює, всі комунікації підведені, не сонячна сторона. До "стометрівки" 10хв., ДрамТеатр та парк 5хв. Розвинена інфраструктура,все поряд. Сучасний дизайнерський ремонт та планування, хороша техніка, якісні меблі, інтернет. Готова до проживання, вільна із 01.08 !!! Без тварин та дітей, тільки для порядних людей із договірними зобовязаннями!!!

власник
Оренда 1к. квартира-студія,Центр,Височана 18 ЖК Містечко Центральне

Затишна квартира . Встановленно Комплект інвертор, акумулятор, для постійного живлення у кв

власник
Андрея Мельника улица, 10, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 700.0 USD

Здається однокімнатна квартира від власника в гарному районі міста.В квартирі зроблено свіжий євро ремонт також є меблі та побутова техніка також встановлено лічильники комунальні послуги мінімальні.

власник
можна з тваринами
Андрія Мельника вул., 10

Здам квартиру вул.набережна 2 кімнати є ванна біде стіральна машинка

власник
Здам квартиру 2 кімнати

Оренда 3 кімнатної квартири на довго тривалий термін

власник
Здам квартиру на довго тривалий термін !

Здам шикарну квартиру в новобудові 2024 року, перша здача без тварин, електро опалення, безшумний ліфт, все для комфорту

власник
Волошина Августина улица, 2, Коновальца Чорновола, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 13500.0 UAH

Квартира три кімнати з технікою та меблями, від власника ( 10200).Можлива оренда окремо по кімнатах, ціна оренди кімнати- 4800грн.КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ НЕ ОПЛАЧУЮТЬСЯ!!!!

власник
Целевича Юлиана улица, 1А, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 10200.0 UAH

Здається на довготривалий термін однокімнатна затишна квартира на вулиці Тополина 2. Зі всіма меблями та технікою. Перша здача. Власник. Район кооператор. До центру 4 зупинки. Поблизу школи, садок, ліцеї, училища, магазини, аптеки. Всі комунікації із сполучення транспорту.

власник
Довготривала оренда однокімнатної квартири

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Довгострокова оренда 2 кімнатної квартири. Квартира розташована на вул.Івасюка 1. її загальна площа становить 60м.кв., а знаходиться вона на 4 поверсі 9-ми поверхового будинку. В квартирі зроблено високоякісний сучасний ремонт з використанням кращих матеріалів. Планування: * кухня * прихожа- студія * спальня * дитяча * велика гардеробна * ванна кімната Ця квартира укомплектована всім необхідним для комфортного життя: * Кухня має вбудовану техніку - варильна поверхня, духовка, холодильник, посудомийна машина, електрочайник. Тут є також комплект всього необхідного посуду (кастрюлі, сковорідка, ножі, виделки, ложки, тарілки, чашки, стакани) * У кожній кімнаті вікна оснащені москітними сітками та ролетами. Також в кімнатах є все необхідне для комфортного сну (подушки, ковдри, постільна білизна). * Встановлено кондиціонер. * Зручна ванна кімната гармонійно дозволяє як ванну приймати так і душ, оснащена також гігієнічним душем. Тут розміщено прально-сушильну машину. * Простора гардеробна обладнана необхідними складовими для зручного зберігання речей. * В квартирі є пилосос, праска, прасувальна дошка, розкладна сушарка для одягу, драбинка. * Швидкісний інтернет, який не залежить від наявності електроенергії. Будинок має простору територію з місцями для паркування. Насолоджуйтеся гармонійним життям в районі розвиненої інфраструктури м.Івано-Франківська з комфортного орендованого житла. Запрошую на перегляд!

власник
Перша здача 2-кімнатної квартири від власника

Пропонується в довгострокову оренду світла двокімнатна квартира. Розташування квартири зручне, сама квартира знаходиться в обжиті новобудові! Є індивідуальна система опалення (скрізь де плитка є підігрів підлоги), кондиціонер, парковка, телевізор в спальні, роутер, кавова машина, холодильник з морозильною камерою, газова плита+духовка, пральна машина, мікрохвильовка, витяжка. Для сімї, молодої пари. Адреса: вул. О. Довженка, 29Г.

власник
Довженко А. улица, 29Г, Бам, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 13000.0 UAH

Затишна квартира у центрі міста, 5 хвилин до Стометрівки.Новобудова. Квартира світла, простора, поруч вся необхідна інфраструктура - супермаркет АТВ , супермаркет SPAR, парковка, банки, школи, Меморіальний парк, драмтеатр, кінотеатр. Повністю укомплектована - кондиціонер, 2 телевізори, кабельне телебачення, WiFi, духова шафа, пральна машина, холодильник, тостер, електрочайник, посудомийна машина, інд.газове опалення, газова плита, підігрів підлоги в кухні та ванні, 3 засклені лоджії, панорамні вікна. Умебльована сучасними меблями - шафа - купе, широке двоспальне ліжко, письмовий і столовий столи, розкладний куток- диван і т.д. Є все необхідне для проживання.Територія закрита Оренда від 6 місяців

власник
Стрельцов Сечевых улица, 76В, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 500.0 USD

Оренда м.Івано-Франківськ р-н вул Федьковича 2-кім квартира 61,6м2 двостороння Двокімнатної квартири р-н вул Федьковича, з гарним плануванням, якісним ремонтом та всім необхідним для проживання. Розташування дуже зручне, все в пешій доступності. Квартира двосторонняя з окремими санвузлами та двума балконами. Вмебльована сучасними меблями, є вся необхідна техніка. Опалення автономне

власник
Оренда м.Івано-Франківськ р-н вул Федьковича 2-к  61,6м2 двостороння

Унакальна пропозиція, двохрівнева квартира з великою терасою з видом на Бистрицю, гаражем, кладовкою та всім необхідним. Дизайнерський ремонт, преміум матеріали та обладнання. Перша здача, в звязку з виїздом. Квартира складається з: Перший рівень: санвузол з ванною, кухня-студія, дитяча, спальня. Другий рівень: велика кімната (може використовуватись як вітальня, спальня чи офіс), санвузол з душем, кладова, велика тераса. Є все для комфортного життя, так як квартира робилася для себе. Розташована в спокійному районі, АТБ в будинку, сквер, дитячий та спортивний майданчик в 5хв. від дому. В квартирі є все: 3 кондиціонери, 2 санвузли, підігрів підлоги, орбітрек, обладнане робоче місце, є можливість поставити генератор та старлінк (ми користувалися ними 6 місяців, незручностей сусідам не створює). Сигналізація, відеонагляд, антипотоп, і т.п. Великий гараж в сусідньому будинку, кладовка на поверсі. Договір оренди - від 6 місяців. Депозит - 2 місячні оренди. Без домашніх тварин. Без комісії.

власник
Галицька вул., 139а

Здається красива сучасна квартира. Нова техніка та меблі, все для комфортного проживання. Вільна до заселення! Друга здача! Оренда від 12 місяців для порядних людей, без шкідливих звичок, без тваринок, без дітей! Для огляду пишіть на вайбер 0960521780

власник
Стуса Василя вул., 30

Довгострокова оренда квартири - кільце вул. Чорновола. Перша здача після ремонту. Покращене планування, авторський дизайн. Домофон, охайний підїзд, гарний вид з вікна, парковка, платна стоянка, базарчик. В дворі спортивний та дитячий майданчики. На першому поверсі аптека та магазини. Поряд школа-ліцей №28 і №2. автобусна зупинка, розвинута інфраструктура. Парк Шевченка і озеро 7 хв ходи. Кухня-студія 12 кв. Дві окремі кімнати 18 кв і 10 кв. Роздільний сан вузол, бойлерна та дві лоджії. Квартира двостороння і добре утеплена. На лоджіях деревяна підлога. Індивідуальне опалення, тепла підлога у ванні. Холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, електро-чайник. Все найнеобхідніше для комфортного проживання Телефонуйте! Можлива короткострокова оренда для двох осіб за ціною нижче ринкової.

власник
Здаю в оренду простору 2к Біля парку. Ліфт, Інд. Оп

Здається в оренду 2 кімнатна квартира(НА ДОВГОТРИВАЛИЙ ТЕРМІН),по вулиці Набережна (близько до інституту НАФТИ і ГАЗУ). В квартирі є колонка(тепла вода),центральне опалення, пластикові вікна і нові двері + пральна машина. ЦІНА - 6000 + ком послуги

власник
Здається в оренду 2 (дво) кімнатна квартира по вул. Набережна

Квартира з двома окремими кімнатами(з кожної є балкон). Власник -без комісії. Ціна оренди 10500 гривень+кп. Є індивідуальне опалення,підведено інтернет. Увага тільки без посередників.

власник
Здам 2-х кімнатну квартиру на вул Целевича

Пропоную в оренду 1 кімнатну квартиру від власника без комісійних. Зручна локація, район Вокзалу, вул.Урожайна. 3 поверх, автономне опалення, підігрів підлог. В квартирі вся необхідна техніка , посуд, та білизна, двоспальне ліжко, а також диван на кухні.

власник
Оренда 1к квартири від власника

Здається в довгострокову оренду стильна 1 кімнатна квартира з сучасним ремонтом в новобудові ЖК Зелений Двір. Квартира тепла та затишна на 6 поверсі 12 поверхового будинку. Власник. ЖК закритого типу. Обгороджена територія. В’їзд через ворота на пульті. В під’їзді та на території відеоспостереження. Парковка,садочок,дитячий майданчик та футбольне поле на території ЖК. Багато зелені. Також є вихід з території ЖК на набережну. На території ЖК 2 магазини - продуктовий та з господарськими товарами. ⁃ Індивідуальне опалення ⁃ Гардеробна ⁃ є вся необхідна техніка: пральна машина, холодильник, газова плита, духовка ⁃ Швидкий Wi-Fi з технологією GPON (інтернет працює, коли в будинку немає світла) ⁃ поруч є вся необхідна інфраструктура ⁃ закрита територія з відеоспостереженням ⁃ Є ліфт ⁃ Парковка та дитячий майданчик на території ЖК ⁃ Футбольне поле на території ЖК ⁃ Садочок на території ЖК ⁃ 2 магазини на території ЖК Адреса: м.Івано-франківськ вул. Тисменицька 249з , ЖК Зелений Двір Огляд квартири за попередньою домовленістю за телефоном : 06******51

власник
Оренда 1 кімнатної квартири в новобудові

Здається 2к квартира на Молодіжній. Кімнати окремі, 2 балкони. Ремонт, техніка, меблі. Місце для авто. Поруч парк, школа, дитсадки, ТРЦ. Власник 06******20

власник
2-х кім від власника. Можливо на короткий термін
1 - 24 з 43 результатів